29 Kasım 2011 Salı

HEDİYE | TRIWA'dan Zamanınıza Layık Bir Saat

HERKESE TEŞEKKÜRLER. KAZANANIMIZ BELLİ OLDU! TEBRİKLER CHICHI:) ÇEKİLİŞ VİDEOSU BURADA
Size bu hafta da sürprizim var dememiş miydiim:) Noelboom zamanları geldiiii (hadi bi yandan içinizden jingle bells söyleyin, detone olmaktan çekinmeyin hohohoo:))
Styleboomerlar bilir ki ben hep "aksesuar" derim, mükemmeliğin, bir görünümü farklı stillere büründürmenin, ruh halinin yansıması hep aksesuardadır. İşte bu çeşit çeşit aksesuarlar arasında, bazı insanlar saatlerine farklı şekilde düşkündür. Ben uzun süredir 2 saat arasında gidip geliyorum, biri anneannemden çiziklerle dolu, ve her çiziği beni gülümseten vintage bir saat; diğeri annemden mezuniyet hediyesi. Demek ki ben saatini "özel" birşeylerle anlamlandıran gruptanım:)

Yeni saatim ise TRIWA'dan yine bir çeşit mezuniyet hediyesi, yani yine bir anıyla bana özel. Şimdi bir tane de ben size hediye edeceğim; otobüs beklerken, havaalanı kontrolünde öterken, randevunuza geç kalmış hızlı adımlarla yürürken, sınıfta zil çalsın diye oturmuş sabırsızlanırken, gece 12 olsun da "sevdiğimin doğumgününü ilk ve en önce ben kutlayayım" diye düşünürken, "kaç saat oldu nerdesin be adam grrr" diye hesap sorarken siz de beni hatırlayın diye ♥



TRIWA, Facebook sayfasından görebileceğiniz gibi bir sürü çeşide sahip! Her karaktere, her stile, hele son zamanların en hit trendi olan bol bol bilezikle takılmaya müsait bir dolu çeşidi var. Ben sizin için, adını Rusya imparatorluğunun son hükümdarı Çar Nicholas II'nin en küçük kızı Düşes Anastasia Nikolaevna'dan alan "Anastasia" modelini seçtim. Bahtınız benzemesin ama ismi çok havalı cismi çok kokoştu, seçimimde bunlar etkili oldu:)

Hediyeye geçmeden sormak istiyorum bizi hep yenen, hep şaşırtan "zaman"ı elinizde olsa geri mi almak isterdiniz, ileri mi? Siz bir "keşke" insanı mısınız yoksa bir "dilek" insanı mı? Bazen o bazen diğeri mi? Peki ya seçmeniz gerekse:) Mesela şimdi olacağı gibi...
Evet gelelim hediyemizeee lallaaaa:)
Yukarıdaki fotoğrafta TRIWA marka "Anastasia Dandy" cici şanslı Styleboomer’ını arıyooor ♥

Peki ne yapmanız gerekiyor? 04 Aralık Pazar geceyarısına kadar
  • Öncelikle bir Styleboomer yani bu blogun “İzle”yicisi olmalısınız (buton sayfanın altında)
  • Sonra TRIWA Türkiye Facebook sayfasına tıklayarak “Beğen”ivermelisiniz
  • Son olarak gözlerinizi kapayıp bana “Elimde olsa zamanı geri (ya da ileri) almak isterdim...” diye başlayıp zamanı nereye çekerdiniz yazmalı ve yorumunuzun sonuna MAIL ADRESİNİZİ eklemeyi unutmamalısınız. Örnek mi?

"Elimde olsa zamanı 11 sene öncesine mezuniyet günüme alır ve aklımı
başıma devşirip
okuldan hızla kaçardım:)"

ya daa

"Elimde olsa zamanı 1800ler İngilteresi'ne götürür, kır şatolarından birinde Mr. Darcy'yi beklerdim:)"

ya daa

"Elimde olsa zamanı ileri alır, ışınlanmanın icat edildiği yüzyıllara
gider trafik çilesinden kurtulurdum oooh:)"

şeklinde:) Çok merak ediyorum zamanı nasıl bükeceksiniz:)

ÖNEMLİ:
Yarışma kurallarına uymayan yorumlar ve adsız yorumlar maalesef onaylamayacak, şanslı Styleboomer çekilişle belirlenerek tembellik etmezsem 05 Aralık Pazartesi günü yine buradan duyurulacak. Hadi bakalım:)

253 yorum:

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 253   Yeni›   En yeni»
alice dedi ki...

meraklı bi insanım genelde ileriye gidip görmek istediğim çok şey var amaaa en çok zamanı geriye almak, 1920li yıllara gidip Atatürk'le tanışıp biraz zaman geçirebilmek, sohbet edebilmek isterdim ! =)

missberrycherry@gmail.com

nazo dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri alır, yaşadığım sehirden kurtulurdum.

nazoyla@gmail.com

SWL dedi ki...

Merhabalar izleyicinizdim zaten.Facebook'tan beğendim nick " swl sevalvemoda". Elimde olsa zamanı ileri alır jetgillerdeki gibi ise gitmeden beni uyandıran, dusumu aldiran, kahvaltımı hazırlayıp yediren,...bir düzeneğim olsun isterdim. 5dk da bakırköy ohh ne ala:)

coco-jelly dedi ki...

Süper süper hadi bol şans herkeslere...şartlar tamamdir:)

Elimde olsa Zamanı bir ileri bir geri yapar dondururdum ;)

cocojellyblog@gmail.com

Kalbişeker dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileriye alıp tasarlanan elbise modelini kendi kendine dikibilecek makinaların olduğu çağda olmak isterdim :)

sevgisevdalisi@gmail.com

Adsız dedi ki...

şartlar tamam
ozlemel
ozlemelmacigil@hotmail.com
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002364876297
Elimde olsa zamanı çoook ileri alırdım, insanlığın ne yönde ilerleyip hayatı kolaylaştırmak için ne gibi şeyleri icat edeceğini çok merak ediyorum.

kübra dedi ki...

Elimde olsa zamanı 2011 KPSS gününe geri alır bir net daha fazladan yapar ve yarım puancıkla kaçırdığım ulvi öğretmen atamasının içine girer, atanırdım. Bu yorumun adını da atanamayan öğretmenin hıçkırıkları koydum yüksek müsadelerinizle :)


kubra_ozturk54@hotmail.com

Kübra Öztürk

ozg dedi ki...

elimde olsa zamanı ileri alır tatillerde uzaya marsa falan seyahate gidiyor olmak isterdim
belongtolisa@yahoo.com

zeynep78 dedi ki...

merhaba;
takipçinim seve seve :)
face sayfasındayım ve paylaştım,
http://www.facebook.com/zeynep.efe
twitterda paylaştım;
https://twitter.com/#!/efsane78/status/141302680986460161
bloğumda duyuru yaptım;
http://efsane78.blogspot.com/2011/11/style-boom-ve-triwa-saat-hediyesi.html

veeee zamanı 4 hafta ileriye almak isterdim sebebi ise şuan minicik elleriyle ve ayaklarıyla içimde kıpırdayan minik prensesime kavuşup onu koklamak :)

sevgiler ..
inşallah şanslı olmak dileğiyle..

teşekkürler..

zeynep efe
zeynepefe78@gmail.com

i-life's blog dedi ki...

zamanı geri alır böylece içimde kalan birkaç şeyi düzeltir ve zamanı ileri almama gerek kalmadan kaderimi yönlendirebilirdim aay ne kadar depresif bir yorum oldu ama bu saat bana çok yakışıcak :)
followipekella@gmail.com

ms dedi ki...

elimde olsa zamanı geri veya ileri almazdım :) anı yaşamak ve keyfini çıkarmak en iyisi :)

merf12345@hotmail.com

missy dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri almak ister,şuan hatta olmayan sevdiklerimle daha fazla vakit geçirirdim.

ozlem_ozgu@hotmail.com

akguzide dedi ki...

elimde olsa zamani geri alir *ilerde ayni hatayi yapmaz diye dusunup affettigim insanlari affetmezdim.

akguzide@yahoo.com

j.d. dedi ki...

