20 Aralık 2010 Pazartesi

HEDİYE | Her Durumun Ayakkabısı ELLE

Pek sevgili bir Styleboomer'ın da dediği gibi "Noelboom" oldum devam ediyorum sevgili hanımlar:) Yılbaşı coşkusuna ara vermek yok, üstelik bu defa benim için ennnnn özel çekimlerden biri eşliğinde:) Neden mi özeel? Çünkü başrolde büyük aşk yaşadığım AYAKKABILAR var lal la laa! Ben hep durum/davet/olay/program ne olursa olsun, önce ayakkabımı seçerim:) Evet kıyafeti de ona uydururum, mağazaları gezerken de bir ayakkabı görüp şuna mı uyar bunla mı olur diye düşünmeden aldığımda evde ona uygun kombinler yaratmaya bayılırım. Kısacası duruma göre pabuç, pabuca göre kıyafet:p Söyleyin bakalım bu konuda yalnız mıyım, yoksa siz de benden misiniz:)) ? Cevapları duyuyorum sankiii!

İşte EllE benim gibiler için cennet: hem her duruma göre bir EllE ayakkabı bulmak mümkün(benim seçimlerim geliyooor!), hem sonbahar/kış koleksiyonu belki de bu senekilerin ennnn iyisi, hem dee 2 şanslı Styleboomer'a 150 TL'lik hediye çeki var:) Nasıl mı? Fotoğrafların keyfini çıkarın, cevabı postun sonundaaa:)


Durum: Sevgilimin doğumgünüüüü
Ayakkabı: Tabii ki renkli olacak, yüksek topuklu olacak, zarif olacak, demek ki EllE'den mor süet mary janeler olacaak :)
Kıyafet: bu ayakkabılara ve kutlamaya yakışacak şampanya köpüğü bir elbise!



Böyle bir gün için liste belli, aşklı meşkli jestler, gösterişli mücevherler, baş başa romantik bir yemek, ayakkabıyı seçtikten sonra gerisi kolay!


Tabii ki güzel ayakkabıları sadece kadınlar sevmiyooor, erkekler de çok seviyor, sadece daha az konuşuyor. O zaman en güzel hediye de EllE'den gelsin!




Durum: Yağmurlu bir gün
Ayakkabı: Yağmurda hareket zor, hep bir koşturmaca, o zaman beni bubi tuzağındna farksız su birikintilerinden koruyacak, kirlenip batmayacak, bantlarıyla bacaklarımı sıkı sıkı saracak siyah EllE botlarım kurtarsın!
Kıyafet: Madem bulutlar güneşe düşman, o zaman botları renkli çoraplarla kombinler güneş açarım:)


Yağmuru yenmenin de, yağmur da keyifle yürümenin de bir numaralı kuralı yağmurda rahat hareket etmek! Üstelik şık olarak:)



Durum: Sonundaaa YILBAŞI:)))
Ayakkabı: Yeni yılı karşılayacağım partide hem trendy, hem gösterişli, hem de gece boyu beni dansettirecek ayakkabı için net karar EllE 'den sezon modası leopar
ayakkabılar! Ne çok yüksek ne çok alçak:)
Kıyafet: Leoparla devam! Aynı desen, farklı renk, süper mini!




Leopar EllE'lerimle en az yılbaşı ağacı kadar ışıl ışıl ve gösterişliyimm:) Saatler geceyarısını gösterdiğinde dileğim hep mutluluk, sağlık, neşe veee daha çok, en cici ayakkabılar:)



Durum: Sevgiliyle yemek randevusu oh la la:)
Ayakkabı: Tabii ki erken buluşma, yemek, üstüne bence sinema derken casual chic olmalı, siyah arkası bant detaylı bootsilerle hem şık, hem sıcak, hem rahat olacağım!
Kıyafet: Bu bootsilerle ne seçsem, ne giysem olur, öyle kurtarıcı, hemen bir jean ve üstüne siyah botları cilalayacak bir kırmızı kazak!


Daha uzun sezonlar gidecek bilekte bot modasında bir kaç sezonu garantilediğim EllE botlarımla tüm gün rahatım. Beyler çiçekler solar ama pabuçlar asla:p



Durum: İşyerinde önemli bir toplantı ve sunum var...
Ayakkabı: Ciddi ama farklı, herkese tepeden bakacak kadar yüksek ama çift
platformu sayesinde rahat, zerafetiyle feminen esiniyle maskülen,
tam da dengede EllE siyah loaferlarım istisnasız seçimim
Kıyafet: Kalem etek ve fularlı gömlekle klasik şık, bu ayakkabıların
üstüne kıyafetle fazla uğraşmaya gerek yok!



Yıllar geçse ve kalbimi binlerce başka ayakkabı çalsa da bu EllE ciciler zamansız stili, rengi ve şıklığıyla dolabın vazgeçilmezi olarak kalacak:)



Durum: Huzur ve dinlence dolu bir Pazar...
Ayakkabı: Pazar dergim, Pazar gazetem, Pazar mahmurluğum kadar
güzel ve elzem flörtöz Pazar babetlerim EllE'den
Kıyafet: Bu babetler pırıl pırıl süeti ve renkli fırfırıyla Pazar için yeterli aksesuarı vermişken, fazlasına ne gerek var? Tek yapmam gereken bir tayt ve tshirte sarılmak:)



Kahvemi içip, dergilerimi okuduktan sonra kendimi müzik ve babetlerime teslim eder, saatlerce yürürüm, Pazarları yeni keşifler, dar sokaklar, kalabalık caddelerde turlamak bu cicilerle çok rahat:)



Durum: Girl's Night Out! Yupii kızlarla felekten bir akşam:)
Ayakkabı: Kız kıza çıkacaksan biraz modaya uyacaksın,sezon trendi madem kahve, o zaman EllE'den arkası çatkılı militer görünümlü bootsilerimi ya da seksi fermuarlı stilettolarımı giyerim!
Kıyafet: Militer bootsimi umulmadık leoparla kontrast yapmak beni farklı kılacaktır, fermuarlı stilettolarım o kadar çarpıcı ki kotu çeksem yeter!



İşte bu ayakkabılar birer Martini hakediyor:) Gece uzar, sohbete doyulmaz, yeni arkadaşlar da çağrılırsa hala uzun, hala şık, haala rahatlar!



Durum: Seyahat:)
Ayakkabı: Bir bavula zar zor sığmışsam, elimde çantalar, kitaplar, dayanamayıp son anda aldığım dergiler... Tüm bunlarla başedecek klasik ama özgün, düz ama şık, uzun yolda bana keyif verip beni rahat ettirecek EllE renkli oxfordlara başvururum
Kıyafet: Oxfordumun pembe ve bordo kombosuna uygun camel bir pantolon, puantiye bir gömlekle Parizyen bir rahatlık ve şıklık bir arada



Kendini oteline atana kadar bekleyeceğim kuyruklarda, hiç bir zaman tam kapıda bırakmayan taksiler yüzünden yürümek zorunda kalacağım kısa mesafelerde, her şeyi almay zorunda olduğum için(!) iyice ağırlaşan bavulumla mücadelemde en büyük destekçim ayaklarım, ve onları rahat ettiren EllE oxfordlarim:)



Durum: İsyan vaaar!
Ayakkabı: Bugün öfkeliyim ama sebebi yok, hırçınım belki yorgunluktan, kendimi dışarı atacaksam o zaman EllE süet mini botlarım tam bugünlük:)
Kıyafet: Tabii ki sırf bu botlar Londra sokak kızı olmama yetmişken mızıkçılık yapamam, skinny jeanimi, loose bir kazak ve rock bir tshirtle tamamlar çıkarım!



Kimse önüme çıkmasa iyi eder, çünkü botlarımla çok güçlüyüm, çıtı pıtı hallere inat, şehrin her köşesinde sağlam adım yürürüm!



Durum: Pazartesi sendromu
Ayakkabı: Öyle ya da böyle Pazartesi gelecek, haftasonuna doymadan işbaşı yapılacak. Madem kaçış yok Pazartesi sendromuna karşı ofisi renklendirmek
en iyisi: gül kurusu EllE ayakkabılarla haftaya renkli başlarım
Kıyafet: Bu renkle işler kolay! Siyah yakışır, pudra yakışır, kemik yakışır! Benim seçimim monokrom aynı tonlarda bir elbiseyi tercih ettim


Ofis için ne çok abartılı, göze sokulan bir renk, ne de siyahlar arasına karışacak kadar sıradan. Renkli bir Pazartesiyle haftaya güzel bir başlangıç:)



Gelelim bu hikayelerin en az birinde kendini, ve kendinde uygun EllE'ini bulan 2 sevgili Styleboomerlara(bu blogun izleyicisi olmalısınız) hediye çekini nasıl kazanacağını anlatmaya:

1) Şimdi dooğruca ELLE ONLINE MAĞAZASI'na gidiyorsunuz
2) Kategori kategori ayakkabıları dolaşııııp kalpten vurulduğunuz ayakkabıyı seçiyorsunuz ve hemen ayakkabı ürün numarasını not ediyorsunuz(örneğin 10K001 gibi)
3) İşte o ürün numarasını, yanında nerede giymeyi hayal ettiğinizi de yazarak buraya 26 Aralık geceyarısına kadar yorum olarak bırakıyorsunuz
(lütfen yorum kurallarına uyunuz:)
4) Heyyy yorumun sonuna İSİM SOYAD eklemeyi ihmal etmiyorsunuz
5) Sonra başlıyorsunuz 27 Aralık Pazartesi sabahını beklemeye:) ELLE ayakkabı seçimlerinizle keyiflenip, hikayelerinizi okuyacaak ve 2 şanslı Styleboomer'a 150 TLlik hediye çekini yollayacak!

Siz yine de şu anda devam eden %50 indirim fırsatını da kaçırmayın benden söylemesi:) Hadi bakalım, ayakkabı seçmek üzere yola çıkalım heyyy:)

DAHA FAZLA, DAHA DETAYLI FOTOLAR İÇİN STYLEBOOM FACEBOOK'A!!

Fotoğraflar: Tolga Günay Fotographia-Burak Ünaldı
Model: Deniz Eslek
Mekan: Cajun Cafe ve InnPera Hotel

246 yorum:

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 246   Yeni›   En yeni»
zep_bilgen dedi ki...

Boom öncelikle ellerinize sağlık müthiş bir çekim olmuş!! Şu an resmen çıldırıyorum hepsine sahip olmak için!
Ama sanırım en çok dolabımda olmasını arzuladığım bir adet leoparlı topuklu ayakkabı.Topuğu da aşırı yüksek değil sanırım.tam benlik yani :)
kodu: 10KFC040L
Bu ayakkabıya sahip olsaydım 27aralık olan ama 3 4 gün sonra kutlayacağım doğum günümde giymek isterdim.. Üstüne ne giyersem giyeyim gecenin yıldızı ben olurdum. Hayaller hayaller..
öperim boom.. sevgiler..
www.utopikprenses.blogspot.com
Zeynep BİLGENOĞLU

MERVE dedi ki...

(10KFC022 AJ538) İşte vurulduğum ayakkabı:) Kırmızı suet ve beni havalara uçuracak kadar yüksek:) Yılbaşında kabarık etekli kırmızı elbisemin altına da çok güzel olurdu...

Merve Eren

Cerenicus dedi ki...

Bütün arkadaşlarım tekrar toplansın istiyorum, herkes iş güç için etrafa dağıldı, İngiltere, İstanbul, Fransa ben Ankara'da bir arada geçirdiğimiz birgün giymeyi hayal ediyorum, giymeyi hayal ettiğim ayakkabı da 10KF580 boomcum :)))

touch the sky dedi ki...

konsepte uygun bir yorum olsun istedim zira resimlere anlatımlara hayran oldum benimki şöyle olsun;

Durum: Atlara ve biniciliğe hayran olan sevgili ile haftasonu kaçamağı

Ayakkabı: Herşeyden önce ayakkabı seçilip ona göre kıyafet seçenler grubundan olmak çok zor çok :))
ayakkabım 10K108 FP140 tabii ki, diz üstü süet deri karışımı harika bir kahve ve tam da at üstünde 4 nala koşmaya uygun :))

Kıyafet: Bu mükemmel çizme ile ne giysem? aha evet krem rengi önü dikişli dar binici pantolonum harika olur, üstüne uzun kahverengi tunik kazağımı ve kürk yeleğimi giymeliyim yeeehuuuu, bu kombinle ve doru kısrağımla teksas'a kadar koşabilirim :))

mures dedi ki...

kocişle şömine karşısında şampanya eşliğinde sessiz, sakin, tek başımıza bir kutlama yapmak.o geceye özel ayakkabıda 10KMC7011 FY136 bundan başkası olmazdı.

Resmiye TAŞDELEN

Beelzebub* dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Details Of Fashion dedi ki...

