21 Kasım 2011 Pazartesi

HEDİYE | MARCHON'dan Stilinize "Optik" Bir Dokunuş ve Hediyesi

HEDİYE GÖZLÜĞÜMÜZÜN SAHİBİ "MY LIFEBOOK" OLDU! TEBRİKLEER:) MY LIFEBOOK BANA 3 GÜN İÇİNDE ULAŞMADIĞI TAKDİRDE HEDİYEMİZ YEDEK ŞANSLIMIZ MELTEM'E GİDECEK. ÇEKİLİŞ VİDEOSU İSE BURADA:)
HERKESE KATILIMI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Fotoğraflar: Özberk Baz
Model: Deniz Eslek

Gözlükleri düşününce "neredeeen nereye" demiyor musunuz sevgili Styleboomerlar:) Nice çocuğun ilkokul yıllarını katleden, "dörtgöz"den, "şişedibi"ne pek çok acayip sıfatı dilimize yerleştiren gözlükler son yıllarda özellikle de lüks markaların büyük yatırım yaptığı, stilinize altın bir dokunuş yapan birer aksesuar haline dönüştü. Moda işte böyle güzel bir şey ♥

Üstte Hediyemiz Calvin Klein

Şimdi değil gözleri bozuk olanlar, olmayanlar bile "dinlendirici" adı altında pek şukela gözlüklerle görünümlerine hava katıyor. Optik gözlükler pek çok ünlü ismin sık sık kullandığı bir aksesuar: Johhny Depp, Terry Richardson, Justin Timberlake, Cate Blanchett, Katy Perry, Tina Fey, Natalia Vodianova ve dahası.

Daha önce güneş gözlüklerine yer verdiğimiz MARCHON'un pek çok selektif markadan seçmece ürünlerle dolu optik gözlük koleksiyonunu ele geçirip bence baya özlemiş olduğunuz Deniz Eslek modelliğinde sizler için bir çekim yaptık, yanına soğuk kışa gözlüklerle nasıl renk katacaksınız, hangi yüz tipine nasıl gözlük seçeceksiniz kattık. Tabii ki hediye vermeyi de ihmal etmedik:)


Üstte Fendi

Gözlük dendi mi hala çoğumuzun aklına "çalışmak" düşüyor. Esasen bizim gibi habire bilgisayar başında iş yapanlar için, öğrenciler için gözlük olmazsa olmazlardan biri. Ve bence gözlüğünüzü sadece evde bile kullanıyor olsak rahatlığının yanında bize keyif verecek bir renk ve model fena olmaz. İştee favorilerimden bir demet!

Üstte solda Calvin Klein solda Fendi

Şöyle pijamaları çekmiş, kahveyi koymuş, fonda yumuşak bir müzik, üstte dev gibi hırka bilgisayar başında, defter kitap başında gözünüzde kırmızı, pembe, beyaz, siyah kemik bir cici güzel olmaz mı? Bence olur:) Mesela ayukarıdaki Fendi'nin dantele benzer kenarları ile stilinize romantik bir dokunuş kaçınılmaz! Pembe şeffaf çerçevelerle dinamik, aşağıdaki siyah kemiklerle ise zamansız ve cool.

Üstte Pucci

Üstte Calvin Klein

Parizyen bir stili hele sezonun gözdesi preppy trendi uygun bir gözlükle "işte bu" dedirtecek hale getirmek çok kolay! Hatta "gözlükler" bu trendin olmazsa olmaz parçalarından biri diyebiliriz. Ten ve saç renginizle kontrast bir kemik çerçeve ile renk ve romantizm kol kola:) Bebe yaka bir bluz, pileli etek, mary jane pabuçlar kadar elzem mesela kırmızı ya da petrol yeşili çerçeveler... İkisi de kalbimi kazandı!

Üstte Calvin Klein

Optik gözlüklerde sezonun en belirgin trendi mücevher parlaklığında renkli kemik çerçeveler. Kırmızı, yeşil, sarı, siyah... Ama bir o kadar öne çıkan diğer trend dokulu kemik çerçeveler. Örneğin pütürlü görünümü ile aşağıdaki kristal kadar şeffaf gözlük ennnn birinci favorim:)

Üstte ve altta Jil Sander

Biraz daha formal, biraz daha feminen, biraz daha ulaşılmaz bir kadın... Buzlar kraliçesi! Benzer şekilde yine pürüzlü dokusu ile buz mavisi de kışa yakışır.

Üstte Lacoste altta Jil Sander

Degrade çerçeveler ve kemik+metal birlikteliği de sezonun öne çıkan optik gözlük trendlerinden. Köprüde bordo, siyah, lacivert gibi güçlü renklerle başlayan ve rengi aşağıya doğru açılarak şeffaflaşan modeller özellikle küçük yüzler için birebir.

