20 Aralık 2010 Pazartesi

HEDİYE | Her Durumun Ayakkabısı ELLE

Pek sevgili bir Styleboomer'ın da dediği gibi "Noelboom" oldum devam ediyorum sevgili hanımlar:) Yılbaşı coşkusuna ara vermek yok, üstelik bu defa benim için ennnnn özel çekimlerden biri eşliğinde:) Neden mi özeel? Çünkü başrolde büyük aşk yaşadığım AYAKKABILAR var lal la laa! Ben hep durum/davet/olay/program ne olursa olsun, önce ayakkabımı seçerim:) Evet kıyafeti de ona uydururum, mağazaları gezerken de bir ayakkabı görüp şuna mı uyar bunla mı olur diye düşünmeden aldığımda evde ona uygun kombinler yaratmaya bayılırım. Kısacası duruma göre pabuç, pabuca göre kıyafet:p Söyleyin bakalım bu konuda yalnız mıyım, yoksa siz de benden misiniz:)) ? Cevapları duyuyorum sankiii!

İşte EllE benim gibiler için cennet: hem her duruma göre bir EllE ayakkabı bulmak mümkün(benim seçimlerim geliyooor!), hem sonbahar/kış koleksiyonu belki de bu senekilerin ennnn iyisi, hem dee 2 şanslı Styleboomer'a 150 TL'lik hediye çeki var:) Nasıl mı? Fotoğrafların keyfini çıkarın, cevabı postun sonundaaa:)


Durum: Sevgilimin doğumgünüüüü
Ayakkabı: Tabii ki renkli olacak, yüksek topuklu olacak, zarif olacak, demek ki EllE'den mor süet mary janeler olacaak :)
Kıyafet: bu ayakkabılara ve kutlamaya yakışacak şampanya köpüğü bir elbise!



Böyle bir gün için liste belli, aşklı meşkli jestler, gösterişli mücevherler, baş başa romantik bir yemek, ayakkabıyı seçtikten sonra gerisi kolay!


Tabii ki güzel ayakkabıları sadece kadınlar sevmiyooor, erkekler de çok seviyor, sadece daha az konuşuyor. O zaman en güzel hediye de EllE'den gelsin!




Durum: Yağmurlu bir gün
Ayakkabı: Yağmurda hareket zor, hep bir koşturmaca, o zaman beni bubi tuzağındna farksız su birikintilerinden koruyacak, kirlenip batmayacak, bantlarıyla bacaklarımı sıkı sıkı saracak siyah EllE botlarım kurtarsın!
Kıyafet: Madem bulutlar güneşe düşman, o zaman botları renkli çoraplarla kombinler güneş açarım:)


Yağmuru yenmenin de, yağmur da keyifle yürümenin de bir numaralı kuralı yağmurda rahat hareket etmek! Üstelik şık olarak:)



Durum: Sonundaaa YILBAŞI:)))
Ayakkabı: Yeni yılı karşılayacağım partide hem trendy, hem gösterişli, hem de gece boyu beni dansettirecek ayakkabı için net karar EllE 'den sezon modası leopar
ayakkabılar! Ne çok yüksek ne çok alçak:)
Kıyafet: Leoparla devam! Aynı desen, farklı renk, süper mini!




Leopar EllE'lerimle en az yılbaşı ağacı kadar ışıl ışıl ve gösterişliyimm:) Saatler geceyarısını gösterdiğinde dileğim hep mutluluk, sağlık, neşe veee daha çok, en cici ayakkabılar:)



Durum: Sevgiliyle yemek randevusu oh la la:)
Ayakkabı: Tabii ki erken buluşma, yemek, üstüne bence sinema derken casual chic olmalı, siyah arkası bant detaylı bootsilerle hem şık, hem sıcak, hem rahat olacağım!
Kıyafet: Bu bootsilerle ne seçsem, ne giysem olur, öyle kurtarıcı, hemen bir jean ve üstüne siyah botları cilalayacak bir kırmızı kazak!