(10k114 GA538) Süper ötesi bir bot (:
şubat ayında yapacağım italya seyahatimde ben mimariyi incelerken ayaklarımı unutacağım kadar rahat görünen bu botu istiyorum boom (: botunda hakkı italyayı görmek ! bırakın oda gezsin ve ben ordaki italyan arkadaşlarıma elle'nin rahatlığı ve şıklığıyla övünebiliyim =)
Didem Gökselli

Gamze Boztepe dedi ki...

10KFC022 AJ538 ,

Ayakkabı tabiki de koyu kırmızı ve platformlu olanı...
Aslında sadece bu ayakkabıyı da giyebilirdim ama neyse öhöm kendime geleyim.

Bu ayakkabıyı siyah dar straplez elbisem ve dantel eldivenlerimle sevgilimle yıldönümümüzde giymek istiyorum. Sevgilimle dans ederken herkes adımlarımı takip ediyor olacak. :) Dansın şerefine kadehimi kaldırdığımda, kırmızı şarapla bu kadar uyumlu bir ayakkabı daha bulamam ki...

Gamze BOZTEPE

çokomelike dedi ki...

Tarih : 31 Aralık 2010

Yer: Sevgilinin Yanı

Ayakkabı : 10K001 18039

Kılık-kıyafet : Mini Siyah Elbise

Durum : Aşk tavan yapmış!Eğlence had safhada!Tüm kızların gözü ayakkabılarda!

Sevgilinin yorumu : Ayakkabılarına bayıldım!

Gecenin sonu: Ağzım kulaklarımda :)

wantthefashion dedi ki...

kesinlikle harika bi çekim olmuş görsellik gözlerimizi doyurmuş diyorum...

platform aşkına 10KFC022 AJ539 numaralı ayakkabı benim olsun istiyorum...
siyah çizmelerde çok güzel ama bacaklarıma yakışmadı :( oysaki resmen gözüm kaldı...
yılbaşı akşamı mürdüm renkli elle ayakkabılar ve sevgiliyi baştan çıkaran harika bacaklar... XD reklam gibi oldu

Unknown dedi ki...

10KIKK417 her an her yere giyilebilecek bir çizme benim için. boyum uzun olduğundan çok topuklu tercih edemiyorum. bu çizmeyi yılbaşında bir tunikle giymeyi düşünüyorum, ya da kısa bir elbise ile. ayrıca gece ayakkabıları da çook güzeldi ama benim için çok yüksek topukları :) nesibe bağ

Adsız dedi ki...

bayıldımmmmm hepsine...ayrıca çekimler ve yorumlarda çok güzellll..ben sanırım evet evet sanırım 10KT-B7040 en çok bunu istiyorum..uzun zamandır topuklu ayakkabıya geçmeyi istiyorum ve beni harekete geçirecek ayakkabının bu olduğuna karar verdimmm..ve ayağımdan hiç çıkarmamak istiyorum heryerde giymeyi hayal ediyorummmm..buluşma zamanı yakın hazırlık yapmam lazım:)))
teşekkürler BOOM VE ELLE :))
Dilek ÇALIŞKAN....

biu dedi ki...

10K011 ve 10KFC022 doğru odama! Simsiyah cici bir elbise giymeyi planlıyorum yılbası gecesi, onun altına dem vurucu mor/fuşya süetler, gecenin sonuna dogru da o rahat ve sevimli babetlere koşmak istiyorum! Gecenin şıkı da rahatı da ben olmalıyım ;)

inci küpeli kız dedi ki...

biliyorum yılbaşı için değil pek ama;10KV32240 kodlu ayakkabıyı yine taş rengi bir yünlü pantalon üzerine kot gömlek ve belki incili biraz şık bir hırka ile günlük çalışırken giyebilir ve çok şık olabilirim diye düşündüm.

NessParadise dedi ki...

İşte ben de buna vuruldum 10KV32240 benim olsun istiyoruuuuuum!:) eğer benim olursa garanti yılbaşında giyeceğim :D
Neslihan Aslan
http://twitter.com/#!/NesssParadise

piano factory dedi ki...

bu platformlar (10KFC022 AJ538)iki aydır aklımda... siyah bir elbise, güzel bir kemer ve tabi ki takılarla tamamlamalı ya da monokrom takılmalı.

inci küpeli kız dedi ki...

biliyorum yılbaşılık değil pek ama 10KV32240 ayakkabıyı taş rengi bir pantalon üzeri kot gömlek ve inci detaylı hafif şık bir hırka ile bütünlersen günlük iş hayatımda şık olurum didye düşünüyorum.
meral efe

Briss dedi ki...

Bu sefer seçimim: 10KBR665 FZ437. Topuklu ve şık olmasına rağmen çok güçlü bir havası var. Kırılgan değil, sağlam basıyor. Bu yüzden skinny, siyah bir pantolonla bir sunum ya da bir toplantıda giyerdim sanırım. Şekil gibi görünse de sağlam durmak gereken ortamlarda güçlü bir ayakkabının etkisi çok büyük bence.
Billur Çelik

inci küpeli kız dedi ki...

biliyor musunuz benim 30 yaşında olmama rağmen her kadının sahip olması gereken 10KFC040 gibi siyah topuklu, sade, herşeyle kombinleyebileceğiniz bir ayakkabım YOK!
boom sanırım senin için tahmin edilmesi güç bir durum ama böyle bir ayakkabıyı heryerde giyebilirim herhalde değil mi?
kalsik bir pantalonla işte,
üzerine şık tek parça bir elbise ile (mesela saks mavisi) gecelerde,
kalem bir etek ve yakası fiyonklu bir bluz ile yemekte,
ilk etapta benim aklıma gelenler bunlar...

Elif UYSAL dedi ki...

Çekimler harika!!!Tüm ekibi ve özellikle Deniz'i tebrik ediyorum!!!
Benim favorim 10K608 GB635:)))
Nerede mi giyeceğim?Bir türlü yüzyüze tanışmaya fırsat bulamadığım Styleboom:)))) seninle ilk buluşmamızda giyeceğim:))Atacağım bacak bacak üstüne biz muhabbetimize bakarken çevredekiler de bu güzel botlara baksınlar:)))
Mutlu Yıllar Boom:)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

öncelikle posta bayıldığımı söylemeliyim, seçtiğim ayakkabı her yılın trendi leopar desenli ince topuklu bir ayakkabı:10KFC040L bir kitapta okumuştum bir kadın sadece ve sadece araba kullanırken topuklu ayakkabı giymemeliymiş, debriyaj kavrama problemi çıkarmış, onun dışında her yerde her zaman ince topuklu ayakkabılarla gezmeliymiş.. ve http://zeyneppinarcem.blogspot.com/2010/10/manolo-blahnik-ve-evlilik.html bu linkte bahsettiğim gibi, evlilik bile kurtarabilirlermiş, bu hediye çekini hiç modası geçmeyecek olan leoparda kullanıp, bir gece arkadaşlarımla deliler gibi eğlenirken jeanimle ve yine leopar desenli clutchımla kombinlemeyi düşünüyorum, herkese bol şans! zeynep pınar cem/ trendpinari@gmail.com

Yasemin Kennedie dedi ki...

Ayakkabı : 10KV32240
Durum : yılbaşı gecesi dışarıda kar yağarken arkadaşlarınla küçük ama sevimli bir mekanda sabaha kadar dans edip tepinecek olmak :)
Kıyafet : Tartan desenli uzun etek ve jean gömlek

bu ayakkabılar tam benlik ve inanılmaz rahat gözüküyorlar! platformlu oldukları için istedikleri kadar yüksek olsunlar günlerce hiç çıkarmadan durabilirim :)

Arwen dedi ki...

10KV32240
10K055

Bu iki ayakkabıya da aşık oldum desem.. Tam benlik!!! : )

İlkini sevgili eşimde dışarıda baş başa bir yemek yerken giyebilirim.. Diğeri ise arkadaşlarla buluşurken giyilebilecek, eğlenceli, romantik, sevimli bir ayakkabı…

Hülya Kara Yüksel

Not: Boom ve Elle’ye tşkler…

morkebelek dedi ki...

boomcumm harika bi post hazırlamışsıın yine! modelimiz, görseller ve yorumların takdire şayan..
seni ve ekibini çok çok tebrik ediyorum^^

sanırım 10K113 FK939 kodlu çizmeyle aşk yaşıyorum! platform giymek zor iş gerçi ama bu çizmelerle bunun üstesinden gelebilirim:) bu kış hiç aksatmadan haftada en az 5 günümü onlara ayırıp mutlu mesut yaşayabilirim^_^

Sevgiler
Gülgün Şahin

Adsız dedi ki...

Merhaba:))
Benim favorim 10KFC040.Yılbaşı gecsi yani doğum günümde siyah mini elbisemin altına giyeceğim:)) Çok güzel bir doğum günü hediyesi olur;)
Senem Saldamlı

derya dedi ki...

10KF580 BAYAN BOT / 10KF580 FU937
Bunları giydigimde zihnimde bi acılma olacak eminim , cok daha calıskan, beyin fırtınaları koparan biri olacagım.. Yoksa patronuma da bu yorumu yazsam mı? :)

ors ors dedi ki...

10KFC121 24937 harika bi parça ... galiba altına fromboom yazıp, tüm ofis kombinlerimle giyebilirim :))
örsay örs

Unknown dedi ki...

fotoğraflara bak bak yazının sonuna gelemedim valla (:
yine boom ve yine şahane şeyler!
Elle zaten düzenli olarak takip ettiğim markalardan.. ve şu aralar benim favorim hem bilekten olan hem de kırmızı olan şahane ayakkabı 10KFC022 AJ538

bu şahane şeyi siyah bir skinny jeannin üzerine salaş bir kazakla giyerdim ki ayakkabı geri planda kalmasın.. salaş kazak demişken kazak kesinlikle omuz detaylı ve ayakkabıyla aynı renkte olmalı.. ve bol takılarla süslenmeli..

gelelim nerde giymeyi isterdim bölümüne; yılbaşında hep beraber yaptığımız bir ev partisi olabilir mesela.. herkes yeni yıla benim ayakkabılarıma bakarak girebilir mesela ((:

Ceren Öksüz dedi ki...

hangisini seçeceğimi şaşırdım !
ama bu 10KFC022 AD638 siyah platformların zamansızlğı sanırım diğerlerinin bir adım daa önüne geçiyor. hem pofidik kısa tütülü elbisemle süper duracağı kesin ;)

ama bunda 10KF580 FU937 da aklım kalmadı deil hani ;)



http://cerryyandmore.blogspot.com/

MaceraperesT dedi ki...

elle sayfasında dolaşmama gerek yok çünkü sezon başından beri gözüme kestirdiğim bir model var :) 10K115 BAYAN BOT kodlu camel rengi bot. aşığım o bota. skinny jean üstü siyah boğazlı kazakla süper olur diye düşünüyorum:)ben böyle giyineyim, cajun'a gideyim arkadaşlarla laflayayım:) herkes ayaklarıma baksın botlarımı beğensin:) süper olur süper..
facebooktan da beğendim elle'yi. oradan da kampanyalarla ilgili bilgi edinirim.

esra dedi ki...

10KFC040L 17540 onu her güzel yerde giyebilirim yılbaşı ilk sırada olurdu:)
adsız yorumlar için sanırım isim soyisim:)

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sevinecegul dedi ki...

benim favorim 10KT-B7040 DŞ837 botlar yaklaşık 3 haftadır alsam mı almasam mı dıye kıvrandığım şahane şeyler neden mi istiyorum? uzun süre sonra dockers botlarımdan sıyrılıp sevglim hayal ettiği çekici hatun moduna direk girebilmek için
2 hafta sonra tatilim başlıyor ve ben anında sevgilim yanına (istanbula gidiyorum) finaller yüzünden ertelediğimiz geç yılbaşı kutlamasında başbaşa geçireceğimiz ilk özel gecede giyeceğim tabi ki bütün kış da ayağımdan çıkarmayacağım :) bu arada ben SEVİN ECE GÜL güldür beni styleboom&elle

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Şeftali dedi ki...

öncelikle yazı kesinlikle muhteşem olmuş :) çok keyif aralak okudum :) sonrasında ise beğendiğim ayakkabının kodu : 10KACMA7528 18836
Nerde giymek istediğime gelirsek tabiki yılbaşı gecesi dışarı çıkarken giymek istiyorum...evde oturma planlarından bir anda vazgeçip dışarı çıkma kararı verdiğim için acil kıyafet ve ayakkabı aradığım için bu post imdadıma yetişti diyebilirim :)

Şafak Metin

Unknown dedi ki...

Benim Elle ayakkabılarım kesinlikle siyah flamenkolar (10K067 01 37).Onları kırmızı şifon bir elbiseyle giyip dansa gittiğimde kendimi egzotik ülkelerde sanabilirim. Dans pistinde de tüm gözler üstümde olur tabii.
Gündüz ise camel rengi bir pantalon ve pudra şifon bir gömlek, başa da muhakkak fötr bir şapka, bu sefer de bu ayakkabılarla zaman yolculuğuna çıkıp kendimi 1950'lerde geziniyor gibi hissedebilirim. Nasıl giyilirse giyilsin, gözlerin hep üstümde olacağı kesin tabii!