Üstte Calvin Klein

Mücevherlerden farksız parlaklıktaki kemik çerçeveler çok şık kıyafetlere bile eşlik edebilecek kadar şık. Fıstık yeşili, bal rengi, yakut kırmızısı.. Üstelik bizi sarıp sarmalayan 60lar trendinin kilit parçalarından cat-eye çerçeveler ultra seksi:)

Üstte solda Calvin Klein, sağda Emilio Pucci

Ofis şıklığına bambaşka bir hava katacak olansa yine ve en önce gözlükler! Özellikle belli renklerde ve modellerde giyinme rutinine sahip pek çok sektörde birbirinden güzel çerçeveler ofis kalabalığının içinde sizi "farkedilir" ve güçlü kılacak.

Üstte ve altta Lacoste

Beğendiğimiz gözlükleri not aldıysak, hadi önce ŞU SAYFADAN yüz şeklimizi belirleyelim. Gözlüğümüzü seçerken yüz şeklimizi belirlemeli ve aşağıdaki ipuçlarına dikkat etmeliymişiz:
  • YUVARLAK YÜZ: Daha çok köşeli ve yüz hatlarını biraz aşan çerçeveler seçilmeli. Çift üst çerçeveli ve yüksek köprülü modeller de uygun
  • OVAL YÜZ: Hemen her modeli kaldırabiliyor bu yüz tipi esasen ama en güzel görünüm için Dikdörtgen modeller seçilmeli. Gözlüğün büyüklüğü elmacık kemiğinizi geçmemeli.
  • ÜÇGEN YÜZ: Şakaklar geniş ve yüz aşağı doğru daraldığından yuvarlak hatlı ve kalın çerçeveli seçilmeli. Üst kısmız dümdüz olan gözlükler seçilebilir.
  • KARE YÜZ: Elmacık kemikleri ve çene çıkık olduğundan oval ya da kıvrımlı gözlükler seçilmeli. Bunun yanında "cat-eye" denen modeller de pek uygun
  • UZUN YÜZ: Tıpkı oval yüzler gibi dikdörtgen modeller seçmeli, gözlüğün büyüklüğü elmacık kemiklerini geçmemeli .
  • ELMAS YÜZ: Oval, köşeleri hafif yuvarlaklaşmış kare ve kayak gözlüğü gibi yüzü saranlar uygun.
Bunun yanında özellikle sezonun trendi renkli çerçeveler söz konusu olunca saç ve ten rengi de önem taşıyor.
  • Buğday tenli iseniz işiniz kolay:) Hepsi uygun
  • Açık tenli koyu saçlı iseniz renklerin koyu tonlarını, mesela bordo, kan kırmızı, petrol yeşili, lacivert gibi, seçmeniz uygun.
  • Açık tenli sarı saçlı iseniz renklerin açık tonları, örneğin fıstık yeşili, kırmızı, uçuk mavi, pembe, pek hoş.
  • Esmerseniz bal rengi, kristal, kırmızı, karamel tam size göre.
  • Her ten rengi için siyah zaten çok uygun.
Aşağıda MARCHON'un getirdiği pek çok ünlü markanın pek çok modelini yüz şeklinize, saç ve ten renginize sunarım sevgili Styleboomerlar, seçin beğenin:)



Şimdi gelelim hediyemizeee lallaaaa:)
Taa en başta, ilk fotoğrafta ve burada en altta gördüğünüz CALVIN KLEIN marka cici şanslı Styleboomer’ını arıyooor ♥

Peki ne yapmanız gerekiyor? 27 Kasım Pazar geceyarısına kadar

  1. Öncelikle bir Styleboomer yani bu blogun “İzle”yicisi olmalısınız (buton sayfanın altında)
  2. Sonra MARCHON Türkiye Facebook sayfasına tıklayarakBeğen”ivermelisiniz
  3. Son olarak gözlerinizi kapayıp bana “Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat...” diye bir motto vermeli ve yorumunuzun sonuna MAIL ADRESİNİZİ eklemeyi unutmamalısınız. Örnek mi?
"Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat gözden kaçmayacak detaylarla güzel "

Belki günün mottosu sizden gelecek, bizden de size enfes bir CALVIN KLEIN gözlük hohohhooo.

ÖNEMLİ:
Yarışma kurallarına uymayan yorumlar ve adsız yorumlar maalesef onaylamayacak, şanslı Styleboomer çekilişle belirlenerek tembellik etmezsem 28 Kasım Pazartesi günü yine buradan duyurulacak. Hadi bakalım:)

188 yorum:

Cocorosie dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat yasanilasi anlarla dolu

Lunapark Queen dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat kaçırılmayacak kadar güzel! :)

zumracelik@gmail.com

http://lunaparkqueen.blogspot.com

canDirekli dedi ki...

