2 Ağustos 2010 Pazartesi

Ben Tatile Tatil Demem Bavulu Üçten Fazla Olmayınca

...o sebeple ister 3 gün kalayım ister 13 gün bavul sayımı az tutmam, maksat tatilim aylar sürmeyecek olsa bile şanım sürsün:)



Her tatilde olduğu gibi bu tatil bavulu hazırlığına dakategorik listemle başladım, yine de eminim bi şey unuttum, siz bu satırları okurken ben büyük ihtimal bu sebepten ya

a)onsuz nasıl tatil yaparım beeeaa diye homurdanıyorumdur

b)kocacıma ait bir şeyse sevimliliğimin zirvesinde coşarken bir yandan durum ortaya çıkınca nasıl yırtabilirimin stratejisini yapıyorumdur



Tatil moduna daha da güzelinden girebilmek için her şeyden ama herşeyden önce plaj tayfasının bir kısmını hazırola alıyorum! Sağ baştan sayarsan pareo niyetine şifon bluz Koton, o beachin en güzel kızı olacak olan canım şapkam Life in Mono by Yael Morel, bikini Zeki Triko, plaj havlu Benetton. Bu sezon plajda pareolar yerine böyle bol uzun bluzlar, güzel şapkalar ve saç bantları, ve tabii ki puantiye pek moda:)



Kocacım da ennn az benim kadar kokoş olsa da inkar yolunu seçer ve hep 3 parçayla başlar, ama sonunda o da bavula sığmaz bir hal alır, sadece bunu kendine itiraf edemiyor o kadar:)) Tatil münasebetiyle benim el koymuş olduğum fedora şapka ellerimden uçup gitti peh!



Ben de cicilerimi seçmeye başlıyorum, her cicimin ayakkabısı, çantası ve akseauarlarını aynı anda hazırlıyorumkiiiiiiiiiii sonradan "eyvahlar olsun bu küpe olmadan bu elbise bir hiç" diye haykırarak tatil tatil giyecek hiç bir şeyim yok moduna girmeyeyim! Çok planlı hatunum vesselam, bavul sayımdan söylenenler utansın!



Aslında tüm suç bu kozmetiklerde, çok yer kaplıyorlar, ama onlarsız da olmuyor... Suçluyu bulmanın verdiği rahatlıkla "ne yani bakımsız mu gezelim aaaa" diye omuz silkmenin provalarını da yaptıktan ve dozunda inandırıcılığı sağladıktan sonra elzem şeylerle devam ediyoruz: AYAKKABILAR! Eheheh ilaçlar diyeceğim sandınız di mi:)) Tabii her an her koşulda hastalıkların en bedbahtına, ateşlerin en 39una yakalandığını, tıbbın kanıtayamadığı sinüzidinin tuttuğunu iddia edebilen bir sevdiceğiniz varsa ilaçlar ayakkabılardan sonraki en mühim kalem!



Aksesuarları da seçip yerleştirdikten sonrası için gördüğünüz üzere fotoğraf yok, neden? Çünkü burada içeriden yükselen homurtuların da ivmelenmesiyle biraz abartmış olabileceğimi kabul ederk çanta sayısında azalmaya gitmekle uğraşıyor, paniklerden arızalara sürükleniyorum, fotoğraf çekecek halim yok hanımlar: benden bavul sayımın düşürülmesi bekleniyoooor!



Daha yarım bile sığmamışken, üstelik hava bozabilir, yağmur yağabilir, yanardağ patlayabilir gibi sebeplerden yanıma almam gereken acil durum ihtiyaçları duruyorken yapılır mı bu Boom'a:/



Zor da olsa bu mini bavula sığdım sanmayın, şu an yoldayız, ne yaptım ettim alacağım her şeyi aldım:)) Gerekirse Türkan Şoray'ın Aytaç Arman'la oynadığı 1973 yapımı "Yalancı" filmindeki gibi içine gazete/mecmua tıkarım yine de bavul fazlasından ödün vermem:))

18 yorum:

Adsız dedi ki...