Zeynep Şehiraltı

canDirekli dedi ki...

şoktayım.
bu kadar iyi bi post olurdur heralde.

tıkandım resmen :D

bebek kedi kız dedi ki...

Buz gibi yılbaşı gecesinde kısa bir elbise ile kombinleyebileceğim 10KAY911-019 botlar muhteşem olurdu diyorum...
Post muhteşem olmuş.Resimler,hikayeler hepsi ayrı güzel.
Sevgiler Boom...

Adsız dedi ki...

10K016 FV938
Sıkıcı iş ortamında arada bir kaçamak yapıp ayacıklarıma baktığımda yüzümü güldürüp, keyif verecek yegane şey:)
Arayıp da bulamadığım o süper Oxfordlar! Bence benim olmalısınız, işyerindekileri benimle birlikte çatlatmalısınız:))
Harika post için ayrıca tebrikler!
İREM ŞENSES

Japon Balığı dedi ki...

Benim favorim 10KFC040L, akşam bir partide sonra da İzmirin bir dağ köyünde sevgiliyle şömine başında şarap yudumlamamda bana eşlik ederdi:)

2b dedi ki...

10KFC022 AJ538
siyah saten apoletli elbisemle muhteşem olacaklar.. bir gece gezmesinde giymek hiç fena fikir değil..
Tuba O.

Helly Helena dedi ki...

ta hazırlık sınıfında (bizim zamanımızda hazirlıklar 6.sınıftan önceydi) elle'den ayakkabı aldım diye kızlar birbirimize hava atardık. o zamanlardan başlayan elle aşkı katlanarak devam etti içimde..
10KFC022 (bordo olduğu için ayakkabım illa ki renkli olmalı beni)
sevdiğim insanlarla evimizde güzel bir partide giymek isterim..

Özlem dedi ki...

daha bu haftasonu 1 tane elleden bot aldım fakat bütçemin sınırlı olmasından bu botu kaçırdım.Oysaki bu botla sevgilimle en uzun yürüyüşlere çıkabilir saatlerce yürüyebilir ve bir sürü yer keşvedebilirdik.

10k120 51638

Serra Arabacıoğlu Işık dedi ki...

Oncelikle harika yilbasi hediyeleri icin tesekkurler:)
Elle online sayfasini gezdim ve kendim icin super bir ayakkabi sectim, kodu: 10KFC022
Bu mukemmel topuklu maryjane ayakkabiyi dogum gunumde erkek arkadasimla gidecegimiz romantik aksam yemeginde giymek icin cooook ama coooook istiyorum:) O bana surpriz yaparken bende ona ayakkabilarimla surpriz yapacagim:)
Hem sempatik hem kadinsi gorunusuyle beni benden aldigini itiraf ediyorum :) Umarim sansli kisi ben olurum.

Serra Arabacioglu

gamiize dedi ki...

yılbaşı gecesi eşimle beraber çıkacağımız yemekte giymek için 10KM-A300 nolu ayakkabıyı istiyoruuummm :))
Gamze Saygı

Unknown dedi ki...

Çekimler süper olmuş..Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum..
Ayakkabı:10KFC040L
Durum:Yılbaşında yeni bir yıla girerken, dikkat çekici ve çok kadınsı özellikler taşıyan bu ayakkabıyla güzel bir yıla başlamak istiyorum..Uğur getireceğine ve hayata güzel adımlarla yeniden başlayacağımı umuyorum..Sevgiler..
Gaye Burcu Akkaya

Unknown dedi ki...

Ellerinize sağlık, çekimler harika olmuş..
Ayakkabı:10KBB4012
Durum:Bu ayakkabıları çok istiyorum..Çünkü yeni yılda ilk toplantımda giyeceğim bu ayakkabılarla herkesi büyüleyeceğimi düşünüyorum..Lütfen onlara sahip olmama izin verin... :))
Ülkü Gökkaya

queen of style dedi ki...

Sevgili STYLEBOOM =)

Bloğundaki ELLE koleksiyonunun fotoğraflarını görünce bayıldım çok güzel olmuş ve kadınların ayakkabı tutkularını çok süper yansıtmışsın. Hele bunu 2 şanslı Styleboomer'a 150 TLlik hediye çekini olarak taçlandırman mükemmel olmuş. Tamam her kadın ayakkabıları sever ama ayakkabı benim için aşktır. Onu vitrinde görür ve vurulurum onu alana kadar hep hayal eder dururum. Ve senin sayende de umarım ELLE'den bir çift ayakkabı sahibi olurum.
Sade,şık,çok asil,her zaman kullanılmaya uygun ve tam bir asil ayakkabı ' 10KFC022 BAYAN AYAKKABI'
bayıldım tek kelimeyle. Bu benim için giysilerimi tamamlayan, stil duruşunu belirleyen önemli bir ayakkabım olacak eminim ki.
Umarım o şanslı talihli ben olurum.

Cansu ALTINIŞIK

Hande Şanlı dedi ki...

Bende konsepte uygun yorumculardanım Boomcum :)))

Durum: Esintisi ile meşhur Kanyon'da sevgili ile güzel bir yemek ve belki birazda alışverişşş

Ayakkabı: Ayakkabım 10K608 kodlu muhteşem gri süet botlar tabi kiii, eee Kanyon'un üşüten soğuğuna rağmen şıklıktan vazgeçemeyen biz Boomerlar için bire bir :)))

Kıyafet: Bu güzel botlarımı; gri bir skinny jean, üstüne boğazlı bir kazak, kırmızı bir deri mont ve yine kırmızı bir clutch ile kombinleyerek tamamlardım...

Umarım kazanan şanslı kişi ben olurummm :)))

Hande Şanlı

zıbırtı dedi ki...

10K050 HJ238 ayakkabı gerçekten çokgüzel en sevdiğim renklerden brinin de lacivert olduğunuda sayarsak bn bunu keisnlikle doğumg ünümde giyerdim hem oxford tipinde hemde topuklu üstelik çok yüksekte değil rahatça dans edilebilir hoplanır zıplanabilri yani :D aslında her yerde giyilir işte de giiyilebilr. lacivert olupta güzel olmayan ne var ki zaten. bu arad facebook syafasını bulmaaıdm bulunca ekleyeceğim.
bilge bozkurt

ness dedi ki...

bomm bütün ayakkabılara bayıldım..zaten ben de bir ayakkabı canavarı olarak aksi düşünülemezdi..ayakkabıların hepsi birbirinden güzel..ama benim favorim platform topuklu ayakkabılardan kodu:10KBB4012 olan ayakkabı..zerafeti kadar giyimindeki rahatlık benim bu cumartesimin kurtarıcısı olurdu kesinlikle..üstüne ne giyersen giy mükemmel olucaktır..umarımm benim olur da ben de bu cumartesı giyerim..:)tesekkürler boom..nesrin beyrek

fioritamodatasarım dedi ki...

10KM-A402 ! BAYILDIM BUNA ! HEMEN ALMAK KOŞARAK GALATAMODA FESTİVALİNE GİTMEK İSTERDİM :)

FİORİTA MODA TASARİM

Ceren dedi ki...

Elle, benim de favori markalarımdandır. Ürün çeşitliliği, güzelliği ve kalitesi tartışılmaz.

Bostancı sahilde, sevgili ile köpüşümüzün peşinde koşturacak kadar rahat ve bir o kadar da şık bu botu istiyorum ! (10k114GA538)

Ayakkabı konusunda çok şanslıyımdır, bu bot bana hediye edilecek :))

Sevgiler :)

Ceren Ç.elikyaman

hesperid dedi ki...

10KF580 işte aradıgım bu rengine bayıldım hem okula giderken hem okuldan sonra arkadaslarla eglenceye elbisemin altına giyebileceğim ve renkli kişiliğimi gösterebileceğim bir ayakkabı benim oll nolur benimm ollll

Unknown dedi ki...

10KFC022 AJ538 bu ayakkabıyı siyah elbisemle kombinleyip yılbaşı akşamında eşimle eğlenirken giymeyi çok isterim.
A Ebru Başkut

Unknown dedi ki...

10KF580'e vuruldum! ister okulda skinny jean ve tshirtle istersen de gece eğlencede mini elbiseyle... her yerde havana hava katar bu bootsi
nazlı caymaz

kumsepeti dedi ki...

10KT-B7040 en çok bunu sevdim,karda bile rahatca yürünebilecek topuklara sahip benim gibi topuklu giyemeyenler için şahane bi ayakkabı.Bu ayakkabı benim olsa heralde bunu giyip karın üzerinde koşardım:)

Dolunay Kaya

yasemen k. dedi ki...

Şuan 10KFC022 ile aşk yaşamaktayım... Kendimi yılbaşı günü görebiliyorum; kabarık eteğim,dot çoraplarım ve mükemmel ötesi bordo topuklularım.. (: ya benimsin ya kara toprağın sadece 27sine kadar bekle, sonra buluşacağız bebeğim! (:

chora dedi ki...

yılbaşına 10 gün kadar kısa bir zaman kaldı. benim gibi hala hediye alışverişine çıkmadıysanız elle'nin 10KV32240 model ayakkabısı tam da bu sırada giyilecek bi ayakkabı.. hem rahat hem de fazlasıyla şık:)
ilkem çalışkan

Adsız dedi ki...

10KMC7011 FY136 beğendiğim ayakkabı bu..antrasit elbisemle kombinleyerek, Eşim ve yakınlarımızla yılbaşı yemeğinde giymeyi düşünürüm,tabii gelen nazarlardan ayakkabının topuğu kırılmazsa..
dorya.ates@hotmail.com

ebru kamçı dedi ki...

her postun ayrı bir emek,ellerine sağlık çekimler çok güzel :)benim seçimim ise; '10 KT-B7040'taytlarla , elbiselerle giyilesi :)
Ebru Kamçı

Adsız dedi ki...

Harika bir çekim!

Ben 10KKB9696 taba rengine vuruldum!:) Hem kaliteli, hem şık, hem rahat, hem trendy, hem klasik, ee daha ne olsun! Siyah jeggingslerim, taba rengi kareli gömleğim ve siyah blazer ceketime spor bir hava katmak için giyerdim. Bu soğuklarda ayaklarımı sıcacık tutarken, rahatımdan ödün vermemiş olurdum:) Kızlarla apple martinilerimizi içtikten sonra geceye dansla devam etmek istersek pistte en uzun kalanın ben olacağımdan eminim:-)
aslı ermiş

Adsız dedi ki...

2011'in ikinci haftası şirkette yapacağım sunum için en ideal ayakkabı bu olsa gerek:)

Kod:10KKB277

"Dost başa, düşman ayağa" deyimini baştan yazmak istiyorum:)

ESRA İMREN

Adsız dedi ki...

yilbasindan sonraki hafta istanbula gidicem dogumgunu icin 10KF580 BAYAN BOT yanimda olsa hic fena olmazdi bence yuksek bel bi pantalon icine uclari sokulmus bir bluz cok guzel olurdu bence



ozge ns.

Eda Yılmaz dedi ki...

10KT-B7040 bu ayakkabıyı Hakan Yıldırım yeleğimle beraber giyip, her birimiz ayrı şehirlere savrulduğumuz için görüşemediğim arkadaşlarımla İstanbul'da felekten bir gün planlıyorum. Ortaköy'de bol bol fotoğraf çekip, Beşiktaş'ta yemek yiyip İstiklal'i bu ayakkabılarla yürümek istiyorum. Ahhh İstanbul, özledim sanırım :)

Stardust Memories dedi ki...

Durum: İşyerinde önemli bir toplantı ve sunum var...

Mülakatımın olumlu geçtiği şu günde 3 Ocak'ta iş başı yapacak olan bankacı bir ben için tam anlamıyla enfes bir ayakkabı. Moralim mi bozuk? Günümde mi değilim? Hiç önemi yok bir çift siyah ELLE tüm zerafetiyle beni en mutlu yapabilir.
İşte bu yüzden 10KFC121 yeni bir bankacıya en çok yakışacak ayakkabı.
Tabi kurtuluşları yok alışkanlık yaratıp devamı da gelebilecek bir ayakkabı :)

Gökçe Gürsel

Adsız dedi ki...

Boom yaaa sen nasıl bir insanüstü varlıksın?? Çok güzel olmuş yine bu post da, klavyene sağlık cidden!! :D
Ve deniz eslek de süper her giydiği ayakkabı onun için yapılmış gibi sanki :) :D

Elle'ler bende de o kadar güzel durur mu bilmiyorum ama 10K108 FP140 arayıp arayıp da bulamadığım çizme. Her durumda her yerde giyerim!
Gözümün önünde sahneler uçşuyor resmen, arkadaşlarımla gittiğim pera müzesi'ndeki sergide ayağımda bu çizmeler var. Annemle gittiğimiz romantik komedi filmi ve sonrasında alışverişte yine ayağımda elle çizmeler var. Ay düşünmesi bile güzelllll :)))


Merve Döğer

makeupfile dedi ki...

