29 Kasım 2011 Salı

HEDİYE | TRIWA'dan Zamanınıza Layık Bir Saat

HERKESE TEŞEKKÜRLER. KAZANANIMIZ BELLİ OLDU! TEBRİKLER CHICHI:) ÇEKİLİŞ VİDEOSU BURADA
Size bu hafta da sürprizim var dememiş miydiim:) Noelboom zamanları geldiiii (hadi bi yandan içinizden jingle bells söyleyin, detone olmaktan çekinmeyin hohohoo:))
Styleboomerlar bilir ki ben hep "aksesuar" derim, mükemmeliğin, bir görünümü farklı stillere büründürmenin, ruh halinin yansıması hep aksesuardadır. İşte bu çeşit çeşit aksesuarlar arasında, bazı insanlar saatlerine farklı şekilde düşkündür. Ben uzun süredir 2 saat arasında gidip geliyorum, biri anneannemden çiziklerle dolu, ve her çiziği beni gülümseten vintage bir saat; diğeri annemden mezuniyet hediyesi. Demek ki ben saatini "özel" birşeylerle anlamlandıran gruptanım:)

Yeni saatim ise TRIWA'dan yine bir çeşit mezuniyet hediyesi, yani yine bir anıyla bana özel. Şimdi bir tane de ben size hediye edeceğim; otobüs beklerken, havaalanı kontrolünde öterken, randevunuza geç kalmış hızlı adımlarla yürürken, sınıfta zil çalsın diye oturmuş sabırsızlanırken, gece 12 olsun da "sevdiğimin doğumgününü ilk ve en önce ben kutlayayım" diye düşünürken, "kaç saat oldu nerdesin be adam grrr" diye hesap sorarken siz de beni hatırlayın diye ♥

28 Kasım 2011 Pazartesi

İNCELEME | Yves ve Pierre: Moda Geçer Aşk Kalır


Yves kağıt bebekleriyle

Nostaljik kareler eşliğinde bir dehadan ve onu en karanlık hallerinde bile seven birinden konuşalım mı? Bazen siyah beyazken hayat daha mı güzelmiş acaba diye düşünüyorum, çünkü eski fotoğraflar sanki bana hep öyle fısıldıyor. Yves hakkında konuşurken onun siyah-beyaz kareleri bize eşlik etsin istedim.

Son yıllarda moda endüstrisi kırk yılda bir dünyaya gelebilecek pek çok "dahi çocuğu" çok pis harcadı. Bizden McQueen'i, Galliano'dan hayatını aldı, Decarnin'i bir akıl hastanesine kapadı. Zaten yaratım sürecinin sancıları, bize bu güzellikleri bahşedebilmek için hepimizden farklı çalışan kafaları, farklı gören gözleri için bu dünya fazlasıyla anlaşılmaz, fazlasıyla acımasızken bir de o bünyeye yılda bilmemkaç sezon sığdırma, hep bir öncekinden daha iyi olma, var olabilmek için anlaşmalara sadık kalma, gereken finansmanı sürüdürülebilir kılmak için yatırımcılara ve büyük firmalara köle olma gibi nice "düzen böyle" yaptırımı dayatıldı da dayatıldı.

DÜĞÜN | Bella'nın Gelinliğine Yakın Plan



Twilight severlerin, herkesten köşe bucak saklanan ve galaya bir iki gün kala ucundaz azıcık nete sızan Bella'nin gelinliğine çoktaaaaan vakıf olduklarına eminim:) Ama işte CAROLINA HERRERA'nın zarif ve müthiş işçiliğine biraz daha yakından bakış, MANOLO BLAHNIK imzalı gelin pabuçlarına bir bakış için ben de kendilerini Styleboom'a konuk ettim! gelinliğin sırt detayına zaten bayılmıştım, ve bence çok Bella, çok uygun ona. Sadece bence önde yaka kayık yaka olsa daha hoş olabilirdi zira kızımız çok zayıf. Kate Moss gibi Bella da gelin ayakkabıları için MANOLO demiş., ve iyi etmiş. Ayakkabılar vintage görünümü ile gelinliğe pek yakışmış. Saç modelini çok beğensem de pırıltılı saç tokasını pek beğenmedim, daha farklı yine daha vintage görünümlü bir tarak olsa sanki daha güzel olurdu. Bir yastıkta kocayın diyeceğim Bella'cığım ama bizim oğlan kocamıyor, yalan olacak:)

SORUMLU BLOG'la Randevuya Var Mısınız?



