30 Mayıs 2009 Cumartesi

KEYİF | Haftasonuna Karnaval Havası


Brezilya'nın milli kokteyli Caipirinha'nın taze meyve ve yapraklarla süslü sosyetik bir versiyonunu haftasonu partinize ferahlatıcı olarak sunuyorum hanımlar-Evergreen Caipirinha-

½ Şişe Cachaça(markası Leblon olursa en iyisi, Cachaça yoksa beyaz rom)
½ Şişe Cointreau Likörü
3 Şişe beyaz şarap
1 lt soda
375 ml beyaz dut şurubu veya kızılcık şurubu
1 fincan şeker
2 yeşil elma-dilimlenmiş -
1 salatalık-halka halka-
4 misket limonu-halka halka-
1 küçük salkım yeşil üzüm
4 Kivi-halka halka-
20 taze adaçayı yaprağı
Punch kasesi
Soda hariç tüm malzemeler punch kasesinde karıştırılır. 2 saat soğukta bekletilir, servis edilmeden önce soğuk soda da eklenir.

29 Mayıs 2009 Cuma

AD | YSL Cruise 2010 Koleksiyonu Karşınızda

Stefano Pilati her sezon değişik tarzını Fransa'nın ikon markalarından biri olan YSL ile güzelce harmanlıyor. Laurent öldüğünden beri kendi stilini YSLye daha cesurca kabullendiren Pilati, Couture koleksiyonlardaysa ustanın detaylarından ödün vermiyor. Fotograflarda Pilati'nin YSL için hazırladığı Cruise 2010 koleksiyonunu görüyoruz. Hacim ön planda! Özellikle hardal sarısı boleroya dikkatinizi çekerim bu konuda:) Etnik esintiler, neon renkler ve klasik pilise pantolonlar da gözden kaçmayan diğer detaylar.

FLASHION' NEWS | Pasaj


Ben bu siteyi çok yeni keşfettim, ismi PASAJ. Sezon modası tüylü saç aksesuarları ararken bulmuştum ama bir türlü oturup yazamadım, bu sitede el emeği göz nuru derler ya işte o türden bir dolu ürün satışta, çok güzel şeyler var. Ben her kategoride değil ama özellikle aksesuar kategorisinde kendilerini çok başarılı buldum. Fiyatlar da makul.

FLASHION' NEWS | Christian Lacroix Modaevi İflasını İstedi!!!!!

Güne moda dünyası adına özellikle de couture aşkı adına kötü bir haberle başlıyoruz. Ünlü, köklü ve de yılların modaevi CHRISTIAN LACROIX dün iflasını açıkladı. Fransa'nın en yetenekli tasarımcılarından couture ustası Lacroix Fransız ticaret mahkemesine iflasını sunarak alacaklı kreditörlerinden korunma istedi. Son sezonlarda couture çizgisini genişleten modaevi için piyasada epeydir dolaşan söylenti doğru çıktı maalesef. 1987 yılında couture modaevi olarak kurulmuş olan CHRISTIAN LACROIX'nın geçen yıl hiç kar edemediği ve hatta 14 milyon dolarlık zararla kapattığı bilgisi Wall Street Journalda yayımlandı. Bir zamanlar LVMH imparatorluğunun üyesi olan modaevi 2005 yılında Falic Grup'a satılmıştı, 125 çalışanı olan modaevinin durumu için mahkeme karar verene kadar Falic, Lacroix'nın hazır giyim ve couture koleksiyonlarını finanse etmeye devam edecek ve büyük ismi sayesinde modaevini oldukça iyi bir fiyata satabileceğini umuyor. Temmuzda başlayacak olan COUTURE Moda Haftası'nda modaevinin şovu biraz daha az gösterişli de olsa sunulacak ve tanıtımı yapılacakmış.