Öncelikle hediye olan gözlüğe bayıldım kiiii boom bilirsin ben bu tarz şeylere uzak dururum kendim kazanmak için yazmam malum :D ama bunu çok beğendim! :) bütün şartları yerine getirdim veeeeeeee;

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat, önünüzde kapalı duran bir perdenin arasından arada sırada bakıp keşfetmeye çalışmaktan daha fazlasını hak ediyor!

mamba dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat tekrarı olmayan bir pembe dizii gibii:D hiç bir detayı kaçırmak istemiyorum..
sundus@century21hedef.com

duygu dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat küçük ayrıntılarla gerekli gereksiz tüm detaylarla güzel. d.aratimur@gmail.com

ece dedi ki...

merhaba izleyicinizim:)firmanın facebook sayfasında beğenim var
"Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü,güzellikler detaylarda gizlidir detaylar için netlik şart:)"
ece kalaycıoğlu
ece.derin@hotmail.com

Feyzana dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü göremediğim,kaçırdığım birçok şey var...Artık kaybetmek istemiyorum onları...

yaprakfeyzan@hotmail.com

Sevgiler..

kakttuss dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat,otobüslerin numarasını göremediğim için geç kaldığım randevular,kaçırdığım fırsatlarla dolu.

deryaekiz@gmail.com

Cocorosie dedi ki...

mail sonradan ekleme olucak :) overnightfashion@gmail.com

ayşegül dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatı yakalamanın yolu ince ayrıntıları görmekten geçiyor.

ayşegül karagülle
aysegine@gmail.com

ilknur dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat biraz bulanık:)

ilknuray_fb@hotmail.com
ilknur ay

edasen dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat sevdiklerimle yaşadığımdan güzel :)

EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

nazo dedi ki...

Hayatı daha net girmek istiyorum çünkü beni mutlu edecek bir sürü renk var!

nazoyla@gmail.com

esra dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat kaçılmaycak ayrıntıların netliğinde saklı

esra_turkal@hotmail.com

aysu dedi ki...

"Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat yaşanacak kadar güzel,kaçırılmayacak kadar hızlı,bitmesini istemediğimiz kadar heyecanlı".
aysudagli86@gmail.com

j.d. dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat onu buğulu görerek mutlu olunacak bir yer değil..

bubenimpartim-jd@hotmail.com

Poziomka dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat -3.75 gözlerimle gözlüksüz görebilmem için fazla net! :(

Sevgisel Çelik
gladrielvardamirsvg@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü, acı-tatlı yaşadığım, yaşattığım hiçbir anı kaçırmak istemiyorum. Hayat anlardan ibarettir.

eddaa_dmrr@msn.com

neey dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat aslında bize gayet net bakıyor bizimde ona hak ettiği değeri göstermemiz lazım.

zaqqaz@hotmail.com.tr

Ömer Derdiyok dedi ki...

Marchon Facebook: Checked
Follow Blog: Checked

:)

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü görebileyim ki hayat bana ummadıklarımı, hayal edemediklerimi verdiğinde gözlerime inanabileyim ;):)

omer.derdiyok@hotmail.com

70s and Today dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü bakmakla görmek arasında fark var!
teşekkürler boom!!!

70sandtoday@gmail.com

70s and Today

myrakin dedi ki...

“Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat en güzel hediye”
Hümeyra AKALIN
myraakalin@gmail.com

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat ,pamuk ipliğine ve bu ipin ucu da marchon'a bağlı..

face:nilay.kivan.emin.aydin.
mail:nilay.kivan-aydin@hotmail.com

şartlar tamam..gözlerim çok bozuk,eski gözlüğüm çok yetersiz..umutla çekiliş sonucunu bekleyceğim ve o güne kadar gözlük almayacağım.........

bana gel marchoooon,benim oll:))

Selin dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü; bir anı bile kaçırılmayacak süprizlerle doluuuu ....
selindeveci@hotmail.com

Karadut dedi ki...

Merhaba,
Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat, gözlerimle yüksek pikselli fotoğraflarını çekip belleğimi sonuna kadar zorlayacağım binlerce kusursuz an, renk ve görüntüyle dolu!

karadutblog@gmail.com

Stardust Memories dedi ki...

hayati daha net gormek istiyorum cunku hayat ayrintida gizlidir... Strdstmmrs@gmail.com

emel dedi ki...

aaaa az öncekinde mail adresimi yazmayı unutmuşum booom...
hayatı daha net görmek istiyorum çünkü, yaşadığımız her an çok kıymetli...
emel-izmir89@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum, çünkü hayat gözlerimi bozdu be!! :)

valla tüm gözlükler çok tarzmış, beğendim :)

pinartatlisu@gmail.com

girlinpurple dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü görülmeyi ve keşfedilmeyi bekleyen binlerce renk var, onları görmem gerek.
sultankocaer@gmail.com
Sultan

zumrutstyle dedi ki...

canım düşündüğün hediye gerçekten çok güzel, öncelikle sana teşekkür etmek gerek! şartlar tamamdır, zaten sıkı izleyicinim :)

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat aslında bakıp da göremediğimiz, görüp de anlayamadığımız, anlayıp da uygulayamadığımız, uygulayıp hata yapıp tekrar başa dönüp daha net görmek istediğimiz detaylarla dolu!

zumrutstyle@gmail.com

zumrutstyle.blogspot.com

öpüyorum seni!

merve demirci dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bugulu gözlerle bakılmayacak kadar degerli ve önemli hiç bir yaşanılanın tekrarı yok. An'ları kaçırmamak lazım.

