21 Kasım 2011 Pazartesi

RED CARPET | Amerikan Müzik Ödülleri 2011


American Music Awards gecesi bitti, ödüller sahiplerini buldu, 2011 laneti bitmedi, kırmızı halı beni yine mutlu etmedi... [Ne kafiye yaptım ama:) Neredeyse "alper tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı felek öcün aldı mı imdi yürek yırtılır" diye bağlayacağım:p ]

Neyse hal böyleyken ben de bu postu gecenin en iyisi ile Katy Perry ile açayım bari dedim. Zaten kendisini punk kraliçesi VIVIENNE WESTWOOD'a teslim edip de hayal kırıklığı yaratan var mıdır? Yine de oyuncak bebekten farksız Perry, saçı, makyajı, saçındaki muhteşem aksesuarı ve duruşu ile elbiseyi inanılmaz güzel taşımış.




Gecenin sahnede ayrı, kırmızı halıda ayrı ağızları açık bırakan diğer ismi ise Jennifer Lopez. Kadın her zaman olağanüstü, ne yiyor, ne içiyor bilemiyoruz artık... ZUHAIR MURAD tasarımı tamamı dantel elbisesi ile muhteşem. Ayakkabılarının da podyumdaki ayakkabılar olmasını tercih ederdim ama tabii J-Lo da platforma sadık kalanlardan:) Elbise oldukça gösterişli olduğundan J-Lo kırmızı halıda geçerli kuralına sadık kalarak hafif makyaj ve sade bir topuz tercih etmiş.


Kırmızı halının diğer şıkı ama yine aynı beklendiği gibi, öncekilerdne farksız, acaba bir gün başka bir şey giyer m, diye düşündüren şıkı ise Taylor Swift. REEM ACRA elbisesi tamamen payetlerle süslü altın renginde, hoş ve zarif. Görünümün en güzel kısmı bence zümrğt küpeler. Sıkılınca fazla yazamıyorum:)


Bir zamanlar yeni Marilyn Monroe addedilen ama sonra kariyeri düşüşe geçen Katherine Heigl, görmeyeli kilo almış, bu anlamda siyah ROBERTO CAVALLI'si oldukça başarılı bir seçim ama elbisenin asıl güzelliği sırt detayında, işte orada Heigl'ın sırtı maalesef biraz sıkışmış, pek çok fotoğrafta çok göze çarpıyordu. Küpeler yine favorim.


Şimdi Jennifer Morrison'a öyle böyle gıcık olmadığım için (House izleyenler de benimle aynı fikirde olabilir) objektif olmam çok zor. Elbise romantik mi romantik bir TEMPERLEY LONDON, ayakkabılar güzel, saçtaki örgü zarif, göğüsteki işleme harika. Ama Jennifer güzel omuş demem, diyemem sevgili Styleboomerlar, iyisi mi bu hanımı siz yorumlarda değerlendirin:p


Sevdiceği Maroon 5 solisti Adam Levine'a eşlik eden Anne V'den farklı ve çok daha çarpıcı bir kostüm beklerdim. Kırmızı dantel elbisesi ve GUISEPPE ZANOTTI pabuçları çok hoş ama sen Anne V'sin ve o Vogue çekiminden sonra artık bize daha fazlasını borçlusun:))


Eskiden Heidi Klum'un adı bile beni heyecana gark ediyordu ama artık öyle değil. Ben bugün huysuz muyum ne:)? Bence kendisini son yıllarda çok "çok" gördük, yüzü sıktı, her kırmızı halıda o aynı aurayı ve havayı koruyamaz oldu. AMA'daki seçimi İlkbahar 2012 koleksiyonları arasında en beğediğim isimlerden birine GILES'a ait, fırsatınız olursa koleksiyona bakın derim, Burada Klım'un minisini tercih ettiği laser cut metalik tuvaletler öyle şahane ki! O sebeple Klum'une lbisesine diyecek lafım yok ama saçlar ve ayakkabıları yakıştırmadım maalesef.


Niki Minaj sadece 3 farklı renkte kalarak beni şaşkınlığa sürükledi:) Devasa tafta etekli dantel gövdeli elbisesi OSCAR DE LA RENTA İlkbahar koleksiyonunu açanlardan biri. Bel hizasında bir şeylere ihtiyaç duymuş bence elbise.


Jenifer Hudson genelde hep ama hep çok şıktır kırmızı halıda, bu defa o bile beni coşturamadı. Genelde Versace ya da Victoria Beckham arasında gidip gelen Hudson bu defa JENNY PACKHAM seçmiş, açıkçası Peckham'ın çizgisinden de farklı bir elbise. Metalik rengi ve drapeleri hoş fakat ayakkabıları pek uygunsuz buldum.


