11 Kasım 2011 Cuma

KOLEKSİYON | Her Yönüyle Victoria's Secret Fashion Show

Her yıl heyecanla beklenen VICTORIA'S SECRET Fashion Show 16.sı ile 9 Kasım'da gerçekleşti. Her şey mükemmel olmasına rağmen yine de gözlerim Rosie'yi aradı:( 2 Kasım'da şova katılmayacağını açıklamıştı Rosie Huntington, ilginç...

NTV bizim beyleri daha yılbaşına kadar bekletir, ama gelin ben sizlerle bu seneki şovun görüntüleri, hazırlanma sürecini, sahne arkasını vee önemli detaylarını paylaşayım:)


İlki 1995 yılında gerçekleşen VS şovundan bir sahne görüyorsunuz yukarıda:) Neredeeen nereye değil mi?!?! İnanılmaz bir değişim, işte Amerika'nın olayı da bu: The Showbiz!



Şovu melekliği hakkıyla yapan Alessandra Ambrosio açtı.
Bu yılın temaları denizaltı/denizkızları, süper kahramanlar, matadorlar, disko pink ve tabii yine periler:)


Moda dünyasında her şey elbette ki en önce kağıtta başlıyor ♥ İşte bir çizimin gerçeğe dönüşü... Model high fashion markaların gözbebeği Constance Jablonski.


Bir meleği kanatlandırmak kolay değil:) Mühendislerden tutun teatral teknikerlere hepsinin bir işi var! Çünkü bu kanatlar Lily Donaldson'la aşağıdaki upuzuun podyumu salınarak geçecek!


Kanatlar, mücevherler, ayakkabılar, melekler! Şov öncesi en az şov kadar renkli ama bir o kadar yorucu:)


Hemen hemen tüm kostümler çok ağır, kısacası melek olmak için bu modellerin çektiği çile inanılmaz. Olağanüstü bir kondisyon, şov öncesi ağır çalışma, provalar, provalar!

Örneğin artık dünyanın en zengin ve en çok kazanan modellerinden biri olan Alessandra'nın hiç ihtiyacı olmadığı halde aşağıdaki 18 kiloluk kostümü taşıması sadece "profesyonellik", oysa bi diziye kapağı atsa, bir de cemiyet hayatından bi koca bulsa hayat ne kadar kolay!


VS şovları öncesinde sayısız kere fitting yapılıyormuş, kostümler fazla detaylı. Aşağıda Lindsay Ellingson'ın fittinglerinden biri sonucunu podyumda görüyoruz.


Defile temalarından biri "süperkahramanlar". Adriana'nin her yönden süper olduğunu düşünürsek bu rol tam ona göre:)


Karl Lagerfeld ve Tom Ford'un biricik melekleri de VS meleklerinden: Anja Rubik ve Candice Swaenepol.


Milyon dolarlık pırlantalarla süslü sutyeni tanıtma görevi ise güzellik abidesi Miranda Kerr'e düştü. Bir midye kabuğu içinde podyuma çıktı kendisi:)


Gelelim ilklere...


Adam Levine ve aşkından ölüp ölüp dirildiği sevgilisi Anne V podyuma el ele çıktı. Levine şovun şarkıcılarından biriydi ve Anne V de bu yılın melek kategorisine yükselen modellerinden biri:) Kendilerinin bu pozuyla saçınızı başınızı yolmayıp sadece saadet dilediyseniz bir de şuraya tıklayıp Vogue'a verdikleri pozlara bakın. MUHTEŞEM! Bence hiç ayrılmasınlar!


Vee her bir defilede illa billa gördüğümüz Karlie Kloss da artık bir melek! İlk VS şovunu başarıyla tamamladı, burada da gönülleri fethetti, Anna'sının bir taneciği hepimizi bir bacak daha ne kadar uzun olabilir sorusuyla baş başa bırakıp gitti.


Defilenin açıklanan sanatçılarından biri de Kanye West'di, tamm performansını sergilerken kendisine hop diye Jay-Z de katılıverdi. Bi eğlendiler, bi coştular, oh! Jay'in hamile karıcığı Beyonce ise enn ön sıradan hop hop hoplayarak kankisine ve kocacığına tezahüratlar, yehular, oleyler eksik olmasın hepsini yaptı. Adeta hayır Jay beni o şahane VS meleği Selita ile aldatmadıııı dercesine coştu. Kıyamam.