Daha uzun sezonlar gidecek bilekte bot modasında bir kaç sezonu garantilediğim EllE botlarımla tüm gün rahatım. Beyler çiçekler solar ama pabuçlar asla:p



Durum: İşyerinde önemli bir toplantı ve sunum var...
Ayakkabı: Ciddi ama farklı, herkese tepeden bakacak kadar yüksek ama çift
platformu sayesinde rahat, zerafetiyle feminen esiniyle maskülen,
tam da dengede EllE siyah loaferlarım istisnasız seçimim
Kıyafet: Kalem etek ve fularlı gömlekle klasik şık, bu ayakkabıların
üstüne kıyafetle fazla uğraşmaya gerek yok!



Yıllar geçse ve kalbimi binlerce başka ayakkabı çalsa da bu EllE ciciler zamansız stili, rengi ve şıklığıyla dolabın vazgeçilmezi olarak kalacak:)



Durum: Huzur ve dinlence dolu bir Pazar...
Ayakkabı: Pazar dergim, Pazar gazetem, Pazar mahmurluğum kadar
güzel ve elzem flörtöz Pazar babetlerim EllE'den
Kıyafet: Bu babetler pırıl pırıl süeti ve renkli fırfırıyla Pazar için yeterli aksesuarı vermişken, fazlasına ne gerek var? Tek yapmam gereken bir tayt ve tshirte sarılmak:)



Kahvemi içip, dergilerimi okuduktan sonra kendimi müzik ve babetlerime teslim eder, saatlerce yürürüm, Pazarları yeni keşifler, dar sokaklar, kalabalık caddelerde turlamak bu cicilerle çok rahat:)



Durum: Girl's Night Out! Yupii kızlarla felekten bir akşam:)
Ayakkabı: Kız kıza çıkacaksan biraz modaya uyacaksın,sezon trendi madem kahve, o zaman EllE'den arkası çatkılı militer görünümlü bootsilerimi ya da seksi fermuarlı stilettolarımı giyerim!
Kıyafet: Militer bootsimi umulmadık leoparla kontrast yapmak beni farklı kılacaktır, fermuarlı stilettolarım o kadar çarpıcı ki kotu çeksem yeter!



İşte bu ayakkabılar birer Martini hakediyor:) Gece uzar, sohbete doyulmaz, yeni arkadaşlar da çağrılırsa hala uzun, hala şık, haala rahatlar!



Durum: Seyahat:)
Ayakkabı: Bir bavula zar zor sığmışsam, elimde çantalar, kitaplar, dayanamayıp son anda aldığım dergiler... Tüm bunlarla başedecek klasik ama özgün, düz ama şık, uzun yolda bana keyif verip beni rahat ettirecek EllE renkli oxfordlara başvururum
Kıyafet: Oxfordumun pembe ve bordo kombosuna uygun camel bir pantolon, puantiye bir gömlekle Parizyen bir rahatlık ve şıklık bir arada



Kendini oteline atana kadar bekleyeceğim kuyruklarda, hiç bir zaman tam kapıda bırakmayan taksiler yüzünden yürümek zorunda kalacağım kısa mesafelerde, her şeyi almay zorunda olduğum için(!) iyice ağırlaşan bavulumla mücadelemde en büyük destekçim ayaklarım, ve onları rahat ettiren EllE oxfordlarim:)



Durum: İsyan vaaar!
Ayakkabı: Bugün öfkeliyim ama sebebi yok, hırçınım belki yorgunluktan, kendimi dışarı atacaksam o zaman EllE süet mini botlarım tam bugünlük:)
Kıyafet: Tabii ki sırf bu botlar Londra sokak kızı olmama yetmişken mızıkçılık yapamam, skinny jeanimi, loose bir kazak ve rock bir tshirtle tamamlar çıkarım!



Kimse önüme çıkmasa iyi eder, çünkü botlarımla çok güçlüyüm, çıtı pıtı hallere inat, şehrin her köşesinde sağlam adım yürürüm!



Durum: Pazartesi sendromu
Ayakkabı: Öyle ya da böyle Pazartesi gelecek, haftasonuna doymadan işbaşı yapılacak. Madem kaçış yok Pazartesi sendromuna karşı ofisi renklendirmek
en iyisi: gül kurusu EllE ayakkabılarla haftaya renkli başlarım
Kıyafet: Bu renkle işler kolay! Siyah yakışır, pudra yakışır, kemik yakışır! Benim seçimim monokrom aynı tonlarda bir elbiseyi tercih ettim


Ofis için ne çok abartılı, göze sokulan bir renk, ne de siyahlar arasına karışacak kadar sıradan. Renkli bir Pazartesiyle haftaya güzel bir başlangıç:)



