28 Mayıs 2013 Salı

REPOST | Bana Çizgi Kahramanını Söyle Sana Stilini Söyleyeyim


Hepimizin kendisini özdeşleştirdiği ya da imrendiği, küçük bır kızken TV karşısında seyretmekten ibaretken büyüdüğünde cüzdanında, tshirtünde,arabasının bir yerlerinde ya da içindeki çocukta yaşatmaya devam ettiği çizgı kızları yok mudur? Hani "ayy olsam bu olurdum işte" dediği...(örnek: She-ra, Jessica Rabbit, Lark, Catwoman:)) Bir de "bu resmen benim yahu" dediği...(örnek: Tinkerbell, Ariel, Bianca!, Safinaz:))

Bir kadını ucundan kıyısından etkileyen HER ŞEY tabii ki modayı da etkiliyor. Yıllar yılı çizgi kızlar ve moda her iki yönde birbirini besliyor, aslında podyumlara daha dikkatli bakarsanız işte sizin kız tam da orada!

27 Mayıs 2013 Pazartesi

HEDİYE | Yaz Sezonu İçin 5 Trend 10 Ayakkabı

YAŞANAN GELİŞMELER SEBEBİYLE YARIŞMAMIZI BİR SÜRE ERTELEMİŞTİK. BU HAFTA HERŞEYİN DAHA GÜZEL OLACAĞINI UMARAK HADİ RANDOM.ORG SONUCU 10 ÇİFT AYAKKABIYI KAZANAN TAPİR'İ TEBRİK EDELİM:)
HERKESE BEKLEDİĞİ VE ANLAYIŞI İÇİN TEŞEKKÜRLER.


İyi haftalar sevgili Boomerlar, İstanbul'da olup da lodosla ve bastıran sıcakla sersemlemiş olanlara daha da yüksek sesle sesleniyorum hatta:) Umarım güzel bir haftasonu geçirdiniz. Önce dereceyi, sonra hızla tatil planı yapan ya da tatil için çoktan yola koyulan arkadaşları (bu satırlar kıskançlık, hezeyan ve hasret bir arada bir ses tonuyla okunsun) görünce yazın resmen geldiğini söyleyebiliriz değil mi? 

Bu postta tam 1 hafta boyunca yaz sezonunun öne çıkan ayakkabı trendlerini, yanına marjin.com.tr 'den seçtiğim ayakkabıları da  ekleyerek anlatacağım. Vee bir ayakkabı tutkununu daha çok ama çok mutlu ederek haftayı sonlandıracağım:)  Marjin'den gönlünüzce seçeceğiniz 10 çift ayakkabı için ayakkabı dolabınızda yer açıp okumaya devam edin bence;)

26 Mayıs 2013 Pazar

SUNDAY | Pazar Rahatlığı


Farkettiyseniz Pazar postlarında geçen Pazar'ı kaybettim:) Olsun sanki hiiiçbir şey olmamış gibi bu Pazar'la devam edelim. Yüksek ökçelerimden hala umudu kesmemiş olsam da uzun Pazar gezilerinde #babyboom 'u kucaklamaktı, puseti yüklenmekti gibi durumlardan dolayı artık çoğunlukla düz ve rahat ayakkabılar seçmem gerekiyor. Zamanla bir Victoria Beckham ustalığı kazanacağıma inancım tam! Ama tabii ki bu şık, cici ve eğlenceli ayakkabılar giymeyeceğim demek değil. Mesela  bu Pazar, dondurma kadar tatlı, cupcake kadar renkli bir çiftle Moda'da geçecek:)

22 Mayıs 2013 Çarşamba

STİL | Festival Modası Derken Başlı Başına Festival Olmayalım


Belki başta Chill Out olmak üzere bu sene bir kısım festivali kaçıracağım ama bu Boomer'lar festivallere "stil"leriyle coşa koşa gitmesin demek değil. İşte hızlı bir festival stili postu; öneriler, ünlüler, genel geçer stiller, benden görüntüler, neyin azı karar çoğu zarar hepsi burada. Festival takviminiz hazır, biletleriniz cepte ise okumaya başlayın hanımlar!

21 Mayıs 2013 Salı

BABYBOOM | 1 Ay


Bugün #babyboom 'un biz dünyalılar arasındaki 1. ayı:) Şu günden bugüne geldik.
Hayatımın en büyük acısı ile en büyük tatlısını aynı anda, aynı yerde, karmaşık duygularla karşılayalı tam 1 ay olmuş! Zaman hakikaten çabuk geçiyor, hem de onca uykusuz güne ve geceye rağmen:) Hastaneden yeni çıkmış da eve girmiş gibiyim. "Ya anne yaaa" diye bana diklenecek bol sivilceli bir ergen olma hemencecik be oğlum:) İşte bol bol maşallahlarınız eşliğinde doğumgünü kostümümüz:p

16 Mayıs 2013 Perşembe

RED CARPET | 66. Cannes Film Festivali Başladı!


Ne Oscar'lar, ne Met, ne şu ne bu; dünyanın en iyi kırmızı halısı her zaman hep Cannes'da : yukarıdaki kare bile, az sonra göreceğiniz üzere Nicole Kidman'ın hayretlere gark eden o muhteşem geri dönüşü bile bunu ispata hazır:)

Birinci gün raporu burada ama sonraki günlerde de fırsat buldukça güncellemelerim Styleboom Facebook sayfasında olacak.