"Sorumlu Blog: Bize İyi Kalbin Gerek" sergisi takip edenlerin bildiği gibi 17 Kasım'dan bu yana ikinci yerinde Marmara Forum AVM'de sergileniyor. İştee biz de 1 Aralık Dünya AIDS Günü'nde gerçekleşen pek çok etkinlik arasına Sorumlu Blog'u da kattık ve sizleri 1 Aralık perşembe akşamı saat 20:00 itibariyle Marmara Forum AVM'de sergi alanımızın hemen yanındaki Illy Cafe'de bekliyoruz:) Gelin sohbet edelim, fotoğrafları birlikte gezelim, M.A.C artistleri tarafından body paint standlarında kırmızı kurdelenizi çizelim, tenimize uygun Viva Glam ruju bulup hem güzelleşip hem de AIDS fonuna katkıda bulunalım, bir sürü fotoğrafımız çekilsin, atıştıralım, paylaşalım! Dahası uzuuuun uzun uzun sohbet edelim ♥

Sorumlu Blog üyelerinden ben Boom, Mia, Koray, Zet, Siu, Bilun, Onur, Serap, Can, Off ne Giysem sizi heyecanla bekliyor olacağız.

25 Kasım 2011 Cuma

BOOM'STYLE | Coldblooded


Ağzım kapalı nasıl fotoğraf çektirilir bilmiyorum, böyle yamuluyorum:)

Haftayı bir Boomstyle postu ile kapatmaya ne dersiniz?? Haftasonu güzelce dinlenin, MARCHON'dan hediye postuna yorum bırakarak bana hayata dair bir motto vermeyi ihmal etmeyin;) veee biraz meraklanın çünküü yeni yıl ruhuna bürünüyorum ve önümüzdeki haftalar boyunca Noelboom iş başında olacak. Aralık hediyelerle, Styleboomerlarla birlikte sonunda bir buluşma gerçekleştiebileceğimiz kocaman bir partiyle ve bir sürü bir sürü postla dolu olacak söz. Gelelim ne giymişime:)

24 Kasım 2011 Perşembe

BOOMSNAP - IV-


Boomsnap'i ekstra çalıştığım zamanlarda bir kurtarma postu olarak mı görüyorum? Ooo yooooo:) Bakalım ne zamandır ara verdiğimiz Boomsnap'in nostaljik parçalarına bu defa neler düşmüş:)
  • Madem bugün öğretmenler günü, ilk kare taa 2008den gelsin. Kuzucuklarla ODTÜ Bahar Şenliği'nde sevgi çemberi olmuşuz! Derste kök söktüren hoca, sokakta sevgi kelebeği arkadaş ideolojisinde bir kişi olarak belki de "bahar şenliği varken ders yapacak değilim ya dağılın" diyen nadide parçalardanım:)

23 Kasım 2011 Çarşamba

Styleboom's Supergirl @Forum Istanbul


Parti girişine Kriptoniti diktiler içeri giremedim:p

Geçen hafta yine pek keyifli bir işin peşine taaaa Forum İstanbul yollarına düştüm:) Sebebi? Süperkahramanlar! Styleboomerlar çok iyi bilir ki bana süperkahraman, çizgi roman denince akan sular durur hatta bir zamanlar şu yazımda çizgi kızları masaya yatırmış, Boomerlara da çizgi kahramanlarını sormuştum:)

Forum İstanbul Fashion Weekend kapsamında pek çok defilenin yanısıra bir de "Superheroes" isimli, DC'den süperkahramanlar esinli bir parti ve sergi olacaktı. Ne partiye ne sergiye katılamasamda ben enn keyifli kısma dahil oldum. SUPERGIRL'den ilham alıp styling yapmak! Mağaza mağaza dolaşmak, seçmek, beğenmek, almak, ödememek:) Kendim değil mankenim giyecek olsa da kasadan öyle çıkması pek zevkli hoho:)

