31 Ocak 2013 Perşembe

BABYBOOM | Bir Gardrop Hazırlığı


Bir zamanlar alışverişte ben:
-hii ayakkabını güzelliği! PIT:)
-yaa bu elbise benim olmalı olmalı olmalııııı
-kocicim bu renk yoktu, ihtiyaç yani ne var kiiiiiiii?!

Şimdi alışverişte biz:
-oii oii oii şunun sebimliliğine bak GÜP! (artık ağırlaştığım için bayılırken "pıt" sesi çıkmıyor haliyle güpe dönüştü:p)
-mihihihih çok tatlıııııııııııııı
-ay herşeyin küçüğü güzel (anneanne ya da babaanne:))
-şu tuluma bak çok sıpaaa

İşte bu efektler eşliğinde bir gardrop hazırlığını anlatıyor bu post:)Tu tu tuu 41 kerelerinizi eksik etmeyiniz:)

28 Ocak 2013 Pazartesi

BOOMSTYLE | Osman:)


Bu post size pek şukela bir haber vermek, "OrderandDance" demek için:) Aslında ben geç bile kaldım!

Aslı Filinta'yı çok beğeniyor ve ilginç buluyorum biliyorsunuz, ben genelde onun daha feminen parçalarına kaysam da, Aslı Filinta ruhunu yansıtan tasarımları çok daha başka. Benim filinta gibi olduğum zamanlar sona erse de:p Aslı Filinta zamanım sona ermedi nayııır! 

Kendisinin cicilerine TR'de ulaşmak biraz zor oluyordu, ama artık Aslı Filinta da online satışa geçti:) Daha güzel haber sadece ve sadece bu online sitede "sample sale" de vaaar, L'appart mail atsa da koşa koşa sample sale'e gitsek diyeceğimize artık tıklayıvereceğiz.

25 Ocak 2013 Cuma

BACKSTAGE | Bir Göbeğin Kamera Arkası:)


Sizi bilmem ama ben çekimden çok çekim arkasına bayılıyorum! Tıpkı düğünlerde pozlu fotolardan çok gelinin unuttuklarını gösteren evlilk hikayesi fotoğraflarına olduğu gibi:) Markafoni'deki Styleboom ile Annelik Heyecanı kampanyasının da backstage videosu pek güzel olmuuş! Her zaman olduğu gibi ağzı hiç kapanmayan bir Boom :D ve işte ekip!

Şarkı da pek naif pek güzel olsaymış: 
I am a prairie girl
straight to the bone, oh
I’ll cut you off on the drive back home
I spend my winters alone
yeah there’s just no place quite like home

24 Ocak 2013 Perşembe

BOOMSTYLE | Markafoni ile Babyboom Stili:)

Voila:)

Günaydııın:) Bugün benim doğumgünüm sevgili Styleboomerlar, ve oğlum bile bu sabah beni erkenden göbecikten uyandırdı, içerde parti var bence, "iyi ki dooğdun anneee fiuuuv:p"

Ama günün haberi bu değil! Bugün ve yarın  bebek bekleyen Boomstili ile Markafoni'deyim:) Blogdan da takip ediyorsunuz, hamileyiz diye şıklığımızdan ödün verecek değildik ya:) Baktım sizlerden çok güzel geri dönüşler ve bir dolu sorular alıyorum,  #babyboomstili için Markafoni'deki cicilerden bir seçme yaptım, önerilerde bulundum. Sadece kendime değil, babyboom 'a da bir şeyler seçtim;) Bakalım sizler de şurayı tık tıklayınca bende göreceğiniz 12 kombini beğenecek misiniz? Korkmayın sadece bebek bekleyenler için değil bu seçimler;)