Teşekkürler

Merve Demirci

mervedemirc@gmail.com

NİNO dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum, çünkü hayat kimsenin göremediklerinde gizli...

Sevgiler
Nino
ninomoda@gmail.com
http://ninostudio.blogspot.com

seçill dedi ki...

merhaba,
bi arkdaşım sayesinde bende uzun zamandır sıkı takipçin oldum boom...şartlar tamam...
hayatı daha net görmek istiyorum çünkü, bakıp da görmediğimiz öyle minik mutluluklar var ki, şu an bunu yazabiliyorsam bile şanslıyım aslında...
secil_bulut@hotmail.com

esra dedi ki...

ya bunların hepsi birer harika...şimdi çıkıp hepsinden birer tane alasım geldi, kötü alışkanlıklar yapıyosun bizde boom:D:D
seni takip etmek çok eğlenceli...
hayatı daha net görmek istiyorum çünkü, aslında çünküsü yok hayat kısa her an bizim için önemli:)
kittythefirst@hotmail.com

emi dedi ki...

"Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü gözümden kaçan birşeyler var'' :)

emieee_y@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat ayrıntılarda gizli.

esra_imren@hotmail.com

merve dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat güzellikleri tadacak kadar yaşanılası.
charming_merwe@hotmail.com

PELLORA dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü görülmeye değer çok renk var:)

pellorablog@gmail.com

inci küpeli kız dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü yaptıklarımı ve yapmadıklarımı daha iyi anlayıp geri kalanını ona göre yönlendirmek için.
hiçbirşey için geç değildir.

meralispartaefe@gmail.com

Adsız dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat, renkleriyle ve ayrıntılarıyla daha güzel...

kbr.zengin@gmail.com

İnci dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü; insanların yüzlerini hep daha net hatırlamak, gözlerinin içine bakarak konuşmak, uzaklarda uçan bir martının kanat çırpışını bile görmek istiyorum....

herkese güzel birgün diliyorum.
incierbay2@gmail.com

haşirigagi dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü manevra yeteneğim artacak :)

cigdem-memis@hotmail

my style on fashion dedi ki...

Bir gözlük kullanıcısı olarak ;

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat benim gördüğüm flu görüntüden daha renkli daha eglenceli ve daha parlak . . .

Hayatı daha net görebilmem için bu cicileri her gün takmam gerekiyor. Eminim ki CALVIN KLEIN bu konuda muhteşem ötesi <3<3


Alewer.
aleverdas87@gmail.com

didem dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayata bu şansı veremezsek mutluluğu tadamayız..

hacioglu dedi ki...

çnkü hayat görülmeye değer birçok şeyi saklar kendine sen nekadarını görmek istersen, hangi çerçeveden bakarsan ve nasıl görmek istersen öyle sunar güzelliklerini önüne.

Nisan Yağmuru dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünküüüüümoda ayrıntılarda gizli =)

uzun zamandırnasıl çerçee alsamçiçekli mi alsam düz mü alsam kemik mi alsam bik bik bik diye düşünen bi miyop için ne tatlı bi hediye bu =D

Damla Keke
dmlglbgm@gmail.com

Basak Demir dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü yaşadığımız her an atlanmaması gereken detaylar,mutlu anlarla dolu ve Mevlana'nın çok sevdiğim sözü;İnsanın gözü neyi görüyorsa, değeri odur..

Boom şahane bir hediye,çok teşekkürler :)

basakdemir89@hotmail.com

Flame dedi ki...

"Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat kimi zaman bir bakışla değişir!"

annelerlehayatadair@gmail.com

kharit dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü detaylarda kaçırdığımız binlerce güzellik var,

facebook adresim:kharit_szl@hotmail.com
iletişim ve twitter:srplyalcin@gmail.com

fn_kn dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatı 2 kişi için görmek zorundayım...
fatmanurkaan@gmail.com

my lifebook dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat gözlüğüm olmadan üzerine sis bulutu çökmüş bir korku filmi gibi:(

fundaslifebook@gmail.com


Ve Denizz çokk güzelsin!
Ve canım boom en başarılı modeli hediye olarak seçmenden ötürü sen duble güzelsin:)

merababenseda dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü aradığım insanı bulamadım ya bi türlü,netleşirse eğer umudum var :)

sedauzunn@hotmail.com

elifilter dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü,etraftaki fırsatları gözden kaçırmak istemiyorum.

elifilter35@gmail.com

Adsız dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat kalbimde olan insanla çok güzel ve ben daha onu doyasıya yaşamaya başlayamadım bile...
zehrizakkum01@windowslive.com

chora dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat gözlüksüz çok bulanık :)

ilkemcaliskan@gmail.com

Ceren Gümüşel dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatım göremeyip kaçırdığım güzelliklerle dolsun istemiyorum:)
cerengumusel@hotmail.com

seda ünalan dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü renkler hayatı daha güzel ve çekilir yapıyor. sevgiler
unalanseda@gmail.com

neval dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü yaşamak görünce daha anlamlı...

neval
nevil-a@hotmail.com

missy dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat benim gördüğümden daha farklı
ozlem_ozgu@hotmail.com

MadamB Fashion dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bu bana verilmiş bir şans sonuna kadar değerlendirmek gerek.
madambfashion@gmail.com

What's Next dedi ki...

şartlar tamam..

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat çıplak gözlerle kaçırabileceğim detaylarla dolu, üstelik gözlerim bozuk olduğu için yakalamak yeterince zor..

eda_nkb@hotmail.com

matilda dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü, kaçırdığım her bir ayrıntıyı bir daha asla yakalayamayacağımı biliyorum..
Bütün şartlar tamamdır Boomm..

fyzgnc@gmail.com

cukulata.alba dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat önünüzde oturan inek öğrencinin sınav kağıdınındakileri kendi kağıdınıza geçirmek kadar eğlenceli ve riskli =)

ebru dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hipermetropum :)

ebrucakir16@gmail.com

Dreamer dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat "göz açıp kapayıncaya kadar" geçer gider...
Büşra, scapula87@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü vize haftam sınavlar beynimi gözlerimi bitirmiş durumda...

kawsem@hotmail.com

Sonne dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat benim; kendimi keşfetmeli ve özgürleşmeliyim... ;)
Teşekkürler Styleboom!
Big kisses... :)
denizguerel@googlemail.com

Unknown dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayata var olan tüm güzellikleri görmek istiyorum


rookieicon@hotmail.com

yavanna dedi ki...

BOOM yine süpersin :) Çekimler harika!

Benim fikrime gelince,
Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bakmak için çok uzun ama görmek için çok kısa!

evenstar.tr@gmail.com

http://alittlebitofall.wordpress.com

sevali dedi ki...

Hayati daha net gormek istiyorum cunku hayat benim icin fazla bulanik :)
zaten izleyicindim, onceden marcon face sayfasini seval kaya mutlu adiyla begenmistim

sevallmutlu@gmail.com

goLdberry dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü o gözlüklerden başka kimsede var mı diye bakmalıyım :)

nalan dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat benim bozuk gözlerimle göremeyeceğim kadar net ve renkli=)

Nalan Akin
nalan_akn@hotmail.com

morkebelek dedi ki...

yuhiii gözlüklü bi boomer olarak bu postu pek bi sevdimmm :)

ve fikrim ise;
Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü insanların hayat içinde saçma sapan hırslarını, kavgalarını, egolarını gördüğüm halde algılayamıyorum..

glgn.shn(@)hotmail.com

şule dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat fazlasıyla flu...




susu_sal_@hotmail.com

semy dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat aslında yeterince bulanık.

semibulbul@hotmail.com

gul dedi ki...

HAYATI DAHA NET GÖRMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ 6 YAŞINDAN BERİ CAMLAR ARDINDAN YAŞANAN BİR HAYATIM VAR.SOĞUK GÜNLERDE SICAK MEKANA GİRİNCE CAMLARI BUĞULANAN VAR YA İŞTE O BENİM :)

bgceren@hotmail.com

akguzide dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bir gozumun 6 diger gozumun 7.25 derecesine bakmayacak kadar acimasiz.

akguzide@yahoo.com

Merve Karaman dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatta dikkatli baktıkça bir sürü güzel ayrıntı olduğunu farkediyorum!!!

