31 Ocak 2011 Pazartesi

FLASHION' NEWS | Özgür Masur'un Sonbahar 2011 Yüzü Serenay Sarıkaya Oldu!

BUGÜN…
Yaşamın başlangıcından bu yana kadın, ruhunda varolan güce yakışır özeni göstermek istedi.
Koşullar geçmiş ile gelecek arasında kimi zaman kolayken, kimi zaman tüm gücü ile yaşamlarını zorlaştırdı.

Kadının geçmişten sonrası ve gelecekten öncesi…



Bizi her defasında heyecanlara gark eden ÖZGÜR MASUR bu defa bambaşka bir halde, ama yine aynı incelikte karşımıza çıkacak. Tam 05 Şubat Cumartesi günü "BUGÜN" diyecek tasarımcı ve o gün tüm kadınların, detaylardan daha çok formların, optik illüzyonların, geçmişle geleceğin günü olacak. Ve... Her biri bir diğerine benzemez, zarif, akışkan, eşsiz ebruların...



Koleksiyonu daha da güzel kılan isimlere gelirsek.... Bu koleksiyon için Özgür Masur “Ebru” Sanatçısı Ali Saraç’tan özel ebru dersleri alarak sanatla modayı net bir çizgiyle birleştirdi. Oyuncu-model SERENAY SARIKAYA ise yeni koleksiyonun sürpriz yüzü:) Asil, sert, kırılgan, karanlık, beyaz.. Serenay Sarıkaya, işleriyle çığır açan ve öncü olan bir isim olan MEHMET TURGUT tarafından fotoğraflandı.



“Bugün” koleksiyonunun ayakkabıları İNCİ, makyajı M.A.C, saç tasarımı Önder Tiryaki'nin ustalıklarına emanetmiş! Üstelik fotoğraf çekimlerinin yanında bir de videoart için Mehmet Turgut ve Veyasin ortak çalışmışlar.

Defilede Sedef Avcı , Selma Ergeç, Serenay Sarıkaya, Özge Ulusoy, Ahu Yağtu, Didem Soydan, Burcu Kutluk yer alacak modellerden bazılarıı:) Heyecanla bekliyoruz!

HEDİYE | U-Time Wellness'dan "İyi Hissetmek" Hediye!

U-TIME WELLNESS'DAN AROMATERAPİ MASAJI KAZAZAN (21) OPHELIA OLDU.
KENDİSİNDEN 07 SUBAT PZT.YE KADAR İSİM VE TELEFONUNU styleboomblog@gmail.com ADRESİNE YOLLAMASINI BEKLİYORUUM:)

YEDEK İSMİMİZ İSE (7) FASHIONINFECTION

ŞANSLILAR RANDOM.ORG LA BELİRLENDİ, AŞAĞIDA GÖREBİLİRSİNİZ:)



Söyleyin bakalım bedeniniz için güzel bir şeyi en son ne zaman yaptınız, ne yaptınız?

Evet evet gerçekten, bir düşünün şu mucizevi omurganız için, sevdiklerinizi sarmaladığınız kollarınız, içinde binbir görev sıralanmış beyniniz, bütün gün sizi çeken ve yine de şikayet etmeden her gün yataktan kalkan bacaklarınız için ne yaptınız?

Durmayın! Bu sorunun cevabını, bu postun altına yorum olarak yazın:)

Çünkü sizin yapamadıklarınızı ya da ertelediklerinizi U-TIME WELLNESS sizin için yapacak:) İstanbul'un butik hizmet veren tek Wellness merkezi olarak sizi ağırlayacağı güzel bir aromaterapik masaj seansını içinizden birine hediye edecek, kendinize iyi bakmak ne kadar güzel bir his size yaşatacak:)



Yapmanız gereken çok basiit:
  1. Sorduğum sorunun cevabını, sonuna mail adresinizi de ekleyerek 4 Şubat Cuma geceyarısına kadar buraya yorum olarak bırakmanız
  2. Facebook'ta U-Time Wellness Fan Sayfası'nda Like/Beğen butonuna basıvermeniz ki böylece kendiniz için neler yapabileceğinizi size haber verebilsinler:)
Hadi kendinizi şımartmak için minicik bir tık hanımlaaaar [ay tamam ve de beyler:) ]


HEDİYE | Mehtap Elaidi'den Hem IFW Davetiyesi, Hem Styling, Hem Ciciler Hediye!

ÇEKİLİŞ SONUCU MEHTAP ELAİDİ DAVETİYE VE BOYNER Pİ'DEN STYLING VE ÜRÜN HEDİYESİ KAZANANLAR
(33)ezgi(erdem_ezgi) // yedeklerden (30) iris oldu // (54)zeynep*(zeyneprenda
) OLDU. BUGÜN 18:00'E KADAR İSİM-ADRES-TELEFON BİLGİLERİNİZİ styleboomblog@gmail.com ADRESİNE BEKLİYORUM. SİZLERE MAİL İLE ULAŞACAĞIM.


AS KAZANANLARLA İLGİLİ BİR DURUM OLURSA AŞAĞIDAKİ YEDEK İSİMLERE GEÇECEĞİM:

YEDEKLER: (30) iris(ayrisyilmaz) // (58) abece(abecedesigner)

Hanımlar beyler sizlere bugüne dek IFWdeki her tasarımcının davetiyesini hediye ettim, ama sonuncusu sadece ve sadece biricik Styleboomerlara çok özel, çok janjanlı, pek sürprizli:)

MEHTAP ELAİDİ'nin 04 Şubat Cuma günü BOYNER sponsorluğunda gerçekleşecek defilesine
  • "3" davetiye "3" şanslı Styleboomer'a hediye:) Bitmediii!
  • Bu 3 şanslı hanımefendi Mart ayında yeni sezon cicileri arasında BOYNER'e konuk olacak, bizzat MEHTAP ELAİDİ tarafından stilize edilerek, giydirilecek:))
Bitmediiii!
  • BOYNER bu şanslı hanımefendilere MEHTAP ELAİDİ'nin stylingini yaptığı cicileri hediye edecek:)))

