29 Mayıs 2011 Pazar

TREND RAPORU | byWonderland Headphones

Fotoğraflar: Onur Yüksel
Mekan: Molka Cafe Yeniköy

Son iki sezondur pek moda olan yeni bir aksesuar var hanımlar: headphones yanii kulaklıklar:) Ve bunların özellikle "retro"msuları! Üstelik işlevli bir aksesuar, güzel güzel müzik dinleten cinsten dım tıs dım tıs :)



Gwen Stefani, Beyonce, Fergie hepsi acayip güzel kulaklıklarıyla fotoğraflandılar, kıskandım:/ Bu sezon öyle moda oldular kii MARC JACOBS bile bir seri tasarladı, çıldırdım:o Gelin görün kii memlekette şöyle daha girlie, bol şekerli, biraz kokoşunu ama aynı zamanda kaliteli ses verenini bulmak çok zordu, buldun mu fiyatları çok uçmuştu.

Taaa ki byWONDERLAND olaya el atana kadaar! Kendi stylish kulaklığımı seçmek üzere o mu, bu mu, şu mu, oo piti piiti dediklerimin hepsiyle cici bir de çekim yaptık:) İşte benim favorileriim:



Headphones trendini öyle sadece jeanle, eşofmanla gidiyor sanmayın:) Misal ben pek casual bir kadın olamadım hiç ve bu kemik rengi olanla gayet de şık bir kombin yaptım! Sokaklarda dolaşırken headphonesla ilgili ilk izlenimim şu, havalı oluyorsun:) Hatta Yeah! diyeyim siz anlayın:p



Şu bitmeyen trafikte, otobüste, devrilmediği sürece metrobüste, güzel güneşli sabah koşularında, "koşucam" die başlayıp mükellef kahvaltıyla sonuçlanan sabah sporlarında, mutlu Pazarlarda, sendromlu Pazartesilerde bana renk ve enerji versin, cici olsun cicii diye düşündüğümde ise pek tabii ki "pembe" gönlüm sende. Pembe çizgili bu kulaklık tammm da retro canavarlarına göre. Vee daha önemlisi ben bu kulaklığı bu yaz beachde, beach partide hayal ediyorum daaa enfes olur!



Kalbimi çalanı enn sona bıraktım. Goldies ♥ :) İşte bu pırıltılı bebek tam benlik, çook flörtleştik çok! Kafamda biir sürü kombin hayali, kulaklarımda Beyonce'den "Hey Goldmember" şarkısı Pikachumu seçtim:)



Çok güzel seçmişsin de sevgili Boom, sonuçta bu da sadece aksesuar değil, müzikten, ses kalitesinden filan haber ver biraz da diyenlere, PLAY tuşuna bastığımda aşağıda yer alan ifademi takdim ederim:) ROCKSSSSSSSSSSSSSS :)



byWONDERLAND bir tık uzağınızdaaa, bayılacağınız bir dolu başka cicilerle www.bywonderland.com 'da :) Yok efendim tıklayamam, önce koklamam lazım bir şey almadan diyorsanıız o zaman bu hafta kendileri Bebek Şenliği'nde byWONDERLAND standında olacaklar:)

Bir aksesuar delisi ve şeytan ayrıntıda gizlidir meraklısı olarak umarım ilham verebildim:) Sizin favoriniz hangisiii?

27 Mayıs 2011 Cuma

GEZİ | Kıyıköy Gezisi


Geçen haftasonu güzel mi güzel bir KIYIKÖY gezisi yaptık. Neler yaptık, yedik içtik heepsi BOOM'STYLE'da. Tık tık:)

25 Mayıs 2011 Çarşamba

HEDIYE | Freshtival'e Gidecek Şen Styleboomerlar Aranıyor:)

Katılan Herkese Teşekkürler. Kazananlar Belli Oldu
STYLEBOOM'un yaşgünü şerefine yaptığımız etkinliklerin hepsinde de pek eğlenincee bir araya gelebileceğimiz daha fazla fırsat yaratmak ister oldum. İştee bunlardan biri: Bu Cumartesi şehrin göbeğinde enn genç, en taze hem müzik hem sanat festivali olan FRESHTIVAL'e kimler benimle geliiir:)?