28 Mayıs 2009 Perşembe

WEDDING | ESRA POZAN'dan Evliliğe İlk Adımların Hikayesi

Hanımlar malum Haziran geldi çattı, düğün sezonu açıldı, hatta Ramazan'ın erkene gelmesiyle epey de hızlandı tahmin ediyorum. Biliyorsunuz son yıllarda "evlilik hikayeleri" fotoğrafları çok popüler, iyiki de öyle, böylece sevimsiz, soğuk, yapmacık, plastik stüdyo ortamlarından yırtabiliyoruz, özellikle de poz verme konusunda çok gerilen damatlara yaradı bence bu. Tabii bu iş öyle herkesin de harcı değil, profesyonelliğin yanında farklı ve özgün bir bakış açısı, pozitif enerji(özelliklere gelinlere), ayrıntılara dikkat ve en önemlisi de elinde kamerayla sürekli ayak altında olup bir hayaletten farksız olmayı gerektiriyor ki doğallık bozulmasın. İşte ben size bu işi en iyi yapanlardan birini tanıştırmak istedim bu yazıda-ESRA POZAN-, kendisi benim düğünümde de mükemmel kareler yakalamış, herkesinkinden farklı şahane resimlere sahip olduğum gibi ayrıca o gün etrafta neler olmuş ne güzel şeyler olmuş da unutmuşum dediğim çerçeveleri de görmüş oldum.
ESRA POZAN bu işi uzun zamandır yapıyor, ve kendi düğünüymüşçesine hissettiği heyecanıyla yapıyor, bazen kamerayı bırakıp kuyruğunuzu düzeltiyor, ağlayacak gibi olduğunuzda güldürüyor, damatlarla çok iyi anlaşıp onları da harika kareliyor. Hazırlığınızın ilk saniyesinden artık evli olduğunuz gecenin son saniyesine kadar bir savaş muhabirinden farksız çalışıyor. Annelerin hüznünü, anneannelerin dualarını, yüzüğünüzü, davetiyenizi, sizi vurmasın diye evde deneyip durduğunuz pabuçlarınızı belki ancak sizin onları görebileceğinz güzellikte çekip herkese gözteriyor.
Ayrıca tek gelin, tek damat ve çiftler pozları da çekiyor. Bu kadar telaş, bu kadar karmaşık duygu, bu kadar heyecan, bu kadar veda ve kavuşma nasıl bu kadar somutlaşıp birer kare oluyor bilemiyorum, sanırım bunun sırrını bilen Türkiye'deki nadir fotoğrafçılardan Esra, eğer evlenmek üzere olan varsa, mutlaka ona sorsun derim:)


Evlilik ve doğum hikayeleri fotoğrafçılığına ihtiyacınız varsa ESRA POZAN'ın daha fazla çalışmasına buradan ve yenilenmekte olan web sitesine de buradan ulaşabilirsiniz.

FLASHION' NEWS | Yeni It Dizi Adayı "THE BEAUTIFUL LIFE"


Amerikan TV kanalı CW Gossip Girl sayesinde altın bulmuş gibi oldu, dizi onlara New York'un en görkemli davetlerine girebilmelerine, dizinin yıldızlarına da DIOR, CHANEL gibi en önemli tasarımcılar tarafından aranan yüzler olmalarına araç oldu. Moda şov dünyasında başarıyı getiriyordu madem, neden moda dünyası içinde dönen bir dizi çekilmesin? CW bu sonbahar "The Beautiful Life" adlı işte böyle bir dizinin yayınına başlayacak. Prodüktörü TVnin genç kralı Ashton Kutcher olan dizide, moda dünyasıyla yakından ilişkili olan Elle McPherson, Mischa Barton gibi isimler rol alıyor. Hikayeye gelince New York'ta birlikte yaşayan bir grup modelin hayatı, senaryo eski bir model olan Adam Giaudrone tarafından yazılmış. Şimdiden ilk bölümderden birinde ZAC POSEN'in yer aldığını duyduk, bu dizinin top olacağından neredeyse kuşku yok gibi. Cnbc-e ya da TNT size sesleniyoruuuuum, duyun sesimiiii!


FLASHION' NEWS | MANGO'nun Yeni Yüzü Scarlett Johansson

Son 4 sezondur Penélope Cruz'la çalışan MANGOda bayrak değişimi yapıldı. MANGO Sonbahar/Kış 2009-10 sezonu için yeni yüzü olarak Scarlett Johansson'u seçti ve çekimlere de başlandı. Johansson'un "sıradışı kişiliği, neşesi ve gençliği"yle MANGO'nun özgür ve kozmopolit ideal urban kadını kimliğiyle örtüştüğünü açıklayan yetkilikler, reklam çekimleri için de Los Angeles'ı ve Mario Sorrenti'yi seçmişler. Ben oldum olası bu kadına ısınamamışımdır, bence kendisini fazlasıyla abartıyorlar!
Bu arada şu ilginç noktaya değinmeden geçemeyeceğim: MANGO Barcelona çıkışlı bir marka, Penelope Cruz eski yüzü, Scarlett Johansson yeni yüzü yani resmen bir VICKY CHRISTINA BARCELONA durumu yaşanıyor:)))

