24 Kasım 2011 Perşembe

BOOMSNAP - IV-


Boomsnap'i ekstra çalıştığım zamanlarda bir kurtarma postu olarak mı görüyorum? Ooo yooooo:) Bakalım ne zamandır ara verdiğimiz Boomsnap'in nostaljik parçalarına bu defa neler düşmüş:)
  • Madem bugün öğretmenler günü, ilk kare taa 2008den gelsin. Kuzucuklarla ODTÜ Bahar Şenliği'nde sevgi çemberi olmuşuz! Derste kök söktüren hoca, sokakta sevgi kelebeği arkadaş ideolojisinde bir kişi olarak belki de "bahar şenliği varken ders yapacak değilim ya dağılın" diyen nadide parçalardanım:)

  • The one and only Arnavutköy TAKANİK! Haftada en az bir kez uğramazsam, balığımı yemez, oradakilerle iki laf etmezsem işim rast gitmez. Daha gitmediyseniz burayı sonra okursunuz hadi gidin:) DAHASI "Lüfer yaşasın" diye çinekop satmıyorlar ♥ ♥ ♥ DAHASI kadın müşterilere prenses gibi davranıyorlar
  • "Kendime not:" konusunda çok başarılıyımdır. Her yere izler bırakabilirim.
  • Ta taaa! Mösyö Christian Louboutin ♥ Belki bana Blake Lively'ye sarıldığı gibi sarılmadı, ya da aynı kameraya poz vermeyi bile başaramadık ama beni sevdi eminim:) Yarın bi gün Boom diye ayakkabı yaparsa bilin ki o benim:p Marka Konferansından, senesini hatırlamıyorum:)
  • Bu yaz Polonezköy'de bir Pazar yürüyüşü, doğa bana bonkör davrandı, koskoca arazinin ortasında taht sundu:)
  • Ama aynı doğa her zaman o kadar anlayışlı değil:) Lara'da 2008 yazında alabora olmuş bir Styleboom:) Yine de tarumar olana kadar dev dalgalarla oynamaya bayılıyorum, bu uğurda bir keresinde kulak zarımdan oluyordum haha. Afacan Boom
  • Miller Freshtival'de kocimle birlikte karton gitarımızı yapıyoruz. Kocim yeter ki solist olup şarkı söylemeyeyim diye bana hemen gitarı uygun gördü:p
  • Fun times:)) Beck's 60'lar partisinde o kadar eğlenmiş o kadar eğlenmiştik ki o kadar olur! Hayatımızda hala o geceden kalma replikler var:p

11 yorum:

Trendydolap dedi ki...

şeker Louboutin eğer ki aramızdan bir blogger'dan ilham alıp birşey tasarlayacaksa bu kesinlikle sen olmasın. Kimse senin kadar topuklunun hakkını yermiyor. Buarada topuklularından bir post yapsana merak ettim bak şimdi :)

sevgiler

http://trendydolap.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

örtmenler günün kutlu olsun o zaman boomie :)

melisa dedi ki...

Boom sen ODTÜ'de mi oku dun? Hangi bölüm:) Sonra da İstanbullara çalışmaya mı gittin:) Bu soruları sormak için çok bekledim, çünkü bir yorumunda artık sabahları Radyo-ODTÜ'yü dinleyemeğe üzüldüğünü yazmıştın. Sonunda bu post ile ve MM binasını görünce foto da kendimi tutamadım =)

Melis dedi ki...

Öncelikle öğretmenler günün kutlu olsun Boom! Keşke hocam olsaydın :)

Boomsnap postların hep olsun istiyorum :p Çok eğlenceli!

New York Turca dedi ki...

Ogretmenler gunun kutlu olsun Boomcum. Senin kok sokturme durumunu hayal bile edemedim :)
Takanik e gitmeyi cok istedim ilk tatilde mutlaka deneyecegim.

New York Turca dedi ki...

Ogretmenler gunun kutlu olsun Boomcum. Senin kok sokturme durumunu hayal bile edemedim :)
Takanik e gitmeyi cok istedim ilk tatilde mutlaka deneyecegim.

Lunapark Queen dedi ki...

Şeker Boom, prenses Boom, öğretmen bOOM!! :) Öğretmenler günün kutlu olsuun :) Ben de senin gibi bir öğretmenim olmasını çok isterdim :) Öpüyorum :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

morkebelek dedi ki...

bazı öğrenciler ne şanslıı:o
öğretmenler günün kutlu olsun boom'cum! :) senin gibi öğretmenlere çok ihtiyacımız vaaaaaar..

MadamB Fashion dedi ki...

ahh boom nasıl atladım senin öğretmenler gününü :) Kutlu olsun en şık öğretmenin öğretmenler günü.
p.s.: birazcık mösyö ile olan resmini kıskanmış olabilirim.

duyd dedi ki...

boom'un kuzucuklarından olarak sölemeliyim ki derste kök söktürmek bu raddede eglenceli hale getirilemez!! evet gercekten nadide bi parcadır kendileri.. gec de olsa öğretmenler gününüz kutlu olsn hocam.. hepimiz sevioruz sizi :)

cascade dedi ki...

takanik candir... mmmm!