Evet evet:) Şimdi Tolga Günay burada olsa "Yok artık!" diye bağırırdı:p

Üstelik yalnız da olmayacaksınız ben oradayım, Biu orada, Gamze Saraçoğlu da orada:) Çünküü bu sürprizli hediyenin ikinci yarısı da şu anda Off Ne Giysem'de sizleri bekliyor:)

Kısacası Styleboomerlar ve Off Ne Giysem diyenler Şubat'ta defilelerin keyfini çıkarıyor, Mart'ta İstinye Park BOYNER'de buluşuyoor:)

Peki gelelim ne yapmanız gerektiğine! Çok basiiiiit...
1) Bu blogun izleyicisi olmanız yani bir Styleboomer olmanız gerekmekte(blogun en altında butonumuz var)
2) 01 Şubat Salı geceyarısına kadar bu postun altına şu sorunun cevabını size hemmen ulaşabilmem için MAIL adresinizle birlikte yorum olarak bırakmanız gerekmekte:
Mehtap Elaidi BOYNER'in hangi markası için ciciler tasarlıyor? (ipucu: cevap Matematik'te gizli:))


Hadi bakalım pamuk eller önce klavyeye, sonra şansınızı katlamak için dooğru Off Ne Giysem'e tıklamaya:)

Not: Adsız , yanlış cevaplı ya da mail adresi olmayan yorumları maalesef onaylayamayacağım:/

IFW Davetiyeleri Kazananlaaaar!

IFW davetiyeleri sahiplerini bulduuu! Kazanan hanımlar ve beyler bugün içinde benimle HEMMEN styleboomblog@gmail.com dan bağlantıya geçiniz, zamanımız kısıtlı, aksi halde bu akşam yedek isimlerle devam edeceğim:)



DENİZ KAPROL(8):
Hazel // Stardust Memories // BonBon //Nalan(vazgectigi icin yedeklerden Bıla) // Melodi // Melanie //Peaceinwonderland // Fashion design by CnS

GÜL AĞIŞ(5):
cherryrouge // esen // VeraBox // Ophelia // Mayni

NİYAZİ ERDOĞAN(5):
Merve(mj*) // marslan //Honeybee //Kübra // H.Deniz Demir

ZEYNEP TOSUN(1 Çift kişilik davetiye):
PinkyLola

ZEYNEP ERDOĞAN(1 Çift Kişilik Davetiye):
Emel

ÖZLEM KAYA(1 Çift Kişilik Davetiye):
sibeladyy

ASLI GÜLER(4):
Bihter //edasen // OzgeDurmuss // Damla han

JALE HÜRDOĞAN(5):
Ms. Fashionable // burçin // ay // elif // The OneNessa

30 Ocak 2011 Pazar

KOLEKSİYON | Koton Beachwear Kampanyası Bir "Esin"lenme Klasiği!

Geçen yıl IFW'de KOTON marka olarak bir ilke daha imza atmış ve mayo koleksiyonu ile karşımıza çıkmıştı. Üstelik sadece başarılı bir koleksiyonla değil, bir de süpermodelle! Hepimiz gerçek bir meleği yakından görmenin heyecanına kapılıp, izdiham bile yarattık:p



Gel gör ki bir an Türkiye topraklarında olduğumuzu unutmamıza asla izin verilmiyor, Türkiye'nin ennn büyük, üstelik başarılı, üstelik ihracatı yüksek bir markası bu güzelim "ilk"ini klasik bir "hep"le bozuyor, elde var hayal kırıklığı! KORAY BİRAND gibi bir yeteneğin akıllara zarar çektiği KOTON Beachwear kampanyasına BURADAN buyrun, hemen yanına da VOGUE Paris için geçen Haziran'da Isabeli Fontana'yı çeken MIKAEL JANSSON'un editöryaline BURADAN bir pencere açın. Yan yana durakoysunlar, biz yeniden "Neden? Ne gerek var?" diye soralım. Hem fotoğrafçı, hem art director, hem marka o kayalardan atın kendinizi aşağıya! Orada bir de "creative" bir isim var, esas sorunum kendisiyle, nasil "creative" bu direktör?! Bir de üstelik uluslararası sitelere düştünüz bununla! Aradaki tek fark Kerpe'nin güzelim denizi, masmavi göğü:)



Ha yetmezse bir de şuradan Modenise ya da Moda ve Sosyete bloglarından Eda Hanım'ın "esin"tisine bakın:)

Birisi Türkiye'nin başarılarla dolu büyük bir markası, diğeri stiliyle öncü olduğu düşünülen, üstelik belli bir kültüre sahip bir zümreden bir ünlü isim, bir nam-ı diğer "ikoncan". Daha hala "özgün" tasarım, "sokak" modası, "tekstil" cenneti, "medeniyetler" mozaiği diye yırtınalım!

[Görseller: fashiongonerogue]

DESIGNERS♥BLOGGERS : Deniz Değirmendereli İle İlk Buluşmaaa



BUILDING'in süper projesi Designers&Bloggers'in ilk buluşmasında bulunamadığım için biricik tasarımcım DENİZ DEĞİRMENDERELİ ile tanışamamıştım. Bu sebeple bu minicik İstanbul kaçamağımın ilk adresi o oldu:)

Kendisiyle oturduk, konuştuk, bana İtalya'dki defilesinden görüntüler gösterdi, enfesti, ay çok kaynaştık:)) Tabii çalıştık da:) Kumaşımızı seçtik, Deniz'in benim için düşündüğü iki seçenek hakkında konuştuk, ve biri üzerinde karar kıldık, hem dönem, hem kumaş, hem tasarım olarak daha ilk bakışta ah bu tam Boomluk diyeceğiniz ama tasarımcı dili ayrıntılarında gizli çook güzel bir şey olacak diye düşünüyorum:)

Sürprizi kaçmasın diyee sadece minicik bir ipucu veriyorum:)


29 Ocak 2011 Cumartesi

IT'S JUST A PERFECT DAY

Dün keşke dondurabildiğim bir gün olsaydı, bugün gözlerimi açmamak için her şeyi yaptım:)! Ne kadar güzel insanlarla doluymuşum, ne kadar mutluymuşum, ne kadar sevdikçe seviliyormuşum işte bu videoda:) Bir gülüp bir ağlayarak seyredelim mi:) ?