Boomcum bizi hediyelere boğuyor şu sıralar :)

seçtiğim ayakkabının kodu:10KFC040
Bu ayakkabıyı bu seneki tıp balosunda mat siyah bir kumaş ve krem saten karışımı bi elbisenin altına giymek istiyorum ve balonun en şık,en güzel kızı ben olmak istiyorummm, veeee hepsinden önemlisi "O" beni dansa kaldırsın istiyorummmm.Bunlar hayalde kalmamalı BOOOOMMM:(
(Elif Güler)

makeupfile dedi ki...

yaaaa ayakkabıları görünce 4 köşe olduğumda numarayı eksik kopyalamşm :D 10KFC040 39138 tamamı buymuş boomcummm kusura bakma;)

buuby. dedi ki...

10KV32240

bu papi benim büyük aşkım olabilir! yaz kış demem, her mevsim aşkımı ilan ederim.. <3

betül karaman

Süheyla dedi ki...

Yaa en son hediyeni alamadım çok üzüldüm ama hemen telafisi geldii=)) Bu da süppperrr 10KFC022 nolu pabucu çoook sevdim hem de ona o kadar ihtiyacım var ki onu nerde mi hayal ediyorum her yerdeeee=)) Siyah bir klasik her zaman ihtiyaç=)
Ben Süheyla Ünver öptüm boomcum=)

Niless dedi ki...

kodum:10K016
bu yılbasında beduk konserıne gıdıcegım çatır çatır dans edecegım buna uygun bı elbısem ve wayfarer gozluklerımle tam bir londonvari takılacagım..yılbasında elle bana gelsın ellere gıtmesın onlarla gece sarhos olunca dusmeyecegım onlar benı muthıs guvende hıssetırecek optm bye elle

Niles Demircşi
selin_cursed@hotmail.com

betül kapucu dedi ki...

10KM-A402 bu ayakkabıyı kazanırsam yılbaşında gitceğim konserde giymeyi istiyorum

ilora dedi ki...

10K608'e bayildim, kat kat yun machka etegim ve ince kisa kollu kazagimla bunu hem gunduz hem gece giyebilirim
umay uysal

masal dedi ki...

10KFC022 ayakkabımızın kodu budur rengi bordodur..
aşk' ın ayakkabı halidir, sevgilinin yanında giyilesidir..
üstünde ne olduğunun bi önemi yok bu ayakkabılarla her durumda prenses gibi hissedilebilir..
ama 31 aralık günü saat 00:00 da yanında en sevdiklerim ayaklarımda bu ciciler olsa hiç fena olmaz (:
kübra şahin

ece dedi ki...

merhaba,sanki Elle mağazasına gittim ve yılbaşı gecesi için giymeyi tasarladığım elbisemin altına ayakkabı alacakmışım hissiyle dolaştım siteyi.hepsini tek tek giydirdim ayağıma elbiseyle hayal ettim.ufak bir kararsızlığın ardından sanal tezgahtarın e hadi ama dediğini duyar gibi oldum:)
ve kararımı
10KFC040L kodlu leopar ayakkabıdan yana kullandım.tabanlarının kırmızı oluşu elbisemin kırmızı olmasında büyük etkili oldu.bastığım yerde kalitesi ve modeliyle iz bırakacak bu şık ayakkabıyı herkes kadar özenle hazırlanacağım rüya gibi geçeceğinden emin olduğum gecede ayağımda görmeyi çok isterdim.kazanan olmasamda kısa süreliğine sındrella gibi hissettim kendimi bu bile hoş oldu gerçekten:)masalın gerçek kahramanı olmak umuduyla..
ece kalaycıoğlu
ece.derin@hotmail.com

Diwonderland dedi ki...

Hmmm mekan: Les Ottomans
tarih: 14 Şubat
ayakkabı: 10KOZ5910 nolu bebek little black dress eşliğinde süper ince siyah çorapla
yanlız facebook sayfası hata veriyor canım beğenemedim o yüzden

Ada dedi ki...

ADA DİLEKSİZ

bayan mor hesabımdan elle sayfasını likeladım.
Bu sectigim spor bootie'yi ocaktaki boston gezimde all saints kotumla üzerinde beatles h&m tshirtümle ve elle ayakkabılarımla sevgilimle kol kola yürürken giymek istiyorum :)
ürün no: 10KV32240 vizon rengi

buarada çekime bayıldım boom :)
mankenin olmak istiyoruum, bir sarışına ihtiyacın olursa haber ver :D

Funny Me dedi ki...

Karar vermek çok zor keşke birden fazla beğendiğimiz ayakkabı yazabilseydik, zor da olsa birini seçmeyi başardım işte kodu:10KBB4012 .. bu ayakkabıyla kendimi hayal ettim , Turist filiminde angelina jolie'nin yürüyüşü dikkatinizi çekti mi öyle bir yürüyor ki tüm dikkatleri üstüne çekiyor. Ben de tam olarak bu ayakkabıyla öyle bir etki yaratırdım ttüm gözler üstümde olurdu. Neyse çok havalandım yer yüzüne ineyim :) Sevgiler

Şeyda Ergenekon

bayan/bay mimar dedi ki...

Bir mimarlık öğrencisi olarak elimde fotoğraf makinesi ile İstanbul'un bilimum yerini gezdim ama bu sefer sadece keyiften, ayağımda oxfordlarımla (10K016) sevgilimi fotoğraflamak onunla talan etmek istiyorum İstanbul'u... Hatta ona da bir ayakkabı seçtim bile elle'den :D

Mediha Gökoğlu

Guz dedi ki...

sectigim ayakkabi leopar desenli olan,kodu 10KFC040L 17540

arkadaslarimla gecirecegim guzel bir partyde giymeyi planliyorum.

istanbulda,essiz bogaz manzarasiyla birlikte,yanimda sevgilim,havada kar ve ayaklarimda elle papucu:) iste hayalim :)

tugba dedi ki...

gerçekten eline sağlık harika bir post olmuş :) benim ayakkabım 10KBR1359 FZ239 olmalı :) her mevsim kullanabileceğim bir renk ama ben onu hemen bir jean altına şık bir bluzla bir cumartesi akşamı giymeyi hayal ediyorum inşallha :) Tuğba Boyacılar byctugba@gmail.com

Ophelia dedi ki...

10K016 İşte almak istediğim ayakkabı! bu bordo oxfordları herrrr şeyler giyebilirm ama en çok havuç pantalonla kombinlendiğinde hoşuma gider diye düşünüyorum :D:D:D zaten o kıyafetle her yere giderim çok ta güzel olurummm!!! <3
Özge Mumcuoğlu.

filfel dedi ki...

ben bu aykkabıyı yılbası aynı zamanda dogun gunu olan sevglıme evde muthıs bır yemk hazırlayıp hem dogumgununu hemde yılbasını kutlarken ona ozel aldıgım elbiseyle onu buyulmek için istiyorum.aldıgım elbıseye vamplık katacgını dusundugum 10KTT5833 GA537 bu elle botunun nasıl gzuel duracagını dusunerek mutlu oluyorum

yasmin dedi ki...

(10KFC022 AD638)
ayakkabımı giymişim ayağıma, ankarada yağmur yeni durmuş, ıslak ıslak ama soğuk değil, üzerimde pudra rengi elbisem+ekru trenchcoat'um, yakasını dikmişim, ellerim ceplerimde tunalıda yeni kararmaya başlayan havayla şu an tam mac in önünden geçiyorum. şu anki durumunu bilmiyorum ama yılbaşı süslemeleriyle eminim mükemmel görünüyordur [ne yazıkki ankaramı bırakıp mersine geldim çalışmaya =((( ] Malum, yılbaşı gezmesi, tadını çıkartmak lazım =)))

guns_n_roses dedi ki...

Bayıldım, vuruldum, aşık oldum bu ayakkabıya (10KFC022) tam aradığım hayalerimde canlandırdığım ayakkabı işte bu :) siyah rengi, kadife kumaşı ve muhteşem topukları beni benden aldı :)
Tabiki bu harika ayakkabıyı yılbaşı gecesi erkek arkadaşım ve yakın arkadaşlarımla gideceğimiz kutlamada giymek isterim. Hem kıyafetime hemde gideceğimiz mekana okadar uygunki..Gecenin en dikkat çeken kişisi olacağıma eminim ahhh ahhhh hyallerim gerçek olsa ELLE duy sesimi :))
Zuhal..zuhal_cc@hotmail.com

emnsn dedi ki...

10KM-A402 kodlu bota ba-yıl-dım!!!
hemen planımı da yaptım tabiki.
kısa bir süre sonra erkek arkadaşımla birlikteliğimizin 4.yılına giriyoruz ve bugüne kadar saçma sebeplerden dolayı istediğimiz gibi bir kutlama yapamadık:(
Herneyse planın dışına çıkmadan anlatmaya devam edeyim:) İşte o özel ve bir o kadar da güzel olmasını istediğim gecede ben 10KM-A402 kodlu bot ile 1.55 likden kurtulup ince-uzun bir hatun oluyorum ve kordonda romantik bir yemek ile 4. yılımızı kutluyoruz:)Derkeeen o da ne biranda ceketin cebinden çıkarılan kırmızı kadife bir kutu içerisinden tektaş bana doğru uzatılıyor veeeee !!! hayal etmek bile çok güzel oldu :)bu arada elle facebook sayfasını begenemedim hata veriyor :/
Emine Şen
emnsn59@gmail.com

xcans dedi ki...

10KV32240 bu ayakkabıyla tüm kış neyle kombinlersen kombinle şık olmamak imkansız:) ben de barcelona sokaklarında ayagımda bu müthiş rahat ayakkabılar,kolumda sevgilimle gezmek isterdim İstanbul'daki dertlerden uzak..Cansu Kantarcı

funda dedi ki...

yalnızca yılbaşı gecesi değil, bütün kış giyip beni ankaranın ayazında sıcak ve mutlu yapacak (10K111 FL238)bu mükemmel çizmeyi istiyorum.
Çok güzel bi çizme yaa:)valla güzel:)bakıyorum bakıyorum yine güzel, hep güzel:)
Funda Uçal

Beetle dedi ki...

tam da yarin sevgili nin dogumgunu..keske yarin aksam sevgilimle Hidiv Kasrinda basbasa romantik aksam yemegimizi yerken ayagimda bu enfes pabuclar olsaydi..

10KFC022 AJ538

yuksek topugu, romantik hava katan incecik banti, kadifemsi dokusu ve rengi..

topuklar sevgilinin boyuna yetismemi, platformlar yemek sonrasi koruda yapacagimiz minik yuruyuste rahatligi saglayacak hem de.

bu ayakkabinin uzerine ne olmaz ki.
siyah bir elbise, ayni bu tonlarda incecik bir kemer belime, ve yine kadifemsi eldivenler..
bu ayakkabiyla kendime asik olabilirim daha da onemlisi sevgilimi kendime yeniden yeniden yeniden asik edebilirim :)

Betul Demir

Unknown dedi ki...

10KFC121 seçtiği ayakkabı bu booomcuğum

bu ayakkabıyla kendimi tam bir otorite hisedecem he-man!ın she-la sı gibi
yılbaşı planı yapıyorum her sene bozuyorlar bu sene mavi pullu elbisemle bayılana kadar sarhoş olup ben sarhoş değilim demek istiyorum

Unknown dedi ki...

bu arada zeynep ceylan mavi elbiseme yakışacak bu ayakkabı

cukulata.alba dedi ki...

Harıka bı post olmus bayıldm super fıkır verdı.
Sectıgım ayakkabıya gelecek olursak da 10K050 numaralı hem sık hem de rahat hafıf topuklu ayakkabıyı okulda gecırecegım ılk staj gunumde gıymeyı planlıyorum cocuklarla bulusmayı ıkı yıldır hayal edıyordum umarım bu onemlı gunumde bu ayakkabılar da bana sans getirir.

Adsız dedi ki...

Selam Boom çekimler harika.Benim bayildiğim ayakkabi ise, 10KFC121 24937 numarali bebek. Bu yuksek bebekleri yilbaşi gecesi kipppkirmizi süper minimle giymek ve tum 2011 in yildizi olmayi hayal ediyorum. ASLI CAVDAR   

Canan dedi ki...

Benim olmasını arzuladığım ayakkabı
10KP6002204 18036'dir.

"Acaba bugün yağmur yağacak mı?" diye evden çıkmadan önce meteoroloji web sitesini mecburi ziyarete , "ufff yağmur yağar ve ayakkabılarım su geçirir mi?" diye dertlenmeye sonnnnnn.