Hmm, aslında yapmak istediğim birçok şey olurdu ama ilk aklıma gelen 1600 ve 1700'lü yıllara geri dönmek olurdu ama mümkünse ben Londra'da yaşıyorum ve zengin bir ailenin kızıyım:D Şu sıralar çok fazla tarihi aşk romanı okumanın yan etkisi olsa işte :D

bubenimpartim-jd@hotmail.com

günay dedi ki...

merhaba boom :)
elimde olsaydı ben zamanı geri alıp babamın vefat ettiği güne gider ve son anlarında onun elini tutmayı isterdim :( biliyorum biraz hüzünlü oldu ama içimde uhde kalmıştır o son anları onunla paylaşamamak..
gunayes@yahoo.com

ece dedi ki...

merhaba yine harika bir kampanya..
firmanın facebook sayfasını beğendim ece kalaycıoğlu olarak
Elimde olsa zamanı 8 yıl önce soğuk bir kasım sabahını olabilecek en sıcak duyguyla bastıran bana annelik gibi kutsal bir duyguyla tanışma imkanı veren kokusunu içime çekip te doyamadığım kızımın doğduğu saatlere alırdım aynı duyguyu tekrar yaşamak isterdim doludizgin..
sevgiler..
ece kalaycıoğlu
ece.derin@hotmail.com

Mine Aydoğmuş/EŞREFOĞLU RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU dedi ki...

elimde olsa zamanı 3 sene geri almak isterdim, ondan ayrı olmayacağım bir seneyi doya doya yaşamak için !

mine_erbil@hotmail.com

convallaria majalis dedi ki...

merhaba boom :)
elimde olsa zamanı geri alıp bütün aile fertlerinin aynı odada uyuduğu sımsıcak sobalı odada herkes okula işe dağıldıktan sonra evin küçük ferdi olarak sırıtarak koşarak yatağıma geri döndüğüm günlere gitmek isterdm :)
mugeekici3@gmail.com

tuğçe kaya dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri almak isterdim. Başıma gelenleri yastık altına koyup; hoşuma gidenler ne alemdeymiş, onlara bi bakınırdım. Mesela şu an evleniceğim adamla tanıştığım saate gitmek istedim. Çok heyecanlı değil mi? evet evet bunu gerçekten istediö şu an :)


tuucekaya@hotmail.com

y. dedi ki...

elimde olsa kızımı kucağıma aldığım an'a geri dönmek isterdim, onu tekrar tekrar yaşamak için...
ikinci bir şans daha verirsen bu büküşe, çekinmeden gider ortaçağda düşes falan olurum.
y.deepsound@gmail.com

ESMANUR dedi ki...

''zamanı geriye alma şansım olsa 11 sene öncesine gider..... hamile kalmadan önce ya bir genetik tarama yada her ne tahlil gerekiyorsa onu isterdim.çünkü insanın aklına gelmeyen başına gelebiliyor.....ve hatta biraz daha zamanı ileri alıp varımı yoğumu tıp bilimine yatırıp bebeklerin engelli doğmaması için tıp adına ne gerekiyorsa yapardım.



izleyicin oldum

KAMPANYANI FACEDE DUYURDUM


http://www.facebook.com/profile.php?id=100000938797944#!/profile.php?id=100000938797944

senin face sayfanı beğendim



ESMANUR BAĞÇİ
esmaenes@gmail.com

Pirlanta kutusu dedi ki...

Elimde olsa zamani geri alir, sacma sebeplerden dolayi uzuldugum gunlere gider, ve o zamanlari yeniden bu kez mutlu olarak yasamaya calisirdim. Insanin akli basina gec gelebiliyor biraz :)

esra.k.karahan@gmail.com

Unknown dedi ki...

Elimde olsa zamanı durdururdum boom. haziranda mezun olmuş olacağım ve birçok meslektaşım gibi türkiyenin atanamayan öğretmenleri ordusuna katılacağım çünkü..

kawsem@hotmail.com

özgebartın dedi ki...

cnm izleyicinim ve face sayfasını beğendim. Çekilişi facede paylaştım. http://www.facebook.com/profile.php?id=60975846&ref=tn_tnmn
Eğer zamanı geri alabilseydim herşeye en baştan başlamak isterdim içime sinmeyen olayları düzeltmek isterdim.

Özge ÇAY
ozgecay74@gmail.com

Unknown dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alırdım ve yüksek lisansa başlama kararını vermezdim. evet şu sıralar en büyük pişmanlıklarımdan kendisi :)) senin gibi bi akademisyene bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama. hehe :))

pinartatlisu@gmail.com

Deniz Anası dedi ki...

Zamanla oynamaktan pek hoşlanmam ;P ama ille de oyna dersen benim için 2017 yeterli çünkü o tarihte ev sahibi olucam. Benim için bu hediye hem yeni yıl hemde yaklaşan doğumgünüm için güzel bir jest olucak :) yelizcaglayan@gmail.com

HELYU dedi ki...

"Elimde olsa zamanı 4 sene öncesine mezuniyet günüme alır ve boom un yaptığı gibi ünv tede kalırdım...:)"


handernk@gmail.com

Cemile dedi ki...

Eğer yapabilseydim; zamanı ileri alır,doğmamış torunlarımla olmak isterdim.fruktozcee@hotmail.com

nur dedi ki...

Elimde olsa zamanı anne karnına düştüğüm güne alır ve 2000li yıllarda doğmak için kendimi biraz daha beklemeye alırdım :)
binnurince62@hotmail.com

boomcum face de de beğendim çok öpüyorum.

Miss.Müg dedi ki...

merhaba BoOoOoM .... (:

Ben tarihi 13 Aralık 2006 'ya geri dönmek ; "yani rahmetli bitanecik babamla birlikte geçirdiğimiz son doğum günüme bana son kez hem çok acı,hemde doyumduzca sarıldığı o dakkikaya geri dönmek orda da bi süre daha kalmak isterdim !!!
Son doğum günü hediyesi sıcaklığını hala hissettiğim o kocaman sarılmasıydı ... 21 Aralık 2006'da da kaybettik kendisini ...


mgsnrdgn@hotmail.com

Sayın KARACA dedi ki...

Elimde Olsa zamanı 26 yıl önceye yani annemin beni dünyaya getirdiği ilk ana geri dönmek isterdim böylece bu dünyada doyamadan kaybettiğim annemle sıfırdan bir hayata başlardık.

sayinkaraca@gmail.com

anonimyazıcı dedi ki...

elimde olsa zamanı 2004 yılına geri alır; hukuk fakültesine değil, puanımın tuttuğu ve gerçek hayalim olan boğaziçi edebiyata giderdim. böylece idare eder derecede sevdiğim bir işe saplanıp kalmaz, koşuşturmacası yüzünden de edebiyat konusunda bu kadar körelmezdim:/

neyse boomcum artık hediyeni kazanırsam onunla teselli bulurum. :)

duygucan yazıcı
duygucanyazici@gmail.com

octobrina dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri alır ; hayatımdaki en güzel insanla en güzel günlerimizi bir an önce yaşamaya başlardım :)

senemdemiray@gmail.com

Adsız dedi ki...