Perfect Day / Happy Bday Styleboom! from Berkant Jeff Akarcan on Vimeo.



Bu videoda bir kaç saniye için bile olsa bulunmak için saatlerce net başında en değerli şeyi zamanlarını bana ayıran dostlara, burada görünmese de güzel dileklerini yollayan herkese, elebaşları biricik kocime vee bu videoyu bu hale getirerek bana hayatımda aldığım en güzel hediyelerden birini veren süpper yetenek BERKANT AKARCAN'a sonsuz teşekkürler. Dün öyle güzel öyle güzeldi ki karar verdim mahkemeye başvurup doğum tarihimi 24ünden 28ine aldıracağım:)

HEDİYE | IFW Davetiyeleri Ortaya Karışık:)



Zaman kısıtlı ben de yeniden Ankara yolcusu olacağım için davetiyeleri topluca hediye etme kararı aldım hanımlaaar ve beyler:)

PAZAR GECEYARISINA kadar bu postun altına Istanbul Fashion Week'in sizi neden heyecanlandırdığını MAIL ADRESİNİZ ile birlikte yorum olarak bırakan(merak etmeyin yorumlarınız yarışma sonrası hemen silinecek ve o sebeple mailleriniz uzun süre burada kalmayacak:)) sevgili Styleboomerlar sırasıyla aşağıdaki davetiyeleri kazanacaklaar:) Hadi bakalım bekliyoruum, adsız yorumlar, Styleboom izleyicisi olmayanlar ve mail adresini bırakmayanları maalesef elemek durumunda kalacağım. Yorumlar Pazar geceyarısı toplu olarak onaylanacak!

  • DENİZ KAPROL*(5 Şubat 13:30) -- 8 Davetiye
  • GÜL AĞIŞ (6 Şubat 18:00) -- 5 Davetiye
  • NİYAZİ ERDOĞAN**(3 Şubat 15:0) -- 5 Davetiye
  • ZEYNEP TOSUN ** ( 3 Şubat 15:00) -- 1 çift kişilik
  • ZEYNEP ERDOĞAN ** ( 3 Şubat 15:00) -- 1 çift kişilik
  • ÖZLEM KAYA (06 Şubat 19:30) -- 1 çift kişilik
  • ASLI GÜLER (04 Şubat 13:30) -- 4 Davetiye
  • JALE HÜRDOĞAN (04 Şubat 13:30) -- 5 Davetiye
(*)Deniz Kaprol Karma2 defilesinde oldugundan Tuvana Büyükçınar, Nejla Güvenç, Rana-Berna Canok defilelerini de kapsamaktadır:)
(**) Niyazi Erdoğan Karma1 defilesi oldugundan Zeynep Tosun ve Zeynep Erdogan'i da kapsamaktadir:)

28 Ocak 2011 Cuma

HEDİYE | IFW Atıl Kutoğlu Defilesine "2" Davetiye

KAZANANLAR (2) MADAMCHIC // (37) CİDA AK ! TEBRİKLER, BANA BU AKŞAMA KADAR HEMMEN İSİM, ADRES, TELEFON BİLGİLERİNİZİ styleboomblog@gmail.com ADRESİNE MAİLLEMENİZ GEREKİYOOR:)

Styleboomerlar davetiyeler kazanmaya devam ediyooor:) Bugün dünya çapında tanınmış, bir çok ünlü Hollywood yıldızının gözbebeği ATIL KUTOĞLU defilesine davetiyeelr hediye!

3 Şubat günü saat 19:30de "2" şanslı Styleboomer bu defileye gitme şansına sahip olabilir:)

Bu defa yapmanız gerekenler
1) bu blogun izleyicisi olmanız! Bu ve devam edecek doğumgünü hediyeleri sadece Styleboomerlara özel olacak (adsız yorumları kabul edemeyeceğim üzgünüm:( )

2) Atıl Kutoğlu'nun son defilesinde sırf ona özel olarak yeniden podyuma çıkan eski mankenin adını buraya yorum olarak bırakmanız (bu sorunun cevabı Styleboom'da bir yerde, ipucu mu? O da bir blogger:))

Yorumlar toplu olarak onaylandıktan sonra 30 Ocak Pazar sabahı Random.Org'un belirlediği şanslı 2'li yine BU POSTTA duyurulacak, bu postu kontrol etmeyi unutmayııın. Vee her tasarımcı için gelecek yeni davetiyeler için Blog , Facebook ve Twitter'dan takipte kalın hanımlar!

ÖZEL | Blogosfer Boom'a Boğulmuuuş:) Sürpriz!