21 Kasım 2011 Pazartesi

HEDİYE | MARCHON'dan Stilinize "Optik" Bir Dokunuş ve Hediyesi

HEDİYE GÖZLÜĞÜMÜZÜN SAHİBİ "MY LIFEBOOK" OLDU! TEBRİKLEER:) MY LIFEBOOK BANA 3 GÜN İÇİNDE ULAŞMADIĞI TAKDİRDE HEDİYEMİZ YEDEK ŞANSLIMIZ MELTEM'E GİDECEK. ÇEKİLİŞ VİDEOSU İSE BURADA:)
HERKESE KATILIMI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Fotoğraflar: Özberk Baz
Model: Deniz Eslek

Gözlükleri düşününce "neredeeen nereye" demiyor musunuz sevgili Styleboomerlar:) Nice çocuğun ilkokul yıllarını katleden, "dörtgöz"den, "şişedibi"ne pek çok acayip sıfatı dilimize yerleştiren gözlükler son yıllarda özellikle de lüks markaların büyük yatırım yaptığı, stilinize altın bir dokunuş yapan birer aksesuar haline dönüştü. Moda işte böyle güzel bir şey ♥

Üstte Hediyemiz Calvin Klein

Şimdi değil gözleri bozuk olanlar, olmayanlar bile "dinlendirici" adı altında pek şukela gözlüklerle görünümlerine hava katıyor. Optik gözlükler pek çok ünlü ismin sık sık kullandığı bir aksesuar: Johhny Depp, Terry Richardson, Justin Timberlake, Cate Blanchett, Katy Perry, Tina Fey, Natalia Vodianova ve dahası.

Daha önce güneş gözlüklerine yer verdiğimiz MARCHON'un pek çok selektif markadan seçmece ürünlerle dolu optik gözlük koleksiyonunu ele geçirip bence baya özlemiş olduğunuz Deniz Eslek modelliğinde sizler için bir çekim yaptık, yanına soğuk kışa gözlüklerle nasıl renk katacaksınız, hangi yüz tipine nasıl gözlük seçeceksiniz kattık. Tabii ki hediye vermeyi de ihmal etmedik:)

RED CARPET | Amerikan Müzik Ödülleri 2011


American Music Awards gecesi bitti, ödüller sahiplerini buldu, 2011 laneti bitmedi, kırmızı halı beni yine mutlu etmedi... [Ne kafiye yaptım ama:) Neredeyse "alper tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı felek öcün aldı mı imdi yürek yırtılır" diye bağlayacağım:p ]

Neyse hal böyleyken ben de bu postu gecenin en iyisi ile Katy Perry ile açayım bari dedim. Zaten kendisini punk kraliçesi VIVIENNE WESTWOOD'a teslim edip de hayal kırıklığı yaratan var mıdır? Yine de oyuncak bebekten farksız Perry, saçı, makyajı, saçındaki muhteşem aksesuarı ve duruşu ile elbiseyi inanılmaz güzel taşımış.

FLASHION' NEWS | Özlem Süer E-Shop Bir Tık Uzağımızda!


ÖZLEM SÜER artık sadece İstanbul'da değil! Çünkü artık her yerde! Çünküü artık nette :)

ÖZLEM SÜER'in tasarımları malum, pek çok prenses prenses düşlerin ortak paydası olan, modern ve sofistike parçalarda bile romantizmi, feminenliği elden bırakmayan, hep deneyler yapan müthiş bir marka.

20 Kasım 2011 Pazar

KOLEKSİYON | Nine West İlkbahar 2012 ve "Love Fury"

Fotoğraflar: Özberk Baz

Geçtiğimiz hafta markalar için oldukça hareketli idi, yeni sezon heyecanı, yılbaşı telaşı, ilkler, partiler.. İşte hem yeni sezonu tanıtmak hem de bizlerle bir "ilk"ini paylaşmak üzere davet edenlerden biri de NINE WEST'di!


NINE WEST'in ilkbahar/yaz 2012 koleksiyonundaki cicilere, markanın kreatif direktörü Fred Allard'ın (ki kendisine Bay Sempati demek isterim o derece:) bizzat anlattığı yeni parfümleri "LOVE FURY"nin heyecanı da buram buram karışmıştı.

18 Kasım 2011 Cuma

BLOG | Eviniz İçin Fikirler Willdone'da!

