18 Kasım 2011 Cuma

BLOG | Eviniz İçin Fikirler Willdone'da!

Bugün biz kadınların en az kendimiz kadar çok oynadığımız, değiştirdiğimiz, aldığımız, uğraşıp durduğumuz bir şey hakkında yazacağım: Evimiz ♥

Uzun zamandır hatta daha "benim olan" bir evim bile yokken her gün mutlaka bir doz Design Bloom by Cline Rose alırdım, o zaman bu zaman dekorasyon dergileri de siteleri de vazgeçilmezlerimden. İşte bugün Türk dekorasyon bloglarından biriyle tanıştırmak istedim sizi: WILLDONE DEKORASYON.





Onu aslında önceden gördünüz, kendisiyle "Bir Avuç Deniz" galasına birlikte gitmiştik, galaya davetiye hediye ettiğim şanslı Boomerlardan biriydi. O zaman uzun uzun sohbet etmiştik, işte o gün bugündür dekorasyon bloglarında ikinci adresim WILLDONE:)


Blogunda yok yok, paylaştığı fotoğraflardaki her detaya tek tek takılıyorum, ilham alıyorum. Renk çok seviyor olsa gerek, bu da işime geliyor, kocaman renkli evler içimi açıyor. Aynalar, tablolar, sehpalar, yastıklar öyle çok detay öyle güzel bir araya gelebiliyor ki, açıkçası bunları topluca görebileceğim bir yer olması güzel. Üstelik...


Üstelik daha da güzeli sık sık DIY fikirler veriyor olması. Evde yapıp yine eve bambaşka bir hava katabileceğiniz "harika fikirler".

Evin organizasyonu, saklama üniteleri, oda oda fikirlerle WILLDONE DEKORASYON gitgide büyüyüp gelişen bir dekorasyon blogu. Üstelik bu hafta sevdiğiniz, takip ettiğiniz pek çok blogun da evlerinin kapısını aralamış durumda:) Keşfetmek için tık tık.

13 yorum:

Yeşim - Nils Mum dedi ki...

Dekorasyon sitelerini çok seven bir blogger olarak Willdone'dan hiç haberim yoktu. Çok güzel bir sitesi varmış. Tanıştırdığın için çok teşekkürler boom.

Sevgiler

http://nils-mum.blogspot.com/

Lunapark Queen dedi ki...

Evet Boom, ben de sayende keşfettim çok güzel :)

♥ willdone ♥ dedi ki...

Beni bloguna konuk ettiğin ve blogundan kalbin kadar temiz bi sayfa ayırdığın için çook teşekkür ederim Boom'cuum :)))

zeliss dedi ki...

Boom zamanlama harika oldu benim için. Arkadaşımla 2 ay önce eve çıktım ama hiç bir ince dokunuşta bulunamadım.odam gözüme hala otel odası gibi geliyor..aklımda fikirler var ama tam olarak ne yapacağımı kestiremiyorum.willdone benim ilham perim olacak gibi hissediyorum.teşekkürler bizi tanıştırdığın için.

seyda dedi ki...

merhaba,
paylaşımın için teşekkür ederim.
başka dekorasyon blogları tavsiye edebilir misin rica etsem?

GoNcha GoNcha dedi ki...

harika, sonunda Cupcake bir dekorasyon sitesiyle tanistim. tesekkurler;)

Melis dedi ki...

Çok sevdim blogunu. Artık sıkı bir takipçisiyim :)

Adsız dedi ki...

siteden uzun zamandır haberim var. takip etmek istiyorum ama reader'da görüntülenemiyor. bi de iş yerinde webfilter'a takılıyor. buna bir el atsa blog sahibesi ne güzel olur :)

♥ willdone ♥ dedi ki...

nilsmum, Lunapark Queen, zeliss, seyda, GoNcha GoNcha ve Melis tatlı yorumlarınız için teşekkür ederim:)

Adsız: Maalesef blogspottan wordpress'e taşındığımdan beri bu sıkıntı var:/ gidermek için elimden geleni yapıyorum.. umarım kısa zamanda içinde hallederim.. geçici bi çözüm olarak; takipden çıkıp tekrar takibe alırsanız güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.. :)

Dear Deer Love dedi ki...

boom, evini çook merak ediyorum. çok özel değilse bizimle paylaşır mısın lütfeeen

fashionra dedi ki...

harika bir site.fikirler kaptım bile.............

aliceandtherabbit dedi ki...

canımcım biraz da kendi evinden bahsetsen tam olacakmış bu post!
www.aradamoda.blogspot.com
sen de beni bloguma bakasın :)
operimm

Thrift Store dedi ki...

evett cok mantikli, ben boyle hosuma giden dekorasyon, diy fikirlerni cok guzel sakliyorum, okadar. boyle bi yetenegim var. http://voodoogirlsthriftstore.blogspot.com/