Bu sabah bilgisayarın başına geçtiğimde hangi bloga tıklasam karşımda balonlara, yıldızlara, konfetilere bulanmış STYLEBOOM bannerı ile karşılaştım, öyle güzeldi kii! Aynı anda hem sevinçten dört köşe olup kahkahalara boğulmak hem de mutluluktan ve bu kadar güzel bir jesti böyle güzel bir kalabalıktan aldığım için böhhüü diye oturup ağlamak! Böyle bir his... Tarifsiz:)



Hayatımın en güzel, en safi saf mutlulukla ve heyecanla dolu, en özel hissettiğim 3. anına imza attığınız için, bana bunu yaşattığınız için çook ama çok teşekkür ediyorum iyi günde kötü günde "dost", derin, özel ve biricik KORAY CANER ; iç güzellik mi dış güzellik mi sorunsalını tümden güzellikle çözmüş zarif ve sevgili OFF NE GİYSEM BİLLUR; sevgili huysuz ve tatlı, kendine bile söyleyemediklerini sana söyleyebilecek cesaretteki olağanüstü kadın AYCHULUS; annemden sonra tanıdığım yeryüzündeki diğer melek BİLUN; benim bebeğim, gözlerimin gördüğü en benzersiz güzelliklerden biriciğim MODENISE DENİZ ESLEK; zekası, stili ve duruşuyla örnek erkek FASHION4-U ONUR YÜKSEL; artık aileden biri olan, ailemizi daha da güzelleştiren bir tanecik FASHION KIDO; enerji topu, sevgi pıtırcığı, bin doz keyif, herkesin sevgilisi KANKA NERDEYİM BEN CAN DİREKLİ; sevgili fındık, neşesi ve desteği şehirlerarası çalışan JOJİK MODA JOJEE; Ankara'yı bir kat daha sevmeme, oradan geldiğime bir kat daha sevinmeme neden, asil mi asil FASHION BY PRIDE; samimiyetin, sevecenliğin ve güzelliğin en tatlı harmanına ZET FASHION; geç tanıdığım ama ne kendisine, ne sohbetine, ne bloguna doymak bilmediğim MARITSA; iki elim kanda olsa koşar gelirimin ayaklı versiyonu, güzel gözlü Rapunzel TUUCE; hep kibar, hep centilmen, hep güzel hissettiren RETRO MODA ONUR'a; gerçek bir fashionista, bir moda tutkunu olan LALZ; adı üstünde çok ama çok "nice" olan, yaptığı "nice"lıklara beni de katan NICE THINGS FOR NICE BOYS; butik işlerin özel zevklerin altına imza atan sevgili SES-SEDA..



Az sonra blogda göreceğiniz doğumgünü videoma ve her yerin bu bannerlara bulanmasına sebep olan müthiş yetenek BERKANT AKARCAN; benim gibi bir yüksek ökçe meraklısına spor ayakkabının nasıl da sanata dönüşebildiğini gösteren, yolda gelip geçen sneakerlarda sürekli aa Nazlı olsaydı dedirten, aksesuar kraliçem UNE VOGUETTE ; Alice Harikalar Diyarı'nın hiç de hayalden ibaret olmadığını, hemen burada olduğunu ispatlayan DIMPLE IN WONDERLAND vee minicik bile olsa kullandığı bir renkle bana hep renklerin ne güzel olduğunu hatırlatan PEACE IN WONDERLAND BARIŞ...

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim:)

Ve blogosfere beni böyle kucakladığı, bana nefes almaya bayıldığım yeni bir dünya yarattığı için:)

27 Ocak 2011 Perşembe

HEDİYE | IFW Günseli Türkay Defilesine "5" Davetiye

KAZANANLAR (11)BUBU // (16) PEACE IN WONDERLAND // (23) STARDUST MEMORIES // (49)KEDİLERE İTHAFEN// (44)MÖ OLDU. ACİL ACİL ACİL İSİM, ADRES VE TELEFONLARINızı styleboomblog@gmail.com ADRESİNE MAİL ATMANIZI BEKLİYORUUM! HEM DE ÇOK ACİL:)

Styleboomerlar davetiyeler kazanmaya devam ediyooor:) Bugün GÜNSELİ TÜRKAY defilesine davetiyeelr hediye!

4 Şubat günü saat 16:30de "5" şanslı Styleboomer bu defileye gitme şansına sahip olabilir:)

Bu defa yapmanız gerekenler
1) bu blogun izleyicisi olmanız! Bu ve devam edecek doğumgünü hediyeleri sadece Styleboomerlara özel olacak (adsız yorumları kabul edemeyeceğim üzgünüm:( )

2) Günseli Türkay'ın son koleksiyonundaki aksesuarları kimin tasarladığını buraya yorum olarak bırakmanız (bu sorunun cevabı Styleboom'da bir yerde, ipucu mu? O da bir blogger:))

Yorumlar toplu olarak onaylandıktan sonra 29 Ocak Cumartesi sabahı Random.Org'un belirlediği şanslı 5'li yine BU POSTTA duyurulacak, bu postu kontrol etmeyi unutmayııın. Vee her tasarımcı için gelecek yeni davetiyeler için Blog , Facebook ve Twitter'dan takipte kalın hanımlar!

26 Ocak 2011 Çarşamba

HEDİYE | IFW Gamze Saraçoğlu Defilesine "5" Davetiye

KAZANANLAR (3)EZO // (16)BESTÖZGEN // (27) ESRA // (29) MELİS // (33) WONDERWOMEN OLDU! 2 GÜN İÇERİSİNDE İSİM, ADRES, TELEFON BİLGİLERİNİZİ styleboomblog@gmail.com ADRESİNE BEKLİYORUUM! ZAMAN KISITLI!

A-aa saat nasıl geçmiş anlamadım, bugünün hediye davetiyesinin postunu az daha unutuyorduum! Amaaa merak etmeyin Styleboomerlar davetiyeler kazanmaya devam ediyooor:)

IFW Sonbahar 2011 defileleri için yeni davetiye hediyem GAMZE SARAÇOĞLU defilesine, 5 Şubat günü saat 18:00de "5" şanslı Styleboomer bu defileye gitme şansına sahip olabilir:)

Bu defa yapmanız gerekenler
1) bu blogun izleyicisi olmanız! Bu ve devam edecek doğumgünü hediyeleri sadece Styleboomerlara özel olacak (adsız yorumları kabul edemeyeceğim üzgünüm:( )

2) Gamze Saraçoğlu'nun son koleksiyonunun neyden esinlendiğini buraya yorum olarak bırakmanız (bu sorunun cevabı parmağınızın ucunda, ipucu Styleboom'da bir yerde:))

Yorumlar toplu olarak onaylandıktan sonra 28 Ocak Cuma sabahı Random.Org'un belirlediği şanslı 5'li yine BU POSTTA duyurulacak, bu postu kontrol etmeyi unutmayııın. Vee her tasarımcı için gelecek yeni davetiyeler için Blog , Facebook ve Twitter'dan takipte kalın hanımlar!