Eğer elimde olsa zamanı bir sene ileri alırdım, nişanlım şuan askerde, hemencik bitmiş olurdu :)

esra_imren@hotmail.com

kharit dedi ki...

facebook ve twitterdan takipteyim, facebook:kharit_szl@hotmail.com
twitter ve iletişim: srplyalcin@gmail.com

elimde olsa zamanı ileri alır sevgilimin askerden geldiği güne gitmek isterdim...

burada milliyette yazmaya başlamışsın tebriklerrrrrrr

neslhnkrpz dedi ki...

elimde olsa zamanı ileri alır, tüm hayallerimi gerçekleştirdiğim yaşamımı doyasıya yaşamak isterdim :)

neslihankarpuz@hotmail.com

NİNO dedi ki...

Elimde olsa zamanı birkaç ay sonrasına alırdım düğün zamanımaaa...:)

Hediyeler konusunda pek şanslı diilim ama yine yazıyım istedimm..

Sevgiler
Nİno
http://ninostudio.blogspot.com
ninomoda@gmail.com

Stardust Memories dedi ki...

elimde olsa zamanı bir 50 yıl öncesine alırdım, kalırdım bir süre o zamanda...


strdstmmrs@gmail.com

NİNO dedi ki...

Elimde olsa zamanı birkaç ay sonrası düğün günüme alırdım:)

Face'te beğendim sayfası Sinem GÜZEKİN olarak..hediyelerden yana şansım pek iyi değil ama şansımı denemeye karar verdim

Sevgiler
Nino
http://ninostudio.blogspot.com
sguzekin@gmail.com

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Elimde olsaaa.... dur bi düşüneyim,

Hazır bezin icat edilmediği ve orkid yerine pamuk kullanılan zamanlara ıııhhhh,

Bence yüzyılın en şansız nesli olan 1990lara da ııhh,

Susuzluk, kirlilik ve yoğun trafik gibi sorunların baş göstermesi muhtemel gelecek yıllara da ııh,

evet buldum kahkahaları en hesapsızca savurduğum, kendimden başka kimseye hesap vermediğim, her anlamda hesapsızca yaşadığım ve henüz Bahadır'la tanışmadığım (!) üniversite yıllarıma dönmek isterdim ben.Bekar, çocuksuz ve mutlu:)

alisverisdanismani@gmail.com

lulu's life dedi ki...

ahhh boom ah ! Elimde olsa zamani 14 yil geri alip canim dedeme bir kez daha sarilirdim, ama cok siki ve o meshur sigara kokusunu icime ceke ceke.. (Hep Cagan Irmak'in isleri bunlar... )

lutfiye_alper@hotmail.com

aslıhan dedi ki...

“Elimde olsa zamanı geri (ya da ileri) almak isterdim 20 li yaşlarıma çekmek isterdim,hiç hatasız geçen yıllarım olurdu hatırladıkça bana sıkıntı vermezdi:(
şartlar tammdır linkim;http://www.facebook.com/profile.php?id=1510047862/aslı üstün/yakamozperi@hotmail.com

Unknown dedi ki...

yeniden başlmak için herşeye geri almak isterdim. yılları Keşke olsa


rookieicon@hotmail.com

suzan7814 dedi ki...

slm.izlemeye aldım sayfayı beğendim.

elimde olsa zamanı bundan 8 yıl öncesine alırdım eşimle evlenirkenki yapmış olduğum birtakım hataları yapmamış olurdum elki..

suzan doğan
suzan7814@hotmail.com

Çağla ŞANLI dedi ki...

elimde olsa zamanı geçtiğimiz Temmuz ayına alıp bir trafik kazası sonucu şuan yanımda olamayan canım anneme onu çok çok sevdiğimi söylemek isterdim :(((

caglaveyasam@gmail.com

saliha dedi ki...

cnm izleyicinim ve face sayfasını beğendim. Çekilişi facede ve twitter da paylaştım.
http://www.facebook.com/profile.php?id=582079264
https://twitter.com/#!/salihatemiz
şuan hatta olmayan sevdiklerimle daha fazla vakit geçirirdim. Şuan hatta olmayan sevdiklerimle daha fazla vakit geçirirdim.
Saliha temiz
salihatemiz@hotmail.com

SeLeN dedi ki...

Yine şapşahane bi hediye Boom,süpersin...
Hıımmm, ben zamanı bi 5-10 yıl geri alır, annemi üzdüğüm zamanları düzeltir ve onunla biraz daha zaman geçirmek isterdim. Elini tutup son ana kadar hiç bırakmazdım :(

SeLeN dedi ki...

Yine unuttum Boom :(

selenkutluay@gmail.com

aklımsendekaldi dedi ki...

nurcan işlek
nurcanislek@hotmail.com

zamanı geri almak isterdim...zamanı daha verimli daha mutlu yaşamak adına...keşkesiz bir dünya yaratmak için...

Seher dedi ki...

boom sana bayılıyorum sıkı takipçinim.
Elimde olsa zamanı geriye alır çocukluğuma geri döner daha dikkatli kararlar verir ve hata yapmazdım.

SEHER KARACA
seher_89@msn.com
sherkrc@gmail.com

Nisan Yağmuru dedi ki...

elimde olsaaa zamanı azıcık ileri alır şu hazırlık sınıfını geçerdim bıktım vallaha billaha..

damla keke

dmlglbgm@gmail.com

sade-siyah dedi ki...

Elimde olsa zamanı 2 ay geri almak isterdim o çantayı almasamda olur demeseydim her yerde arıyorum ama malesef :/ cimriliğin yeri ve zamanı doğru ayarlanmalıymış bunuda öğrendim.

going_under_sc@hotmail.com

my style on fashion dedi ki...

Ahh Boom yine muhteşem bir hediye.Zamanın akışına baktıkça bakası gelecek insanın bu harika saat sayesinde (:

“Elimde olsa zamanı 10 Kasım 1938 tarihine alıp saati hiç 9.05 geçirmezdim.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için zamanın ona ölümü getirmemesini isterdim. . .

Alewer.
aleverdas87@gmail.com

Herkese bosbol şans diliyorum <3

Bahar dedi ki...

Selam Boom:) Oncelıkle Ankaradan Sevgıler :):)

Elimde olsa zamanı geriye alır 1970 lere gıderdım :) minicik etekler, pelus sapkalar, beyaz mınık topuklu ayakkabılar/çizmeler giyer, Istanbul,un bogaz manzarasında agacların arasında sevgılımle bulusur, yazlık sinemada film izlerken cekirdek yerdim.. :) Belki SES dergisinin yarısmalarına katılıp, yesilcam yıldızı bıle olabılırdın, kimbilir :):)

baharatalay61@gmail.com

nsysr dedi ki...

Elimde olsa zamanı ne ileri ne geri sarardım. Mümkünse bu yılda sabit kalsın. Mutlu, genç,enerjik...

neseysr@gmail.com

pinar dedi ki...

Elimde olsa zamanı geriye alıp eski sevgilime yeniden yeniden yeniden aşık olmak isterdim garip ama evet çok isterdim:)

piiinar7@gmail.com

melodyofcolors dedi ki...

