2 Temmuz 2010 Cuma

KOLEKSİYON | SİMAY BÜLBÜL GECE-Mısırın Büyülü Tanrıçası İsis Pera'da



Salı akşamı MIA PERA Hotel'de bulunan CALADDO TERAS açılışındaydık. Pera'da pembe bir gökyüzü altında, Haliç'in mavi sularına karşı Tanrıça İsis bizi ağırladı! Anlaşılan kızgın değildi, yağmursuz bir akşam geçirebildik:) Güzel fotoğrafları da Tolga Günay çekti.



İstanbul gerçekten modayla yatıp modayla kalkan bir şehir oldu çıktı şu son 1 yılda, çok şık bir mekanın açılışı çok şık bir de defileye ev sahipliği yaptı... SİMAY BÜLBÜL'ün ilk gece kıyafetlerini gördük bu defilede, daha önce bu kıyafetleri görme ve hatta giyme şerefi 1 kereliğine Bihter'in olmuştu, yazık o da doyamadan gitti zaten:)



Tasarımcı bu yepyeni koleksiyonu aslında bir Mısır kraliçesi olan İsis'den esinlenerek hazırlamış, milattan sonraki yüzyıllarda Yunan mitolojisine de giren ve uzun bir süre tanrıça olarak tapınılan İsis'e adanan koleksiyon bağımsız, kendine güvenli, göz alıcı ve insanı büyüleyen bir kadını anlatıyor… SİMAY BÜLBÜL'ün yeteneğini konuşturduğu deri bu defa çiçek apliklere,laser cut desenlere, iplik iplik pencere ve püsküllere dönüşmüş. Koleksiyon siyah ve beyaz olmak üzere iki bölümden oluşuyor, ve ben beyazları çok beğendimmm!



Altın iri aksesuarlar en az kıyafetler kadar hoştu. Beyazlar zarif gelinlikler arayanlar için de ideal bir alternatif olabilir.




Ben ve bir çok blogger da bu defileli açılışa konuktuk, hem bol sohbet hem bol moda, ay daha ne isterim:) Elbisem daha önce bir kaç kez giyip bloga koyduğum İPEKYOL elbise, burada aşağıda kendimce Bridget Jones cabrio arabaya binme hevesinde stili yaptım:)



Güneş batıp, hava kararınca ve İstanbul ışıklara boğulunca teras tabii ayrı güzel!



Fotoğraflar: Tolga Günay

İçerik Bilgisi: Bu yazıdaki görseller Tolga Günay adına STYLEBOOM için Sahiplen.com tarafından korunmaktadır. İzin alınmadan kullanılmaması rica olunur.

1 yorum:

ikimiz dedi ki...

ne kadar şanslı bir blogçusunuz valla ben yenib logçuyum haberleri ertesi günü öğrendim simay bülbüle bayılırım bir hbaerimde bende yer verdim harika kıyafetleri var keşke bende orda olsaydımm :(
sevgiler seni izliyorumm bende beklerim
http://ikimiz-2.blogspot.com/
http://modadunya.blogspot.com/