Her defasında göz zevkimizi sınayan Niki Minaj ise defilenin diğer sanatçısı idi, doğrusu tam da VS defilesine yaraşır bir isim kendisi. Kostümünün eskiz halini de görebilirsiniz. Harika:)


Melekler, süper kahramanlar, periler, deniz kızları, hip hopçular, aşk böcekleri, ve bu şovun ardındaki VS ekibi ile kalabalık bir hoşçakalla defile sonlandı.


Baş melekler Alessandra ve Adriana hepinize sevgilerini yollarkeeen bakalım fittingler nasıl yapılıyormuş:


[Görseller: vsallaccess,fashionologie,vscholic,reuters]

11 yorum:

mamba dedi ki...

aa bak Niki Minaj kostüm çiziminde BOOM yazıyo:d favorim her zaman her yerde Adriana..delicesine kıskanmakla maşallah çekmek arasında gidip geliyorum napim:D muhteşem bi post olmuş boom cumm teşekkürler:)

my lifebook dedi ki...

Güzellik ve ışıltı akan bu manyak ortam çok şahane ama Gisele'siz hep eksik bence:/

Zülal Ateş dedi ki...

Süper bir post olmuş ellerine saglık Boom, VS'nin her kısmı emek dolu sahne önü sahne arkası, her seyı ayrı mukemmel çok iyi calısıyorlar gercekten..

minikkus dedi ki...

yahu ben bu Adriana'yı görünce neden bi anda erkek gibi hissetmeye başlıyorum kendimi?!? güzelliğin de bi sınırı bi haddi olmalı, biz de insanız sonuçta, biz de özeniyoruz ister istemez:P
şahane bi post olmuş boom, "bi bacak daha ne kadar uzun olabilirki" kısmına bayıldım ahaha :D

Trendydolap dedi ki...

bu kıyafetleri tasarlamakta dikmekte giymekte zor. Senin de dediğin gibi America show olayını iyi yapıyor. Herşey güzel hoşta bu defileye Anja Rubik biraz fazla sıska almış. Yanlış seçim. Her nekadar kendisini beğensemde.

http://trendydolap.blogspot.com/

tcanant dedi ki...

Adriana çok sempatik.Kendi kendime bide o kanatları satsalar diyorum.

tcanant dedi ki...

Adriana çok sempatik.Kendi kendime bide o kanatları satsalar diyorum.

Adsız dedi ki...

Bir markanın defile şovu bu kadar etkileyici olurda satışa çıkardığı ürünler bu kadar mı normal olur işte bu kısmı anlayamadım:)Modeller o kadar harika ki tabi ben yine de sevgilime 'askım biliyosun di mi vücutlarına da 2 saat makyaj yapıyolar yani bu kadar kusursuz kadın yok' demeye devam edeceğim:)

Adsız dedi ki...

VS sovu bir yana, bir de diger sayfaya tikladim, Levine-Anne ikilisine. Dibim dustu...o_O Yav, bu rus hatunlari nedir uzaydan mi gelmistir cohhh kiskaniyorum,olmuyor, moralim bozuldu bak gene. yine de maasallah diyelim, nazar etme ne olur calis senin de olur demisler ama cikkk...nereye caliscam da olacak! peh.

Neyse, blogunu ve seni cok begeniyorum. Sevgiler. :-)

Natali

*STYLEBOOM* dedi ki...

@sarisin mamba eveeet BOOM:) ben de Adrianaciyim ama Rosieyi de cok begeniyorum keske olsaydi

@my lifebook gisele de baskadir doogru:)

@zulal ates kesinlikle bizim max 1 saatimizi alan bir sov icin ari gibi calisliyor aylarca

@minikkus kesinlikleee adrina soz konusu olunca hormonlar da sasiyor:9

@trendydolap kesinlikle katiliyorum. anja hem ck zayif hem cok soguk kaliyor kiyaslayinca. onun zaten o biraaz maskulen biraz ice queen halleri guzel

@tcanant cok varmis bunu isteyen VSe deli gibi mail yagitormus kanat satisi olsun diye:)

@fashionable princess evet kenlikle hele biz Turkler gibi tekstildi, kumasdi cenneti olanlar icin kalitesi iyice dusuk geliyor ama zaten ABDnin olayi bu degil mi
eldeki ne olurda olsun onu "satmak":)

@adsiz cok acaip bi cekim olmus valla yani bu cekimin ustune cikmak biraz zor artik bence:))

Melis dedi ki...

Ahh şu kanatlar, kanatlar, kanatlar... :)) Miranda'yı gördükçe, hayata küsüyorum :(