Gelelim bu hikayelerin en az birinde kendini, ve kendinde uygun EllE'ini bulan 2 sevgili Styleboomerlara(bu blogun izleyicisi olmalısınız) hediye çekini nasıl kazanacağını anlatmaya:

1) Şimdi dooğruca ELLE ONLINE MAĞAZASI'na gidiyorsunuz
2) Kategori kategori ayakkabıları dolaşııııp kalpten vurulduğunuz ayakkabıyı seçiyorsunuz ve hemen ayakkabı ürün numarasını not ediyorsunuz(örneğin 10K001 gibi)
3) İşte o ürün numarasını, yanında nerede giymeyi hayal ettiğinizi de yazarak buraya 26 Aralık geceyarısına kadar yorum olarak bırakıyorsunuz
(lütfen yorum kurallarına uyunuz:)
4) Heyyy yorumun sonuna İSİM SOYAD eklemeyi ihmal etmiyorsunuz
5) Sonra başlıyorsunuz 27 Aralık Pazartesi sabahını beklemeye:) ELLE ayakkabı seçimlerinizle keyiflenip, hikayelerinizi okuyacaak ve 2 şanslı Styleboomer'a 150 TLlik hediye çekini yollayacak!

Siz yine de şu anda devam eden %50 indirim fırsatını da kaçırmayın benden söylemesi:) Hadi bakalım, ayakkabı seçmek üzere yola çıkalım heyyy:)

DAHA FAZLA, DAHA DETAYLI FOTOLAR İÇİN STYLEBOOM FACEBOOK'A!!

Fotoğraflar: Tolga Günay Fotographia-Burak Ünaldı
Model: Deniz Eslek
Mekan: Cajun Cafe ve InnPera Hotel

246 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 246 / 246   Yeni›   En yeni»
Merve dedi ki...

10K016FV938 budur!

Güzel bir pazar günü hafif yağmur atıştırırken elimde kitaplarımla sessiz bir yerde bir cafeye oturup kitabımı okurken gözüm yere düşün damlalara takıldığında o ayakkabıların ayağımda olduğunu görmek istiyorum sonra yüzümde bir tebessümle kahvemi yudumlamak...

Merve Dönmez

Adsız dedi ki...

Bu postu oyle keyifle okudum ki, bu sinav maratonunda bana cok iyi geldi,elinize saglik.
Elle' nin web sayfasina baktigimda ise hayal gucum bu defa yogun matematik calismaktan degil de karsimdaki ayakkabi cennetinden fazlasiyla etkilenmis oldu..

Begendigim 10KFC040L kodlu ayakkabiydi..
Elle nin tum kolleksiyonuna baktigimda ise gordum ki ayakkabiyi mekana uydurmak degil de mekani ayakkabiya uydurmak gerekiyomus bu defa..Dolayisiyla,hayal gucumun beni goturdugu yer dunya yildizlarinin arasiydi,2011oscar torenin de kirmizi haliya yarasirdi cunku o leopar desenler.
Yer: Kodak Tiyatrosu,Hollywood.
Zaten onu giydikten sonra bir yildiz gibi hissetmek icin baska ne gerekebilirdi ki bir bayana.. ?

GOKCE BILIM

Unknown dedi ki...

10KV32254 Bu ayakkabiyi rahat durusundan dolayi sectim ayrica 2 ocak sevgilimin dogumgunu saatlerce ayakta kalacagimi farzedersek bu ayakkabi hem şık hem rahat sevgilimle sabaha kadar yorulmadan dans edebilirim ^.^

Burcu dedi ki...

10KBB4012 HI937 bu güzel ayakkabıyı sevgilim ve arkadaşlarımla geçireceğim yılbaşı partisinde giymeyi hayal etmiştim. Fakat bugun aldığım kötü bir haberle annemin rahatsızlandığını hastanede olduğunu öğrendim. Yarın İstanbul dan İzmir e annemi görmeye gideceğim. Straplez, desenli,etek kısmı dantelli elbisemin altına bu güzel ayakkabıları giyip, partinin en güzel kızı olmayı hayal etmiştim. Belki hala şansım vardır,şu andaki en büyük hayalimse annemin iyileşmesi ve biz onun iyileştiğini kutlarken bu güzel ayakkabıları giyip annemin güzel kızı olarak arz-ı endam etmek. Hayat zor olsa da hala bana umut kapılarını açık bırakıyor ve umut etmeye devam ediyorum. Sevgilerle...