27 Mayıs 2009 Çarşamba

TREND RAPORU | Şort Tulum


Ilkbahar-yaz sezonunun belki de en onemli parçasının tulumlar olduğunu yamıştık hanımlar, eh iyi hoş ama havalar ısınıp bacaklar bronzlaştıkça onları kapatmanın alemi yok, bu durumda tulumlar kısalıyor ve tahtını şort tulumlara bırakıyor! Bu parçada yine MANGO ve bir de STEFANEL önde, FORNARINAda da çiçekli renkli cıvıl cıvıl şort tulum var bir iki tane. Aşağıda defilelerden örnekler var, benim favorilerim nude tek omuz saten SALVATORE FERRAGAMO ve siyah üzeri çiçekli Betsey Johnson, yukarıda Doeutzen Kreus'un üzerindeki isimsiz tasarımsa mükemmel. Şort tulumlarınızı bantlı pabuçlar veya hasır dolgu topuklarla giyerek ister şık abiye tarzında ister bir pazar rahatlığı tadında giyebilirsiniz.




Ünluler de tabii ki şort tulumlarını çekmiş, Blake Lively ve Thandie Newton örneklerinden şort tulumun ne kadar farklı eventlerde ne kadar şık durbileceğini görüyoruz.


AD | GIVENCHY'nin Sonbahar Kış Reklam Kampanyasından İlk Resimler


GIVENCHY için işte bu gerçekten çok "farklı" bir şeyler olmuş. Yeni fotoğrafçılar, yeni modeller ve yeni stylingi ile GIVENCHY'nin sonbahar-kış reklam kampanyası karşınızda. 9 sezondur çalıştıkları fotoğrafçı Inez van Lamsweerde ve Vinoodh iklisinden başka bir ikilye Mert Alas ve Marcus Piggott'ya geçilen bu sezonda seçimin isabeti ortada. Modellerden Adriana Lima en büyük sürpriz, öldüren şeytani ve bu lüksün yanında olmayı hakediyor muzunuz bakalım diye soran bakışları zaten kampanyanın genel havasını yansıtmış. Diğer modeller Mariacarla Boscono, Leonor Scherrer, Iris Strubegger, Ranya Mordanova.

FLASHION' NEWS | Gossip Girl Modası Sonbahar'da Satın Alınabilir Olacak!


Serena van der Woodsen kadar chic ve stil sahibi olmak ya da Blair Waldorf kadar klas ve güzel giyinmek, belki de Jenny Humphrey'nin trendy ve rock hip kıyafetlerinden edinmek? Eğer öyleyse beklenen oldu: TARGET markası firmanın "Designer" çizgisi altında GOSSIP GIRL dizisi esinli bir kıyafet koleksiyonu hazırlayacağını duyurdu, hem de makul ücretlerde! Tasarımcı ANNA SUI tarafından hazırlanacak olan Upper East Side havalı Gossip Girlish koleksiyonun 13 Eylül itibariyle 250 TARGET mağazasında belirli bir sürecik devam edecek olan satışı başlayacakmış.

FLASHION' NEWS | The Sartorialist

Bu aslında çok çok çok gecikmiş bir entry hanımlar, çünkü bu beye hayranlığım yıllardır devam etmekte! Yıllardır her sabah kalktığımda ilk iş baktığım bu siteye bayılıyorum: THE SARTORIALIST. Halen bir gün Istanbul’a Nişantaşı ya da Istiklal taraflarında bizim sokak şıklarımızı fotoğraflayacagi günü bekliyorum. Çok güzel fotoğraflarıyla sokak modasını, moda dunyasındaki son trendleri, tasarımcıların esinlerini fotoğraflayan Sartorialist, Time Dergisine göre tasarımcıları etkileyen isimler listesinde.
Helmut Lang, Jean Paul Gaultier ve daha bir cok modacıyla 15 yil moda endüstrisinde çalışan The Sartorialist kendi halinde sokakta hoşuna giden stil sahibi kisileri karelerken muhtesem gözü fark ediliyor ve blogu patlama yapiyor, VOGUE'un online kalesi style.com da adına özel bir video bölümü var , GQda bir köşe sahibi, son DKNY reklam kampanyasının yüzü ve bomba: Eylül’de bir kitabi yayımlanacak. Şu anda onun tarzında çok street blogger var hatta bazıları çok da ünlü ama Sartorialist bambaşkaaaa! Buradan ziyaret edebileceğiniz Sartorialist'i buraya da bekliyoruuuum!

