20 Kasım 2011 Pazar

KOLEKSİYON | Nine West İlkbahar 2012 ve "Love Fury"

Fotoğraflar: Özberk Baz

Geçtiğimiz hafta markalar için oldukça hareketli idi, yeni sezon heyecanı, yılbaşı telaşı, ilkler, partiler.. İşte hem yeni sezonu tanıtmak hem de bizlerle bir "ilk"ini paylaşmak üzere davet edenlerden biri de NINE WEST'di!


NINE WEST'in ilkbahar/yaz 2012 koleksiyonundaki cicilere, markanın kreatif direktörü Fred Allard'ın (ki kendisine Bay Sempati demek isterim o derece:) bizzat anlattığı yeni parfümleri "LOVE FURY"nin heyecanı da buram buram karışmıştı.



Bir ayakkabı/çanta markasında parfüm? Ben de başta garpisemedim değil ama Allard'ın söylediği iki şey de fena kafama yattı:
1. Ayakkabı, çanta, takı bunlar stile önemli dokunuşlar yapan, fark yaratan aksesuarlar ve Nine West aksesuarda öncü, esasen parfüm de aynı şekilde, çok güçlü, çok fark yaratan bir aksesuar... Doğru:)
2. Stiletto kadınlar için bir cezbetme silahı, baştan çıkarıcılığı var ve parfüm de öyle. Cezbeden, baştan çıkaran, her kadında farklı duran, her kadının farklı taşıdığı.. Aaa doğruuu:)


Bu durumda NINE WEST'in ayakkabı ve çantada oldukça başarılı olduğu düşünülürse LOVE FURY ile başlangıcını yaptığı parfüm konusunda da başarılı olacağını umuyorum.

LOVE FURY en başta kapağı ile göz kırpıyor, çünkü siyah bir stilettodan kapak yapılmış;) Başta biraz ağır geliyor beyaz çiçeklerin domine ettiği koku ama zamanla daha hoş ve çarpıcı hale geliyor, sizinle dolanıyor gibi. Aşırı yağmurlu ve dehşet trafikli bir günün sonunda pek hoş hissetirdi bana en azından:)

Yeni koleksiyona gelecek olursak, en çok göze çarpan çeşit çeşit dolgu topuk, kalınlaşmış topuklar ve artık oldukça incelmiş hatta bazen yok olmuş platformlar! Manolo Blahnik üstadımız zamanında "bir gün hepimiz sözüme geleceksiniz, platform kadar korkunç bir şey yok" diyordu, geldik mi şimdi?!? Ama ben var gücümle platforma sadık kalmak niyetindeyim Manolo'cuğuum:)




Yeni koleksiyonda, siyah ve beyaz renk bloklarından hasır ve deri birliktelikleri geleneksel ve modern karışımını sunarken, rengarenk egzotik desenlerle hazırlanan bir kısım buram buram ekvator yazını getirmişti. BU iki temayla yazın baya bir aşk yaşayacağım garanti ♥ Tribal dokunuşlarla sandaletler, pastel renklerle fildişi karışımı anvelop clutchlar da dikkatimi çekenlerden. En ama en çok pırıl pırıl parlayan glitter parçalar dikkat çekiyor, siz de kayıtsız kalamayacaksınız ama ben çok da hoşlanmadım çünkü çok A+ markaların çok birebirlerini görmeyi yadırgıyorum, biliyorsunuz o konuda sıkıcıyım:p



Kısacası önümüzdeki sezon NINE WEST'de bizi yine çok güzel bir koleksiyon bekliyor, bu defa yanında parfümü ile:)

6 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Ayakkabılara da bayıldım Boom :) Süper.. Ayrıca stiletto kpak fikri de çok hoş! Parfümün kokusunu çok merak ettim :) Öpücükler!!!

http://lunaparkqueen.blogspot.com

kharit dedi ki...

parfümü bilmem ama ayakkabılara bittim boom:)ellerine sağlık yine süper bi post

PELLORA dedi ki...

Boom fotolarda kalın topuklar da görüyorum doğru mudur? Topukları kalınlaştırıyor muyuz?

Güzel post teşekkürler.. yeni sezonu sayende görmüş olduk:)

Melis dedi ki...

Parfümü çok merak ettim. 4. fotoğrafta bir ayakkabı var kii, işte ona bayıldım, benim olmalı :)

lulu's life dedi ki...

renkli dolgu topuklar tam benlik mi ne !! :))) tesekkurler boom !

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Yaz gelsin yaaaa, ya da yaz gelemıyorsa hemen, bu koleksiyon magazalara gelsın de alıp, yaza kadar kutusundan cıkarp seveyım bu sandaletleri :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/