Burcu dedi ki...

10KBB4012 HI937 bu güzel ayakkabıyı sevgilim ve arkadaşlarımla geçireceğim yılbaşı partisinde giymeyi hayal etmiştim. Fakat bugun aldığım kötü bir haberle annemin rahatsızlandığını hastanede olduğunu öğrendim. Yarın İstanbul dan İzmir e annemi görmeye gideceğim. Straplez, desenli,etek kısmı dantelli elbisemin altına bu güzel ayakkabıları giyip, partinin en güzel kızı olmayı hayal etmiştim. Belki hala şansım vardır,şu andaki en büyük hayalimse annemin iyileşmesi ve biz onun iyileştiğini kutlarken bu güzel ayakkabıları giyip annemin güzel kızı olarak arz-ı endam etmek. Hayat zor olsa da hala bana umut kapılarını açık bırakıyor ve umut etmeye devam ediyorum. Sevgilerle...

Unknown dedi ki...

10KF580 FU937
Evet bu ayakkabılar ilk gördüğüm günden bu yana hayallerimde:) ve de bugun benim doğum günüm..tabi ki böyle özel bir günde bu güzel bootielerin ayağımda olmasını çok isterdim ve eminim ki insanlar benden çok ayakkabımla ilgilenirlerdi..ama olsun yeter ki o ayağımda olsun üstümde skinny kotum ve ayakkabılarımın şahaneliğine uygun yine hayallerimde olan dsquared2 ceketim olsun ve sevdiklerim mutlu sesleriyle happy birthday to youuuu söylesin..daha ne olsun:D
EMEL EMRE

pinar dedi ki...

vurulduğum ayakkabı 10k002di ve şu an yanımda kutusundan bana gözkırpıyo onu en güzel kıyafetletrimle kombinleyip güzel bir günde akşama kadar gezmek dolaşmak istiyorummmmmm...

pinar dedi ki...

ah pardon ayakkabımın ismi buymuş..10K002 FL237 :) birde isim unumuşum: pınar ak

MADAMMA dedi ki...

Durum: Hayatın anlamı
Ayakkabı: yoğun bir hafta bitti.günlerdir kızımı mışıl mışıl uyurken kreşe bırakıp akşam iş çıkışı alıyorum.bugün telafi etmeliyiz.kumpirciye,playlanda,yunuslara,alışverişe...çok işimiz var gerçekten,ayaklarımız rahat olmalı ve ayakkabılarımız biz özgürüz demeli.elle 10K002 oxfordları yakıştırır kızım bana:)
Kıyafet: elbette dar paça jeanim ve deri ceketim. genç anne olmak hoşuma gidiyor!:)
madamma@windowslive.com

Adsız dedi ki...

ayakkabı kodum 10k123 hıkayesıı ıse soylee...31 aralık akşamı herkez bır yerlerde cılgınca eglenıyor benım eglencem ıse o geldıgınde başlıyacakk.haydarpasa tren ıstasyonundayım o'nu beklıyorum bogaza karsı bır yudum çay ıçıyorum ıçımı ısıtıyo onun aşkı ıse hıç usutmuyor.uzerımde en sevdıgım kıyafetlerım hala o kokuyor.saat onun gelme saatı yavaş yavaş içerı yuruyorum oda ne kar mı yagıyor.vee merdıvenlerden o ınıyorr .sarılıyorum hiç ayrılmamacasına:))) ışıl oruc

Mina Karenim dedi ki...

bom! boma! bom! :)

bayıldım bu postta, bu ne cici bir anlatım tarzı, ne güzel bir sürükleyiş, ne renkli bir yazı...

benden de katkı olmalı dedim ve hemen yorum bolümüne gectim :)

tercihim 10KACMA7528 budur...

tüm düsmanlarımı tanımak için bu botları isterdim...

dost başa, düşman ayağa :))

yupppiiiiiii :)

sevgiler,

Nuray YAYLI http://minakarenim.blogspot.com/

denizzz dedi ki...

benim hikayem gayet sıradan:P bütün gün işte yorucu bir şekilde çalışmışım sonra aaa partinin başlamasına 1 saat var hazırlanmaya vakit yok elbisem idare eder ama neyseekii yanımda 10KFC022 AJ538'larım var giyiyorum partide coşuyorum:):):)(bu arada saçlarımı topuz yaptım e haliyle kuaföre vakit yok) veee mutlu son

Adsız dedi ki...