23 Ocak 2013 Çarşamba

GEZİ | Sapanca'da Haftasonu

National Geographic'den imparator penguen belgeseli için teklif aldım sevgili Styleboomerlar, "siyah beyaz kostümünüz, pembe ayaklarınız ve devasa göbeğinizle aradığımız yüz sizsiniz" dediler:p Teklife sıcağım!
Malum, tam bu aylar gelince insan yine tatil hayallerine dalmaya, bir başka manzaraya uyanmaya, kısa da olsa bir kaçamak yapmaya çok hevesleniyor; yaz bitmiş; öbür yaza daha çook var. Ben de tam bu haldeydim ama bir yandan da başımı işten kaldıramıyordum. NG Güral Sapanca duymuş ki #babyboom 'un annesi hiç dinlenmiyormuş, bu işe bir el atalım demiş, böylece 3 şahane günü İstanbul'dan 40-50 dakikalık mesafede ama tertemiz bir havada, yeşillerin  arasında, masajlar ve su terapileri içinde geçirdik. Bugün hadi benimle orman yürüyüşüne!

20 Ocak 2013 Pazar

BABYBOOM | Çok Kral Kadınmışsın Anne:p


Kırtasiyeye, özellikle de cici defterlere ve kalemlere karşı hislerimi daha önce şu yazımda en platoniğinden kaleme almıştım hatırlarsanız:) Eminim çoğumuz da böyleyiz, peki kaçınız bu defterlerden alıp alıp, içine de bir şeyler yazmaya kıyamadan biriktiriyor elime mum diksin! İşte bu yukarıdaki benim içine bir şeyler yazmaya kıyamadığım gruptan-dı! Şimdi artık kendisi bir günlük, #babyboom büyüdüğünde kendisi ile tanıştığım ilk andan itibaren neler hissetmişim, sadece o okusun diye yazıldı.

Bakalım okuduğunda neler diyecek: -Çok kral kadınmışsın anne…-Amma yapmışsın anne… -Kadınlar hep mi saçmalar anne…- Komik misin anne…:)

16 Ocak 2013 Çarşamba

BOOMSTYLE | Principessa


Aslında bu kostümün postu çook çok önce yapılmalıydı, ama bir türlü fırsat olmadı:) Instagram'dan takip edenler belki hatırlar, Borusan Dolmabahçe Hot Spot sahnesinde "Hikayem Paramparça" isimli dinletinin galasında bunu giymiştim. Eh bahaneyle hiç işim gücüm yokken kalkıp yine süslendim fena mı:p Tüm bir Cumartesi gününü evde aynı kanepenin üzerinde film, kitap ve miskinlikle geçirdikten sonra Pazar biraz insana benzemek de iyi geldi.

14 Ocak 2013 Pazartesi

RED CARPET | 2013 Altın Küre Ödülleri


Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altın Küre kırmızı halısını sizlerle Twitter başında canlı canlı geçirmek isterdim ama 3babyboom 'un uykusundan fedakarlık edemedim:) Yine dee sizler işinizin, bilgisayarınızın, sanah kahvenizin başına geçmeden postumu hazırlamaya calıştım:) 

Bu yıl Altın Küre'de hep olmuş ama eksik hissi yaşadım kostümlerde, kare asımın bile yüzde yüz arkasında duramam:) Yine de ödül sezonu açıldığı için heyecanlıyım. Kırmızı halıda siyah açık ara öndeydi onu kırmızı/oranj tonlar ve beyaz takip ediyordu. Gelecek yaz için gece giyiminde bol dekolte, pencere var diyebiliriz. Benim kare asım:
1) Jessica Alba-OSCAR DE LA RENTA
2) Emily Blunt-MICHEAL KORS
3) Michelle Dockery-ALEXANDRE VAUTHIER
4) Taylor Swift-DONNA KARAN ATELIER

10 Ocak 2013 Perşembe

BABYBOOM | Anael'de Hamilelikte Tomatis Yöntemi


2 günlük bir aradan sonra yine blogdayım:) #babyboom baktı ki bu annenin oturmaya hiç niyeti yok, ben şunu bi iki seksen yatırayım dedi, o yüzden biraz dinlendik:p Merak etmeyin, endişeye mahal yok.