Elimde olsa zamanı bir buçuk yıl falan ileriye alırdım böylelikle bütün bu kpss iş bulma süreci falan geçmiş işsizlikten kurtulmuş mutlu mesut yaşıyo olurdum :)

bloğunu zaten izliyorum acebook sayfasını da beğendim :)

melodyofcolors@gmail.com

http://melodyofcolors.blogspot.com/

Shoendrella dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri alır,ÖSSye tekrar girer bu bölümü asla seçmez bu mesleği asla yapmazdım:(
p.s.:inşaat mühendisiyim keşke bu cümledeki kadar kolay geriye dönebilseydim....

e-mail:shoendrella@gmail.com

ser_up dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır ve sevgilimle tanıstığım o ilk günlere gidip onun o heyecanlı ve çabalayan halini daha detaylı sindire sindire yaşardımm...

serapcanfm@hotmail.com

Gülsen Doğan dedi ki...

Merhaba yeni takipçilerindenim

Elimde olsa zamanı geri almak isterdim. tee 2005e dönüp ordan başlayan hatalı evliliğimi düzeltmek isterdim
iyi yıllar 2012 size sans getirsin
Gülsen Doğan
Triwa sayfasını beğendım
smmgulsen@gmail.com

Özge Arpat dedi ki...

Zamanı geri alabilsem, ilkokula başladığım güne geri dönüp, şimdiki aklım ile bütün hayatımı tekrar yaşamak isterdim:)
cakespoint@gmail.com

hülya atalay dedi ki...

ZAMANI GERİ ALIP ÇOCUKLUGUMA DÖNMEK VE HİÇ BÜYÜMEMEK İSTERDİM:)
hulyaatalaysart@hotmail.com

Nimet Öztürk dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri/geriye alacak bir kumandamın olmasını isterdim; çünkü bu şekilde canım istediginde kraliyet ailesinin yemeğine konuk olabilir, ıssız bir adaya düşersem nolur'u anlamak için Robinson ve Cuma'nın yanına ışınlanabilir, kalbimi bıraktığım Roma'ya canımın istediği her an gidebilirdim. Elimde olsa şu an hayatımdaki hiçbir şeyi de değiştirmezdim. Çünkü hayatımda olması gerekenler yanımda ve hayat onlarla daha güzel :)

smryna@live.com

Flame dedi ki...

Elimde olsa zamanı 90'lı yıllara geri sarar ve hayatımı baştan yazardım! Ama bu geri gidişte ya oğlum yanımda olmazsa diye de korkmuyor değilim :))

annelerlehayatadair@gmail.com

Facebook profilim ; Bir Demet Moda

NAZLI dedi ki...

Merhaba.Bende izleyiciniz oldum.

Elimde olsa zamanı geriye alıp değer verip zaman kaybettiğim ve üzüldüğüm insanların yanından bile geçmezdim.

naznaz17@gmail.com Nazlı

filiz yumer teke dedi ki...

slm cok guzel bi etkinlik olmus facemde kampanyayı duyurdum ve blogunu izlemeye aldım http://www.facebook.com/filiz.y.teke

elimde olsa zamanı 1995 geri alır 21.07.1995 tarinhinde annemin intihar etmesine engel olurdum :(

filiz yumer teke

seksipisi@hotmail.com

zeynep dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri almak isterdim.
okul çağıma dönmek isterdim.beni okula göndermediler,oysa şimdiki aklım olsa hiç kimseyi umursamazdım yoluma devam ederdim
zeynep yalçınkaya
zeynephy@hotmail.com

birgul dedi ki...

elımde olsa zamanı gerı alır 1400 kusurlerde yasayıp su mesur ask-ı derunu yasayıp bılmek ısterdım.Ama kocamda yanımda olsun ısterdım.

bırgul ersan
grfbirgul@hotmail.com

ayn ne supppppper

http://evlilikplanlari.blogspot.com/ dedi ki...

Elimde olsa zamanı 2005 yılana geri sarıp oradan yaşamaya devam ederdim =)

Riella Ozdanon Varon

riellas@gmail.com

reyhane dedi ki...

Merhaba,“Elimde olsa zamanı geri sarar, 30' lu yaşlara döner veya hayatı daha coşkulu yaşamak isterdim...”
reyhanlahersey@gmail.com

Adsız dedi ki...

önce zamanı ileri alıp hayatıma bi 5dakka bakardım nasıl diye eger beğenmediğim bişey varsa hemen geri dönüp düzeltirdim ehehe:)

sedef_akinn@hotmail.com

Nimet Öztürk dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri/geriye alacak bir kumandamın olmasını isterdim; çünkü bu şekilde canım istediginde kraliyet ailesinin yemeğine konuk olabilir, ıssız bir adaya düşersem nolur'u anlamak için Robinson ve Cuma'nın yanına ışınlanabilir, kalbimi bıraktığım Roma'ya canımın istediği her an gidebilirdim. Elimde olsa şu an hayatımdaki hiçbir şeyi de değiştirmezdim. Çünkü hayatımda olması gerekenler yanımda ve hayat onlarla daha güzel :)

nimet.ozturk@hotmail.com

merve oktay dedi ki...

Elimde olsa zamannı 7 ay ileri almak isterdim çünkü ben bu yaz bronzlaşmak kendimle uzlaşmak yer yer yozlaşmak uzaklaşmak istiyoruuuuuuuuummm :)
charming_merwe@hotmail.com

deryakmr dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri almak isterdim,eşimin benim ve çocuklarımın bileğinde muhteşem renklerle triwalarla zamanın tadını çıkarırdım..değmeyin keyfimize:)


deryakemer2012@hotmail.com

funda dedi ki...

izleyicinim zaten.TRIWA Türkiye Facebook sayfasını beğendim.elimde olsa zamanı geri alır çocukluğuma geri dönmek isterdim...funda tekeş
funda_tekes07@hotmail.com

selda dedi ki...

izleyicinim zaten.TRIWA Türkiye Facebook sayfasını beğendim.elimde olsa zamanı geri alıp bazı yaptığım hataları telafi ederdim.selda tekeş
selda_tekes07@hotmail.com

şengül dedi ki...

izleyicinim zaten.TRIWA Türkiye Facebook sayfasını beğendim.elimde olsa zamanı ileri alıp kızlarımın evlililğini görüp torunlarımı sevmek isterdim.şengül tekeş
rmzn_sngl07@hotmail.com

MadamB Fashion dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri almak isterdim ve hayatıma soktuğum kötü insanları en başından çıkarırdım.

madambfashion@gmail.com

merababenseda dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır,kardeşimin doğduğu güne gider,O'nu ilk gördüğüm andaki heyecanı ve mutluluğu yaşamak,doya doya koklamak isterdim ^_^

sedauzunn@hotmail.com

aşk zamanı dedi ki...

Elimde olsa zamanı 2000 yılına geri alırdım.Babama ölmeden önce daha sıkı sarılır daha çok öperdim.Hatta ölmemesi için elimden geleni ne varsa ama nevarsa yapardım. deryaciltas@hotmail.com veya deryaciltas@gmail.com

Unknown dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri sarar, Marchon çekilişini yaptığın güne döner , hediye gözlüğü kazanan ben olurdum:))av_glnygk@hotmail.com Gülen Ay IŞIK GÖK

Sevgiler...

Archferda dedi ki...

bende elimde olsa geri alırdım zamanı yaptıgım hatalara çok fazla da uzulmez kendımı bukadar yıpratmazdım.. tabı ılerı almak daha da zevklı olabılırdi:)

adreferda@gmail.com

Galanthus dedi ki...

Elimde olsa zamanı bir 10 yıl ileri alir ne halde olduğuma bakardım eger memnun kalmayacağım bir durumdaydım geri gelip elimden gelen degisiklikleri yapardım. Facebook ve blogu takip ediyorum.

Esrakrdgn@gmail.com

Galanthus

star keeper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
star keeper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
matilda dedi ki...