25 Mayıs 2009 Pazartesi

TREND RAPORU | Süslü Askılar

Bu sezon askılar öyle düz ve sıradan değil hanımlar, taşlarla ışıl ışıl, kat ve drapelerle kıpır kıpır, asimetriyle modern, fiyonklarla sevimli. İnce ama gösterişli detaylarla süslü askılar olmadan bu sezon geçmez. Özellikle de taş işli askılar en favoriler, hadi bakalım aşağıdaki podyum görüntülerinden de esinlenerek ister butiklere koşalım ister eldeki elbiselerin askılarına kurdeleler, boncuklar, taşlar, çiçekler ve fiyonklar eklemeye başlayalım.







Ünlüler tabii ki geri kalmamış, muhteşem askılarla farklılaştırılmış düz renkli elbise tasarımlarını seçmiş.



WEEKEND LOOK | Beyonce'nin Beyaz Balmain Ceketi


Sezonun yükselen markası BALMAIN'i özellikle kristal işlemeli militer ceketleri ve süper mini elbiseleriyle son zamanlarda ünlülerin üstünde sık sık gördük ama bu beyaz ceket! Bu beyaz ceket benim olmalı! Koleksiyonun neredeyse tamamını edinmiş olan Beyonce Londra'da giydiği bu parçayla beni mest etti. Omuzlar, düğmeler, cepler ve kesimi harika, ben olsam altına bu saçma tayt yerine şort giyerdim. Shopbop.com'da satıştaymış!

TREND RAPORU | Kısa Bluzlar


Evet evet bir zamanlar bunlardan ben de giydim hanımlar, ve o zamanlarda da bıraktım! Fakat işte yine geri döndüler. Göbeği açıkta bırakan kısa bluzlar özellikle t-shirtler bu yaz moda, yukarıda ünlülerin üzerinde de görüyoruz, ama benden pas!

RED CARPET | The Imaginarium of Doctor Parnassus Filmi CANNES Galası

Çekimleri esnasında oyuncularından Heath Ledger'ı kaybeden ve bilgisayar teknolojilerini kullanarak onu yine de yaşatan meşhur filmin galası da CANNES'da yapıldı.


Lily Cole CHANEL'in Sonbahar 2007 koleksiyonundan enfes bir elbiseyle galadaydı, çok çok çok beğendim! Model Mar Saura NINA RICCI Bahar 2009 koleksiyonundan, Zhang Ziyi ARMANI'nin Bahar 2009 koleksiyonundan giyinmişler. Sir Bob Geldof'un kızlarından Peaches Geldof ise arkasında hoş detayları olan elektrik mavisi bir tuvalet seçmiş.

Kerry washington'ı genelde beğenirim, ama bu defaki dantelli üst ve kuştüyü alttan oluşan tuvaleti çok gözümü yordu, bir kıyafette sezonun tüm trendleri mevcut neredeyse oysa: tek omuz-tüylerle hacim-dantel-siyah&beyaz kombini. Ama işte bir arada güzel olacak diye bir şey yok:) Michelle Yeoh siyah payet işli tuvaletiyle fazlasıyla klasik ama şık. Noemi Lenoir ise ARMANI Prive'den benim yine pek beğenmediğim bir tuvalet içinde, özellikle ayakkabıları ben hiç yakıştıramadım.

MAKE ME BEAUTIFUL | Christian Dior'dan Look Ete


Model Margaryta Senchylo DIOR'un yeni güzellik ürünlerinin perisi oldu, 2009 Yaz koleksiyonu bol bol pembe dolu olan DIOR Look Ete'nin sezonun star ürünü dudak nemlendiricisi ve parlatıcısı olan Dior Crystal Shine, yalnızca 2 tonu olan ve çok orijinal bir DIOR tasarımıyla sunulan ürün özellikle güneşe karşı üstün koruma vaad ediyor. Diğer ürünlere gelince, yine bir dudak ürünü olan Addict Lip Glow, yüz için mükemmel hafiflikte ama yoğun kapatıcılık özelliği olan Dior Skin Nude fondöten, ve son olarak pembenin çeşit çeşit tonu ve taptaze portakal tonlarının olduğu far seti Dior Skin Poudre.