Bugün biz kadınların en az kendimiz kadar çok oynadığımız, değiştirdiğimiz, aldığımız, uğraşıp durduğumuz bir şey hakkında yazacağım: Evimiz ♥

Uzun zamandır hatta daha "benim olan" bir evim bile yokken her gün mutlaka bir doz Design Bloom by Cline Rose alırdım, o zaman bu zaman dekorasyon dergileri de siteleri de vazgeçilmezlerimden. İşte bugün Türk dekorasyon bloglarından biriyle tanıştırmak istedim sizi: WILLDONE DEKORASYON.




17 Kasım 2011 Perşembe

Sorumlu Blog Marmara Forum'da



"Sorumlu Blog: Bize İyi Kalbin Gerek" sergimiz Taksim Metro'dan sonra bu defa da MARMARA FORUM AVM'de sizleri bekliyoor:) Bize müthiş destek olmuştunuz ve Sorumlu Blog'u inanılmaz büyüttünüz, yeniden yeniden yeniden çok teşekkür ederiz. Şimdi sergimiz yeni yerinde de sizi bekliyor, hatta belki hep beraber orada buluşabiliriz bir gün.

BOOM'STYLE | Mustard Sally



Sevgili Boomerlar bakın hem de hiiç ara vermeden bir Boom ne Giymiş postu daha yaptım:) Lansmanlar sağolsun! Bu defa ben, ben değil gibiyim, biraz daha farklıyım.

Güzel fotoğraflarım çok cici yepyeni bir yetenekten, onunla umuyorum daha pek çok güzel iş yapacağız. ÖZBERK BAZ, Bilgi Üniversitesi'nin yetenek kumkumalarından biri.

Detaylar ve daha fazlası tabii kii BOOM'STYLE 'da!

16 Kasım 2011 Çarşamba

MAKYAJ 101: Styleboom İle Pürüzsüz Ten Makyajı

Fotoğraflar: Özberk Baz

Hanımlaaar:) Bence yeni sürprizimi çok seveceksiniz, şimdi anlatmaya başlarım susmam ama siz de beni okumadan videoya gidersiniz gibime geliyor, o yüzden kısa kesiyorum:)

Makyaj derslerimize M.A.C ile başlıyoruz. Vee kusursuz makyajın ilk ve en önemli adımı olan "Pürüzsüz Ten Makyajı" nasıl oluyormuş öğreniyoruz:)

  • İşte kahramanlarımız:


  • Ve işte "Pürüzsüz Ten Makyajı" nasıl yapılır make-up artist Nihal Dinç'in M.A.C ürünleri ile anlatımı eşliğinde videomuz:



  • Ta taaa burada da sonucumuz: Ne ruj, ne rimel sadece ve sadece ten makyajı:)


Teşekkürler M.A.C! Make-up sanatçılarınızın birer Japon kaligrafi ustası bilek marifetine nasıl sahip olduğunu da videolu olarak anlatır mısınız öğrensek:)



Hanımlar beyler, Styleboom artık Youtube'da ve umarım daha böyle peek çok işe yarar videolarla birlikte olabiliriz:) Hadi şimdi ayna karşısına:) Cilala parlat Styleboomer-san;)

FLASHION' NEWS | CFDA Ödülü Joseph Alturazza'nın Oldu!

CFDA Vogue ödülünün bu yılki sahibi JOSEPH ALTUZARRA oldu! Doğrusu harika bir seçim. Altuzarra 300.000 dolarlık nakt desteğin yanında işletme, pazarlama, marka danışmanlığı gibi konularda mentorlara da kavuşmuş olacak. Ve pek tabii markasını büyütmek için muazzam olanaklara...

Daha önce bu ödülü kucaklayan Alexander Wang, Rodarte, Philip Lim, Proenza Schouler gibi isimleri düşününce Alturazza'nın da adını artık daha sık duyacağız gibi.

Fransız asıllı bir Amerikalı olan Joseph Alturazza hadi bizim için ciciler yapmaya başlaa:)

14 Kasım 2011 Pazartesi

HEDİYE | Ankara'nın Forum'u Ankara'lı Boomerları Bekler



Ankara'lı sevgili Boomerlar hani FORUM ANKARA OUTLET var ya, pek yakında orada bir "Moda Sokağı" açılıyor, hem de bir partiyle, hem dee stiliyle göz kamaştıran Coco Summer'ın da katılacağı güzellikte bir partiyle! Bu Moda Sokağı'nda Armani’den Chole’ye, Roberto Cavalli’den Austin Reed’e, Pal Zileri’den Etro'ya ultra lüks markaların outletleri olacak.