Boom elimde olsa zamanı geri alır ve üniversite giriş sınavına yeniden girerdim..Genetik mühendisliği okumak yerine Tıp okurdum:(

fyzgnc@gmail.com

essra dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alır büyük büyük dedemlerle tanışıp o zamanların gundemı hakkında sohbet etmek ısterdım .. lukeesra_7593@hotmail.com

funum dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri almak isterdim ki yaşayamadığım tüm güzellikleri doya doya yaşayabileyim :)

fun_fun_89@hotmail.com

Betül dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır,pişmanlık duyduğum herşeyi yeniden yaşar,keşkelerimi sonlandırırdım.

facebook 'da tamamdır.:)

turkereris@hotmail.com

Sevgileer

nes dedi ki...

“Elimde olsa zamanı geri alıp İzmir'den hiç ayrılmazdım!...“

nslhngumus@gmail.com

neoldu dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alırdım çünkü büyüklerin gençliklerini çok merak ediyorum :D

neoldubana@windowslive.com

begum begum huuu dedi ki...

Zamanı bükebilseydim 19 temmuz 1992 akşamına gider kapıdan çıkar babamı durdurur böylece hayatımızdan hiç çıkmadan kalmasını sağlardım... yada 20 temmuz 1992yı yaşamazdım.

begumyagci.blogspot.com
bgmyagci87@gmail.

Gul's Make-up Mirror dedi ki...

Hediye ne kadar güzel pembe leopar desenli saati çok beğendim,ismi de çok etkileyici Anastasia nın hayatı da öyle...
Elimde olsa zamanı önce ileriye alırdım eğer bundan bi 10-15 yıl sonrası insanlık için çok daha iyi olacaksa o yılda kalırdım ama insanlık bu yaşadığımız yıllara özlem duyacaksa yani bu günleri arayacaksa zamanı geriye alırdım...İnsanlık adına ileride güzel yıllar bizi bekliyordur umarım...
gulnaciye@yahoo.com.tr

Rengarenk Daphne dedi ki...

izleyicinim facede beğendim blogda duyurdum
http://daphnezamani.blogspot.com/2011/11/cekilis-haberleri.html
daphnezamani@hotmail.com
elimde olsa zamanı ileri alır olacakları görmek isterdim:)

elifozkan dedi ki...

Merhaba Boom,
Elimde olsa zamanı ileri alır, benden ve kocişimden anne-baba olabiliyormuymuş bi görmek isterdim...
Elif..

elif_ozkan@yahoo.com

z u dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır, kendi doğduğum güne gitmek isterdim. Küçüklüğümden beri, kendi küçüklüğümü çok merak ediyorum ;) Doğumumu, ailemin mutluluğunu görmek isterdim..

arzuyildirim@gmail.com

Herseydenbirtutam dedi ki...

slm styleboom
geçen hafta keşfettim blogunu.Saatlerce çıkamadım sitenden.Hele düğün resimlerine,yazılarına bayıldım.insan bu kadar güzel olur mu? Ayakkabılarına da bayıldığımı söylemeden geçemiycem.
Gelelim zamanın belini bikmeyeee..
elimde olsa zamanı victorian age'e yani viktorya dönemine alır,kabarık,romantik elbiseler giyerdim.Şöyle süslüü eldivenler,şemsiyeler faalan:) güzel olurdu ama:)

et_hotmeyil.com@hotmail.com

Hande dedi ki...

Elimde olsa zamanı 20 yıl geri almak isterdim tüm keşkelerimi iyi ki yapmak için :)

raspberry_k10@hotmail.com

♔Joveland dedi ki...

merhaba , elimde olsa iş bankasının sınavını kazandığımda istanbula yerleşirdim şimdiye çoktan müdür yardımcısı falan olmuştum heheh iyi birşey mi göreceli :))
blogumda duyurdumm
http://joveland.blogspot.com/2011/11/styleboom-triwa-dan-saat-hediye.html

joveland@gmail.com

bol şanssss

bahar006 dedi ki...

İzleyicinim, blogumda duyurdum ancak facebook kullanmıyorum.
Elimde olsa, zamanı epey bi geri alır, son çıkan tüm teknoloji ürünleriyle fi tarihi insanlarını şoka uğratırdım.
baharyuksel24@gmail.com

filiz özkan dedi ki...

https://www.facebook.com/profile.php?id=794719905
elimde olsa zamanı ileri alır teknoloji ne akdar gelişmiş görmek isterdim çünkü geçmişi bi şekilde kitaplardan tarihten öğreniyoruz benim için merak uyandırıcı olan gelecek:D
filiz özkan
arwenfiliz@hotmail.com

PINKY FASHION dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alır, sevgilimle ilk öpüştüğümüz ana giderdim, o heyecanı tekrar tekrar yaşamak için.

isoonco@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri alır tüm bu sınav stresinden bir an önce kurtulurdum :) İzleyicinizim :) Facebooktan sayfayı beğendim.Adresim http://www.facebook.com/profile.php?id=100003226594123
e-mailim:gamze.gpinar@gmail.com

canan dedi ki...

sayfanızı izlemeye aldım ve facebook sayfasını beğendim.

Elimde olsa zamanı 20 yıl geriye alırdım işte o zaman o büyük kazayı geçirmemiş olurdum ve sevdiğim meslek olan mimarlıkta da en iyi yere gelme olanağına sahip olabilirdim.

boncuk10@windowslive.com

Özlemden dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alır eişmle daha önce evlenirdim:)))))
izleyicinim.sayfayı beğendim, duyurdum.linkler:
http://benozlemsahsenbizzatkendim.blogspot.com/2011/11/styleboom-hediyesi.html
https://www.facebook.com/profile.php?id=620216876
ozlemaksoylu@yahoo.com
herkese bol şans

özz* dedi ki...

Selam Boom! :)
Elimde olsa zamanı önce geriye alır 1900lü yıllara gider ve şu anda aşık olduğum muhtemelen o dönemlerde de aşık olacağım Atatürk ile tanışırdım. İşin açığı onu ne Latife'ye bırakırdım ne de Fikriye'ye :) Sonra zamanı ileri alır ve torunlarımın çocuklarıyla tanışırdım. Onlara sürprizler yapardım. Sonra da halimden memnun bugüne geri dönerdim.
Mail adresim: ozgecanbolat@windowslive.com

deelara dedi ki...

Elimde olsa zamanı 10 yıl ileri alıp, evlendiğim kişinin yüzünü görmek isterdim.Böylece şu genç yaşımda bundan sonra hayatıma girip beni üzmek isteyen geçici insanlarada değer vermeyip o yüzü tanımayı beklerdim :))

dilara50113@hotmail.com

cicikan dedi ki...

elimde olsa eşimle ilk tanıştığımız zamanlara gider onu o sıralarda severdim çok çektirdim garibime:))

Şartlar tamam
http://www.facebook.com/cicikan
nihal kuru
nihal_kuru80@mynet.comc

çiço dedi ki...

hakkım saklı kalabilirmi lütfen... çok istediğim halde 1 aralık perşembe akşamı marmara foruma gelemezsem zamanı geri almak için kullanırım ;)
sevgiler
cigdemkorur@hotmail.com

missT dedi ki...

elimde olsa zamanı bir günlüğüne ileri alıp 5 yıl sonraki yaşantıma bakmak isterdim :)
tugce_parlak@hotmail.com

Larien Ancalime dedi ki...

Elimde olsa loto numaralarını öğrendikten sonra hemen bi gün geriye dönüp o numaraları oynardım boom :) ahah çok çakalım ama dimi :)

jahrein_senthia@hotmail.com

Selin dedi ki...