PARIS COUTURE HAFTASI | Givenchy'nin Dahisi



Ağzımı bir karış açık bırakan , yaptıklarını anlatacak kelime bulamadığım yalnızca bir kaç tane, sayılı tasarımcı vardır, mesela ALEXANDER McQUEEN gibi. Sanki seçtiğim kelimeler ona az gelecek, hakaret olacak gibi hissederdim, işte RICARDO TISCI'nin son couture koleksiyonuyla bana böyle hissettirdi.

Yukarıda gördüğünüz elbisenin yapımı tammmm 4000 saat sürmüş, tüm parçalar elde boyama, elde kesme, taşlar ve kristaller bile tek tek elde dikilerek hazırlanmış. Daha fazla anlatmama gerek var mı? Fotoğraflar ve özeti için Boom Moda Haftası'na TIK TIK :) !

25 Ocak 2011 Salı

ÖZEL | Doğumgünü Postu

Her ne kadar bu sene doğumgünü kutlaması yapacak halim, vaktim olmasa da burada Ankara'daki arkadaşlarım Cumartesi akşamı hadi çalışmayı bırak da hiç olmazsa bir yemek yiyelim dediler, eh bana da hoş bir mola oldu:)

Çayyolu BIG CHEFS'te kalabalık, keyifli, güzeeel bir yemek yedik, aslında sohbet öyle tatlıydıki 2-3 taneden fazla fotoğraf bile çekmemişiz:) Olanlarla idare edelim:))

Normalde saçlarımı hep kendim yapıyorum biliyorsunuz ama o gün kendimi şımarttım, öncee Sevilay Acıbucu'nda güzeel bir cilt bakımı yaptırdım, sonra da CEOS kuaföre uğradım. Bugüne kadar saçıma ondan başkasının makası değmemiştir:)) Bence bir kadının kuaförüyle frekansı çok önemli, leb demeden leblebiyi anlar Ceyhan Bey hep:)

Neler giymişim? İPEKYOL gömlek; MANGO pantolon; OZ botlar.

BIG CHEFS'e ulaşmam biraz zor oldu, Ankara'yı neredeyse unutmaya başlamışım :o Yemeklerimizi sipariş ettik yaklaşık bir 18 kişiydik, sonraa beklerken BIG CHEFS bana mini bir karanfil eşliğinde şahane bir sıcak çikolata getirdi, çünkü içeri girdiğimde soğuktan pek şikayet etmiştim:)







Bu doğumgünümde bir değişiklik oldu böyle sakiin mi sakin ama yine çok keyifli geçti:)

PARIS COUTURE HAFTASI | Armani Prive, Alexandre Vauthier ve Stephane Rolland



Paris Couture Haftası tam gaz devam ediyooor! Couture demek rüya demek, kırmızı halı demek, ayyy benim de olsa demek:) ARMANI PRIVE, ALEXANDRE VAUTHIER ve STEPHANE ROLLAND defileleri enfes fotograflar vee analiziyle Boom Moda Haftası 'ndaaa! Özellikle Rolland'ın şahanleri için tıklayın :)

HEDİYE | IFW Tuvana Büyükçınar Defilesine "5" Davetiye

KAZANANLAR (14) EBRU BASKUT // (31) ECENUR DOGAN // (37) I-LIFES BLOG // (65) SEÇİL EGEN // (70) ROOKIE ICON OLDUUU:)
2 GUN İÇİNDE İSİM, ADRES VE TELEFON BİLGİLERİNİZİ styleboomblog@gmail.com ADRESİNE BEKLİYORUUM! SÜREMİZ KISITLI, ULAŞAMAYANLAR YERİNE YEDEKLER BEKLİYOR!


Styleboomerlar davetiyeler kazanmaya devam ediyooor:)

IFW Sonbahar 2011 defileleri için yeni davetiye hediyem TUVANA BÜYÜKÇINAR defilesine, 5 Şubat günü saat 13:30da "5" şanslı Styleboomer Karma2** defilesine gitme şansına sahip olabilir:)

Bu defa yapmanız gerekenler
1) bu blogun izleyicisi olmanız! Bu ve devam edecek doğumgünü hediyeleri sadece Styleboomerlara özel olacak (adsız yorumları bu defa kabul edemeyeceğim üzgünüm:( )

2) Tuvana Büyükçınar'ın butik markasının ismini buraya yorum olarak bırakmanız (bu sorunun cevabı bir harf ve iki rakamdan oluşuyor:))

26 Ocak Carsamba geceyarisi Yorumlar toplu olarak onaylandıktan sonra 27 Ocak Perşembe sabahı Random.Org'un belirlediği şanslı 5'li yine BU POSTTA duyurulacak, bu postu kontrol etmeyi unutmayııın. Vee her tasarımcı için gelecek yeni davetiyeler için Blog , Facebook ve Twitter'dan takipte kalın hanımlar!

(**) Karma2 defilede bu davetiyenizle Tuvana Büyükçınar'ın yanısıra Deniz Kaprol, Nejla Güvenç ve Rana-Berna Canok defilelerini de izleyebileceksiniiiz:))

24 Ocak 2011 Pazartesi

PARIS COUTURE HAFTASI | Alexis Mabille ve Dior Couture



PARIS COUTURE HAFTASI dün başladı, hem de couture'e yaraşır şekilde başladı! ALEXIS MABILLE ve DIOR evlerinin koleksiyonlarını enfes fotoğraflar eşliğinde Boom Moda Haftası'nda anlattım, hadi buraya tık tık :)


HEDİYE | IFW Özgür Masur Defilesine "5" Davetiye

DAVETİYE KAZANANLAR
(6)SELFET // (16) ALPER YILMAZ // (36) ELİFO AVCI // (56) OLDER PAPİ // (68) DİMPLE :)))
2 GÜN İÇİNDE ACİLEN İSİM, ADRES, TELEFON BİLGİLERİNİZİ styleboomblog@gmail.com ADRESİNE MAİL ATIN LÜTFEEEN! YOKSA SIRA YEDEKLERDE!