10KBR1359

mezuniyet törenimde bu ayakkabı ile yakın renkte bir elbise ile giymek isterim.(Emine Akbaş)

Unknown dedi ki...

10K016 işte bu oxfordlar tam benlik:)Bu sene lisede son senem ve bu oxfordları giyerek lisenin en havalı kızı ben olabilirim rengi ve sade modeliyle beni kalbimden vurdu:)

Melis Deniz

Adsız dedi ki...

ay Boom, ben bu tatlı babetleride çok beğendim blogundakileeeer
Kodu:10K011

yağmurlu bir günde sevgilimle tek şemsiyenin altında sarmaş dolaş kitapçıya giderken,kafamı aşağıya eydiğimde ayaklarımda bunları görmek isterim :))))

İrem Sucan.

deniz saatçioğlu dedi ki...

Benim ayakkabım kesinlikle 10KFC121. Onu Ocak' ta tatile gideceğim Singapur' da, kuzenlerimle hep anlattıkları gece kluplerinden birine giderken, mini etek ve taşlı şifon gömleğimle giymeyi hayal ediyorum. Offf, o kadar güzel oldu ki, keşke siz de görebilseniz :D

Art Fashion dedi ki...

Post gerçekten ha-ri-ka!

Ve gelelim bu muhteşem hediyeye.
10KFC022 Kırmızı platform ayakkabı benim olsa, yılbaşından 10 gün sonra ablamın nikahında giyeceğim, sırt dekolteli, saten siyah elbisemin altına giymek isterim. Kırmızı ya da mavi bir ayakkabı bakıyordum zaten ve şu an bu kırmızı benim olursa en çok ihtiyacım olan şeyi elde etmiş olurum.
Ayakkabı alışverişine çıkacaktım, sonucu bekleyeceğim şimdi resmen, ona göre hareket edicem:)
Merakla bekliyorummm.

Sevgiler Boom :)

matilda dedi ki...

Sevgiliyle geçilirilen ilk yılbaşı gecesinde başbaşa yemek yerken giyeceğim siyah elbisem ve bordo süet portföy çantamla ve ELLE 10KFC022 ile ve tabiki de bigudili Boom dalgası saçlarımla müthiş görüneceğim:)
Teşekkürler Boom..
Feyza Genç

sumeyra dedi ki...

selamlar...10KFC040L kesinlikle bu leoparlı olan ayakkabı ve yılbaşı gecesi mini siyah elbisenin altına...lütfen benim olsun...:) sümeyra kaya

Adsız dedi ki...

Ayakkabı aşktır hatunlar ne gereği varsa uzatmaya :)
Elle yapmış styleboom önermiş
bizede payımıza düşerse almakk kalıyor tabi :)
bu ayakkabıyı 'naked' bile kullansan havalısın ;)
EBRU KOÇ
10KFC022;)

İnci dedi ki...

10KIKK417 FO340 bu çizmeyle, ben kazandım diyip şirketteki kızlara hava atardım:))))hahaha...

Unknown dedi ki...

Eveeeet işte dünyanın en tatlı çizmesi :P 10KM-A172 01 40

Hayatımın en önemli günlerinden biri olacak benim için. Sevgilimin ailesiyle tanışacağım.. inanılmaz heyecanlı ve telaş içindeyim cici bir tunik aldım ve altına giyebileceğim uygun bir çizmem olamdığı için kara kara düşünüp dururkeeen, bir de baktım Elle ve Boom benim için harika çalışma hazırlamış, seni seviyorum boom..

Merve dnmz dedi ki...

10K016 FV938 budur!

Bir pazar günü, hafif yağmnur atıştırırken sakin bir yerde bir cafeye oturup kitabımın içinde kaybolmuşken, gözümün takıldığı yağmur damlalarının yere düşüşünü izledikten sonra o ayakkabıların ayağımda olğunu görmek istiyorum ve yüzümde tatlı bir tebüssümle kahvemi yudumlamak...

Merve Dönmez

admin dedi ki...