Merhaba,
Geçen hafta keşfettim blogunuz ve yeni izleyicinizim :)Tüm adımları teker teker yaptıktan sonra (facebooktan sayfayı da beğendim) gelelim zamanın da astral seyahate :)
Elimde olsaydı düğün günüme geri döner, salona daha yavaş hatta süzüle süzüle girerdim, benim yüzümden koşuyorduk resmen... :)
Selin Erkol Çatal
selinerkol@yahoo.com

adrasteiak dedi ki...

elimde olsa zamanı 4 sene öncesine alır derslerimi sıkı çalışır şu an psikolog olurdum belki de master öğrencisi ve şu an aklımda olanı silerdim..
k_kaya89@hotmail.com

Merve Karaman dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır, 1950lerin Amerikasına giderdim. Kabarık etekler giyip, Rock & Roll ile bol bol dansederdim :)

zmervekaraman@hotmail.com

Sophie dedi ki...

Tüm şartları yaptım Boom :)
aycha91@hotmail.com

Elimde olsa zamanı geri alır, sevgilimle ilk buluştuğumuz güne döner hemen öperdim :)

Ceren Gümüşel dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri almak isterdim çünkü bu okul beni çok yoruyor:(
cerengumusel@hotmail.com

cansu dedi ki...

elimde olsa 70li yıllara dönüp türk filmi tadında bikaç gün geçirmek isterdim :)
cansu-b@hotmail.com

_Zemheri_ dedi ki...

tatlım hediyen çok hoş :)

şartlarda başarıyla yerine getirilmiştir...

eğer zamanla oynama şansım olsaydı geri döner yıllar yıllar öncesine gider tarihi yaşardım ...

mercan.seyda.mercan@w.cn

Tuğba KÜÇÜKÖZDEMİR dedi ki...

Şartlar tamam canım. Elimde olsa 200 yıl sonrasına gidip dünyanın ne halde olacağını görmek isterdim...
tugba_avare@hotmail.com
Tuğba Küçüközdemir

Ayşenur Gülgeç dedi ki...

Elimde olsa; Sadece 3 yıl öncesine yani nişanlımla tanıştığım günlere dönmek isterdim. Çünkü yaşadığım o heyecanları hiçbirşeye değişemem. Yine elimde olsa zamanı sadece 7 ay sonrasına yani evlilik tarihime almak isterdim. Çünkü artık bekleyecek takatim kalmadı ^-^

Triwa sayfasını beğendim cidden çok güzel olmuş :p
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002519079444
aysenurgulgec@gmail.com

esra dedi ki...

az önce hata verdi :(
elimde olsaaa zamanıı ileri alıp yüksek lisansımı yapmış olmak işimde mutlu olmak isterdim:)
t. g.. olarak beğendim sayfayı
çoktandır izleyicinim
bilmisbalik@gmail.com

çokomelike dedi ki...

Annemi kaybetmeden önceki yıllara alırdım.

sheker_melik@yahoo.com

CmlTmzl dedi ki...

https://www.facebook.com/biscmltmzl buradan izliyorum facebookda.izleyicinim.elimde olsa zamanı 1 sene ileri alıp,daha 2 aylık evli iken öğretmen olarak atandığım bu Sarıkamıştan,eşime Ankaradaki sıcak yuvama döndüğüm güne gitmek ve orada eşimin kollarında sonsuza kadar kalmak isterdim.cmltmzl@gmail.com

cangz dedi ki...

Merhaba,bloğunun takipçisi oldum.Elimde olsa zamanı çocukluğuma alır ve hep orada kalmak isterdim.
Facede emine kılıç adıyla beğendim.
Emine Kılıç
emnklc@gmail.com

morkebelek dedi ki...

Elimde olsa zamanı 174 güncük ileri alırdım evlenip çoktan balayına çıkmış olurdum ve düğün öncesi karmaşasından bir an önce kurtulurdum! ^.^

glgn.shn(@)hotmail.com

msonay_86 dedi ki...

elimde olsa zamanı ileri almak isterdim ve 01 TEMMUZA UYANMAK İSTERDİM ÇÜNKÜ O GÜN BENİM DÜĞÜNÜM VAR:)msonay_86@hotmail.com

elifilter dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileriye alıp bir an önce hayatımın aşkıyla tanışmak isterdim.

elifilter35@gmail.com

cancu dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır üniversiteye yeniden başlardım:)

Cansu Sayar
cansusayar@gmail.com

Unknown dedi ki...

aaaaaayyyyyyyyhhhhhhhhhhh saaaattt tam benlik bir hediyeee umarım beenn kazanırıımm yaa :(( izleyicin oldum,facete iste Beykent Ayazağa diye beğendim..

zamanıı 3 yıl önce geri alıp öss tercihlerimi yeniden yapmak isterdim :))

aydsvs79@gmail.com

sevgilerrr... :)

Jessica dedi ki...

Eger zamanı geri alsaydım kurtuluş savaşinda birilerinin hayatını kurtarmak isterim ve ataturke kurtardigi ulkeyi anlatirdim! Merve Kartal. mariarock62@hotmail.com

Shopaholic dedi ki...

http://www.facebook.com/profile.php?id=696927965&sk=info

Elimde olsa zamanı 7 yıl sonrasına alırdım 30 yaşında ne yapıyor olurdum çok merak edıorum :)

ytutkopar@hotmail.com

gul dedi ki...

ELİMDE OLSA ZAMANI 6 YIL ÖNCESİNE ALIR VE ÖSSDE İSTEİDİĞİM BÖLÜMÜ TERCİH EDERDİM.
bgceren@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri almak isterdim... Üniversiteye hazırlık yıllarıma döndürürdüm zamanı çünkü çok çok çok yanlış bir meslek seçmişim daha doğrusu bölüm. Bu bölümü değiştirdiğim gibi şu an hayatımda olan insanın olduğu şehre gider bak ben geldim ne de güzel geldim bak daha yıllar var önümüzde bak aklını başına devşir kaçırma beni biz nasıl olsa yıllar sonra sevgili olacaz diyip hooooooop giriverirdim koluna hem belki aynı üniversitede okurduk falan. Daha çok vakit geçirebilirdik böylece hayatımın en güzel yıllarını hayatımdaki en özel insanla daha da anlamlandırabilirdim. Bu konuyu uzatıp roman bile yazabilirim aslında : )
zehrizakkum01@windowslive.com

Unknown dedi ki...

Blogunun takipçisiyim, sayfayı takibe aldım...

Elimde olsa zamanı 2003 yılına alır zamanımı iyi değerlendirir ve öss sınavı için hayta hayta gezeceğime daha çok çalışırdım :)

Tuğçe Baysal
ttbysl@gmail.com

. dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri almak isterdim. Lise yıllarıma dönerek şimdiki aklımla bugünümü planlayıp ona göre yaşamaya çalışırdım. yürek burkan bir post oldu bu benim için. Sevgiler, Zerrin Kubas kzerrink@gmail.com

mepru dedi ki...

Şimdi ben hem keşke hem dilek insanıyım :)

Elimde olsa önce geri alırdım zamanı. Atatürkle tanışıp onu saatlerce dinlemek isterdim.Sonra hooop zamanı ileri alırdım- ne zaman çocuğum olacaksa işte o zamana :)

senin zaten izleyicinim. facebookta okdir.

Ebru Karslıoğlu
ebru.karslioglu@hotmail.com

SUNAKTUG dedi ki...

zamanı geriye alabilsem 17 yaşıma dönüp hiç 18'e basmamayı denerdim:)
sunaktug@hotmail.com

giz dedi ki...

elimde olsa zamanı 1,5 sene ileri alır üniversiteyi bitirmiş olurdum.hukuk beni çok yordu boom çook (:

gzmdrsn@hotmail.com

Ceren dedi ki...

