10 Eylül 2012 Pazartesi

OTOBOOM | Sporty Chic

Fotoğraf: Serhat Özdek

Bir hafta aradan sonra herkese merhaba:) Bu defa epey bir mola verdim değil mi? Hep saat farkı ve tüm gün çılgın gibi gezip akşam kendimden geçercesine uyumaktan sebep:) Yakında yine gün be gün kavuşacağız, New York postlarına ve yeni sezonun yeni heyecanlarına dalacağız yupii. Ama öncesinde ben size yeni maceramdan bahsetmek istiyorum!

Malumunuz yüksek ökçeler kadar düşkün olduğum bir şey varsa o da arabalar, ve istiyorum ki dünyada estetikten en çok nasibini almış biz kadın cinsi arabalarla daha çok kaynaşalım! Bu bebekler sadece beylere kalmasın;) Bu aydan itibaren Türkiye'nin en iyi online otomobil dergilerinden DCM'de her ay bir arabayı benim gözümden anlatacağım. Bir kadın için en önemli noktalardan; tasarım, estetik, kullanışlılık, kendine güven;) Ayrıca sizden de görmek, tanımak istediğiniz arabalar konusunda yardım isteyeceğim!  İlk arabam sapsarı bir Opel Astra GTC, kendisini nasıl bulduğumu, nelerini sevip, nelerine soru işaretleri kondurduğumu DCM  Eylül sayısının 49. sayfası itibariyle okuyabilirsiniz. Tık tık:)

11 yorum:

Unknown dedi ki...

biliyorum bu postta konu araba.. ama ben daha cok sana odaklandim !
o etek o ayakkabi o durus !!
BA YIL DIM !!!!!!!!! cooooooooooooook begendim cooooooooook !

gulcekim dedi ki...

Heyyy boom seni ve postlarını nasılda özlemişim.. Arabalar beni de etkiler audi a4 ve yeni Renault megane'i da yorumlamanı beklerim hosgeldinnnn :) <3

Sayın KARACA dedi ki...

Kesinlikle güvenilir bir bayanın bu konuya el atması gerekiyordu. Tam yerinde olmuş bu iş Boom süpersin :)

Ebrushka Blog dedi ki...

Bu çok hoşuma gitti işte. Ben de bir Mercedes bayisinde çalışıyorum hem de 14 yıldır ve ömrüm arabalar içinde geçti :) Ne demişler, Arabalar ikiye ayrılır Mercedes ve diğerleri :) ama fotoğraftakine de bayıldım, sen de çok güzelsin :)

http://ebrueliacik.blogspot.com/

ZET Fashion dedi ki...

Hii oleey seninde benim gibi arabalarla ilgilenmene bayiliyorum ve merakla okuyacagim :)

Lulu's life dedi ki...

cok tatlisin ! Opel Astra Station Turbo sahibi bir anne olarak arabam superdir der, Opel almayi dusunenlere Opel Astra GTC icin de basimla kefilim derim.. :))) operim seni tatlim ve yeni projende de sonsuz basarilar dilerimmm ! ;)

Neslihan dedi ki...

sayfanda alfa romeo giulietta yı görmek isterim boom :)

Adsız dedi ki...

Senin araba tercihin ne? Arabanı merak ettim doğrusu Boom :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Boom, oldu olacak bir de blogda araba hediye etsen:) Nasıl boomba olur , yıkılır valla:)) Hem de random. org ile yapsan çekilişi:-PP Düşünemiyorum.

Bir Erkeğin Günlüğü dedi ki...

Hmm ilginç

Unknown dedi ki...

Oncelıkle hosgeldın boom,alfa romao gıulıetta'yı senden dınlemek hos olurdu,bol sans