Çizmemi geçirip ayağıma meteorolojiye inat İstanbul kazan ben kepçe dolaşacak dolaşacak dolaşacağım.

Canan Damar

Muhakemede dedi ki...

DURUM: NE ZAMANDIR İŞSİZDİN VE İŞ GÖRÜŞMESİNE ÇAĞRILDIN.ÇAĞRILDIĞIN YER Bİ KAMU DAİRESİ DEGİL AKSİNE ŞEYTAN PRADA GİYER FİLMİNİ GÖZÜNÜN ÖNÜNE GETİR İŞTE TAM DA ORASI. DÜNYACA ÜNLÜ BİR MODA DERGİSİNDE İŞE BAŞLAYACAKSIN!!!EYVAH: NE GİYECEKSİN SEN ŞİMDİ:

ÇÖZÜM:

AYAKKABI: 10KACMA7528 18038 SENİN İÇİN SEÇTİĞİM BU ŞIK BOTTİE TARZI BOT SENİN BU GÖRÜŞMENDEKİ KURTARICIN VE KAVALYEN OLACAK...HADİ ORDAN AYAKKABIDAN KAVALYE OLUR MU DEME OLUR ÇOK DA GÜZEL OLUR...KENDİNE OLAN GÜVENİNİ OLMASI GEREKTİĞİ KIVAMA GETİRECEK.KALÇALAR BİRAZ YUKARI, OMUZLAR DİK E BİR AYAKKABI DAHA NE YAPSIN?

KIYAFET: ASLINDA BU AYAKKABIDAN SONRA ÇUVAL GİYSEN OLUR DERİM AMA ABARTMAYA GEREK YOK, DERGİ CAMİASI ÇUVALI KALDIRMAZ.ŞIK BEYAZ YAKASINDA SİYAH FIRFIRI OLAN VE TERCİHEN BEDENİ SARAN BİR GÖMLEK, ALTINA KALIN LASTİK KEMERLİ DIŞARI DOGRU ACILAN BOL BİR MİNİ ETEK.SİYAH DÜZ UZUN ÇORAP.

SONUÇ:
BİR AYAKKABI SANA EN FAZLA NE VEREBİLİR Kİ DEME ONU SEVERSEN O DA SANA İSTEDİĞİN HERSEYİ VERİR.VE BEN BUNU 10KACMA7528 18038 ÇOK AMA ÇOK SEVDİM.ŞİMDİ O DA BANA 150 LR'LIK KISMINI VERECEK.ÜSTÜNÜ BEN TAMAMLARIM=)

çiğdem dedi ki...

o güzelim ayakkabıların arasından seçim yapmak zorunda olmak ne kadar zormuş. ama sonunda sectim bi tanesini. 10KFC022 AD638
tabi ki yılbaşı için aldığım siyah elbisemin altına giyeceğim;)
Çiğdem atak

cagla147 dedi ki...

(10KBB4012 HI937) Fermuarları ayrı bir hava katmıs bu ayakkabıya,kesinlikle bayıldım..
siyah bir tayt,pudra rengi bir tunik,uzerine kurklu bir yelekle casual bir kombin yapardım ve bir pazar aksamı gezmesine giderdim. arkadaslarımla yedigim yemegin ardından ya sinema ya da hoş bir mekanda eğlenceli bir sohbet için hem şık,hem havalı,bir okadar da rahat bir kombin.

cagla147 dedi ki...

O kadar hatırlatmaya ragmen (10KBB4012 HI937) nolu ayakkabı için yaptıgım yoruma isim eklemeyi unuttum :( CAGLA AYDIN

Modagrafya dedi ki...

hadi bakalım şansımızı deneyelim:) ben 10K067 46439 kırmızı Flamenco diyorum, giymeyi hayal ettiğim yer: Her yer!! Ya da en iyisi bir yer seçeyim Galata meydanına iyi gider bu.
Facebook sayfası hata veriyor ama:(
Ece Kaya

funda dedi ki...

ÖNCELİKLE ÇOK ANLAMLI BİR HEDİYE OLMUŞ BEN YENİ ARANIZA KATILIYORUM UMARIM BANA ŞANS GETİRİR BU TAMDA İHTİYACIM OLAN BİR HEDİYE OLDU BENİMDE BİR HAYALİM VAR TABİKİ HERKES GİBİ BEN BU YILBAŞINDA DA AİLEMLE EVDE OLUCAM HER YILBAŞINDA OLDUĞU GİBİ OYSAKİ HAYALİMDE BİR YILBAŞINDA DIŞARDA KUTLAMAK VE SEVDİKLERİMLE BİRLİKTE ŞIK BİR MEKANDA OLMAK VAR ÜZERİMDE ŞIK BİR KIRMIZI ELBİSE SADE BİR MAKYAJ VE TABİKİ ONU BÜTÜNLEYEN ELLE 10KFC022 AD638 AYAKKABILARIM UMARIM BU HAYALİM AYAKKABILAR SAYESİNDE GERÇEKLEŞİR...

kirazzade dedi ki...

14 şubatta eşime hazırlayacağım sürpriz yemekte giyeceğim şık elbisenin altına giymeyi düşünüyorum. hediye çekini kapabilirsem kesinlikle bu ayakkabıyı alacağım :) Sümeyye T.

bourqeon dedi ki...

Durum: sevgili sevgilimin doğum günüü :)
Ayakkabı : 10KBB4012 kahverengi ve fermuarlı hem şık hem farklı hem de iddialı
Kıyafet : Kahverengi küçük çiçekli bir mini bir elbise, sevgilime küçük bir öpücük için ayağımı kaldırmam gerekmeyecek artık :)

Gonca :)

Unknown dedi ki...

Merhaba sevgili Boom,
bloğunuzla yeni tanışmama rağmen o sayfa senin bu post benim gezmekten kendimi alamadım. Tebrikler.
Bu postunuz için çalışan herkesi de ayrıca kutlarım, resimler ve hikâyeler ne kadar uyumlu olmuş.
neyse sanırım sıra Elle aşkına geldi. Evet ben de istiyorum. o bordo ayakkabıyı istiyorum, gece gündüz ayağımdan çıkmasın; benimle her yere gelsin istiyorum. iş yerine adım atar atmaz bütün gözler ona çevrilecek ve üstelik rahat olduğu için akşama kadar en ufak bir yorgunluk duymadan giyebileceğim 10KV16752'yi. Bence özgün kimliğine karşın tam bir klasik bu ayakkabı.
Zeliha Yıldız - zelihasultan@gmail.com

Mayni dedi ki...

10K016 FV938
Bu harika oxford'larla Floransa sokaklarını bir bir arşınlamak istiyorummmmmm bence çok minik ve sevimli bir dilek : )
Gözde Oğuzhan

Handezen dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
keLemek dedi ki...

Ayakkabı:MC7011
Bu ayakkabının ucundaki uçuk kahveyle müthiş uyum sağlayacak olan krem renkli 2 kat fırfırlı belinde kocaman fiyonk olan eteğimle kombinleyip üstüne şık bir bluzla yılbaşında sabaha kadar sevgilimle dans etmek isterdim..
yüksek ökçeler tepesinde de epey bir dans etmişliğim var.
belki bu sefer şans bana da güler
Betül Katırcıoğlu

janset dedi ki...

10KFC022

ah bu renk beni benden aldı, aakkabı alırken sıra hiç bir zaman onlara gelmez çünkü sık sık giyemem ama şimdi bu özel çekimlerle beni öyle bir hayal alemine götürdü ki onları sabahtan akşama topukluyla dolaşan kadınları şimdiye kadar anlamasam da 24 saat giyeceği sahip olduğumda ve bir italya seyahatine götürmek istiyorum kendilerini bir tulum ve bordo elidvenlerle tmamalamak....

Janset Beklen

elvan_u28 dedi ki...

Çekimler şahane olmuş yine boom harikasınız ya :)
Benim tercihimde 2 adet ELLE kurtarıcım var.O kadar güzellerin içinde hangisini seçeçeciğimi şaşırdım doğrusu ama ben ofis modasından yanayım birde ayağımda ki sıkıntıdan dolayı yüksek topuk kullanamıyorum maalesef :(
Çok önemli bir toplantı var ve burda sergileyeceğim performans kadar görünüşümlede kendimden emin bir şekilde çıkmalıyım karşılarına üzerimde beyaz derin v yakalı bir bluz altımda volanlı üzeri tülden kısa küloş etek takılarımla,saç,makyajımla herşeyim tam aaa en önemli parçamı söylemeyi unutuyordum tabi ki ELLE ayakkabılarım (10KBR1396 - 10K049) evet ben hazırım ve aralarından süzülerek karşılarına çıkıyorum baştan aşağı süzülüyorum veee son nokta gözler ELLE ayakkabılarıma kilitlenmiş durumda :))

elvan_u28 dedi ki...

Adımı yazmayı unuttum heyecandan :)
Elvan ÜNAL

SİBEL YAĞIZ dedi ki...

10KAY911-018 SEVGİLİMLE BULUŞMAMIZDA ÇOK CİCİ ELBİSEMLE GİYMEK İSTİYORUM.
BAYILDIMMM HARİKALAR

isilben dedi ki...

Bu ayakkabı için romantik bir şeyler hayal etmek isterdim. Ne biliyim şarap eşliğinde bir yemek, kızlarla eğlenceli akşam gezmesi ama leopar desenli ayakkabıları görünce aklıma sadece "hava" geliyor :) O zaman hazırsanız başlıyorum...

Taksim'de salına salına loepar (10KFC040L )desenli ayakkabılarımın tıkırtısı eşliğinde bir mekana giriyorum. Bir yandan saçlarımı savururken seksi birşekilde kırıtmayıda ihmal etmiyorum.

Sarışın bir hatunun gözleri ayakkabılarıma takılıyor. Yanında ki sevgilisine heyecan içinde "aşkımmm bende bu leopar desenli ayakkabılardan istiyorum" diyerek beni gösteriyor.

O'nun gözleri leopar desenli ayakkabılarımdan yukarı doğru yavaşca kayıyor ve karşısında "ben"... beni bıraktığın günden çok farklıyım değil mi bebeğim ?

Işıl Ağaoğlu :)

lalay dedi ki...

10K116 nasıl güzel yahuu bayıldım bu ciciş benim olsn ben bunu mini kahverngi elbisemin altına giyerm oh mis =)

tülay özgül

aslidemirkol dedi ki...

benim ayakkabım 10KACMA7528 18837, krem renkli.. geçenlerde senin özlem süer in çay partisine giderken giydiğin kıyafeti gördüğümden beri aklımda bu tarz bir bot var. Üstüne krem renk dar ve mini bir elbise ,aynı renk çoraplar ve üstüne tam kontrast oluşturacak etek boyu ile aynı boyda siyah bir blazer ile ile ister gündüz ofiste ister gece bir davette yada arkadaşlarla yenilen bir yemekte yani herhangi bir yerde akılları baştan almaya çoktaaan hazırım diyorum :))
aslı demirbulat

iremmic dedi ki...

10KOZ5910 HM639 çok çok güzel bir hediye olur bana yılbaşı öncesi. kime olmaz ki =).ne zaman giyerim,hımm. önce aldığım gece onları yastığımın kenarına koyar öyle uyurum sonra hemen arkadaşlarla bir toplantı ayarlarım şöyle şık bir yerlerde,jeggings altına giyerim iyice botlarım ortaya çıksın diye,üstüne de salaş bir kazak vizzon rengii.saçlar da iri bukleli, makyaj dumanlı gözler ve şeffaf parlatıcı ruj,çanta messenger olmalı.yürüdükçe etrafa titreşim yaymalı.
irem ismailoğlu

Mousse dedi ki...

Öncelikle söylemek isterim ki, kendimi bir derginin sayfalarında geziyormuş gibi hissettim. Tebrikler Boom harika bir yazı harika bir düzen harika görseller :)

Benim yılbaşı planlarım hep spontane olur. Ben derim ki ELLE beni son dakika ayakkabı seçmekten kurtarsın veeeeeeeeeeeeeeeeeee kafamda varlığıyla yer etsin. Ben de spontane planımda elbiseye göre ayakkabı değil ayakkabıya göre elbise seçeyim evden çıkmadan.. :)

bitte dedi ki...

gördüğümden beri bak bak doyamıyorum 10KFC022 AJ538 numaralı güzelliğe. bendeki pudra rengi elbiseme en güzel uyum sağlayacak baş tacı. 30 Aralık nişanlımın doğum gününde giysem bu cicileri ne harika olur. ertesi gün yılbaşı malum. 2 gün üst üste şık olma zorunluluğu derdinden kurtar beni Elle..

nes dedi ki...

insan bu kadar guzel seyler arasından 1 tanesine karar vermekte zorlaniyor.
sectigim ayakkabi yani bot
10KT- B7040 bu botu yeni yila girerken acık havada havai fiseklerin patladigi zamanda ayagimda gormek cok isterim, bot oldugu icin eminim sicak tutmakta bana yardimci olacaktir, uzerine lacivert mini cok tatli elbisem ve botlarimin renginde paltom ile cok sik ve asil duracagindan hic kuskum yok,
herkese iyi sanslar

Nesrin Unal

Grace Happy dedi ki...