Konu zaman olunca ben de katılmak istedim.

Elimde olsa Kurban Bayramı'nın ilk gününe döner, sokakta bulduğum yavru kediyi direk eve getirmek yerine veterinere götürürdüm. Böylece yavru kedicik 3 günde ölmez, ondan virüs kapan kara kızım Fıstık'ım da melek olmazdı... Zamanı sadece 1 ay geriye almak için her şeyimi verirdim anlayacağınız...

Şartları yerine getirdim.
ceren.eski@hotmail.com

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

elimde olsa zamanı 13 mayıs 2011'e alır, sabah erken kalkıp duşumu alır, atlar arabama havaalanına koşarım.. sevgilim gelsin ve bitsin o bekleyiş isterim.. kombinim bile hazır, mavi beyaz giyicem, triva da tamamlar ve o heyecanlı bekleyişte yanımda olur.. belki de ona bakarak kalp atışlarımı saymak zorunda kalırım, kimbilir.. yazarken bile heyecan yaptım!

trendpinari@gmail.com

Unknown dedi ki...

elimde olsa 1996 yılında üniversite sınavına girmek isterdim yeniden izleyicinim ve kampanyayı duyurdum http://www.facebook.com/pelin.dmrl pelin demiral ppelin.77@hotmail.com

neval dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alırdım ve '70'li yıllara giderdim. o şık kıyafetlerden giyer, saçlarımı o zamanki kadınlar gibi kabartırdım :) ve İstanbul'un en güzel zamanını gerçek aşk şarkılarıyla yaşardım.

neval
nevil-a@hotmail.com

Yasemin Kennedie dedi ki...

elimde olsa zamanı 2011 şubata alır erasmusa yeniden gidip aklıma gelen heryeri her köşeyi tek tek gezerdim!

jazssk@gmail.com

tuğba dedi ki...

elimde olsa zamanı 25 yıl geri alıp annemin kucağına gitmeyi isterdim.

mavi_.beyaz@hotmail.com

CeReN dedi ki...

elimde olsa zamanı ileriye alırdım bir de bakmışım ki doktora tezim bitmiş..
ceren
cerensaruhanoglu@yahoo.com

beijaa vintage dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alır çocukluğuma geri dönerdim,güzel olurdu :)
beijaavintage@hotmail.com

GoNrLc dedi ki...

Elimde olsa zamanı 2009 nisana götürür biricik sevgilimden ayrıldıktan sonra yaptığım hatayı siler ve barıştığımız zamana kadar bizi üzecek hata yapmazdım.

alterdemir@gmail.com

Adsız dedi ki...

elimde olsa zamanı bir 5 yıl sonrasına alırdım ki şu sancılı dönemi atlatıp en güzel zamanlara gelmeyi isterdim...

kbr.zengin@gmail.com

haşirigagi dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır onu sevmezdim :(

cigdem-memis@hotmail.com

GoNrLc dedi ki...

Elimde olsa 2009 nisana gider biricik sevgilimden ayrıldıktan sonra yaptığım hatayı siler ve barışana kadar uslu kız olurdum 8)

alterdemir@gmail.com

girlinpurple dedi ki...

merhabalar
elimde olsa victoria zamanında yaşamak isterdim, yanımda sevdiceğim, eldivenli elimde şemsiyem, kabarık elbiseler, binbir çeşit takılara sahip olmak isterdim. http://www.facebook.com/profile.php?id=681373117
sultankocaer@gmail.com

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alıp 4.5 yıl öncesine dönerdim, böylece yeniden eğlenceli bir üniversite hayatım olurdu okulun bitmesine daha çok var der dibine kadar okulun tadını çıkarırdım!! Sahi geri alamaz mıyız zamanı??

biralisveriskoliginitiraflari@gmail.com

idil's life story dedi ki...

elimde olsa zamani ileri alip dugunum de olur; cocuklarimin babasiyla tanismis olurdum :)

idil gursoy
gursoyidil@hotmail.com

ilknur dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alıp abimin kaza geçirip hayatını kaybettiği güne dönmek ve onun o dakikada ve saniyede orada olmasını engelleyebilmek isterdim.

ilknuray_fb@hotmail.com

Aleyna dedi ki...

Elimde olsa o çocukluğuma geri doner ve kalabalık ailemizin keyfini doya doya çıkarmak isterdim. abektaslar@yahoo.com

aroflezer dedi ki...

Elimde olsaydı eğer zamanı geriye alıp, 31 yıl öncesine gidip taa en başından onun için doğmak isterdim.

aroflezer@gmail.com

Ahu dedi ki...

Ha haaa ben zamanı canım isteyince uyku zamanına getirmek isterdim.Mumu'dan sonra en çok özlediğim şey :P

ahuatesel@gmail.com


İlk giveaway'im için bloğumu ziyaret edebilirsin :)

Sevgiler
Ahu

ahuatesel.com

nefertari dedi ki...

elimde olsa zamanı 1970ler türkiyesine alıp herşeyin en saf haliyle yaşandığı dostlukları,sokak oyunlarını,yoksunluk ve yoksullukları,yeni bir kıyafet almamanın heyecanını yaşamak isterdim.

dilergizem@gmail.com

sevali dedi ki...

Elimde olsa zamani geri alir ve universitede daha fazla calisirdim. Cok tembeldim de :)))

seval mutlu

sevallmutlu@gmail.com

Aktuelmoda dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alıp 5 sene önceye dönüp o zaman daha çok çalışıp şimdi KPSS ile uğraşmazdım...

Aktuelmoda dedi ki...

Mail adresimi unuttum aktuelmoda@gmail.com

ocugul dedi ki...

Elimde olsam zamanı iki sene önceye alır, yüksek lisans kararımı gözden geçirirdim. illa kapacaktıysam da daha çok çalışmam gerektiğinin farkına varırdım en azından. sabah sabah burayı ağlama duvarına çevirmeden kaçayım, hediye için teşekkürler. :)

ozgultosun@gmail.com

Unknown dedi ki...

merhaba boomm uzun süredir takipçinim sayfayı da beğendik sayende :) elimde olsa zamanı geri alır 18 yaşımdaki pembiş pembiş hayallerime bakıp mutlu olurdum biz büyüdük ve kirlendi dünya

Unknown dedi ki...

maili yazmayı unutmuşumm leylalper@hotmail.com

Moda Masalları dedi ki...

Elimde olsa zamanı biraz geri almak isterdim 1-2 yıl kadar en fazla. Herşeyi önceden bilmek güzel olurdu son 1-2 yıllık dönemde. (Bir önceki yorumunuma mail eklemeyi unutmuşum :))
ozgecanbeypazar@hotmail.com

modamasallari.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Merhaba
Bloğunu izliyorum.
Triwa Türkiye Facebook Sayfasını Beğendim.
Elimde olsa zamanı geriye alır Mustafa Kemal Atatürk'ü daha fazla yaşatmak için çabalardım.
nuyaver(at)gmail(dot)com

minikkelebek dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır kurtuluş savaşı dönemimize giderdim sevgili Atamızla o dönemde yan yana olurdum ozlemgirsen@gmail.com

gökçe dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alıp lise yıllarıma dönme isterdimmm (:

gokce_v@hotmail.com

derya dedi ki...