Şöyle kii bu Cumartesi saat 14:00'de kapıda buluşuyor, pek tabii festival şıklığında başı çekiyor, yoo hemen çimlere serilmiyor, festival alaındaki tüm sanat ve aktivite etkinliklerine Styleboomerlar olarak damgamızı vuruyor, bunları an be an fotoğraflatıyor, sonra da burada blogdan ne biçim eğlendiğimizi herkesle paylaşıyoruz. Kabul mü:)? Kabul diyen ve çift kişilik davetiyeleri kapmak isteyenleer yapmanız gereken çok basit:

Bu akşam saat tammm 21:00 itibariyle Twitter'dan bana

@styleboom #freshtival diye başlayıp, bu sene katılan hangi grup ya da sanatçıyı görmek için sabırsızlandığınızı yazmak

1. ve 5. ve 10. ve 15. ve 20. kişilerle bu Cumartesi coşacağııız:)
[
Burada da ipucu var!]

BOYNER DEFİNE AVI | Anneler Günü


Anneler Günü arifesinde BOYNER Define Avımız nasıl geçti merak edenleeer:) ? Çok keyifliiydii! Bazı bazı ipucu koymayı unutup, bazen de anneme birşeyler beğeniyor olduğumu unutup kendim için çalıştım mı? Eveet:) Özellikle kozmetik ve ayakkabı reyonunda kaptırdım mı? Tabiii:) Bakalım neler neler olmuş!


Öncelikle elcağızlarımla sizi hediye çeklerine götürecek olan mini notları hazırladım:)) 14 Twitter ipucusu bu 14 mini nota götürüyor, o 14 not daa Müşteri Hizmetleri noktasında hediye çekine dönüşüyordu. Binbir gece masalı gibi oldu bu cümle:p


BOYNER'e ayak bastığımızda beni tam yetkiyle donattılar:p Yok yok tam yetkililer bana hediye çeklerini gösterdi, paketleri pek beğendiim:)


Pek tabii olaya ayakkabı/çanta reyonuyla başladııım. Görmüş olduğunuz çanta rengiyle uzaktan bana cilve yapıyor, gel gel ipucuna bana koy diyordu, kıramadım:)


Uzaktan sevmelere gelemem hemen kucakladım:) Bizim kadınlarımız belli bir yaştan sonra renklere biraz küsüyorlar, kıyafetlerini hep koyu renkler, toprak tonlardan yana kullanıyorlar. Buna karşıyım amaaa bir yandan da kişi giydiği şeyle iyi hissetmeli kanaatindeyim. O sebeple koyu tonlarda giyinen anneciklere bu çanta gibi parlak renkli çanta, ayakkabı, kemer, fular kullanımını öneriyoruum:)


Ayakkabı reyonundan 1-3-5 derken epey bir şey beğendiğimi ve "Anneler Günü" olayından yavaş yavaş koptuğumu anlamam zaman aldı.


  • Size son trend raporunda rafya trendinden bahsetmiştim. Enn cici örneklerinden biri BOYNER'deki bu çanta, taptııım! Deseni, ahşap mandalı, formu tam benlik!
  • Aynı şekilde beyaz bazlı gökkuşağı renkli ayakkabı da yazın biiir sürü kıyafetle çok şık olacak. Yine trend raporlarımdan birinde bu sene pabuçları iri çiçeklerle süslemek moda demiştim, BOYNER yapmış! Topuklusundan düz sandaletine pabuçlar dev çiçekler açmış.
  • Topuğu daha rahat kullnımlı, üstelik dantel olduğu için ayağı saran ve ona göre esneyen dantel pabucu da anneme beğendim. Şık, çok şık!

Ben gezip dolanırken Twitterdan ilk ipucunu yakalayan ve notu bulan yukarıdaki enfes-i şahane renkli ceketin sahibi Styleboomer olduuu ♥


Hediye çekiyle gerçekten de annesine hediye aldı üstelik, ne güzeeel:) Amacımıza daha ilk dakikalarda ulaşmış olduk:)


Kozmetik reyonu benim enn çok vakit geçirdiğim yerlerden biri, e pek tabii ki bir ipucu da oranın hakkıydı. Kendisini BOYNER'in özellikle böyle özel günlerde oluşturduğu nefis parfüm setlerinden birinin içine yerleştirdim:) Her zaman mutlu edecek hediye seçeneklerinden biri de hem şık paketleri hem nispeten ekonomik fiyatlarıyla parfüm, krem ve jellerden oluşan bu özel setler.