Merve KARAMAN
zmervekaraman@hotmail.com

Serena dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü ''hayatım'' bana sunulmuş en değerli armağan..

simplysery@gmail.com

cansu dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat kaçırılmayacak kadar kısa ve güzel...
cansu-b@hotmail.com

İpek Sözer dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat cook guzel!
Sevgiler:)
ipek.sozer@gmail.com

SibelD. dedi ki...

mail adresim ise nehir19_9@hotmail.com

SibelD. dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü;şeytanda mükemmellikde ayrıntıda gizlidir! :))

neslhnkrpz dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat tamamiyle küçücük ayrıntılarda gizli :)

neslihankarpuz@hotmail.com

buuby. dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünküü.. hiç bir anını bulanık hatırlamak istemiyorum! ^^

betulkaraman@live.com

ayten dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü gözlerim okumaktan/çalışmaktan çok yoruldu ve bulanık görüyorum:/

asenturk91@windowslive.com

Bora dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü bunu hakediyorum.

borauzum@gmail.com

cupcake aşkına dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat detaylarda gizli :))

balcdilan@gmail.com

Sehir Kasifi dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hiçbir anını kaçırmak istemiyorum!

burcu.meric@mynet.com

arwen dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat; bugüne kadar göremediklerimle yok olup gitmemeli,yeni göreceklerimle tekrar dirilmeli...

idil23arwen@gmail.com

kübrakaya dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat styleboom u okurken güzel:)

kübrakaya dedi ki...

k_kaya89@hotmail.com unutmuşum heyecandan:D

Acarhatun dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat anlardan ve anılardan ibaret! Bulanık görüntü kayıtlarına son!

ayse82gul@gmail.com

Gunes Ipekoglu dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum,çünkü hayat hiçbir anı kaçırılmıyacak kadar güzel!

gunesipekoglu@hotmail.com

Tuğba dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü kaçırdığım şeyler olabilir :)

tugbadubaz84@hotmail.com

Gozyigit dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bunu hak edecek kadar güzel ve cıvıl cıvıl yaşamaya değer :)
ozyigit.gokce@gmail.com

Shopaholic dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü şu anın tekrarı yok :)

ytutkopar@hotmail.com

Aicha! dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat beklemez :)

aichacoskun90@gmail.com

Hande Nur dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat Boom'u daha net görebildiğimde güzel :)

handenur26@hotmail.com

nefertari dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat vapurun diğer köşesinde martılara simit atan kadını,sokağın diğer ucunda annesinin eteğinden çekiştirip bunu da istiyorum diyen çocuğu yada ineceği durağı kaçırmamak için otobüsün geçtiği durakları telaşla takip eden bir çift yaşlı gözü en ince ayrıntısıyla görünce yaşamaya değer.

dilergizem@gmail.com

akdeniz dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat muhteşem
bloğunu izliyorum
oğuz akdeniz
akdenizzzzzz@gmail.com

şeyda dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü gözden kaçırdığım çok şey var ;) syda_glc@windowslive.com

Burcu dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü bu hayatı sadece bir defa yaşama şansım var...

burcusevimm@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat kızımın her hareketini görmekle güzel

ebrusoylu86@gmail.com

Köklerden Uzağa dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatın keyfi ayrıntılarda gizli.
bernasagun@gmail.com

sihirLi/Kedi dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat,flu olmayı hak etmiyor...
g.kalkin@gmail.com

Özo dedi ki...

boom bu süper bişi...Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü pürüzlü bi görüntü hiiç hoş olmaz:)

Özo dedi ki...

hotmailimi eklmeyi unutmuşum :( ackgz23@hotmail.com

havva dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü yaşadığımız her an bize verilmiş bir hediye ve bu anlar net görülecek kadar özel...
hkansiz__35_@hotmail.com

DerinMaVi dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü,şu haliyle bile bizi bazen sıkıyorsa pürüzlerle bulanıklıkla hiç çekilmez:)
ali_bakirrr@hotmail.com
ali

HELYU dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat, bana hep değerlisini hediye etti...(:

handernk@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hayati daha net gormek istiyorum cunku hic bir detayi kacirmak istemiyorum.

esra dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü çok meraklıyım, kim neyi, nasıl giymiş görmeliyim. Mimikleri ne anlatıyor kaçırmamalıyım:)
gözlük çok güzel benim olsunnn
senin zaten izleyicinim,
t..g... olarak beğendim face de.
bilmisbalik@gmail.com

coffeebean dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat tüm güzel ve çirkin yanları görülmeyi hak ediyor.

aycangonen@gmail.com

merve dedi ki...

seni severek takip ediyordum zatennnnn:)
Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü, ayrınlar bazen daha keyif verici olabiliyorrrrr:)
merve_izmir92@hotmail.com

tuna dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü, görülmeye değer çok şey var...
tuna_yamann@hotmail.com

Bilge Çavuş dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum cünkü hayat cok kısa.

bilgecvs@gmail.com

koraysever dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat sadece onu güzel görene güzel gözüküyor.
magdeleineblanche@gmail.com

ocean dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat çok kısaa

ddagdelen@gmail.com

Nil Üstel dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bir sınavdır; ama diğer sınavlara pek de benzemez bazen yaptığın bir yanlış, tüm doğrularını götürebilir.yanlış yapmak istemiyorum(:

nil üstel
nlustl@hotmail.com

fuisa dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum (inşallah yeni gözlüğüm sayesinde) çünkü, gözden kaçırdığımız o kadar çok sey var ki..