10KFC022 AJ538 nişanlımda gittiğimiz partide siyah kadife mini elbiemin altına mükemmel yakışacaklar ve bu ayakkabıyla poker face sarkısında oyun oynadıgımı dusluyorum ceren şahin

canDirekli dedi ki...

Amanın Boom, Deniz sen ve Tolga maşallah gene harika iş çıkartmışsınız ne diyeceğimi bilemedim. Az önce denizle teldeydik özlemişim resmen :)

Biraz önce ELLE'in sayfasında bi bot gördüm baya şu isyan varların erkek modeli siyah asi felaket :D bayıldım :D baktım indirime girmiş 164 lira :D

tataaaaaa koştum yoruma geldim :D

merhaba efendim öğrenciyim ben sevaptır yardım etmek okuyana :))

ha nerde mi giyicem botu ? okulda eventte kırda bayırda :) her yerdeeee! :)

denizzkizi dedi ki...

10K103 FK238
nisanlimla istanbul sokaklarinda gezerken bu cizmeleri giymek isterdim :))

banu atuk

~çukiLata dedi ki...

Bayıldım bu posta bayıldım ! :):)
Yer: Elbetteki yılbaşı partisi
Yılbaşında Bebek mavisi ultra mini elbisemi kırmızı rujla tamamlayarak feminenlik katmayı düşünüyordum ama bu ayakkabılar onun yerini aldı benide benden aldılar resmen :):)
10KFC121 24937
TEŞEKKÜRLER BOOM :)
HİLAL URAL

dilan akan dedi ki...

10KFC022 AD639 yılbaşında sevgilimin ailesi ile tanışacağım:)1 ay öncesinden tüm hazırlıklara başladım önce mini bir siyah elbise giyebilmek için diyete başladım 1 aydır spor salonlarından masaja ordan saunaya gidiyorum ama istenilen kiloya ulaşıldı.2 gün önce hayalini kurduğum siyah elbiseyi buldum ve aldım:)bir tek ayakkabım kalmıştı ve sevgilmn boyu benden baya uzun olduğu için yüksek topuklu bir ayakkabıya ihtiyacım var veee bu postu okuyup elle2 ye gittiğim an bu modele vuruldum.sevgilimi ve ailesini o mini ve bu dehşet ayakkabıyla unutulmıcak şekilde etkilemek istiyorum.
DİLAN AKAN

SeLeN dedi ki...

10KF580 FU937
Gece giyerim gündüz, hımm kızlarla çıkarken giyerim en çok!!!
Ama kesinlikle bu rengini giyerim.
Bi de Elle den çanta bulurum bunlara uygun,oohhh:))))
Selen AVCI

SeLeN dedi ki...

10KF580 FU937
Gece giyerim gündüz, hımm kızlarla çıkarken giyerim en çok!!!
Ama kesinlikle bu rengini giyerim.
Bi de Elle den çanta bulurum bunlara uygun,oohhh:))))
Selen AVCI

SeLeN dedi ki...

10KF580 FU937
Gece giyerim gündüz, hımm kızlarla çıkarken giyerim en çok!!!
Ama kesinlikle bu rengini giyerim.
Bi de Elle den çanta bulurum bunlara uygun,oohhh:))))
Selen AVCI

Lady DeCupcake dedi ki...

Boom; 10KFC040 39138
Bu ayakkabıyı kazansam, sevgilim askerden döndüğünde onla buluştuğumuz gece çok güzel bir elbiseyle bu ayakkabılar bana eşlik etse, güzel olmaz mı sizce??

gulcekim dedi ki...

boomcum 10KFC022 sevgililer gününde ışıl ışıl siyah elbisemi bu şık ayakkabıyla hayal ediyorum muhteşemmm
kısa boyumuda kamufle edecek kadar yüksek şık ve zarif hediye çekini kazanırsam alacağım ayakkabı kesinlikle bu olacak yuppiiii :)

lilyviolet dedi ki...

Sevgili BOOM,

Eşim ve ben sosyetenin ünlü isimlerinin katıldığı bir yemeğe davetliyiz. Davette kendi dikmiş olduğum koyu yeşil tüllü mini elbise, yine koyu yeşil külotlu çorabım , sarı metal geniş kemerim veeeee sarı büyük küpelerle süslemeyi planlıyorum..

İşte bu sosyetik yıldızların arasında sönük kalmamak ve buradaki insanların ışığını kıracak bir gösterişe ihtiyacım var. Yürürken etraftan, çizgi filmlerde yayılan yemek kokusunun dumanı gibi görüntüm bakışları çekmeli, Masallardaki külkedisi misali… Tabiiii camdan ayakkabım olmasada sadece bu elle (10KBB4012 HI938 ) nübuk kahve platform ayakkabılar yeter bana...

Adsız dedi ki...

oxfordlarımla evde samimi çok rahat bir yılbaşı geçirebilirim bence bayıldım bunlara 10K002 :)
Özge Mızrak

Madam Dö Gonç dedi ki...

10KAY1005003FO336

Hafif kapalı bir hava, Alsancak sahili, kulağımda mp3 çalarımdan sakin bir müzik ve altıma giydiğim taytla birlikte bu çizmeler.
İşte huzur:)

keyf_i sibel dedi ki...

eskişehirde her zamanki gibi buz gibi bir hava ve kar atıştırmakta.kış gelmiş kalın ve kaba kiyafetlere hapsetmekte herkesi.ama ben 28 li yaşlarda sade ama şık olmak isteyen bir öğretmen.bu kadar iç karartan havaya inat bordo kadife ceket ve siyah eteğimle ve tabiki zarif ELLE 10KAG5296 çizmemle eskişehir de kışın tadını çıkartarak okuluma gidiyorum.ve tüm bakışlar bende...

tebessüm dedi ki...

Merhaba Boom; Başta söylemeliyim gerçekten çok çok istediğim bir hediye. Çünkü sürekli benim olsa diye düşünmüştüm ama bütçemi pek ayarlayamadığım dan ona sahip değilim ki ne yazık ki. Gündüz kullanabileceğim sade ama kendini belli eden zarif bir çizme. Her şey ile kombin edilebilecek kadar uyumlu.Bana hediye den olur mu diye düşünürken gelen bu teklif muhteşem.

10KAG5296 (siyah)

Eda Topdemir Turan

Deniz Anası dedi ki...

Konu ; tarih ; 3 ocak yani hediye sahibinin doğum günü.

Yer ; sewgili tarafından süpriz.

Elle çizmelerim ; 10KIKK417 44637 ;)

Elbisem ; Füme renginin üstüne ince asimetrik kahve dairleri olan diz üstü gardrobumun şaheserlerinde.

Çanta ; şayet Elle beni seçerse bende 10KE1351 05 bunu seçicem ;)

Parmağımda ; Tek taş

Kalbimde ; AŞK

Yeliz Çağlayan.

ceylo dedi ki...

boom öncelikle dün sosyalmedyatv de harika görünüyordun:)

10KFC040L 17540 bu leoparlı platforma resmen ilk görüşte aşık oldum...ayakkabıyı;inşallah 2011 de olmasını istediğim nişan günümde,şık bir siyah elbise altına giyerken hayal ediyorumi:)en çok isteyen kazansın....

Adsız dedi ki...

Merhabaa :) öncelikle çekime bayıldıgımı söylemeliyim. istedigim ayakkabı 10K011 44439 çünkü gördüğüm en şirin ayakkabılardan ve siyah doğum günü elbisemle çok şirin olacagım :)
Selin Uyar

Şule Karadayıoğlu dedi ki...

O ayakkabılar benim olsaydı, söylerken hayali bile iç açıcı .. ;) mezuniyet partimde giyip bunca yılın acısını atarken o güzel ayakkabılarla görülebilcek olmam hemde o topuklarlaaa ;) tam da bulutların üzerinde hissederdim herhalde kendimi mükemmel bi duygu , umarım benim olursunuz ELLE'le papuçlarrr (10KBR1359)
Ve teşekkürler STYLE BOOM ;) hayali bile güzel .. ;)



Şule Karadayıoğlu

http://modaikonasii.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

10KFC022 AJ538 olsun benimmmm :) yılbaşında giyineyim :))

Burçak Sel dedi ki...

Konum: Aileden uzakta İstanbul

Durum: Ne zaman annemi görebileceğim?

Avantaj: Yılbaşında tatil mi var?

Kod: 10K067 46439

Yapılacak: Yılbaşı gecesi, tıpkı çocukken olduğu gibi yeni ayakkabılarımı yatana kadar ayaktan çıkarmamak.


Dilek: Yeni yıl herkese şans ve barış getirsiin.

mügge dedi ki...

10KAY911-018FO340 tabiki :)))
bulundgm yerde kimselerde olmayan bi çizme bende olmasını istiyorum
okulumda büyük zevkle giyeceğim :D
seda müge bayraktar

WonderWomen dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
freeleyla dedi ki...

Aşkla hergün baktığım ayakkabının yılbaşı üstü bide böle çekimle taçlandırılınca iki kat daha aşk yaşamaya başladım ayakkabımla (çünkü benim olucak:)) inşallah) PLATFORM AŞKINA 10KFC121 bu güzelim ayakkabıyı şirketimizin yılbaşı eğlencesinde siyah belden otturtmalı balon etekli elbisemle giyip bütün bakışları üzerimde toplamayı planlıyorum .ah ah ah şimdiden çok heycanlanmaya başladım .LEYLA KARAGÖZ

zui dedi ki...

Boom youre the bomb ama!ay hangisini seçeceğimi şaşırdım şu anda!
ama şimdilik 10K002 seçtim. ya alışverişe ya da seyahate çıkarken hem rahat hem şık olur kendimi hayal edebilirim şu an içinde:D kazanmasam da gidip alcam zaten:D ama olsun kazanırsam ekstradan bişi daha alma hakkım olur:p
teşekkürler boom ve elle!:D

ph.meltem dedi ki...

10K016 FV938...
gece şortlarla giyerim; kahve bi şort belki altına siyah çorap, üstüme de koyu sarı kolları fırfırlı bi bluz:) gündüz herşeyle, mesela dar açık mavi paçaları kıvrık bi kot,üstüne bordo bi tişört ve sütlü kahve bi hırka:)
mersin de kışın bile rahatlıkla giyebileceğim bu ayakkabıyı işte evde arkadaşlarla dışarı çıkarken heryerde giyebilirim:) Meltem AYYILDIZ

İlayda dedi ki...

10KBB4012 ! Elle'de bir ayakkabı görüp beğenmemek mümkün bile olamaz ama o ayakkabı beni benden alıp götürüyor resmen.Fermuarı ayrı bir hava,şıklık katmış.Resmen benim olsun diye çıldırıyorumm! Siyah deri bir taytla ya da mini elbiselerle çok hış durur ve o mükemmeliği kesinlikle günlük hayatta ziyan etmek istemem.Kesinlikle özel bir akşam yemeği,arkadaşlarımla eğlemeye çıktığımda ve ya o tarz yerlerde giyerim.
İlayda DİKBAŞ

Adsız dedi ki...

boom çekimler harika ama nedense koyduğun tüm fotolarda senin yüzünü de arıyorum ama bu seferlik göremedik seni.. yaa hani şu eski yabancı filmlerde başrol kızlarımız şık ve o döneme ait bir elbise ve üzerinde müthiş bir paltoyla tıpkı 10KBB4012 HI937 modeli topuklu ayakkabılarıyla kaldırımda koşar adım ilerleken ne kadar masum ve usta görünürler bizim de öyle güzel bir çift topuklumuz olsa biz de yaparız dimi ama yoksa başka neyimiz eksik :) Gonca aygün

esen dedi ki...

öncelikle gerçekten çok güzel bir post olmuş harikasıınnn :))
sevgili ile güzel bir gece geçirmek için 10KFC022 AJ538 benim olmalı...
teşekkürler boom, esen e.

Jege dedi ki...

ne sahane bir post ve yarisma:)
tesekkur ederiz
10K123 cizmemi taytimla giyer,uludagda bi otelde somine basinda gayet sakince yeni yila girerdim,yanimda sevdiklerimle tabi ki...

b'locked dedi ki...