Şimdii moda+parti+stil bir araya gelir de orada Styleboomer olmaz mı:)

FORUM ANKARA OUTLET de öyle düşünmüş olacak partiye tam 10 Styleboomerı davet ediyor, hem de çift kişilik ediyor.

Peki ne yapacağız? Şimdii herşeyden önce FORUM ANKARA OUTLET sayfasını like ediyorsunuz. Sonraa hem Twitter hem Facebook başında pusu kuruyorsunuz, davetiyeleri oradan 5er 5er dağıtacağım:)

12 Kasım 2011 Cumartesi

BOOM'STYLE | Faded Leaves



Uzuun bir aradan sonra BOOM'STYLE ile merhabaa:) Ben bile şaşırdım:p Ama bu ne giydimler de böyle güzel görsellerle çok daha güzel değil mii:) Şuracıkta hemen yepyeni bir keşfimi sunayım: C&A. Bu C&A meğer aksesuar konusunda neymiş, cennetmiş! Çeşit bol, hem cici hem ekonomik. İşte bu da bana vitrin düzenlemesinin önemini anlatıyor, ömrümde bir kez olsun çekmemiş vitrini beni demek, hiç girmemişim:) Kendimi kınıyor ve yeni keşfimden madalyonumu takdim ediyorum:)

Enn kısa sürede diğer kışlık cicilerimle yeni yeni bi dolu BOOM'STYLE'lar yapmak ümidiyle , esen kalın tıklayıın:)

11 Kasım 2011 Cuma

KOLEKSİYON | Versace for H&M'e Yakın Kadraj

Fotoğraflar: Zeynep Güçlüten

Daha ilk duyduğumuz anda hemen hepimizi heyecana gark eden VERSACE for H&M haberinin sonunda bugün dünya gözüyle koleksiyonu görme fırsatım olduu! Benim için VERSACE hala Gianni, ve hala ona hayran olmak, onu özlemek, gençliğimde kapımın arkasına onun defile fotoğraflarını koymak. Bu bile yeter:)


KOLEKSİYON | Her Yönüyle Victoria's Secret Fashion Show

Her yıl heyecanla beklenen VICTORIA'S SECRET Fashion Show 16.sı ile 9 Kasım'da gerçekleşti. Her şey mükemmel olmasına rağmen yine de gözlerim Rosie'yi aradı:( 2 Kasım'da şova katılmayacağını açıklamıştı Rosie Huntington, ilginç...

NTV bizim beyleri daha yılbaşına kadar bekletir, ama gelin ben sizlerle bu seneki şovun görüntüleri, hazırlanma sürecini, sahne arkasını vee önemli detaylarını paylaşayım:)


İlki 1995 yılında gerçekleşen VS şovundan bir sahne görüyorsunuz yukarıda:) Neredeeen nereye değil mi?!?! İnanılmaz bir değişim, işte Amerika'nın olayı da bu: The Showbiz!

10 Kasım 2011 Perşembe

TREND RAPORU | 2012 Kış Palto Dosyası

Hiç istemesek de kara kış kapımızda hanımlar! Bantlı ayakkabıcıklarımızla fonda "Bye Bye Love Bye Bye Happiness" çalarken vedalaşmanın, tiril tiril kıyafetleri "aaa böyle bişeyim mi varmış" diye arada şaşkınlıklara gark olarak kışlıklarla değiş tokuş ederek kaldırmanın zamanıdır. Ne kadar kalın giyinseniz de eve geldiğinizde başınızı omuzlarınıza gömmekten tutulmuş bir boyna, belediyeden sevgilerle sıçramış çamur lekesine, dokunmatik telefonunuzla aranızı bozan eldivenlerinizden mutlaka bir yerlerde düşürülmüş tekine; Ugg giymeyeceğim diye and içmekten ötürü büzüşmüş parmacıklara hazır mısınııız? :) O zaman sizi bir nebze olsun ısıtacak palto trendlerine buyrun!

1 Kasım 2011 Salı

BOOM'STYLE | Kremşanti:)



Her başım sıkıştığında bir adet Roma'da ne giydim postu:p Ama onlar da bitti bitiyooor:) Detaylar tabii ki BOOM'STYLE'da...