10KSM854 nolu ayakkabıyı her zaman her yerde ayağımdan çıkarmadan giymek isterdim :) güzel hediyeler için teşekkürler!

Kurbağa Prensesler

miya dedi ki...

Bir Cumartesi sabahı pencereden gelen sonbahar güneşiyle gözlerimi aralıyorum. Bütün hafta işe koşuşturmanın verdiği o alışkanlıkla yataktan alelacele kalkıyorum ama bugün Cumartesi ! Haftanın en sevdiğim günü bugün, doğaçlama bir Cumartesi !
Duş alıp sarı kısa saçlarıma uğraşılmamış dağınık bir görünüm veriyorum ve doğal makyajımı da tamamlayınca işin en sevdiğim kısmına geçiyorum.
Kafamdaki "Doğaçlama Cumartesim"e en uygun ayakkabıları (10K008 HB537)seçiyorum. O kadar maskulen ama aynı zamanda sıradışı ve çarpıcı ki! Kemik rengi soket çoraplarımı ayağıma geçirip, yine kemik-lacivert tonları barındıran çiçekli mini elbisemi tercih ederek bu maskülen görüntüye “kızsal” bir yorum katıyorum. Vee üzerime pudra rengi kolları kıvrılmış boyfriend ceketimi de alınca her şey tamamlanmış gibi... Belki biraz aksesuar... Bordo çerçeveli vintage bir gözlük, omuza serbestçe asılmış bordo deri, biraz yaşanmışlığı olan (eski demiyoruz:)) postacı çantam beni idare edecektir bu gün için. Yüzüklerimi takmadan olmaz, bir elde ikiden fazla yüzük olmadan olur mu hiç? :)
Şimdi, evden dışarı çıkıp önce bir sahil kahvaltısı, sonra da...

Mine Yalın
10K008 HB537

banuöz dedi ki...

bu kadar güzel ayakkabı arasından seçim yapmak çok zor oldu ama birtanesi varki görür görmez aşık oldum (: yılbasnda, siyah elbisemle birlikte gıydiğimi düşündükçe mutlu oluyorum (:
kod:10KF580
Banu Özçelik

byzkhrmn dedi ki...

Belki birgün bu tarza bürünmüş, diğer gün sıkılmış ardına saklanmadığım bir başka tarza daha bürünmüşümdür. Benim hayalim İstanbul sokaklarında olmalı, arnavut kaldırımlı taşlardan yürüdüğüm, dar sokaklardan geçtiğim, cumbalı evlerin olduğu bir gün de yaşamalıyım. Durumum, olayım ya da zamanım olmamalı. Oxford ayakkabılarımla kombinlediğim skinny jean'im, beyaz basic t-shirt'üm, üzerine giyindiğim boyfriend yün hırkam, boynuma sardığım şalım ve satchel çantam ile fotoğraf makinam elimde dileğim gibi detaylara takılıp, fotoğraflayıp, daha sonra onların hikayelerini yazmalıyım. Rahat hissetmeliyim.. Rahat hissetmeliyim ki, o güne dair yaşadığım her şeyi de sonuna kadar hissedebileyim.Hikayelerim fotoğraflarımın aksesuarı olsun. Günümün aksesuarı ise; oxford ayakkabılarım!

10K016 - Günümün rengi de; FV938

Teşekkürler.
Beyza Kahraman

Yağmur dedi ki...

10KF1821 31836

Leopar desenine olan aşkım Elle'nin bu babetiyle yeniden başladı!
Bu babeti yakın bir arkadaşımın önümüzdeki ay olacak doğumgünü partisinde giymek isterdim.
mini bir siyah elbiseyle eminim mükemmel olurdu :)
Hem rahat,hem şık :)
Umarım benim olabilir ve sadece hayalimde benim olarak kalmaz :)

YAĞMUR KAPLAN

Adsız dedi ki...

10KBB4012 uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla akşam çıkarken üstüne bir skiny jean ile hem rahat hemde her mekanda şık bi görüntü sergileye bilirim =))

Selin Yıldırımer

Unknown dedi ki...