İşteee banyoya renk keyif ve mis koku katacak enn sevdiğim şey! H2O serisiiiiiii!


Yaş 30'u geçince serum mucizelerinden faydalanmakta yarar var! Pek tabii iyi beslenme, hiç sigara, bol su ile cildimize ekstra ömür kazandırıyoruz amaa bilimden de yarar sağlamak güzel. Son dönemde bir kaç ürününü kullandığım yukarıdaki grup benim favorilerimden.


Organik sadece elmaydı yumurtaydı değil, artık kozmetikte de organik ürünler büyük gelişme gösterdi. BOYNER de organik kozmetikte başarılı markalardan biri olan UNE'yi getirmeye başlamış.


Size daha önce yazdığım CSI: Kreminiz Masum mu yazısında belirttiğim gibi paraben denen koruyucu madde pek öyle hoş bir şey değil ve organik kozmetik ürünleri onu ihtiva etmiyor. Zaten bir şey çabuk bozulup, pek şahane kokmuyorsa(misal balık, kereviz:p) bil ki o pek sağlıklı bir şey:) Organik kozmetik için de öyle:) Düz mantığıma bayıldım hihihi


Oradan BOYNER'in ennnnnnnnnnnnnn ama en en en sevdiğim köşesine geçiyorum:) ♥ ♥ ♥ BOYNER EVDE ♥ ♥ ♥ Kendisiyle aşkımız düğün hazırlıkları sırasında başlamıştı ve şu an evimin en cici parçaları halen buradan:)


Bu seti görür görmez vuruldum ve balkonda mangal, sürahide naneli limonata, tabakta iskorpi üstünde defne hayallerine daldım:)) Annemi de unutmadım tabii, bunların hepsini annem yapsa mesela ben de yesem dedim:p


Pekii ya şu puanti yastıklara ne demeliii! Hemen altında aynı tonlarda çizgililer de var ve 1 puanti 1 çizgili ile kendine yaz köşesi yapacaksın Boom!


Esas bu yastıkları görünce beni burada bırakın, siz ilerleyin dostum dedim BOYNER'dekilere:) Güzelliğe bakın! Beyaz küp küp evler, kırmızı panjurlar, tan kızıllığı, kendileri artık benim:)


Bir Styleboomer daha ipucunu yakalarkeeen biz de onu yakaladıık:) Kendisi balıklı önlüğün cebineki ipucunu buldu, o da hediye çekini annesi için kullandı:)


Elektronik kısma da bir ipucu koyduuk! Ev aletleri, kişisel bakım aletleri, düdüklü tencereler içinden anneme şunları beğendim:


Gerçi bu tezgahta biraz yer kaplayacağından annemin küçük mutfağına uymayabilir ammaaa ben mutfak aletlerinden böyle futurustik seviyorum artık retroya doymuşum.
Düdüklü tencere ince konu, artık kendileri neredeyse "merhaba dünyalı biz dostuz" diyecek kadar uzay teknolojisini yakaladılar. UFOdan hallice, patlama riski olmayan, bitince ciyak ciyak bağıran bu düdüklülerden biri annemin olabilir.


Artık cicilere vakt ayırayım biraz da dedim vee BOYNER'e uğramak için enn güzel, tatlı, cici, şık sebeplerden biri olan COTTON BAR by Gamze Saraçoğlu ile işbirliği yaptım:)


COTTON BAR; Pİ gibi BOYNER'in tasarımcı serisi içinden annem için pek yakında başlayacak olan Bilmemnehanım'ın kızının, Hanidemiştimyateyzenin oğlunun düğünlerinde giyecek pek şık, pek zarif ciciler beğendim:) Her iki elbiseyi de anneme de gösterdim ve beğenildi üstelik:) Tek ricamız bu grupta bedenlerin hemen bitiyor olmasıı:( Buradan haykıralım, daha çok stok:)


Marka grupları içinde bu defa kendime 1 anneme daha çok şey beğendim, çok güzel evladım yahu:) En en en çok puanti elbiseyi beğendiim! Annem kırmızı ve su yeşilini çok sever, o yüzden diğer elbise de renk olarak beline de uygun bir kemer bularak ona güzel olacaktır.


