17 Eylül 2012 Pazartesi

HEDİYE | Zoopa! ile Londra'da Sonbahar/Kış

27Eylül 2012 tarihinde toplanan jürimiz şanslı Boomerları belirledi! Tebrikler EZGİ MERİÇ ÇETİN ve PINAR TATLISU:))

Fotoğraf: Zeynep Güçlüten

15 günlük bir aradan sonra yeniden merhaba sevgili Ağustos böcekleriiim:) Evet henüz hala yazı yaşıyor, yaz bitmeyecek sanıyoruz ama dün gece katıldığım düğünde bastıran yağmur ve kopan fırtına gösterdi ki bulutlar yakın, sonbahar kapıda, kışın eli kulağında!

Ben NY postları için, fotoğraflarıma çeki düzen verirken hadi bu hafta boyu #günaydınpabucu  sonbahar/kış sezonu için Zoopa!'dan hediyelerle gelsin. Zoopa!, Matraş'ın genç ve dinamik, dahası ilhamlarını müzikten alan yeni markası.  Heyy Londra bizi çağırıyoooor...
 Pazar günü hem rahat hem şık olmak için bu leopar deseni babetleri seçip, kendimi Knightbridge'e  bırakıyorum.
 

Cumartesi gününü Oxford Caddesi boyunca alışverişe ve kendimle başbaşa bir zamana ayırırken hep şık hem de çook rahat bu oxford bootileri seçiyorum!


Notting Hill'in rengarenk kapılı evlerinden birinden çıkarken lacivert ayakkabıları çekiyorum, istikatemt Electric :)


Chelsea'nin şıklığına deri, ipek ve kürk yakışır diyip, minileri botlarla kombinlemenin anavatanında ben de bu botları ve bu çantayı seçtim:)


Çarşamba'yı Mayfair'de karşılarken sonbahara direnen sarı rengi gri loaferlarla tamamlıyoruz!
 
 Salı gecesi Soho için hazırlanıyoruz! Minilerle kombinlenmiş bu kırmızı ayakkabılar geceye renk katacak:)


Pazartesi botlarımızı çekip Carnaby Street'e ışınlanıyoruz!


Pazartesi'den Pazar'a bu haftaboyu her gün yeni bir Zoopa! çifti, yeni bir Londra semti ile bu post yenilenirken, içinizden 2 şanslı Styleboomer da sonbahar/kış ayakkabılarını şimdiden hazırlamak için yeni sezon ürünlerinde kullanabilecekleri 500er TL'lik hediye çeki kazanacak.

Peki nasıl?
  • Zoopa!’nın Sonbahar-Kış 2012/13 koleksiyonu "London Calling" ilhamını Londra'nın moda ve müzik yaratan semtlerinden alıyor. Şimdi hemen bu postun altına
“Şu anda Londra’nın hangi semtinde ne yapıyor olmak isterdin?” 
sorusunun cevabını, ve bu koleksiyonlardan en beğendiğiniz ayakkabının kodunu yorum olarak yazıyorsunuz. Koleksiyonun hikayesi web sitesinde, belki size ilham verir;)
  • Yorumunuzun sonuna e-mail adresinizi eklemeyi unutmuyorsunuuuz
Tüm bunları  25 Eylül Salı geceyarısına kadar gerçekleştirdikten sonra sıra jürimizin(*) en çok beğendiği 2 yorumu belirlemesine geliyor:) Bakalım kimler ilk yağmurda en cici botlar ayağında kulaklarımızı çınlatacak:p

*Jüri, Matraş Kampanya Yönetim Ekibi’nden Zuhal Yaka, Kurumsal İletişim Müdürü Bora Güler, Contact Plus PR Ajansından’tan Melis Saraçoğlu ve bendenizden oluşmaktadır.
** Adsız ya da yarışma koşuluna uymayan yorumlar maalesef onaylanmayacaktır. Sorularınız olursan bana mailimden ulaşabilirsiniz:)

63 yorum:

gulcekim dedi ki...

sevgili styleboom muhteşem bir postla geri döndü yuppiii :) benide şimdiden heyecan bastı hem hergün yenilenecek olan ayakkabılar pardon zoopa'lar hemde bu şapşahane cicileri kazanma ihtimali aman tanrım!!! :P Şu anda Londra'nın Notting Hill semtinde ayağımda enfes zoopalarım "portobello road market"ı geziyorum 2. el antika eşyalara hayran oluyorum hangisine sahip olacağımı şaşırıyorum biraz alışverişten sonra meşhuuur ingiliz pub'larından birinde fish&chips ve buz gibi bira iyi gider diyorum ahhh hayali bile güzel boomcum :)ZA9FF-10568524 gozdeocaf@hotmail.com <3

Adsız dedi ki...