10KF580 FU937
İşte hayallerimin ayakkabısı..
İlk gördüğüm günden bu yana hayallerimde olan ama sadece bakmakla yetindiğim muhteşem bootieler..
Tabi ki bu ayakkabıları benim için çok özel bir gün olan doğumgünümde giymek isterdim..üzerimde skinny jeanim ve yine hayallerimde olan dsuquared2 ceketimle bence olağanüstü görünürdüm..ayağımda aşık olduğum ayakkabılar yanımda sevgilim ve sevdiklerim benim için hepbir ağızdan happy bithday to youuuu söylerken..ayrıca ayakkabılarımın benden çok ilgi odağı olacağını da biliyorum ama varsın olsunlar onlara değer :) beni gecenin yıldızı yapacaklarından da ayrıca eminim çünkü bu ayakkabıları bir hollywood starının ayağında görsem acaba prada mı gucci mi ya da onlara yakın markalarmı diye düşünürdüm..
O yüzden deli gibi bu ayakkabıların benim olmasını isterim hemde çoooookkkkkk......
EMEL EMRE

bubu dedi ki...

nasıl seksi bir bottur o 10KF580!
kendilerini dapdar bir jean üstüne deri ceketimle giyerdim sevgilimle buluşmaya giderken* sevgilimin beni görüceği anda yüzünde o çapkın gülümsemeyle bana bakıyor olurdu hayal edebiliyorum(:
Botun topuğunun dokusu muhteşemmiş!

Adsız dedi ki...

10K001 FO140  kodlu ayakkabıyı saten elbisemle yıldönümümüzde giyebilirim.

Ayşegul celiksan

Esra Yıldırım dedi ki...

kodu 10KFC040L olan leopara resmen aşık oldum, hemen heryerde giyebilirm:)İstirum istiyorum istiyorum

HELYU dedi ki...

ama o heycanla adımı yazmayı unutmuşum...
ve işte aynı yorumum....(:


"10KFC121" TABİKİDE,

BENİM OLSUNLARDA HERYERE GİYERİM BEN BUNLARI.HEM İŞE GİYERİM, HEM SEVGİLİMLE BULUŞUNCA GİYERİM , HEM HAFTASONU JEANLE GİYERİM , HEM BİR GECE YEMEĞİNDE ŞIK BİR ELBİSEYLE GİYERİM , HERYERE GİYERİM..(:

H.HANDE KARAZEYBEK

reyhane dedi ki...

Merhaba,10K001 bu ayakkabıyı, eşimle tanışma yıldönümümüzde harika bir gece elbisesiyle kombinleyip giyerek eşimi bir kez daha kendime hayran bırakırdım.Çekimler süper ötesi..Elle müthiş....

Cocorosie dedi ki...

10KV3224

Son sınıf moda öğrencisiyim bu sene mezuniyet defilem olacak.
Defile öncesi son hazırlıklar, saç ve makyajların ayarlanması, tüm bu backstagedeki koşuşturmalarda rahat olabileceğim, tüm koşuşuturma sona erdiğinde ise podyuma çıktığımda da beni bir o kadar da şık gösterebilcek bir ayakkabı arıyordum, ve bu benim istediğim ayakkabı:)

İdil Aktihanoglu

Adsız dedi ki...

sevgili boom, çok güzel bir çalışma olmuş.resimler, anlatım harika....
zamanımın büyük kısmı ofiste geçiyor, ve uzun zamandır istediğim gibi siyah ayakkabı bulamamaktan öflüyor pöflüyordum taa ki 10KFC121 24937 kodlu siyah platform ayakkabıyı görene kadar:)
Hatice Güneş

Unknown dedi ki...

İlk izlenim çok önemlidir denir. İşte o ilk izlenimde, kişilik hakkında en büyük ipucunu ayakkabı verir. Belki bu yüzden belki ayakkabılara olan aşkımdan ben de önce ayakkabı alıp daha sonra kıyafet seçenlerdenim.

Gelelim beğendiğim ELLE ayakkabıya : 10KFC022. Yurt dışındakiler, şehir dışındakiler, askerdekiler, yeni evliler derken araya giren yollara, yıllara inat kopmayan arkadaşlarla bir araya geleceğiz. O gün onlar da bendeki değişimi bordo renkli Elle ayakkabılarımdan anlayacaklar ;)

cherryrouge dedi ki...