AD | Kylie Minogue'un Yeniden Doğuşu

Bilen bilir ben Kylie Minogue'u peeek çok severim; güzelliği, sevimliliği, seksiliği bir yana onun söylemesi kolay şarkıları sayesinde bu evlerden uzak sese sahip olan bendeniz karaoke barda gönlümce şarkı söyleyebiliyorum:) Benim mini tanrıçam Kylie Minogue hastalığı yenip sağlığına yeniden kavuştu ve hem dünya turnesi hem de yeni reklam kampanyasıyla karşımızda. İspanyol mücevher markası TOUS'un yeni yüzü olan Kylie Minogue'un yayınlanan ilj reklam fotolarına buyrun!




FLASHION' NEWS | Topshop'a Güven Gerisini Merak Etme Sen!



TOPSHOP'da da pek utanma kalmamış ama bize yaramıyor değil bu durum, o yüzden bende etik buraya kadar hanımlar:p Yukarıda görüldüğü üzere esinlenme konusunda coşan TOPSHOP, CHRISTOPHER KANE'in bu sezon çok moda ettiği midye kabuğu şekilli fırfırları olan elbiselerinin ve ALEXANDER WANG'in yarı transparan elbisesinin neredeyse birebir aynılarını koleksiyonuna katmış. There’s no shame in Topshop game. Orijinal elbiseler Net-a-Porter'da 680-1000 sterlin arasıyken TOPSHOPınkiler yaklaşık 45-50 sterlin aralığında.


24 Mayıs 2009 Pazar

WEEKEND LOOK | Bir Düğün, Bir Parti, Bir Pazar Gezisi

Bu haftasonu pek sosyaldim hanımlar:) Cuma gecesi eski öğrencilerimden birinin düğününe davetliydim, sezon başında İPEKYOL'da görüp aşık olduğum ve kocacımın da bu aşka mani olmamaya karar vermesi üzerine benim olan pembe elbisemi nihayet giyebildim, bir şey aldığımda beklemeyi hiç sevmiyorum:( ama havalar bana kazık attı maalesef!
Sezonun moda renklerinden fuşya pembesi olan elbiseyi Cuma gecesi düğünde kendi kemeri yerine parlak lame bir kemerle -ZARA- ve yine pırıltılı lame ayakkabılarla-DELICIOUS-kombinledim, Cumartesi gecesi doğumgünü partisine giderken ise orijinal haliyle giydim: duman grisi rugan kemerine uyumlu aynı gri tonda rugan stiletto pabuclarla -NINE WEST-. (Fakat bu elbiseyi almayı düşünen varsa kendilerine BAMBİ'de satılan platformu ve topuğu fuşya pembesi kendisi gri rugan stilettoları öneririm, bu kadar uyum olabilir, ben geç tanıştım kısmet olmadı!)
Pazar'ın güneşli öğleden sonrasında ise yaz aylarının gözdesi olan çiçekli maksi bir elbise -KOTON- ve altına şarap rengi mantar topuklu pabuçlar giydim -DIVARESE- ve yeniden yükselen kot ceket modasına uyarak yanıma dar kesim -MANGO- kot ceketimi her ihtimale karşı aldım, yeşil tüylü saç aksesuarı ise -ACCESSORIZE-

FLASHION' NEWS | Seal, Paris Hilton, Mariah Carey, Richard Gere, Tom Jones ve Sharon Stone 1.65milyar dolarlık MARDAN PALACE açılışında!