Başını Bieber'ciğinin omzundan bir an olsun kaldırmadan töreni izleyen Selena Gomez neden kırmızı halıda 40 yaş üstüne ait seçimler yapıyor anlamıyorum çünkü normalde hep çok şeker, çok güzel giyiniyor. ARMANI Prive elbisesi rengi, kesimi, kalçadaki drapesi ile daha çok marlene Dietrich'e uygun, eski Hollywood ihtişamı için maalesef yaşın yeterli değil Selena'cığım...Selena'yı kareden çıkarırsak saç modeli, hele o çanta pek güzel:)


Annelik sebebiyle baya bir ortadan kaybolan Alanis Morisette de siyah seçenlerden. Şifon asimetrik etek uçlu elbisesi çok iddialı değil. Kemeri bence çok spor kaçmış, uygun bulmadım. Ayakkabılarını ve alanis ötgüsünü beğendim:)


Bir ROBERTO CAVALLI de Mary J. Blige'den geliyor. Hiç beğenmedim.


Bir ödül töreninde asla 1 elbiseyle Katy "idare edemem anne, idare edemem" Pery, pek tabii sahne performanslarında da kostüm seçimleri ile göz kamaştırdı. Pespembe elbisesiyle şarkısını söyleyip, pembe payet işlemeli transparan etekli elbisesiyle de ödülünü aldı.


Ama sahnenin tozunu asıl attıran Jennifer Lopez oldu! Kristal taşlarla süslü transparn bodysuiti ile muhteşem bir gösteri yapan J-Lo uçtu, dansetti, söyledi ve sonunda bir grup yakışıklıyı tarumar etti:p


Yukarıdaki gibi kalmadan önce üzerinde görülen degrade leopar desenli GIAMBATISTA VALLI kostümü ile ise lirik, tribal esinli beyaz deri detaylı yarı transparan kostümü ile etnikti. Her kılığın da hakkını verdi.



Son olarak Maroon 5 ile sahneye çıkan Christia Aguilera bi dur bi yapma! Tamam artı o eski "Dirty" hallerden eser kalmadı, olabilir, yine pek hoşsun ama bu elbiseyi de giyme!! 40 kilo üstünde bile pırtlamalar pörtlemeler ihtimali ile kabusa dönebilen "bandage dress" seni ancan "neydi ne oldu" yapar...



[Görseller: zimbio, fabsugar]

8 yorum:

Pelin P.A. dedi ki...

Aaaa Jennifer Lopez'in de hakkını yememek lazım ama :)

Lunapark Queen dedi ki...

Biraz huysuz gibisin ama yine tatlısın Boom :)) Yorumlarında pekk hoş :) Anne V hoşuma gitti :) En iyi Katy Perry, en üstteki hali.. J.Lo nun performnsı muhteşemdi.. Selena Gomez annesinin gysilerini giymiş de gelmiş gibi gerçekten... Öyle işte.. Kisss

http://lunaparkqueen.blogspot.com

MadamB Fashion dedi ki...

Bütün kıyafetlerde bişi buldum eksik.. Tam anlamıyla mükemmel yokmu ben mi kaçırdım ?
madambfashion.blogspot.com

melodyofcolors dedi ki...

J-Lo kasıp kavurmuş ortalığı kıyafetlerinin hepsi birbirinden güzel hakkını vermiş,Katy'ninde saçlarına ve o saçındaki aksesurarına bayıldımmm :)

http://melodyofcolors.blogspot.com/

Polyanna dedi ki...

J-Lo harika bu kadın yaşlandıkça gençleşenlerden her daim zinde, şıkır şıkır Alımlı İnsana WAW! deddirttiyo...

Kürksever dedi ki...

J-Lo bu tarz payetli ışıltılı bodysuitleri çok seviyor galiba; daha önce 2010 yılbaşı gecesi New York Times Square'de verdiği konserde de benzerini giymişti:
http://kurksever.blogspot.com/2010/01/jennifer-lopezin-yeni-yl-gecesi-sovu.html

Melis dedi ki...

Jennifer Lopez'e bayıldım :o

miumiu dedi ki...

Jennife Lopez'i ilk kez sahnede izledim ama fazla dayanamadım bence o giydiği şey(? bodysuit :S) ve fiziği çok çok çok kötüydü. Kliplerde fotoğraflarda binbir hileyle neyi neye dönüştürdüklerini görmüş olduk. Heidi Klum'u ben de tanıyamadım açıkçası çok özensiz göründü gözüme.