Heyecanlanıııın:)

IFW Sonbahar 2011 defileleri için ikinci davetiye hediyem ÖZGÜR MASUR defilesine, çoook şanslısınız çünkü 5 Şubat günü saat 15:00da "5" şanslı Styleboomerı muhteşemmmmm bir koleksiyon bekliyor, ama ser verir sır vermem, sürpriz:)

Bu defa yapmanız gerekenler
1) bu blogun izleyicisi olmanız! Bu ve devam edecek doğumgünü hediyeleri sadece Styleboomerlara özel olacak (adsız yorumları bu defa kabul edemeyeceğim üzgünüm:( )

2) Özgür Masur'un en sevdiği moda sezonunun hangisi olduğunu(İlkbahar/Yaz mı? Sonbahar/Kış mı?) buraya yorum olarak bırakmanız (bu sorunun cevabını Masur daha önce Styleboom'a vermişti, cevap blogda bir yerlede gizli:))

Yorumlar toplu olarak onaylandıktan sonra 25 Ocak Salı akşamı saat 21:00de Random.Org'un belirlediği şanslı 5'li yine BU POSTTA duyurulacak, bu postu kontrol etmeyi unutmayııın. Vee her tasarımcı için gelecek yeni davetiyeler için Blog , Facebook ve Twitter'dan takipte kalın hanımlar!

ÖZEL | Bugün Benim Doğumgünüüm :)



Eeeyoo ben bugün dooğdum:) 24 Ocak günü sabaha karşı ,üstelik aniden:) Normalde Ocak aylarını 1'inden itibaren doğumgünüm de doğumgünüm diye şımarmakla geçirirdim ve her zaman süper bir parti ya da kutlamaya imza atardım ama bu yıl büyük bir yoğunluğun ve sorumluluğun ortasına düşünce pek bir şey planlayamadım:) Yine dee Cumartesi akşamı Ankara'daki arkadaşlarımla o gürültülü İtalyan aileleri gibi bir masa etrafında kalabalık kalabalık yemek yedik, vee bugün de sizlerle beraberim:)

Doğumgünüm şerefine IFW davetiyeleri devam edecek, umarım benim yerime sizler IFWde güzel zaman geçirir, hem sonra bana da anlatırsınız.

Yeni yaşıma da zenginlik kattığınız, buraya uğrayıp, bana yazıp, sorup, paylaşıp, varlığınızı hep hissettirdiğiniz için kocamaaan teşekkürler:)

22 Ocak 2011 Cumartesi

BUILDING'den Yepyeni Bir Proje: DESIGNERS♥BLOGGERS

Galata'nın en tasarım kokulu designer shoplarından BUILDING geçen hafta çok heyecanlı bir proje için mail kutumun kapısını çaldı, benimle birlikte toplam 15 moda blogunun kapısını daha doğrusu:)



Bu proje kapsamında benim uzaktan da olsa gayet online katıldığım keyifli bir akşamda BUILDING'de 15 blogger ve 15 tasarımcı nutellalı bisküviler, biribirinden güzel tasarımlarla dolu askılar, üzümlü marshmellowlar eşliğinde buluşup kura çekti, ve böylece her bir blogger kendi tasarımcısına kavuşmuş olduu:)



Talih kuşu Styleboom için DENİZ DEĞİRMENDERELİ'yi seçti:) Kendisinin "Sound of Waves" isimli muhteşem koleksiyonunu buradan, "Big Bad Wolf" isimli süper cicilerini de AKMERKEZ Fashion Up'dan görebilirsiniz. Bakalım Deniz benim için neler planlıyor:) ?

Sözün kısası gelecek günlerde 15 blogda 15 tasarıma nasıl hayat verildiğini izleyeceksiniz: ben de kumaşlar, beyin fırtınaları, eskizler, dikişlerle dolu heyecanlı bir süreci sizlerle an be an paylaşacağım.


21 Ocak 2011 Cuma

FLASHION' NEWS | Özlem Süer Yine "Özel" !



Bu tarihi not edin modayı seven, modayı severken "özel" olmayı da seven hanımlar: 01 – 20 ŞUBAT 2010

ÖZLEM SÜER Akmerkez'de BLACK BOX ile başladığı gerilla mağazacılık atağına Kanyon'da devam ediyor! Bir yandan modaya yön verip, bir yandan şehre renk katmaya, ve tabii ki bizleri de bekliyor:) Ekim'i hatırlayın, her etkinlik günü nasıl da dinamik, renkli ve tasarım doluydu:)

Bu defa aynı heyecan, katlanan keyfiyle 01-20 Şubat arası yani yalnızca 3 haftacık Kanyon'da! Kanyon'a özel tasarlanan ve uygun fiyat aralığı ile günün her saatine göre olan koleksiyon her hafta yenilenecek!

Sürprizler bitmedi! Benim anlata anlata, Tolga Günay'ın fotoğraflaya fotoğraflaya bitiremediğimiz o eşsiz güzellikteki Özlem Süer HOUSE isimli köşkü ,mimar Sinan Kuran aslına sadık kalarak mini bir eşini yaratıp Kanyon B2 Katındaki meydana konduracak:)))))))))))Sonra gelsin leziz ikramlar, Virgin Radio DJ’lerinden müzikler, Salı - Perşembe partileri , blogger buluşmaları, söyleşiler...