fuisafashion@gmail.com

Sevde dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayattaki küçük mutlulukları gözden kaçırıyorum.
sevdekayen@gmail.com

essra dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat ayrıntılarıyla güzel.. :) lukeesra_7593@hotmail.com

zıbırtı dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyroum çünkü yaşamın aynılığından yeni şeyleri farkederek kurtulabilrim.
bozkurtb49@yahoo.com

tuğba dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat görebildiğimden çok daha fazlası..

tugbaton@gmail.com

Elf in Alphabet dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat yakından daha güzel :)

durnaelif@windowslive.com
:*

Mısra S♥ dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü, hayatı daha net görmek istiyorum:) misraseven@gmail.com

Derin dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat görebildikçe anlam buluyor.

Ayça Karabulut
aychaderin@gmail.com

emel dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü küçük ayrıntılar bize büyük mutluluklar yaşatabiliyor:)
lady_17__@hotmail.com
emel

meltem parçalı dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatın her saniyesi yaşamaya değer.
meltem parçalı
beyourself_1345@hotmail.com

gizem parçalı dedi ki...

hayatı daha net görmek istyiorum çünkü hayat calvin kleinla güzel:)
gizem_parcali@msn.com
gizem parçalı

ilyedaa dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat gözlerimi bozdu..

ilyedaa@hotmail.com

author dedi ki...

"Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat küçük ayrıntılarda saklı."

searvius@gmail.com

EmelAkdogan dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü... Bu sezonun trendi ördek yeşili almak yerine petrol yeşili almak istemiyorum ve mağazaların garip spot ışıklarında renklerini göremeden yaptığım alışverişlerde paketlerimi evde açında kötü süprizlerle karşılaşmak istemiyorum
Emel Akdoğan
emelakdogan_@hotmail.com

Özge Arpat dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayata bir kere geliyoruz...

Ozge Arpat
ozgearpat@gmail.com

missT dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bu sıralar bana çok bulanık geliyor:/

tugce_parlak@hotmail.com

SUNAKTUG dedi ki...

hayatı daha net görme istiyorum çünkü öğreneceğim çoook şey var
sunaktug@hotmail.com

Attraversiamo dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat detaylarla yaşanmaya değer.

yilmaz.cansu296@gmail.com

star keeper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
TheChocolatte dedi ki...

“Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat, kaçırılmaması gereken detaylarla doludur "

Boom, Deniz Eslek gene harika iş çıkarmış Tebrikler...
Hediye gerçekten benim net görmemi sağlayacak çünkü uzağı göremiyorum :(

e.essma@hotmail.com

Aktuelmoda dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatta görülmeye değer o kadar çoook güzellik var ki...

aktuelmoda@gmail.com

MAVİ FLAMİNGO dedi ki...

hayatı daha net görmem gerekiyo çünkü karşıdan gelenin ayakkabısını görmem gerekiyo :) behiyesena@hotmail.com

melike dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü,hayat görülmeye değer o kadar çok şey barındırıyor ki bazen bir ömür yetmiyor..
(me_like1691@hotmail.com)

zuzu dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum zira kaçırdığım ayrıntılar var ona dair.
zuhal.mes@gmail.com

mervee dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü at gözlüklerinden kurtulup bu cicileri denemenin tam zamanı:)

mervercan@hotmail.com

. dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat gözlükler sayesinde daha da net :D

fashionisable@hotmail.com

melis şen dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bulanıkken midem bunu kaldırmıyor

sen_melis@windowslive.com

monika dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum, çünkü aşkın gözü zaten kör, bari ben net göreyim

crestfallensoul9@gmail.com

cansu dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat flu görenlerin göremediği kadar güzel..

cns_fb@hotmail.com

GoNrLc dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatın içindeki olayların farkına varmam için olup bitenleri net görmeliyim.
gonul__altun@hotmail.com

Shoendrella dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat çok kısa. Tum bu ayrıntıları kacırmamak icin gözlerimizi dort açmalıyız.

shoendrella@gmail.com

zafer dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum
çünkü bu şekilde dikkatimden kaçan çok şey var....
dj_zafer_97@hotmail.com
zafer

queen_ff dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat,gözlerimi kısıp bana el sallayarak gelen kişiyi daha uzaktan tanımak istiyorum.Hay Allah bu kimki demekten bıktım :))
queen_ff@hotmail.com

Bibu Butik dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat kaçırılmıcak kadar değerli..


bibubutik@gmail.com

Chloé dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü gördüğüm tüm renkler hayatıma rengini katıyor ve ben her şeyin net berrak ve rengarenk olmasını istiyorum!
ezgates@gmail.com

Adsız dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü calven ve sytle boom'u tesadüfen tanımama rağmen çook sevdim! :) Hayat yaşamaya değer..
random beni seç lütfen 2 numaralı gözlük çerçevem çok eskidi :P
2923. izleyicin oldum şekerim
seda2051@gmail.com

gülseda dedi ki...

