18 Eylül 2012 Salı

AKSESUAR | H&M'de Bir Reenkarnasyon Hikayesi:)


Annemin 2 halasından ikisi de çok güzel, çok da süslü kadınlardı. İşte bu iki haladan Huriser Hala- anneannemin kendisiyle başı hoş olmasa da biz severdik:)- sonradan Anna Dello Russo olarak yeniden dünyaya geldi. Evet bu konuda ne zamandır şüpheleniyor ama tam emin olamıyordum, ta ki Anna Dello Russo at H&M koleskiyonunu görene kadar:) Ah ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir çocukken biraz Tavi gibi öngörülü olsaydım, iki üç parça kapsaydım kendisinden ne vardı! Neyse H&M var diyip teselli buldum:)


Huriser hala'mın altın, mine ve değerli taşlarla işli timsah başlı kemerleri, yılan dilli bilezikleri, koç başlı gerdanlıkları o zaman bana esasen biraz korkutucu görünüyordu, yine de kocacığının evlilik hediyesi olarak verdiği yakut ve pırlanta sete kesiktim hatırlıyorum, bir de bütün ayakkabı ve şemsiye takımlarına:)Esasen anne tarafı hanımların arşivine daklıp fotolar bulup bi post yapsam ne güzel olur:)


Turkuaz oldum olası bayıldığım bir renk ve taş, o yüzden koleksiyonun turkuaz ve gold karışımı parçalarını özellikle çok beğendim.


Tüm koleksiyon ihtişam, ışıltı ve gösteriş, ama bir şekilde çok güzel, sanki sadece o kolyeyi taksan yetecek, sadece o küpeyle olay bitecek gibi. Ve işte benim olacağına kesin gözüyle baktığım küpeler ta taaa! Artık küpesini H&M düşünmüş, buna bir yüzük uydurmak da kocimin boynunun borcu bence:)


Kısacası Anna, Tommy Ton'dan bakıp bakıp iç geçirdiğiniz cicilerime çok benzeyen ciciler yaptım sizin için demiş, ve çok da iyi etmiş, hem ona hem vesile olan H&M'e bu sezon boyunca tüm stil postlarımızda teşekkürü bir borç biliriz.


Anna Dello Russo at H&M koleksiyonu 4 Ekim'de satışa çıkıyor, siz de cicilerinizi kaptıktan sonra Twitter'da #AdRatHM hashtagi ile paylaşın, ortalık ışıl ışıl olsun:)

Bir de hızlıca ben ne giymişim bakalım:)


Elbise // Dress TOPSHOP; Ayakkabı // Mary Janes VINCE CAMUTO ; Küpeler //Earrings: GOLDAŞ ; Saç Bandı olarak İnci Kolyeler // Pearl Headbands YARGICI and FOREVER21


Bu sezon saçlarımızı da mücevherlerle süslemeyi ihmal etmiyoruz! Dolce&Gabbana, Valli ve pek çok defile görseli size iilham verebilir. Ben de bu sezon artık herşeyi içine tıkabileceğim bi çantaya geçip şu "ay düşüyodu tuttum" yüz ifadesinden kurtulsam iyi olacak:)

Hi everybody! Finally I had the chance to see the adorable AdR at H&M collection, and cheers, they are all beautiful! Glamorous, glittering, maximalist, yet chic. I am looking forward to own at least a piece, and those emerald earrings are definitely mine!

11 yorum:

gulcekim dedi ki...

Boom bu muthis aksesuarlari satisa cikarmak icin dogum gunumu secen h&m'e binlerce tesekkur :) bu koleksiyon keske yaz basinda ciksaydi yazin şıkır şıkır gezseydik 4Ekim'de istinyeparktayim umarim karsilasiriz kocaman opucukkk <3

Burcu Kolat dedi ki...

Turkuaz gold karışımı kolyenin altındaki küpeye bayıldım ve İzmir'den ona ulaşmanın bir yolunu bulmalıyım! :)
Bu arada saçlar çok güzel, elbise çok yakışmış. Yine ışıl ışıl, sıcacık bir Boom...! :)
Sevgiler çokça :)

designbyD dedi ki...

Resimlerde görünce bile insan kendini sarayda sanıyor.Bunları canlı görsem gözlerim dönecek kesin.Ah H&M ahh ne zaman açacaksın İzmir'e kapılarını...

Missinem dedi ki...

şu senin romansal yazı dilini çok seviorm :) ciciler bana da eskiden birilerini hatırlattı.

İlknur Kağan dedi ki...

İnci kolyelerle saç bandı çok yaratıcı ve çok hoş olmuş:) Buarada tukuaza bende bayılırım özellikle de sarıyla olan uyumuna.Güzel bir koleksiyon olmuş

Gizem dedi ki...

Ay düşüyodu tuttum yüz ifaden çok tatlı ama Boom! Saç bandı olarak inciler harika duruyor, denemek isterdim çok güzel olmuş ama böyle harika durur mu şüpheliyim, görüp yapamadıklarımdan biri olacak galiba haha :) p.s. bu işbirliğini her blogda gördüm sanki herkes aynı şeyi anlatıyordu, senin kaleminden okuyunca farklı gibi geldi ilk defa! thanks xoxo

Adsız dedi ki...

Saçlarına bayıldım,inciler harika durmuş


htpp://yagmuryucel.blogspot.com

Lulu's life dedi ki...

Halaya bayildim ! ilham alinasi bir kadinmis.. Yasiyorsa uzun omurler diliyorum.. ve evet bir post yapsan hic fena olmaz sanki ailenin suslu kadinlarinin suslu parcalarindan :)) Sacini ve aksesuarini cooook sevdim ! Ilk firsatta denemek istiyorum :))

Unknown dedi ki...

okulum istinyeparka 3 dk olmasının avantajını yaşıycam o gün. sabah 10 da kapıdan ilk girenlerden olucamm :)

a dedi ki...

saçına bayıldım boom bu fikri hemen uygulamalıyım dedirten cinsten olmş :) çok tatlısın yine çoğu renk gibi sarı sana çok çok yakışıyor :)
sevgiler..

Unknown dedi ki...

Her haliyle güzeller, Moda onlardan sorulur bence..