Hollywood'un A-list ünlüleri bu haftasonu "Turkish Riviera"daydı hanımlar biliyorsunuz, genelde öyle her çağrıldıkları açılışa ve partiye katılmayan bu seçkin davetli grup şu an için Avrupa'nın en pahalı lüks resortu olan ve 1.65 milyar dolara mal olan Mardan Palace Hotel'in açılışı için geldiler hem de hemen Cannes'dan:). 600 elit kişilik yemekli açılış partisinde Akdeniz sahillerinin ennnn büyük havuzu başında Mariah Carey ve Tom Jones'u dinlediler. Hazar Denizin'den özel olarak getirtilen 45 kilo Beluga Havyarı, 950 Atlantik istakozu ve 5 kilo nadir bulunan kara elmas-yani siyah İtalyan yermantarı- tüketilen davette lazer ve havi fişek gösterisi Toroslara karşı izlenmiş.
"Osmanlı İmpartorluğu'nun altın çağı" olarak lanse edilen Mardan Palace, AST'in de yönetim kurulu başkanı da olan Azeri işadamı Telman Ismailov'un girişimi. Otelde 2si kendine ait özel havuzu bulunan 2 Kraliyet Suiti dahil (ki yüksek sezonda geceliği yalnızca 14bin Euro) 560 oda mevcutmuş. Ana otelin mimarisi Dolmabahce Sarayından ve köprülerse Da Vinci köprülerinden esinlenilmiş otelde gondollarla gezinti yapılbilen ve Akdeniz'in en büyük havuzu olan havuzunun yanı sıra, restoran ve spaları süsleyen 5 dev akvaryum ve Avrupa'nın tek suni mercan kayalıkları (scuba tutkunları yaşadı) ve 900 kişi kapasiteli odeon yani amfitiyatrosu da varmış. Ayrıca 7500 metrekarelik spa, 17 bar ve Fransız, Japon, Rus, Tai ve geleneksel Türk mutfaklarından oluşan 10 a la carte restoran da emrinize amade. Zenginin malı bu züğürdün çenesini yordu valla burada kesiyorum:)


Ünlülere gelirsek Paris Hilton rüküş günlerini Cannes'da bırakmış, iyi de etmiş, pembe çiçekli robada taş işli elbisesi Akdenizlik tam, ben pek beğendim. Mariah Carey'yi oldum olası sevemediğimden objektif olamayacağım: bence kötü. Sharon Stone'un siyah elbisesi çok şık çok hoş, Cannes'daki bacaklardan Türk paparazzileri maalesef nasiplenemedi:) Richarde Gere ve Tom Jones'u inanılmaz yaşlanmış bulduum, ama Tom Jones'u dinlemeye doyamam. Bence Seal çok şık, çok tarz, feci beğendim.

23 Mayıs 2009 Cumartesi

KEYİF | Tembel Güzel Uzun Güneşli Bir Haftasonu Ferahlatıcısı(12 kişilik)



Çayırda çimende ya da balkonda uzanılır, yudumlanılır!! Portakal yerine limon da olabilir hanımlaaar:)

-1 ölçü Campari
-1 litre soda

-2 ölçü soğutulmuş portakal suyu konsantresi
-Portakal dilimleri

-Buz


Hepsi bir güzel karıştırılır, buz üstüne dökülür.

FLASHION' NEWS | HM Sonbahar 2009 Lookbook

HM Sonbahar 2009 Lookbook ortaya çıktı, HM tasarımcılarıo moda haftalarını çok sağlam takip etmiş yine. Lookbookda önümüzdeki sonbahar sezonunun olmazsa olmazlarından en az bir parça mutlaka var: gösterişli yüksek omuzlar, korset, lale model etekler, fildişi, şalvar devam, 80ler etkisi- örneğin tozluklar-.


COVER | Haziran Kapakları -2-

Alman VOGUE Heidi Klum'u kapak yapmış, enfes editoryaller içinde. Bir süredir ortalarda olmayan tatlı Cameron Diaz Amerikan VOGUE kapağında. Benim biricik Queen B'm, Leigton Meester sınıf atladı ve teenage dergilerden COSMOPOLITAN kapağına yükseldi; OCde Mischa Barton hüznünden gına gelenlerin yaz kadar renkli Summer'ı canlandıran Rachel Bilson'ı keşfetmesi gibi Gossip Girl'de de bu 30 yaşında görünen Blake Lively iyi hoş da Leighton çok daha taze çok daha tarz keşfi beklendiği üzere gerçekleşti. Jessica Biel ALLURE kapağında.

AD | CHANEL Cruise Koleksiyonu Reklam Kampanyası

CHANEL'in Cruise Fall Winter 09/10 koleksiyonu reklam fotoğrafları yayınlandı. Fotoğraflar bizaat Kaiser KARL LAGERFELD tarafından çekilmiş, modeller Karen Elson ve Baptiste Giabiconi. Koleksiyonun Venedikte yapılan defilesi hakkında bilgi ve resimleri daha önceden yazmıştım, kampanya da 1930ların Venedik'inden esinlenerek hazırlanmış.