23 Kasım 2011 Çarşamba

Styleboom's Supergirl @Forum Istanbul


Parti girişine Kriptoniti diktiler içeri giremedim:p

Geçen hafta yine pek keyifli bir işin peşine taaaa Forum İstanbul yollarına düştüm:) Sebebi? Süperkahramanlar! Styleboomerlar çok iyi bilir ki bana süperkahraman, çizgi roman denince akan sular durur hatta bir zamanlar şu yazımda çizgi kızları masaya yatırmış, Boomerlara da çizgi kahramanlarını sormuştum:)

Forum İstanbul Fashion Weekend kapsamında pek çok defilenin yanısıra bir de "Superheroes" isimli, DC'den süperkahramanlar esinli bir parti ve sergi olacaktı. Ne partiye ne sergiye katılamasamda ben enn keyifli kısma dahil oldum. SUPERGIRL'den ilham alıp styling yapmak! Mağaza mağaza dolaşmak, seçmek, beğenmek, almak, ödememek:) Kendim değil mankenim giyecek olsa da kasadan öyle çıkması pek zevkli hoho:)

Kızlar üşümüş müü yoksa bize niye pelerin yok diye kıskanmış mı:)

Bana düşen süperkahraman SUPERGIRL'dü, onu gözümün önüne getirir getirmez ilk olarak renkleri belirlemiştim! Saks mavisi bir kazak, kırmızı hareketli bir mini, sarı kemer vee en kolayı bu sezon zaten cok moda olan cape kabanlardan! A "preppy" supergirl. Kısacası benim kahramanım preppy stile ilham verecekti.

Partiye katılanlar Süpermen'in edeleli ficudu altında fotoğraf
çektirebiliyordu:) Bunun bir de daha yakışıklısı var: Batman!

Size partiden kareler eşliğinde styling sürecimi de anlatıvereyim:) Saks mavisi kazağı yerde ararken gökte Super "S" logolu bir tshirt buldum TIFFANY'den. Zaten 'S'yi yerde aramak benim hatam, kız uçuyor yahu:) Kırmızı eteği KOTON'dan seçtim ama hayalimde etek ucundan epey kısaltmak vardı çünkü çizmeleri de uzun seçmiştim, imkan olmadı. Kemer, cape kaban ve gözlükler ise YKM'den. Supergirl'i biraz daha ayakları yere basar hale getirmek için devetüyü bir çift eldiven veee gökkuşağı renklerinde uzun şemsiyesini ise C&A'dan seçtim. Sonunda blog ekibinin diğer üyelerinin süperkahramanlarına katılacak hale getirdim:)


Keşke ama keşke bir çizgi romanda/çizgi filmde yaşasaydım dediğiniz oluyor mu? Ben çok isterdim, hatta bence ben çoğunlukla bir çizgi karakterim:p

Fotoğraflar için teşekkürler Zet Fashion

2 yorum:

Modagrafya dedi ki...

çok cici bir styling olmuş 60ların metropol kadını havası var, madison caddesi'nde yürüyen bir supergirl hayal ettim:) superman supergirl kadar meşhur değildir ama onun da filmi çok güzeldi.
bu arada blogunda yazıları biraz koyup sonra devamı için tıklayın demek daha iyi olmuş sanki, böylece anasayfan daha kolay yükleniyor. ne tesadüf geçenlerde ben de blogumda böyle yapmaya karar vermiştim:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

tesekkur ederiim:) kafamda farkli seylerde vardi ama tabii aynilarini bulmak kolay olmuyor:) devami icin olayini begenmene sevindim ben de sayfa zor yukleniyor diye mailler aliyordum fotolarim da yuksek cozunurluk oldugu icin. gerci sanirim tesaduf sayilmaz cunku blogger bu secenegi gecen hafta otomatikman getirdigini duyurunca hah dedim acaba isime yarar mi:) eskiden beri blonde saladda goruyordum bu sekil olsun istiyordum da becerememsitim:)