Pİ'den bu tshirti altına kısa bir şort ve yine zımbalı sandaletlerle çek, yaz geceleri senin olsun, ya da benim:) Bir de siz hiç BESSINI markasını dıydunuz mu bilmem, eskiden vardı ve ben çook beğenirdim, annemin de favorilerindendi, işte o yeniden canlanmış ve artık BOYNERdeymiş! Bu desenli şifon bluzu da annemin yazın giymeyi pek sevdiği beyaz ve haki keten pantolonlarıyla kombinlemesi iççin beğendiim:)


Kıyafet reyonunu tamamlarken zalim kader beni mayo/bikini/deniz/güneş/yaz/böhhüü reyonuna sürükledi. Deniz hasretimden sebep bir ipucunu da kumsalların gözdesi hasır çantalardan birine yerleştirdim.


Kosskoca 6000 metrekarelik BOYNER tabii! Baykuş gibi nereye ne ipucu koysam diye düşünüp, ay gelmişken şunu da deneyeyim, bunu da deneyeyim demekten epey oldu ipucu yakalayan kimseyi yakalayamadık:/ Ama yukarıdaki hediye çeki paketleri git gide azalıyorduu:) Yeni yüzüyle T.Box'tan bu elbiseleri beğendiim:)


Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyerekten spor katına yollandım:) Pek tabii Pilates fanatiği olarak ilk önce işe oradan başladım. Pilates doğru bir hocayla nefes alma verme ve vücudun kor bölgesini ve pubik kemiğini doğru sıkma kurallarını öğrendikten sonra çook rahatlıkla evde de yapabilecepğiniz bir spor. BOYNER'de matlar, pilates bantları, topları hepsi mevcut. Ve daha önemlisi ekonomik!


ODTÜlü dediğin tenise ayrı bir düşkündür, sebebi kortların çok piyasa bir yer olması, yaz gelince cıvıl cıvıl şenlenmesi, bir de o tuhaf aynalı gözlüklü bronz tenis hocası olabilir:p Bu pembeli tenis setini ben çok beğendiim:) Bu sezon neon renkler almış yürümüşken spor ayakkabılarınızı da öyle seçtiniz umarım:)


Küçüklüğünde Dünya Kupası'nda yıllar yılı kendi takımı ol(a)madığından mecburen ya Arjantin'i ya Brezilya'yı tutan bizim kuşak bu renklere zaafımı anlayacaktır. O zaman bir ipucu da nicelerine yıllarca dünya kupası mutluluğu yaşatan Brezilya'ya gelsiiin:p


Derken 2 evet evey yazıyla ,-iki- ipucu birden yakalayan ve getiren bir Boomerı daha yakaladık! Herkes bir ipucu getirecek diye bir kuralımız olmadığını farkedince iki çek birden verdik:) Hii kendisine aldığı ayakkabıyı gözcağızlarımla gördüm, çok güzeldiii:)

Daha çooook ama çok fotoğraf var da, gerisi de artık Facebook albümüze kalsın! BOYNER Define Avı'na gelen ve çekleri bulan yakaladığım yakalayamadığım tümmm Styleboomerlara, saatlerce peşimde bana yardımcı olan BOYNER çalışanlarına teşekkür ederiim. Güzel havaya kanıp gelmeyenler Anneler Günü promosyonları sayesinde indirimler de vardı ne diyeyim çok şeyler kaçırdınız:o


Amaaa bitmedi. BOYNER'de yakında "sıcak... çok sıcaaak olacak" nakaratlı bir sürpriz mi bekliyor sizi ne? Tatile çıkmadan önce tatil bavuluna torpil isteyen Styleboomerlar beklemede kalıın!

24 Mayıs 2011 Salı

HEDIYE | Vivienne Westwood Ayakkabı Sergisi Açılış Partisinde Buluşalımmm!!