14 Mayıs 2013 Salı

BOOMSTYLE | 2 Dakika Uyudu Postu:)


Oğlum bazen giyinip süslenmeme fırsat veriyor, işte bu da o fırsatlardan biri:) Ha alt tarafı bir stil postu yapmak dahi 1 güne yayılarak bitebilse de olsun:) Tabii fırsat bu fırsat ben de iki seksen uzanayım demek daha mantıklı da olabilir ama işte ben de böyleyim ne yapalım. Gelin görün ki Mayıs ayı #babyboom kadar naif değil, hava nasılsa açar diye saçıldığım, akabinde gaz korkusuyla doğru içeri kaçtığım bir dışarı çıkayım da nefes alayım anının başında böyle yüzümde güller açmış:) Peki ya sonra?

13 Mayıs 2013 Pazartesi

HEDİYE | Benim Annem Pek Şık

Şanslı annemiz, şu twitiyle Yargıcı ve benim favorimiz olan @feryalis 'in annesi oldu:) Tebrikler Feryal ve annesi, nice anneler gününü birlikte mutlu, huzurlu ve bir arada geçirmeniz dileğimizle:) 


Yeni anneden, anne, anne adayı ya da annesinin biricik kızı olan Boomerlara merhaba:) Lohusalık denen dönem garipmiş hakikaten, ruh halim günden güne değil saniyeden saniyeye acayip farkediyor, biraz terellelli, biraz heyheyli, kimi böhü böhü, çokça gülme krizli hallerdeyim. Uykusuzluk belki de alışkın olduğumdan henüz şöööyle okkalı bir sille vurmadı ama sanki yakın gibi hissediyorum:p

Bu yılın benim ilk anneler günüm olacağı düşüncesi itiraf ediyorum pek hoşuma gidiyoor! Bana kesin klişe gelir diyordum ama hayır Pazar'ı iple çekiyorum:) Anneler Günü şerefine de her zaman yumuşacık olan, her zaman mis kokan, her zaman özel hissettiren Yargıcı ile size bayılacağınız bir sürpriz hazırladık: #yargıcıilebenimannem demeye hazırlanın!

12 Mayıs 2013 Pazar

SUNDAY | Mayıs Ayının O İkinci Pazarı:)


Bu Pazar postunun konusu benim ilk anneler günüm olmasından başka ne olabiliir ♥

Sabaha karşı ancak başarabildiğim bir gıdım uykunun ucunda minik oğlumdan bana kendi kadar minik bir demet çiçek, yanında notuyla geldi:) Pek mutluyum! 

10 Mayıs 2013 Cuma

RED CARPET | 2013 Met Gala


Bu defa  her zaman olduğu gibi sabaha kadar oturayım da bir kırmızı halı postu yapayım durumu pek tabii söz konusu olmadı ama en sevdiğim balolardan biri olan Met Galası'nı boş geçemezdim, o yüzden buyrunuz rötarlı postuma:) Met Balosu'nda dikkat çeken trendler bol bol göbek penceresi, pantolon üstü asimetrik etekler, yana atılmış saçlar, eldivensi kollar ve siyah oldu. Sezon davetleri için aklınızda bulunsun:)

Oldum olası temalı partileri sevmişimdir, kafa yorup temaya uygun giyinip gelen parti insanlarını ise daha da severim. Belki ondan biz her sene kocimin doğumgününü temalı bir partiyle kutlar, mümkün mertebe şebeririz:) Vee yine bu sebepten Superheroes temalı Met balosundan bu yana beni en heyecanlandıran temalardan biri bu seneki oldu! Punk: Chaos to Couture. Ama kostümler maalesef bazı konuklar dışında hiç de işin eğlencesine uygun değildi. Sonra, keşke Punk'ın kraliçesi Vivienne Westwood da olsaydı:( O zaman favorilerimle başlayayım, punk güzelleri sıralayayım.

5 Mayıs 2013 Pazar

SUNDAY | Pazar Serinliği


Pazardan, manavdan limonlarını bizzat seçip, taze naneni alıp, bir sürahi dolusu ev limonatası yapmadığın sürece yaz gelmez:) Benim için yaz, annemin sabahları portakal suyu defterini kapatıp, okuldan döndüğümde beni bekleyen limonata ve kek ile “resmen” başlar çünkü. Bu Pazar postu için  ilk limonatamızı yaptık, oturduk bekliyoruz hakiki yaz artık gelsin, akşamları da üşümek olmasın diye. 

3 Mayıs 2013 Cuma

TREND | Felakete Dönüşmeden 90'lara Dönmek


90’lar! Öyle bir devir ki şu an bir kısmımızın o devre ait fotoları yakıp, imha ettiği ya da bilemedin evin en ücra köşelerine tıkıştırdığı; ancak belki bir 90’lar partisi olursa sırf kendisi ile de alay edermiş gibi yapmak üzere (aslında içten içe çok da keyif aldığı bir nostaljiyle) yine yeniden çok beter bir hale büründüğü  sevgili 90’lar. Modanın büyük bir devrim ve devinim geçirdiği, pek çoklarına göre estetiğin yerle bir olduğu, ve moda da tıpkı tarih gibi “tekerrürden ibarettir”den sebep bu sene yine bizi bulan 90’lar! Yeni sezonun en öne çıkan trendlerinden biri 90’lar stili, özellikle de 90’lar grunge stili oldu. İşin grunge kısmı yine yüreklere su serpiyor diye düşünüyorum, çünkü gerçekten karakteri ve ruhu var.

Peki  o halde bu sezon, o bucak bucak kaçtığımız eski bize yeniden ama bu defa son derece “stil sahibi” şekilde nasıl döneceğiz, zaman makinasına palyaçoya dönmeden 90’lara geri gitmek istiyoruz  diye derdimizi nasıl anlatacağız?