Elimde olsa zamanı ileri alır, haziran sonu olan nikah tarihime ışınlanmak isterdim. :)

deryahafizoglu@gmail.com

★RenGiAhenG★ dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Elimde olsa zamanı 5 yıl geriye alır saçlarımı hiç kestirmezdim :))


seval__sen@hotmail.com

fuisa dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır, sevgilim bana "ilk kez" beni sevdiğini söylerken kusmazdım..hala çok utanıyorum:)
heyecandan çok alkol almıştım ve bana tam çıkma teklifi ettikten sonra kustum..çok utanç verici:/
Ve bütün bunlara rağmen biz hala beraberiz:)

fuisafashion@gmail.com

Ozden dedi ki...

ah boom Zamanlaman harika oldu,cuk oturdu.

elimde olsa zamanı 1 yıl kadar geri alıp geçen seneki ortalamamı yükseltirdim,şimdilerde bunun bana ne kadar faydası olucağını yeni anlıyorum.

ozdenoz.oz@gmail.com

eylem dedi ki...

elimde olsa zamanı önce ileri alıp sınava girip soruları alırdım sonra geriye alıp sınavdan full çekerdiim :D:D
eylemyilmaz-@hotmail.com

lisabellaluna dedi ki...

elimde olsa zamanı 90 yıl geri alır 20lerin modasını kendim yaşayarak görürdüm !

bilgevaluna@hotmail.com

glsyn dedi ki...

Elimde olsa Kurtuluş Savaşı sonrası Türkiyesine döner ve o filizlenmeye çalışan taze ülkenin ümit dolu bir öğretmeni olarak hayata umutla bakardım.

glsayin@hotmail.com

glsyn dedi ki...

Elimde olsa Kurtuluş Savaşı sonrası Türkiyesine döner ve o filizlenmeye çalışan taze ülkenin ümit dolu bir öğretmeni olarak hayata umutla bakardım.

glsayin@hotmail.com

RuYaYLa dedi ki...

Elimde olsa zamanı geriye alır , çocukluğumdan itibaren şimdi olacakları bilerek ayaklarımı daha sağlam yere basardım..

Emel ERGENE
emelergene@gmail.com

Triwa sayfasını zaten beğenmiştim daha önce.. Orda gördüm bloğunu artık seninde izleyicinim :)

seda dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alırdım sadecede 6 saat öncesine çünkü yaklaşık bı hafta 10 gün once aldığım fotograf makınemi saatte 20 km hızla yere düşürdümm:((
sedacagli@windowslive.com

edasen dedi ki...

Elimde olsa zamanı 10 yıl ileri alıp kiminle evleneceğimi bilmek isterdim:)

EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

esma dedi ki...

Elimde olsa üniversite sınavına girdiğim yıla döner ve okulöncesi öğretmenliği okumayı tercih ederdim...

d.esma@hotmail.com

ayten_kurt dedi ki...

bütün şartlar tamamdır.....elim de olsa 10 yıl öncesine alır babama karşı gelir ve liseye giderdim allah a şükür kendimi köreltmedim ama hep içimde bir ukte kaldı:(( ayten_kurt@hotmail.com

özge bayrak dedi ki...

elimde olsa zamanı geriye almak isterdim, oğlumu doğurduğum güne: 05.10.2010... onu tekrar dünyaya getirmek ve onunla bebekliğini yeniden yaşamak...
sevgiler.
özge bayrak
ozgehurcan@yahoo.com

smyrnian dedi ki...

merhaba boom,

şimdiyi yaşamayı çok seviyorum. hayatımın aşkıyla tanıştım, işimde çok mutluyum, sevdiklerim yanımda, daha ne isterim :)

ssmyrnian@gmail.com

sevgiler

Mısra S♥ dedi ki...

Elimde olsa zamanı 2 yıl öncesine alır ve babam ölmeden ona kocaman sarılır gerçekten çok sevdiğimi bir daha söylerdim.


http://www.facebook.com/profile.php?id=100002948007667

misraseven@gmail.com

Feyza dedi ki...

Elimde olsa zamani geri alip sanat, bilim, felsefe ve mimarlik gibi alanlarda mühtis degisimlerin yasandigi rönesans dönemine taniklik etmek ve Leonardo Da Vinc'nin resmettigi Mona Lisa olmak isterdim...

Feyza Imren
feyza_imren@yahoo.de

Miss Beril dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alıp çocukluğumun sefasını sürmek isterdim!

Elimde olsa zamanı ileri alıp saatin kimin oldugunu gormek isterdim , kihkih bu da extra oldu ^_^

sayfa beğenildi, adresim de berilyazici_@hotmail.com

mucx.

Unknown dedi ki...

Elimde olsa 2008 yılının Eylül ayına dönerdim.Şuan beni bu hayatta herkesden çok seven adama o anda evet der ve hiç mutsuzluk yaşamadan şuana mutlu mesut gelirdim.Ama hala geç değil bu sefer kıymetini biliyorum.


esaa-zuzu@hotmail.com

hoşçakal

aystyling dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alıp hayatımda ki keşkeleri yaşardım.

aystyling@gmail.com

selin dedi ki...

elimde olsa zamanı geriye alıp, sevdiğim insanlarla hep birlikte olduğum o anı tekrar tekrar yaşamak isterdim ...
selindeveci@hotmail.com

FlyaS dedi ki...

Elimde olsa zamanı şöyle 10 yıl sonrasına falan çekerdim.Bakalım moda alanındaki hayallerim gerçekleşmiş mi?Ters giden bir şey varsa görüp şimdiki zamanda önlem almak isterdim :)Bir de kiminle evliyim onu da merak ederim tabii :D

Fulya Sivri :flower_555_@hotmail.com

zeliss dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alıp üniversite yıllarıma geri dönüp hem çok özlediğim canım arkadaşlarımla geçen zamanlarımı daha iyi değerlendirir hemde daha çok çalışır ve akademik kariyer yapmak için notlarımı yüksek tutardım.(çok keşkeci bir yazı oldu ama..içimden bu geldi)
zehranur konyalı
zehranur-21@hotmail.com

Fink dedi ki...

elimde olsa 10 sene öncesine gider, 8 yılımı heba eden eski sevgilimle asla sevgili olmazdım. tüm o gereksiz üzüntüleri, aldatılmaları yaşamamış olur üstüne de üniversite yıllarımı doya doya yaşamış olurdum. keşkelerimizin olması ne acı...
blogu takip ediyorum, sayfayı da beğendim.
sevgiler...
Gamze KÖKER
kgamze@gmail.com

Basak Demir dedi ki...

Boom hediye için çok teşekkürler ve kazanan için tebrikler şimdiden :)
Elimde olsa zamanı iki sene ileri alıp,bir an önce üniversiteyi bitirmek isterdim :)
basakdemir89@hotmail.com

ceylo dedi ki...

elimde olsa zamanı geriye alır ve okudugum bölümü değiştirirdim...o saat benim olacak!!!! :)

alimetin.deveci@hotmail.com

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mandalina dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri sarmak ve doğru tercihler yapmak isterdim:)

(Uzun zamandan beri takipçinim:)TRIWA Facebook sayfasınıda çok beğendim)

mynur@hotmail.com

cukulata.alba dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alır öss tercihlerimi yeniden gözden geçirirdim
ayse-cim@hotmail.com

Unknown dedi ki...

elimde olsa zamanı geri alırdım ve kızımı kucağıma alacağım güne gitmek isterdim. Sayfayı beğendim mail adresim mayhoss@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Elimde olsa zamanı geri alır konservatuvar sınavına girerdim..

face tamam, takip zaten forever :)

ayy bi de ben deneyim şansımı ayol

aycanunal@hotmail.com
Aycan Ünal

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 253   Yeni› En yeni»