10K603'ün çizmesini üretmiş olsalardı keşke dedim içimden
çizmede bilek genişliği benim için çok önemli bir estetik kriter ve bunun katlanmış görünümüne bayıldım
onun dışında 10KBR1447 de zerafetinin cazibesiyle-topuklu giymeyen bana bile- kendini sevdirebildiğinden "bende olsa ne müthiş olurdu yeni aldığım krem rengi - yavruağzı kıyafetimle giyer yolda yürürken kendimi yıllar önce gördüğüm bir rüyada olduğum gibi pastel renkler içindeki asil bir bayan olarak hissederdim" dedim

ama sadede gelirsem
kendime;aldığımda,yıllar geçse de eskimeden - özellikle kışların sadece 3 aydan ibaret olduğunu düşünüp deformasyonun az olacağını hesaba katarsak-giyebileceğim tasarımıyla da harika bir model olan 10KAY911-018 'ı seçtim kendisi için dar kotlarım ve eteklerim hazır bile

ZERRİN KOSİF :)

NOT:Facebook yeni açılan sayfanın linkinin bozuk olduğu uyarısını veriyor

denizKIYICI dedi ki...

10KF1821 babetimi eşimle başbaşa geçirecegimiz bir ALIŞVERİŞTE giymeyi hayal ettim şuan :)

Gülay dedi ki...

10K120 bu botla londra sokaklarında biraz western havası estirme fikri beni çok heyecanlandırdı. londra sokak modası içinde stylish botlarımla dolaşmak keyifli olacak. ocak ayındaki seyahatimi iple çekiyorum...

Gülay Dincer

Elifim uyurken dedi ki...

sevgili bloom bayılıyorum bu trendy yazılarına. şu ana kadar hiç bir yarışmada kazanamama rağmen yılmadım bak yine buradayım.
seçimim: 10K602FO336
bu çizmeyi işe gitmek için koştururken giyeceğim çünkü elbise ve etek giymeye bayılıyorum. altına da çok şık olacağını düşünüyorum bu çizmenin.
ismim: Özlem Hüseyin
not: bu arada facebook sayfası linkine tıkladığımda sayfa bulunamadı uyarısı veriyordu bende face teki elle sayfasını beğendim . umarım sorun olmaz.
sevgiler..

iremik dedi ki...

ayakkabım 10K002

aradığım ayakkabı budur! küçük yaşıma bakmadan bankada çalışmanın benim için en büyük zorluklarından birisi klasik giyinmek!ve bu tam ihtiyacım olan çift (((: kısacası işe giderken onları ayağımda hayal ediyorum..

İrem Bozkurt

Unknown dedi ki...

10KF580 Bir ayakkabı tutkunu olarak
bu haberi okumam için ELLE ismini gormem yetti bana ... Ben bunu seçtim, minik bi kızım o yuzden hep platformdan yana tercihim , neyseki elle'de bu konuda epey geniş bir yelpazeye sahip. Hayalim şu ki ;
Taba rengi suet bir elbisem var form olarak cok fit ama omuzlarında devasa drapeleri var önünden asimetrik dikey olan lacivert deri biyeleri gecıo. işte ben bu cicişleri onun altına giyip saçımı tepeden sımsıkı bir atkuyrugu yapıcam koskocaman vintage küpelerle salınıcam ımmmmm düşünmek bile muhteşeemmm :) sevgiler meriç Tanın

ilknurs dedi ki...

10KBB4012 HI937 en beğendiğim oldu. Siyah elbisemle akşam yemekte ya da skinny siyah pantolonum ve üzerine bir gömlekle iş toplantısında giymeyi hayal ediyorum. PLATFORMLU OLDUĞU İÇİN FAVORİM oldu. Her iki kullanımda da çok rahat edeceğime inanıyorum.Sevgilerimle ve iyi bir yıl dileklerimle.
ilknur sunay

meryem dedi ki...

SEVGİLİ BOOM...:)
çekimler süper...ayakkabılar süper...ımmm bayıldım hepsine..ama birtanesi varki offf leo aşkına bu benim olmalı dediğim..sebep mi arıyoruz...yılbaşı geliyor..eh hepimizin maglumu güzel bir kutlama..artı yılbaşı günü sevgilinizin doğum günü..mekan da belli..üniversiteli birbirinden güzel kızlar..ortam belli süoper olacak herşey..ama giyinmeli takılar ne olmalı en önemlisi de ayakkabı..evet farklı olmalı herşey..pastel tonlarda,sade ve zarif.. vucut hatlarını belli eden elbise evet aradığım buydu.. aradığım buydu ve buldum..tam da istediğim gibi..takılar...evet evet kesinlikle bunlar olmalı sade küçük ve şık takılar..bunlar tamamdır..eyvahhh !! ayakkabılar... :(... siyah topuklu...ımmm hayır elbiseyi çok sıradan gösterdi...aynı pastel tonlarda olsa...offff çok kötüüü... derkennnn boommm yardımına ihtiyacım var...evet evet aradığım ayakkabı kesinlikle bu.. kombinasyonu tamamlayacak olan ayakkabı..10KFC040L.. o gece beni diğerlerinden farklı kılacak olan ayakkabı..umarım benim olur ve unutulmaz bir gece yaşarım...
MERYEM BOYRAZ

Unknown dedi ki...

eveeet:))31 Aralık gecesi güzel bir tango gecesinde bana eşlik etmesini istediğim ayakkabı 10KBB4002 Burdan rahat bir ayakkabıya benziyor umarım dansın ateşiyle ellenin rahatlıgı bizi taşır
2011'e :))sevgiler...
Esma Yanbul
azra0477@gmail.com

serpil dedi ki...

resimlere bayıldım çok seviyorum zaten bu tarz postlarını :)
gelelim ayakkabıya
10K055 BAYAN AYAKKABI
çok asil şirin şık bir duruşu var onu ayağımda hayal ettikçe mutlu oluyorum büyük ihtimallede bi arkadaşlarla görüşmemizde giyerdim :)

serpil KÖROĞLU.

Unknown dedi ki...

Merhabalar bu müthiş ayakkabılar içinde tercih yapmakta zorlandım ama benim favaorim kesinlikle
10KV16946 . Gün içinde rahatlığı ve şıklığı sağlayabileceğim bu pabuçları çooooook istiyorum. Sevgilerle boom .Mutlu yıllar.

Gülşen Yıldız

nahimana dedi ki...

Boom sanırım bu sene bloglar arasındaki en muhteşem hediye kampanyası olmuş... Harikasınnn!
Öncelikle 10KFC121 24937 kodlu ayakkabıyı Yılbaşı gecesi tabbiki siyah mini koton elbisemin altına giymek istiyorum... Birde işin içine kırmızı oje ve ruj girince deymeyin keyfime :)

Seda Çalışkan

mrtha dedi ki...

10KV32240 DŞ837
siyah bir elbise ve ayakkabının rengine yakın bir pörtföy canta ile tamamlanmalı takıları da unutmamak lazım:))

maqoo dedi ki...

boommm öncelikle çekimler gerçekten çok güzell....tüm bunları gördükçe tek bir ayakkabı seçmesi epey zor oldu ama benim favorim 10KACMA7528 şöylee şık bir elbise yanımda sevdiğim şömineli bir mekanda elimizde şaraplarımızla romantik bir yılbaşı için birebir diye düşünmekteyimmm :)))
müge kurul

özlemm dedi ki...

boom yine harika bir çekim olmuş tebrikler...
elle ye bayılıyorum özelliklede leopar olanı vuruldum 10KFC040L benim olsun lütfennn(28 aralık dogum günüm de mini bir siyah elbiseyle muhteşem olur sanırım:))
özlemm
sanlikiz@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Sevgili Boom,
Çekimleriniz harika, tebrikler. Ben de bir ayakkabıseverim ve her durum için Elle'den bulunabilecek bir alternatif olduğundan eminim. Ama insanın aklı karışıyor ve hangisini seçeceğine karar veremiyor. Zor bir karardı ama favorim şu:10KFC022 Topuklu, iddialı ama sevimli de. Arkadaşımın kına gecesinde giymek ve geceninsonuna kadar oynarken de yorulmamak istiyorum. bence bu tam bana göre.
Hatice Yıldız

nalan dedi ki...

10K001 FO140 uçuk pembe süet ayakkabı 15 Ocak'taki doğum günümde giymek için sizin bana verebileceğiniz en güzel hediye olurdu herhalde=)))

Nalan Akin

bd dedi ki...

Bu ayakkabıların hepsine bittim:)Ama bu çizme çok güzelllll:)Ve benim olmalııııı:)10KM-A172 Üstündeki o detaylara bayıldım özellikle:)Kampuste bu çizmeleri puantiyeli eteğimle giydiğimde görenler bir kez daha bakacak:)Ve yılbaşı gecesi giyeceğim siyah elbisemle de çoook güzel olacağıma eminim:)
Başak Deniz

pınar dedi ki...

Harika bir post olmuş tebrikler:) 10K115 nolu bottieleri çook begendim mini bir elbiseyle nerde olsa giyerim yeterki benim olsunnn;)Pınar Yücel

Gunes Ipekoglu dedi ki...

10KFC022 kodlu siyah topuklu ayakkabı favorimm..

Hayalimde o ayakkabi ile katıldığım bir dans/Tango yarışmasında 1. olmak..
Uçuk ama olsun,hayall=))

Gunes İpekoglu

Adsız dedi ki...

Selam Boom
Siteni çok beğendim ve bende modaya düşkünüm..Harika uyumlar var..Hepsini beğendim hemde çokca..Başarılar diliyorum..:)
ben aslında 10KF580 FU937 ve 10K002 FK938 arasında kaldım ..:)
eğer 10K002 FK938 ayakkabısını giyseydim petites smart chino şeklinde bir tip pantalon onun üzerine uygun olacak gömlek veya bluz giyerdim birde kahverengi tonlarında şapkamla arkadaşlarımla birlikte dışarıya gittiğim zaman giyerdim.:) 10KF580 FU937 ayakkabısını giyseydim büyük ihtimal kuzenimin doğum gününde giyerdim . :)Böyle bir yarışma yapman çok güzel başarılarının devamını dilerim .:)

Asena Üçer

Adsız dedi ki...

10KMC7011 kodlu ayakkabılarla Paris sokaklarında umarsızca dolaştığımı hayal ediyorum.

Özlem Köşeli

Ayşenur dedi ki...

Fotoğraflara bayıldım...emeğinize sağlık.onlie mağazaya daldım dalış o dalış.anam ne harika şeyler onlar öyleee :)
şu soğuk günler için süper bir çizme beğendim;10KAG5296
Bu çizmey ilk gördüğümde dedim "tam benim gibi çıtır bir öğretmene göre" :) evet bu çizmeyi alırsam elbiselerimin,eteklerimin altına yakıştırıp okul koridorlarında şıkır şıkır dolaşmak niyetindeyim.her sınıfta neredeyse 30 çift göz benim üzerimde oluyor,düşünsenize ayağımda bu çizmelerle öğrencileri bana daha bir hayran kalacak :))
sevgilerle....
Ayşenur Erdoğan

Stella dedi ki...

Durum: Girl's Night Out, kız arkadaşlarımla eğlenceli bir gece

Ayakkabı: 10KBB4012 HJ 36 kodlu ayakkabı, fermuar detayı çok hoşuma gitti.

Kıyafet: Vücudu saran dar, siyah, mini bir elbise veya o ayakkabıyla kombinlenebilecek herhangi mini bir elbise:)

Makyajda kırmızı ruj kullanarak kombinasyona renk katılabileceğini düşünüyorum:)

Nazlı Çelik

ANTRASIT dedi ki...

10K608 BAYAN BOT

Bu sexy boot u opak çorap,mini lale yırtmaçlı etek üzerine tüvit ceket kolumda iri bilezikler...ve bir el çantasıyla iş çıkışı cuma günü gideceğim boğazda bir party de giymek ve hem cool hem sexy olan bu topuklarla kendimi iyi hissetmek isterdim..
çok tarz bir bot sanırım aşk bu:)))

ILKGUN DEMIR

Bilun ŞEN dedi ki...

Ben aslında üzerinde bile yürüyemeyeceğim 10KT-B7040 kodlu botu çok beğendim :) Ama hayalime en yakışan ayakkabı, 10KFC022 oldu. Hayal bu ya, üzerinde zorlanmadan durabildiğim bu güzelim ayakkabılarla ve bu bet sesimle :) çok ünlü bir müzikalde oynuyorum. Başrol oyuncusu değilim ama ayakkabılarımla ilgi odağı olmuşum. Bi'ara kendi şarkımı bile söylüyorum: Edith Piaf - padam padam..
Elle ayakkabının rahatlığından mıdır nedir, yorulmadan, saatlerce sahnede kalabiliyorum :)
Evet, evet gözlerim kapalı, hayalim bu! :))

yvainethefallen dedi ki...

Kod: 10KV16752 17636
Durum: Yoğun iş temposunun sonunda sevgiliyle adada yapılacak bir haftasonu kaçamağı, Alice'in Harikalar Diyarı...