Projede aynı zamanda bir sosyal sorumluluk hareketine de destek var... Penti ile Özlem Süer işbirliğinde 100 adet siyah çorap, gelirinin tamamı Özürlüler Vakfı’ na aktarılmak üzere Kanyon'da konumlanacak Özlem Süer mini köşkünde satılacak... Bu şahane şeylerden en az birine katılmamak olmaz hanımlaaar!

HEDİYE | IFW Simay Bülbül Defilesine "5" Davetiye

KAZANANLARIMIIIZ
(7)AYŞE ERTEN // (9) TODAY I'M THE STYLIST // (36) NİL // (52) İLKNUR // (57) MERVE(MJ*)
2 GÜN İÇERİSİNDE styleboomblog@gmail.com ADRESİNE İSİM, SOYAD, ADRES, TELEFON BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUUM! KEYİFLİ IFW'LER:))


Ta taaa:)

Aslında hediye davetiyelere doğumgünüm olan 24 Ocak Pazartesi başlayacaktım ama daha fazla dayanamadıım:)

IFW Sonbahar 2011 defilelerinin tümmm Türkiye'deki İLK hediye davetiyeleri Styleboom'dan geliyor, 04 Şubat günü saat 15:00daki yine nefes keseceği garanti olan SİMAY BÜLBÜL defilesine 5 adet davetiye 5 şanslı Styleboomer'a hediye:)

Bu defa yapmanız gerekenler
1) bu blogun izleyicisi olmanız! Bu ve devam edecek doğumgünü hediyeleri sadece Styleboomerlara özel olacak (adsız yorumları bu defa kabul edemeyeceğim üzgünüm:( )

2) Simay Bülbül'ün tasarım yaparken en sık kullandığı ve sevdiği materyalin ne olduğunu buraya yorum olarak bırakmanız

Yorumlar toplu olarak onaylandıktan sonra 24 Ocak Pazartesi sabahı Random.Org'un belirlediği şanslı 5'li yine BU POSTTA duyurulacak, bu postu kontrol etmeyi unutmayııın.

Vee her tasarımcı için gelecek yeni davetiyeler için Blog , Facebook ve Twitter'dan takipte kalın hanımlar!

20 Ocak 2011 Perşembe

MODA ve SANAT | Bale ve Modanın Büyük Aşkı

BLACK SWAN filmi daha çekimleri başlarken RODARTE'nin kostümlere imza atacağı haberiyle moda gündeminin ilk sıralarına yerleşmişti. Aslında moda çok uzun yıllardır baleden besleniyor, ilham alıyor; aynı şekilde bale de moda işbirlikleriyle daha da güzelleşiyor. Biraz uzun olacak ama okumayı sevenlere gelsin:), moda ve balenin büyük aşkı...



Oyunculuk, senaryo, kostümler... Bütündeki mükemmelliğin parçaların mükemmelliğiyle nasıl oluştuğunun güzel bir kanıtı BLACK SWAN. RODARTE tasarımcıları Mulleavy kızkardeşler ilk kez bir sinema filmi için kostüm hazırlamalarının yanında ilk kez bale kostümleri tasarlamış oldular. Aşağıda Pas de deux için hazırlanan beyaz kuğu ve kara kuğu, ve kötü büyücünün kostüm eskizlerini görebilirsiniz:) RODARTE tütülere yabancı değil, Sonbahar 2008 koleksiyonlarının ilk yarısı bale esinliydi ve oldukça ses getirmişti.



RODARTE'nin Black Swan işbirliğinden çok önce gelmiş geçmiş (böhüüüü:)) en büyük moda dehalarından ALEXANDER McQUEEN yer yer Kuğu Gölü(*)'nden de ilham aldığı muhteşem bir koleksiyonu podyuma çıkarmış ve nefesleri kesmişti. Hala akıllardan silinmeyen o koleksiyondan muhteşem bir parça aşağıda... Sizce de Kuğu Gölü'nde Odette'in insan formundan yeniden kuğuya dönüştüğü o an değil mi bu elbise?



ALEXANDER McQUEEN bu büyük yeteneğini bir kez bale sanatı için de kullanmıştı. Ünlü bale sanatçısı Sylvie Guillem'in başrolünde olduğu enfes bir modern bale örneği olan "Eonnagata"nın kostümlerini ALEXANDER McQUEEN hazırlamıştı, fotoğrafları aşağıda.



Muhteşem kılıç ve kendo savaş sahnelerinde McQueen kostümleri en az oyun kadar ses getirmişti. Eonnagata'nın tanıtım videosunu buradan izleyebilir ve o hissi yaşayabilirsiniz:)



Bale ve tasarımcı işbirliklerinden biri de daha önce Styleboom'da burada da okuduğunuz CHANEL işbirliğiydi. İngiltere Kraliyet balesi baş balerini Elena Glurdjidze'nin "The Dying Swan" performansı için Lamaire'deki atölyede tam 2500 adet bembeyaz hakiki kuş tüyü kullanılarak bizzat elde hazırlanan kostümü, balerin dünya turnesi boyunca kullanmıştı.



Pek çok tasarımcı ilhamı balede aramış ve koleksiyonlarına yansıtmıştır. DEGAS'nın meşhur balerin tabloları sanki DENNIS BASSO, RODARTE ve VALENTINO'da hayat bulmuş, canlanmış gibi.



Bu yazı hoşunuza gittiyse Ballerina Project'e mutlaka göz atın:)



Ve tabii pek çok editöryal senaryosunu balede, bale kulislerinde ve balerinlerde buldu. Yukarıda 2008 VOGUE'larından birinde yer alan "Flights of Fancy" editöryalinden bir kare..