Bu postda size inanılmaz güzel bir deneyimimi anlatacağım, daha doğrusu anlatmaya çalışacağım, çünkü herşey o kadar içsel gelişiyor ki bazen bir kelime bulmak zorlaşıyor. Beni Twitter'dan takip edenler arada bir ANAEL'den yaptığım check-in ve twitleri görmüşlerdir. ANAEL Aile Merkezi anne ve bebeğin özellikle ruhu  için gerekenleri sağlayan, benzerlerine de ancak Avrupa'da rastlanabilecek bir merkez. Mutlaka tıklayın ve hizmetlerini inceleyin derim. Ben burada Tomatis seanslarına katıldım. Harika bir şey yaptım: belki eskiden çok iyi duyuyor ama dinlemiyordum, şimdi çok da iyi dinliyorum. Kimi mi? Kendimi! Bebeğimi!

7 Ocak 2013 Pazartesi

BOOMSTYLE | Pearly

 Fotoğraf: Özberk Baz

Dün akşam artık iyice darmaduman olan çalışma odasına bir çeki düzen verirken, çok eski bir not defterimi buluverdim. Sylvia Plath'dan, Oscar Wilde'dan, Poe'dan ve dahasından alıp yazıdıklarımı. Sonra Füruzan'dan şu dizeler yine yeniden nasıl da hoşuma gitti, bu defa kaybetmeyeyim diye buraya da yazdım...

5 Ocak 2013 Cumartesi

BİR İNDİRİM HİKAYESİ | Hazırsanız Yeni Sezonu Bi' Çalışalımm!


Herkese iyi haftasonlarııı!
Her indirim sezonunda olduğu gibi yine Ağustos Böceği ile Karınca hikayemi hatırlatmak isterim! İndirimlerde sadece saz çalıp şarkı söyleyip kışlıklara yatırım yapan Ağustos Böceği ilkbahar gelip havalar güzelleşince gardrobun başına geçer ve bir bakar ki full demode olmuş, giyecek hiç bir şeyi yok, "bunlarla dışarı çıksam tüm böcek alemi beni tefe koyar, yüzüme bile bakmaz" diye eve kapanır. Oysa karınca öyle mi ya, indirimlerde uyanıklık edip İlkbahar/Yaz 2013 trendlere Styleboom'dan çalışıp sonbahar/kışı da ucundan kıyısından kotarmış olan karınca, yeniden bir bir açılmaya başlayan yazlık mekanların davetlerine ince belini kıra kıra en trendy haliyle gitmektedir:) 

O zaman haftasonu indirim turuna çıkacaklar hadi listemizi yapalım:)

3 Ocak 2013 Perşembe

BOOMSTYLE | Güneşinizin Ayarları İle Oynamayınız

Fotoğraf: Özberk Baz

Güneşin insan psikolojisi üzerine etkileri hakkında eminim bir dolu bilimsel ispat vardır; herşeyi sekse bağlayan Freud bile güneşe hakkını teslim etmiştir bence kimi zaman:)) [Yazar burada dalga geçmektedir, Freudyen uzmanlar ciddiye alınmasındır:p] Dün tam da böyle psikolojilerimizi yeni yılda pozitif ayarlara getirmek üzere görev başındaydı güneş, soğuk bile değildi! Acaba Barış Manço'nun doğumgünü olduğundan mı bunca parlamıştı?

2 Ocak 2013 Çarşamba

OCAK | Doğumgünü Ayı ♥

Umarım herkes kendine cici cici 2013 ajandaları ve takvimleri edindi!
İlk ayı doldurmaya başlayalım mıı?
Benim takvim bu ay "Nereye gidersen git yanında kahkaha götür"  diyor:)
Peki ♥ 

Hope everyone has already grab cutie 2013 calendars and organizers! Let's fulfill the first month!
My calendar says "Carry laughter with you wherever you go!" Deal ♥