Bir gözlük kullanıcısı olarak 'Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayata 'CALVIN KLEIN' in penceresinden bakmak istiyorum
gulsedakurt@hotmail.com

S.T dedi ki...

'Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü eşime bu gözlüğü hediye etmek istiyorum
garibandostu@hotmail.com

wantthefashion dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat kaçırılamayacak heyecanlarla dolu.

s3d3f_ozsoy@hotmail.com

mira dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat en ince ayrıntılarına kadar yaşanmalı.

littlebluesunshine@hotmail.com

Adsız dedi ki...

"Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü şu kısacık hayatta aşkı daha iyi görmek duymak hissetmek istiyorum=)"
ayşe kayalı

magendiea@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bu saatte gözlükle de mutlu olabileceği gösterdi bana =)) Gözlük almam gerek ertelemekten belkide daha da ilerledi miyopum :( gözlükçüye gidip her seferinde hayatta takmam diyerek çıkıyordum (hala lense sıcak bamıyorum )ama bu gözlüklerle sıradan olmayacağım kesin evet artık kabul ettim takabilirim:P
Sevgilerle Canan
cymcmc@gmail.com

mltmcyln dedi ki...

artık miyopluğumla barışık olup gözlük takmak istiyorum :)))

meltemceylan_@hotmail.com

asena dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü, kaçırdığım birşeyler var!

asenabaser@gmail.com

Hatice Yavuz dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü liseden beri gözlük yerine lens kullanmaktan bıktım.

htc.yavuz@gmail.com

ece..* dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü bu gözlükler çok şık :D

sofistkedi@hotmail.com

damla dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat cK'ım olmadan çooook bulanık !

basakdamla@hotmail.com

reyhane dedi ki...

“Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat net gördükçe güzel”
reyhanlahersey@gmail.com

eylem dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü karşımdan gelenin kim olduğunu ve ne giydiğini görmem lazım :) eylemyilmaz-@hotmail.com

Canan dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat bir çikolata kutusuna benzer ve ben o kutudan çıkanları beş duyumla hissetmek istiyorum (çok zormuş bir motto bulmak :P)
cnn_d@yahoo.com
Canan

zeliss dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü henüz ruh eşimi bulmadım :)

zehra nur konyalı
zhr_nur@hotmail.com
zehranur-21@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum; çünkü dilemmalardan çok sıkıldım. (merve.complicated@gmail.com)

^ Çilekli Fondü ^ dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü etrafımdaki bulanıklıkların hayatı kaçırmama sebep olmasına izin vermek istemiyorum....

snmdlk@gmail.com

zzencefill dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat her renginin tadını çıkarmam için var.

duygusaygin@yahoo.com

ceylii dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat hiçbir anı bulanık görülmeyecek kadar değerli.

ceymen@hotmail.com

zeliha dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatın da beni "net" görmesini istiyorum!
zeliha.goktepe@gmail.com

zeliha dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayatın da beni "net" görmesini istiyorum!
zeliha.goktepe@gmail.com

Nisa dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat tüm detaylarıyla görülmeye ve yaşanmaya değer! (nisa.atay@gmail.com)

hamhayal dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum cünkü hayat kacırılmayacak detaylarda saklı

hayal
hamhayal@yahoo.fr

emine çelik dedi ki...

“Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü; bu hayat benim hayatım artık ürküp kaçırdığım fırsatların,geri getiremeyeceğim ve tekrarı olmayan zamanın, nasıl biri olduğunu anlayamadığım insanların arkasından kısık gözlerle bakmak istemiyorum.”

eemineeclk@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat her ince ayrıntısına kadar görülmeye değer:)

angelgulsah@gmail.com

L.Şermin dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayallerimin peşinden koşarken karşıma çıkacak güzellikleri kaçırmamam gerek...

leylaserminyavuz@gmail.com

Unknown dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum cünkü,görebildiğim herşeyi kızıma da gösterebilmek için,iyisiyle ve kötüsüyle...

meric_nil@hotmail.com

Ozden dedi ki...

hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat hiç bir detayı kaçıramayacak kadar kısa!

öpücüklerr boom :)

ozdenoz.oz@gmail.com

Ozden

ırmak dedi ki...

selam boom Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü çok sakarım:D

ir.makk@hotmail.com

ırmak dedi ki...

selam boom Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü çok sakarım:D

ir.makk@hotmail.com

Hülya. dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü; güzellikler ayrıntıda gizlidir,ayrıntıysa renklerde :))

melankoliq_hully@hotmail.com

Merve G. dedi ki...

Hayatı daha net görmek istiyorum çünkü hayat rengarenk.
Merve Gökmen
merveg84@gmail.com