Havalar güzelleşti ve pek tabii kii etkinlik takvimleri de doldu taştı. Styleboomerlar da bu etkinliklerde olabildiğince yer alsın istiyoruum! O zaman ilk olarak süslenelim, püslenelim, enn güzel pabuçlarımızı giyelim ve bir kraliçe şerefine verilen bir partiye gidelim mi? Üstelik sadece parti de değil, bir ayakkabı cennetine düşelim mi?

Daha çok ‘gece işi’ olarak tabir edilen başarılı etkinliklerin arkasındaki isim MASSIVE ISTANBUL, aktivite alanını genişleterek, kültür ve sanat projelerine de girişmiş. İlk olarak da yıllar yılı tüm dünya şehirlerini dolaşan, benim de buradan böhü böhü ağlamaklı gözlerle seyrettiğim muhteşem bir retrospektif ayakkabı sergisiyle işe başlamış!



Evvet punkın biricik ve eşsiz kraliçesi VIVIEENE WESTWOOD'un özel koleksiyonuyla:))) A Personal Collection: of Vivienne Westwood Shoes isimli sergi 26 Mayıs Perşembe akşamı HARVEY NICHOLS'da süper bir partiyle açılacak vee 2 Haziran'a kadar da ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Özel bir koleksiyoner tarafından 15 yıl boyunca toparlanan bu çok özel seçki 70’li yıllardan itibaren ünlü modacının kariyerindeki en radikal ve ikonik ayakkabı tasarımlarını biraraya getiriyor, kısacası sanat eserlerini! ...Bunların arasında ‘Super Elevated Gillie’ ve 'Pirate Boots' da var! Pıt... Bayılmışım.

Şimdii siz 5 şanslı Styleboomer 26 Mayıs Perşembe akşamı 20:00da Harvey Nichols'da hem bu sergiyi ilk görenlerden olmak hem dee pek güzel ve seçkin bir açılış partisine çift kişilik davetiyenizle konuk olmak isterseniiz, yapmanız gereken basit:

Bu akşam saat tammmmmmmmmmmmm 21:00 itibariyle (evet Öyle Bir Geçer Zaman ki arasında:p) Twitter'dan bana

@styleboom #iyigecelerpabucu yazarak güzeel bir ayakkabı fotoğrafı yollamak:)

İlk 5 fotoğrafın sahibinee çift kişilik açılış partisi ve sergi davetiyesi hediyeee:))

ALDO'nun En Romantik, En Feminen, En Deli Dolu, EN Boho Styleboomerlarıııı ♥



Geçen hafta burada paylaştığımız pek neşeli ALDO postumuz sonuçlandııı! Öncelikle testi anlatayım:) Teste göre
(a) şıkkı çoğunluktaysa siiz iflah olmaz bir romantiksiniz!
(b) şıkkı çoğunluktaysa dişi mi dişi bir feminen!
(c) şıkkı çoğunluktaysa içinde büyümeyen bir çocuk olan deli dolu birisiniz!
(d) şıkkı çoğunluktaysa o zaman tam bir boho!

Yorumlardan cevaplarınızı teek tek okudum vee herkesin kategorisini belirledim. İşte kavanoz kavanoz romantik, feminen, delidolu, boho Styleboomerlar:)



Çekiliş videosunu 1-2 saate Vimeo'da yayında olan ŞURADAKİ VİDEODAN izleyebilirsiniz:) Pekii kazananlarımız ve yedekler kimler bakalım mı?

ROMANTİK Kazanan: gumeci (gulcin) // Yedek: svgLove
FEMİNEN Kazanan: minikkus(asiyecelik) // Yedek:neslihankarpuz
DELİ DOLU Kazanan: z_yildiz (yldzrrrm) // Yedek:matissera
BOHO Kazanan: mervekansiz(merveizmir92) // Yedek:fattos86



DİKKAT DİKKAT bu isimler ALDO Facebook gruptaki isimlerle karşılaştırılacak veee kazanan Styleboomerlar'dan en geç 26 Mayıs Perşembe saat 18:00'e kadar styleboomblog@gmail.com adresine isim, adres, telefon ve AYAKKABI NUMARA bilgilerini yollamalarını bekliyoruum. Zamanımız kısıtlıı, bana ulaşamazlarsa hemmen YEDEKLERe geçeceğim.