Kırık beyaz dantel çoraplar, diz altında kabarık kırmızı bir etek, kırık beyaz üstünde incecik çiçek desenleri bulunan ipek bir gömlek, krem rengi bir süveter, simsiyah bir mantoya dökülen bukleler, yüze siyah tülü dökülen kırmızı minnacık bir şapka, kıpkırmızı bir ruja eşlik eden siyah göz kalemi, bir bisiklet, bir demet rengarenk çiçek, piknik sepeti, Heybeliada, martılar, deniz ve kırmızı şarap...

tiffanydekahvaltı dedi ki...

benim için en iyisi 10KFC022 yani kırmızı stilettolar olurduu.. Hayalim YGS den sonra LYS den önceki mezuniyetin itgirl ü olmak en önemliside bu ayakkabılarla kendimi mükemmel hissedeceğimden şuana kadar kendimde bulamadığım cesarete o gün kavuşup harika zaman geçirmek.. Böylece hayatımın en güzel gününü yaşayabililirim..

Sevde Selçuk

i-life's blog dedi ki...

benim favorim 10K608 GB635!! Akşam kızlarla buluşurken skinny jean, salaş bi beyaz gömlek ve bol takıyla beraber giymeliyim ve böylece o dünyanın en yüksek topuklarıyla yürürken kafamda da "özgüven" tabelamla gezmeliyim :)

Nazanca dedi ki...

Ayakkabı aşkına ELLEyse LEopar AŞkına ben olmalıyım ve 10KF1821 kodlu leopar babetı almalıyım ...


Her zamankı gibi canım sevgilim gelecekteki kocacımla gecırecegım gunlerımı leoparla suslerken onlar benım ayakklarımda olmalı dıye dusunuruumm.Mesala gidecegimiz safranbolu kaçamağında o guzelım yolları paylasacagım ayakkabım olabılır

Adsız dedi ki...

Kod: 10KFC022
İsim: Ayça Güncü

31 Aralık Cuma öğleden sonra ayakkabılarım ve ona eşlik edecek ekose bordo-gri önü fırfırlı dizüstü elbisemi çantama atıyorum ve her ikisinin de henüz giyilmese de hissettirdiği özgüveni koluma takarak o henüz pek keşvedilmemiş yunan mitolojisi kokan kovboy kasabası görünümlü Antalya-Olympos'a gidiyoruz, erkek arkadaşım ve birkaç arkadaşımızla beraber. Yol yorgunluğu, tatil modu falan derken o salaş halimizle çam kokuları arasında akşam yemeğimizi yiyip o mükemmel koya gezintiye çıkıyoruz. (Önceden de gitmiş olmam hasebiyle aklım ara ara akşamki barda yaratacağım etkiye kayıyor:D )Bir-iki saat gordion civarlarını alt-üst ettikten sonra ağaç evimize dönüyoruz veeee başlasın hazırlıklar... Saç düzleştiriciler, fön makinaları, jöleler, köpükler, bol makyaj malzemeleriyle buluşuyoruz hemen ve tüm odaya yayılıyoruz:D 'Show must go on!!!' Diyerek, erkek arkadaş kişisine ait şaşkın gözleri eşliğinde hazırlıklar başlıyor:D Pabuçları çantadan en son çıkarıyoruz tabi ki:D Zevki ertelemek deyimini cümle içinde kullanma fırsatını ele geçiriyoruz böylece:D (Sevgili pabuçcağızlarımızın en son giyilmesindeki sebebi şimdi anlıyorum bak düşününce; yürüdüğünüzde sizden ziyade dikkat çeken o assolist en son kuruluyor tahtına.) Velhasıl kelam; son olarak makyajımızı da tamamlayıp Armani Code parfümümüzle yıkanıyoruz veee son kez aynadaki yansımamıza göz kırparak bol şans diliyoruz kendimize. Ta ta ta taaaammmm ve işte ilk fetih başarıyla gerçekleşti. 'İnanmıyorummmmm o ayakkabıları nerden aldııınnnnnnnn!!!" diyen kız arkadaş sürüsüyle karşılaşma:D Ardından sorular geliyor tabi; kaça aldın? Ne zaman aldın? Kalmış mıdır? Ve cevap olarak onlara 'Sakin olun' diyorum, 'Bu şimdilik sadece hayal:) Sakin olun ve açık kalan çenelerinizi yavaşça kapatın:D'

neval dedi ki...

benim aklimdaki:10K011
durum: sevgiliyle cumartesi gezintisi

pentiden minik kalpleri olan vişne çürüğü çoraplar, batikten füme yünlü kumaştan kisa etek ve üzerine de etegin içine sokulmuş ipekli bir gomlek..cok guzel olur bence..

gerci sadece kotun altina da giyilir rahat ve bol yuruyuslu bir gunde..

Unknown dedi ki...

boom boom boom... :))

botilerden pek hoşlanmıyorum...ama bu botiyi görünce vuruldum..aşık oldum..levis'in yeni curve id jeanleriyle muhteşem bir bütünlük sağlayacağını düşünüyorum..üzerinede tek omuzu açık seksi bir bluz giyersem sanırım aramızın açık olduğu sevgilimi yeniden etkileyebilirim..hafif bir makyaj ve dağınık,doğal görünümlü bir topuz...bir cumartesi öğleden sonrası ve onu takip eden zamanda geceye geçiş mükemmel olur...işte istedim boti....10KT-B7040DŞ837..Şimdiden teşekkür ederim...sevgiler..

gaye burcu akkaya

Ms.Boop dedi ki...

Benimki kesinlikle 10KOZ5910.

Nerde mi giyerim? Nerde giymem ki!

Sanırım uzunca bir süre kıyafetlerimi bu bota göre seçer, becerebildiğim kadar ayağımdan çıkarmam.

Gündüz ofiste, siyah bir kalem etek, üstüne, şık bir bluz...

Gece dışarı çıkarken, skinny jean ve siyah bir üst.

Ama değişmeyen tek sey herkesin bakışları olacak...

Banu Dalgıç

asli dedi ki...

Sevgili STYLEBOOM öncelikle bu harika çekimler için tebrik ederim.Hepsine iç geçirerek baktım ve hepsi benim olsun istedim.Ama içlerinden biri var ki
10KBB4012HJ36 olan gönlümü taa derinlerden vurdu...Hayallere daldım gittim.Yılbaşında eşim ve yakın arkadaşlarımızla katılacağımız partide elbisemle bu ayakkabılar beni partinin dolayısıyla 2011 'in en mutlu kadını yapacak..Ve eşim bana bir kere daha aşık olacak.Bunlara sebep ise bu harika ayakkabı.Unutmayın bir ayakkabı herşeyi değiştirebilir...
ASLI ÇARKACI KURU

deniz dedi ki...

Ayakkabım 10k002 fk938.çook beğendim.Galatamodadan aldığım elbisemle harika bi uyum olucak.Vee tabiki yılbaşında giyebilirim.teşekkürlerr deniz çakır..

selda dedi ki...

yılbaşı gecesi hayalim hiçbir yılbaşında gerçekleşmeyen şık bir mekanda sevdiklerimle birlikte üzerimde şık bir payetli elbise ve tabiki ayağımda hayal ettiğim elle 10KV32240 44436 aykakabılarımla kutlamak isterdim ...

Adsız dedi ki...

10KFC022 AJ538

tabiki bu yilbasi giymek istiyorum booom'cuum :)

Zeynep Alic

Nirvana. dedi ki...

yılbaşı gecesi istanbulda olursam erkek arkadaşımın ailesiye aynı yerde olcakmışm bu kadar denk gelir yanii o yuzden çok şık olmam lazım :) veee kıyafetimi tamamlayacak bu elle ayakkabısı benim olursa booommmm 10KFC040L çok şık olurum :)

Ecem Tosun dedi ki...

Yılbaşı günü proje teslim edecek bir içmimarlık ögrencisiyim ve şunu belirtmeliyim uykusuz geçireceğim bir haftadan sonra yeni yıla güzel girmek şu anda benim için bir hayal.Tabi ki projeyi yetiştirip daha sonra teslime şık gitmekte :)

10KAY911-018 benim seçimim bu çizmeler.Eğer teslime süslenip gitme imkanım olursa bordo mini elbisemi giymeyi düşünüyorum altına da bu siyah güzel mi güzel çizmeleri :) Daha sonrada enerjimiz kalırsa yılbaşı gecesi kızlarla party party :))

Ecem Tosun

nes dedi ki...

10KFC040L
AYNAYA BAKTIĞIMDA 28 YAŞINDA GENC BIR ANNE GÖRÜYORUM.
AMA GİYDİKLERİM HİÇ ÖYLE SÖYLEMİYOR!!!
ARTIK DEĞİŞİMİN ZAMANI GELMİŞTİR.
BUNUN İÇİN DE EN GÜZEL ZAMAN SANIRIM EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ.
BU LEOPAR DESENLİ KIRMIZI TABANLI AYAKKABIYI SECTİM ÇÜNKÜ O GÜN EŞİME BAMBAŞKA GÖRÜNMEK İSTİYORUM.AKLIMDA BİR DE KIRMIZI BİR ELBİSE VAR.
ONUNLA ÇOK HOŞ VE EŞİMİN GÖRMEYE ALIŞKIN OLDUĞU JEAN PANTOLONLU KADINDAN DAHA FAZLASI OLABİLECEĞİMİ GÖSTERMEK İSTİYORUM...
LEOPAR AYAKKABILAR KIRMIZI ELBİSEM BİRAZ MAKYAJ O GÜN BAŞTAN AŞAGI BİR BAKIM.
VEEE İŞTE HAZIRIM...

Unknown dedi ki...

ben birkoc ayakkabi arasinda kaldim o yuzden 10KFC121 24938 i sectim, her gune uygun, binbir kiyafetle giyilebilecek, modasi hic gecmeyecek, hem de yukek topuklarina ragmen rahat ettirecek bir yapisi var. umarim cek benim olru- Selay ALKUS

meltem dedi ki...

Harika bir post olmuş, ellerinize sağlık. Aman Allahım sitede kendimi kaybettim resmen. 10KM-A1810141 bu bota vuruldum. Rahat, sade ama gösterişli bi bot. Topuklu çok sevmeme rağmen nişanlımın yanında deve gibi kaldığım için düz giyebiliyorum ancak=) O yüzden onla buluşmaya giderken giymeyi planlıyorum=)))

meltem dedi ki...

Off adımı yazmayı unuttum az önce, çok pardon=(meltem özonur...

selin dedi ki...

ayakkabı :10K016 FV938
durum:kampüste yorgun bir günün ardından eve yürüyerek gidip biraz nefes almaya çalıştığım bir akşamüstü
kıyafet: robadan kesik bordo ve bej renklerin ağırlıkta olduğu bebe yaka bir elbise ve kalpli kırık beyaz çoraplar.

HELYU dedi ki...

"10KFC121" TABİKİDE,

BENİM OLSUNLARDA HERYERE GİYERİM BEN BUNLARI.HEM İŞE GİYERİM, HEM SEVGİLİMLE BULUŞUNCA GİYERİM , HEM HAFTASONU JEANLE GİYERİM , HEM BİR GECE YEMEĞİNDE ŞIK BİR ELBİSEYLE GİYERİM , HERYERE GİYERİM..(:

Adsız dedi ki...

10KFC022'yi istiyorum. Ayağımda bu masum ve iddialı ayakkabı olduğu sürece üzerine ne giydiğin nerede giydiğimin bir önemi yok bence :)
merve ışık

Yağmur Çiftci dedi ki...

bu sene vazgecilmez olan animal print i dusunursek kesinlikle 10KFC040L.

hayalime gelirsek; yılbası gecesi icin ev kusu olmayı dusunen sevgiliyi dısarı cıkmaya ikna edicek kırmızı bi elbise ve karsı konulamaz leopar cazibesi..

Gonca dedi ki...

10KFC040 nolu ayakkabıyı adliye koridorlarında sık elbisemin altına giydiğimi hayal ediyorum!:)

ben posta bakmaya doyamadım çok güzel olmuş gerçekten tebrikler!!

sofiA dedi ki...

sofia şeker
10K016 FV938 bu güsel oxford ayakkabıyı
*gül kurusu blazer ceket,
*beyaz bir tshirt
*kot şort ,vintage kemik çerçeve gözlükler ve kıvır kıvır saçlarla ile kombin ederek dönem sonunda ki proje sunumumda giymek isterdim...

Adsız dedi ki...

10KFC022 normalde hiç bu kadar yuksek topuklu ayakkabım olmamıştı,anneme inat evlenme yıldönümümüzde giyebilirim, bana yanında topuklu ayakkabı giyebileceğin bir kocayı zor bulursun demişti :)) eşim 190cm :P
Sevgiler
Müjgan Cabbar

ikimiz dedi ki...

10K608 BAYAN BOT bu ayakkabıyla kendimi barselonada hayal ettim ayakkabuyı görür görmez tek orası geldi barselonanın sokaklarında bu bot dar bir skinny pantalon üzerimde kırık beyaz salaş bir tshir elimde rehperim maceradan maceray koşuyorum zorlu yollar benim hızımı kesemez dayanıklı yapısıyla bu botla dünyayı bile gezerim...feminem vahşi ve çekici inanılmaz bir ayakkabı...

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 246   Yeni› En yeni»