:))) aman ne guldum sabah sabah! valla ben hostes degilim ama onlari aratmam seyahate cikma sayisinda.her hafta ya is geregi ya da keyfi bi yerlere ucup duruyorum. ilk zamanlar benimde senin su sevimli halinden farkim yoktu, ama sonra kozmetiklerin seyahat boylarini kesfettim free shoplarda, hemen cantama attim buyuk ferahlik dogrusu. kiyafet konusunda ise elbette hepsinin bi aksesuari var ama genelde ayni renk yelpazesini secince mesela sadece kahve ayakkabiyla giyilecek bir seyleri toplayinca dolaptan bu sorunda cantanin boyutuda kocamin soylentilerinin de boyutuna dogru orantili olarak bir hayli dusuyor! iyi tatiller :))

Junon dedi ki...

her seyahatte aynı durumları ben de yaşıyorum... arabayla gidince kandırmak kolay oluyor da (tabii bunları ben taşımam sen taşıyacaksın diyerek evden çıkılıyor), uçak-otobüs vs olduğunda karabasanalar sarıyor beni:)))

Ada dedi ki...

ay harikaaa bir post aklıma 1 kadın 1 erkek geldi bak boom kesinlikle bu videoyu izlemelisin :))
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=394230764650
sana iyi tatiller iyi eğlenceler boool bool gez :)) izmire gelirsen sizi çeşmedeki yazlığımızda ağırlamak isteriz :)

Unknown dedi ki...

Hadi iyi tatiller, darısı başıma :))

deelara dedi ki...

son fotograf cok hos olmus.sanırım cogu kişinin yasadığı seyler tatil hazrlklarnda:)ii tatilleerrr

Unknown dedi ki...

Bende çıkmadan önce aynı listeyi yaptım eşim napıyorsun sen demesine bile aldırış etmeden resmen evdeki herşeyi 3 bavula tıktım nemi oldu çoğunu kullanmadım ama her zaman elimin altında olduklarını bildiğim için rahat rahat bir tatil yaptım :)

Adsız dedi ki...

sondan 2. fotograf!!! iyi tatiller boom:)

Jojee dedi ki...

sen ne harika bişeysin beeee:)maşallah boommm'a iyi tatiller cnm benim:)

MODA DUYGUSU dedi ki...

hshahhsashahs ayyy çok güldüm çok eğlenceli bir post olmuş :) size iyi tatillerrr :D

The Lizard Queen dedi ki...

ah bu bavul sorunumuz ne olacak! ben 1,5 aydır tek bir bavul ile yetinmeye çalışıyorum :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@Venuste Hayat demek guldun aglanacak halimeee:)) bu tavsiyeleri kaydettim supersin:)

@Junon yaa bunlari sen asiyacaksin tehdidi ayni kliselikte bizde de var canim giciklar:p

@Ada hahaha supermis:)

@Moda Cadisi tesekkur ederimm, ennn kisa surede daha guzeli olsun umarim:)

@deelara cok tesekkur ederimm:)

@Objektifim Yansyanlar listesiz olmaaz:)ayrıca evet alırsın bavuldan cıkmaz, almasan bin kez lazim olr:/


@Adsiz tesekkuuur:)

@Jojee haha simardim jojicimmmm

@The Lizard Queen ama seninki hakikaten challengingmis ne de olsa devri alem yaptin:)

Koray Caner dedi ki...

Benceee, bu yazıdan sonra bir de "Tatilden dönerken bavulum nasıldı?" yazısı hazırlamalısın :D Eminim kocacığın seni kırmayıp (!) tatilde de ciciler almıştır :P

Beetle dedi ki...

mavi elbiseye bayildim diger blogunda bunla bir kombin yayinlasan super olur :)

Seda dedi ki...

böyle postları özledim booomm :(

funda dedi ki...

çok şekersin boom:)

Matissera dedi ki...

hahah harika ya! :D
kombin kombin bütün kıafetler ayakkabısından çantasına, gözlüğüne, takısına kadar hazırlanınca e tabi bavul taşıyor ama napalım yani, bizim suçumuz ne? di mi ^_^

esnz dedi ki...

yazıların o kadar güzel ki geçmiş zamanda da olsa döne döne okuyorum:) ve her seferinde beni çok ama çoooooooooooookkkkkkk mutlu ediyor. Emeklerine ve kalemine sağlık :) O pozitif enerjin öyle güzel yansıyor ki bize sayende evrene güzel enerjiler gönderebiliyorum :))

Unknown dedi ki...

güzelim ayaklarındaki dövmeyi ilk kez yakından gördüm canım ama hala anlamadım ne olduğunu