Yılbaşında ''ah bi partye gitsem'' dileğine kavuşamayıp evde geçireceğim eğlenceli saatlerde giymeyi planlıyorum :D
unutmamak gerek ki ; yılbaşı akşamı ailecek yenen güzel bir yemek 200TL, dostlara alınan hediyeler 150TL, moda blogundan kazanılmış ELLE topuklularla yeni bir yıla girmek pahabiçilemez ! ;)

büşra ardıçlı

melquiades dedi ki...

10KF580 FU838'i görünce aklıma 2 sene yaşadığım ve şimdi çok özlediğim Paris geldi. Bir kış akşamı Marais'de arkadaşlarla buluşmuşum, Happy Hour'da başlanacak kokteyllere, sonra nerede sonlanır kim bilir... Üzerimde Zadig&Voltaire'den, indirimlerden kaptığım etekleri uçuşan elbisem, kolumda Killiwatch'da görür görmez vurulduğum pek bir vintage çantam, siyah opak çorabım, ayağımda da Elle botlarım. Grup karışık, ziyadesiyle uluslararasıyız, Fransız kızlardan biri botlarımı beğeniyor, markasını soruyor, 'Elle' diyorum, Fransa'dan mağazalar düşünüyor haklı olarak, 'yok' diyorum, 'Türk markası bu'. Çok yakışırdı bu botların topuk sesleri Marais sokaklarına.
İyi yıllar:)
Hazan Algan

ezgi öztürk dedi ki...

kesinlikle 10KFC022...

bu harika şarap rengi cicilere resmen aşık oldum.bunlara sahip olduktan sonra nereye yada neyle giydiğinizin bir önemi yok ki... ama yinede aklıma ilk gelen siyah saten havuç pantolon ve gömlekle kombinleyip şarap rengi rujla tamamlayarak bi ev partisinin yıldızı olmak...

sevgiler..
gamze ezgi öztürk

Adsız dedi ki...

Sevgili BOOM!,
Ocak ayı’nda, Paris’te katılacağım kongrenin kapanış toplantısından sonra topluca şık bir akşam yemeği yenilecek ve sonra da katılımcılar doğru havaalanına bırakılacak.
Ama biliyorum ki, daha önce olduğu gibi bu sefer de, beni uğurlamak için, özel olarak, zarif gülüşlü ve yakışıklı tasarım lideri bana eşlik edecek. Başımda tatlı kahverengi şapkam ve üzerimde dizlerimin üstünde biten hafif kabarık etekli, deve tüyü rengi paltomun dik, açık yakasından incilerim hafifçe görünürken bir kere daha, tıpkı daha önce de söylemiş olduğu gibi;
“Seni benden alıp götürdükleri için onları çok kıskanıyorum” diyerek ayakkabılarımı işaret ettiğinde, ayağımda bu muhteşem, çok şık 10KFC040L 17540 olsun istiyorum (hem de cok istiyorummm), olsun:)

Bengü Şerifoğlu

Gökçe.v dedi ki...

10KFC022. Siyah elbisemin altına inanılmaz şık olurdu. Ardından 10K016 oxfordlarla ayaklarımıza okyanus sularının değdiği bir güney amerika ülkesinde bağırarak şarkı söylemek ve dönüşte 10K011 babetlerle yorulan ayaklarımı rahatlatmak süper olurduuu.

Gökçe.v

Özlem YILDIZ dedi ki...

10KV16946

Dünyanın orta yerinde bir okul aşkı için yola çıkarken giymeyi düşünüyorum. Zerafet için Elle(ele)..

Rumeysa dedi ki...

güzel dans etmek gibi bir yeteneğim yok ne yazık ki.. ama hep hayalini kurarım gizlice bir dans dersi alıp, dans edemediğimi bilen yakınlarıma özel bir günde süpriz yapmayı..:)
10K067 46439 nolu ayakkabı da tam da hayalimdeki kırmızı pabuçlar! siyah uzun bir etek ve kırmızı pabuçlar..:) hareketli müzik, tak tak topuk sesleri..:)

özel bir günde belki de sevgilime yapabileceğim güzel bir süpriz..:) beni izlerken ağzı açık kalan kızkardeşim..:):)

Rumeysa Çakmaklı

Unknown dedi ki...

10KP6004408 beyaz dar kar pantolonu ve üzerine siyah kürk kapişonlu bir anorak ve siyah kulaklıkla tamamlayıp uludağa tatile gitmek var :)) merve oral

«En Eski ‹Eski   201 – 246 / 246   Yeni› En yeni»