Herkese bu kocamaaaaan katılım için, güzel sözleri için vee Styleboomer oldukları için çok teşekkür ediyoruum. Yepyeni gıcır gıcır ALDO Facebook sayfasını takipte kalın ki, onlardan gelecek sürprizlere ve haberleri de kaçırmayın. Ayrıcaaa daha çok mağaza daha çok mağaza isteriz diye çıldırtalım değil mi ama:)

23 Mayıs 2011 Pazartesi

KEYİF | Kanyon Go Racer Yarışması'nda Damalı Bayrağı Boom Gördü!

Kanka Nerdeyim Ben Can Direkli ve ben Boomdeniz pek eğlenceli bir yarışmaya sırf keyfine katıldık:) Bu yarışma esasen KANYON tarafından üniversiteler arasında düzenlemişti ve zorlu etaplardan sonra 20 mayıs Cuma final günüydü!


3Tnin gücü burada! Yeah!

Kanyon Go Racer turnuvası Türkiye’de ilk kez düzenlenmiş ve katılan üniversiteler de pek esaslıydı: Koç, Bilgi, İTÜ, Yeditepe, İstanbul, Yıldız, Kültür ve Boğaziçi Üniversiteleri! Bizim de katıldığımız gün Kanyon’un Büyükdere girişinde büyük final oldu veee birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödeüllerini sırasıyla Bilgi, Koç ve Boğaziçi aldı:)


Efendim ekip çok şahaneydi sunucusundan, dirseklik
dizlik takıcısına kadar:)

Sadece madalya da değil üstelik, 1. takıma 2 adet Piaggio Liberty 150, 2. takıma 2 adet Sony VAIO, 3. takıma da 2 adet 500 TL değerinde Bilstore Çeki hediye edildi. Seneye hiç sanşları yok öyle keyfine filan değil ben de ödül için yarışacağım, zira pistten zor aldılar, 2 turluk yarışı 3 tur yapıp öyle Hakkinen gibi cool değil, Barichello gibi şebererek seyirciyi selamladım:p


İcabında tekerlekli bir piknik tüpüyle bile eğlenmeyi bilirim:p

Turnuva finali sonrasında ben yaş haddinden kendimi yemeğe ve sinemaya attım ama gençler Kanyon Aktivite Alanı’nda gerçekleşen Teoman konseriyle coşmaya devam etti:) Hepiciğini de tebrik ediyorum, KANYON'a sesleniyorum, hani bize hani bize:)


TREND RAPORU | Rafya



Her yaz sezonunda olduğu gibi bu yaz da "hasır" çok moda! Esasen o hep moda:) Amaa bu sezonun esas kraliçesi rafyadan ayakkabı ve çantalar!

Rafya en çok Amerika ve Afrika'a görülen kocamaaan gövdeli, yaprakları uzunca bir palmiye türü aslında. Madagaskar en kaliteli rafyayı üretyormuş. Rafya hasırdan farklı olarak daha zarif ve ince bir dokuma tekniği ile dokunarak hazırlanıyor. Bize Türkiye'de hediye paketi yapılan kurdelelere de rafya dendiğinden bazen karışıyor:)



Yukarıdaki pürüzsüz rafya dolgu topuk CHARLOTTE OLYMPIA benim olsaaaa:)

Esasen rafya geçen yıl " iki Chanel bir olınca samanlık seyran olur" konseptli muhteşem CHANEL defilesi ile geri döndü, ve pek tabii FENDI'de hem d eSonbahar koleksiyonunda çok güzel yüksek ökçeli pabuçlara dönüştü. Bu sene ise ayakkabı, çanta ve kemerler renk renk hatta işlemeli rafyalarla dolu:)



Hasır çanta dedin mi aklınıza sıcak yaz ve plaj gelebilir, oysa rafya artık gecelere bile cool mini clutchlar olarak şıklık katıyor:)



Git gide iyice belirginleşeceğine inandığım rafya trendine MOSCHINO "evet tabii ki" dercesine bir elbise yaparak katkıda bulunmuş:)

[Görseller: style, polyvore, www]