Biz kadınların çoğu ise sırf tütü uğruna bir bale kursunun ya kapısından girmiş, ya hayaline kapılmışızdır öyle değil mi?! Modacıların podyumlarda bize iç geçirterek sundukları tütüleri sokağa indirip bizim de hayatımızda bir kez olsun güle oynaya, kimseye aldırmadan tütü giymemizi ise tabii ki Sex & The City'nin Carrie'sine borçluyuz:) Teşekkürler Carrie, özellikle de bu sezon artık bu tütü işine Türkiye'yi bile dahil edebildiği ve bizleri balerin esinli kıyafetlerimizle sokaklara döktüğü için teşekkürler "moda" :)



Aşağıda en sevdiğim "Kuğu Gölü" performanslarından biriyle baş başa bırakıyorum sizi. American Ballet Theatre'in sunduğu balede Angel Corella ve Gillian Murphy dansediyor. Gillian'ın kuğuya dönüş anını canlandırışı muazzam, o adeleler oynadıkça ben kendimi sıkıyorum:)



(*) Kuğu Gölü Peter İlyiç Tchaikovsky'nin bestelediği, ilk temsili 1877
yılında Moskova 'da yapılan dört perdelik bir eserdir.

KOLEKSİYON | Tommy Hilfiger İlkbahar/Yaz 2011



TOMMY HILFIGER yine renkli, dinamik, kalabalık ve şahhaane bir koleksiyonla huzurlarımızda. Yaz mevsimi sana tapıyorum! Blues; Yatch Club; Beachcomber; Preppy ve Poolside isimleri verilen 5 farklı koleksiyon sunuyor bu sezon TOMMY. Mavilerin parlatıldığı, klasiklerin yenilendiği, yeşil, bej, sarı ve pembelerin dansettiği, kolej stlinden marine etkilere kadar bir dolu seçeneğin olduğu yeni koleksiyonda yok yok! Şu aşağıda görmüş olduğunuz fotoğraflardan ilkindeki kırmızı pantolon ve ayakkabıya, ikincideki ayakkabı ve gömleğe, üçüncüdeki pembe trikoya bakıp benimle birlikte bir "aah ah" çekmenizi bekliyorum hanımlar! Neyse ki çok yakında TOMMY'lerde satışta:)


19 Ocak 2011 Çarşamba

FLASHION' NEWS | Kısa Kısa...

Moda dünyasında neler oluyor kısa kısa bir bakalım...


  • Floransa'da başlayan ve Milan'da devam eden Pitti Uomo erkek moda haftası gözlere ayrı gönüllere ayrı hitap ediyor. Her gün onlarcası gelen sokak stili fotoğraflarına bakıp bakıp heder olmaktan defilelere kanalize olamıyorum hanımlar, biraz da burada İstanbul'da siz de böyle olun beyler! Siz de tıklayın burdan buyrun :)

  • Sol üstteki fotoğrafta güzeller güzeli Lara Stone, enfes bir GUCCI içinde VOGUE Paris kapağında, evet Carine Roitfeld'in son kapaklarından biri:( Ve inanılmaz güzellikte bir kapak, renkler, fotoğraf, styling... Mart ayı kapağı da Carine Roitfeld imzası taşıyacak ve Nisan itibariyle yeni editör Emanuelle Alt neler yapacak göreceğiz.
  • Senaryosu ayrı, oyunculukları ayrı, kostümleri ayrı mükemmel olan Black Swan filmi için RODARTE tasarımcısı Mulleavy kızkardeşlerin 40dan fazla kıyafet hazırladıklarını biliyoruz, pekii Rodarte'nin En İyi Kostüm Oscar'ına aday olamayacağını biliyor muydunuz?! Evet Costume Designers Guild üyesi olmadıkları için film kostüm Oscar'ını kazanırsa ödülü filmde "emeği geçen bir diğer isim alacak. Aynı şey zamanında Audrey Hepburn'ün rol aldığı Sabrina filmindki kostümlerini hazırlayan büyük usta HUBERT de GIVENCHY'nin de başına gelmiş:o
  • Miranda Kerr ve Orlando Bloom'un 6 Ocakta dünyaya gelen mini oğullarının ilk fotoğrafı:) Annesinin tescilli bir melek olduğunu henüz bilmiyor! Anne güzel, baba güzel, bu oğlan ileride çok can yakar:)
  • Şangay muhteşem bir sergiye ev sahipliği yapıyor! Şangay'daki MOCA sanat galerisinde CHANEL retrospektifi sergisi başladı.
  • Bu aralar her şey erkekler için! Pitti Uomo tam gaz devam ediyor, önce Floransa'da, şimdi de Milan'da erkek hazır giyim moda haftası var. Erkeklere bir güzel haber de JIMMY CHOO'dan geldi, ilk erkek serisiyle CHOO hazır, hazır ama bana biraz zorlama geldi!

  • Scarlett Johansson'dan boşanmak üzere dava açan Ryan Reynolds'ın "The Proposal" filminde başrolü paylaştığı Sandra Bullock ile olduğu dedikoduları ayyuka çıkmış durumda. Scarlett'i bir gram sevmem ama doğruysa Ryan gözümden düştün derim, nerede o "Two Girls, A Guy and A Pizza Place"deki cici Berg:o
  • Rihanna tabii ki her ünlü şarkıcı ve moda ikonu kombosu gibi parfüm işine el attı, parfümü çok yakında raflarda yerini alacakmış, ismi Reb'l Fleur, makyaj her zamanki gibi olağanüstü!
  • Bir haber de bizden! Bu akşam BUILDING'de Bloggers+Designers isimli nefis bir projeyle pek yakında size sürprizimiz olacak:) Detaylar daha sonra, ben Off Ne Giysem Biu ve Noter Bey'e vekalet verdim :)
  • L'OREAL pek çok pek çok ünlü yüzüne bir yenisi daha katıyor, artık Gwen Stefani de L'oreal kızı:)
  • Heyy en güzel haber en sona! Bu Cumartesi The Hall'da Insomnia by Beck's 70'ler partisi var, ahhh kaçırdığıma en çok üzüldüğüm şey bu oldu işte! Biliyorsunuz 60'lar partisinde çok eğlenmiş, efsane olmuştuk, hadi şimdi sıra sizde, 70'lere bürünüp doooğru partinin yolunu tutun, bol bol foto çekin:))