Knightsbridge'da akşam elimde şemsiye ile yürüyüşe çıkmayı ve kulağımda kulaklığım ile atmosfere uygun bir müzikle vakit geçirmeyi isterdim. Hatta mümkünse bir kafe de oturmayı bile.

kod: ZA9FF-10448524

Melis Yılmaz
houseofmell@gmail.com

Gizlibahcem dedi ki...

Şuan Londra Knightsbridge'de olmak isterdim.Önce Brompton Cross'ta İtalyan tadındaki sahane ötesi tasarımlara kitlenmis sekilde alısveriş yapmak,sonra da Foliage Mandarin Oriental Hyde Park'ta yemegimi yemek.. biraz daha konusursam evi terkedip Londra'ya kacıcam sanırım:)

yasasın alısveris!yasasın yeni ayakkabılar ve Londra! :) ♥

obenimgizlibahcem@gmail.com
Kod: ZA9FF-10608510

ruyaabca dedi ki...

Günaydın :)
kod:ZA9FF-10048524 .
Zımba detayı bu kadar legalken ,Oxford caddesinde yere sağlam basabilmek elimde poşetlerlee :))
Naz Yücelen
nasilamaya@hotmail.com

Cocorosie dedi ki...

Ben valizimle beraber 60lara isinlanip, carnaby streetin o muthis havasini solumak isterdim.
Idilaktihan@gmail.com
ZA9FF-10568525

Bilgen dedi ki...

notting hill pazarında alışveriş yapıyor olmak isterdim..

ZA9FF-10558524

bilgenilk@hotmail.com

arkturus dedi ki...

Camden'da sokak satıcılarından yemek alıp, kanalın yanında biramı yudumlardım. (:

Kod: ZA9FF-10548524

selinsafak@gmail.com

Unknown dedi ki...

Knightsbridge’de butikleri gezmek buldugum güzel parçaları hiç düşünmeden almak isterdim ve tabi ki alısveris yapmanın tatlı yorgunluguyla bir kafede kahve keyfi:)
kod:ZA9FF-10431210

belizgoctu@gmail.com

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bi Carrie Bradshaw Degilim! dedi ki...

Hyde Park'tan Knightsbridge'e yürümek ve Oxford Street'e yürümenin hemen hemen aynı mesafe olduğu düşünülürse üçgen olarak Oxford'dan Knightbridge'e yürüyüp uzun bir L çizip bol bol ıslanıp,sevdiklerimle sohbet edebilirim:) Sonrasında tabii ki dinlenmek için oturduğumuz kafede kahve keyfi :) Tabi Oxford Street'ten elim boş dönmediğim için dinlenmem gerek.

ZA9FF-10431210

bicarriebradshawdegil@gmail.com

Hulya dedi ki...

Merhaba,
Şu anda Camden Town'da olup dostlarla içip, sohbet etmek isterdim:)
ZA9FF-10488502
yhulya@yahoo.com

filiz özkan dedi ki...

sanırım oxford sokaklarında çizmelerimle yürüyüp ordaki köşe bucak heryeri gezmek isterdim ve tabiki oxford en azından dışındanda olsa görmek çok güzel ve ilham verici olmazmı :)
ZA9FF-10588524
arwenfiliz@hotmail.com

Daphne dedi ki...

Ben su an Piccadilly de Waterstone's da saatlerce gezinip kitaplara bakmak ve kırtasiye alışverişi yapmak isterdim. Akşama da Royal Albert Hall da Mick Hucknall ı dinleyip kulaklarımın pasını silmek isterdim..

ZA9FF-10598524

irgeoztuzcu@hotmail.com
İrge Öztuzcu

Gizlibahcem dedi ki...

unutmadan,facebookta Selin Beker adıyla begendim sayfayı ve etiketledim Boom'cum:)

Gizem dedi ki...

Şu anda Londra'da Nothing Hill'de, platform ayakkabılarım, bordo çoraplarım, siyah dantel elbisem, dantel işlemeli mat siyah trenchcoatımla iki yanı ağaçlarla yolun tam ortasında olmak isterdim. "Nothing Hill"de, gerçekten o an, benim dışımda hiçbir şey olmadığını, doğanın bir parçası gibi hissetmek, trencoatımdaki dantellerin renginden olan şemsiyemle koca dünyada en güçlüymüşüm gibi ağaçlara bakmak, onların birlikteliğinden mutlu olmak isterdim. Topuk sesime yağmur sesi karışır,Jose Feliciano'dan Rain duyulurken toprak kokusunu içime çekerek yürümek isterdim.

Buna ilham veren ayakkabı:
platform topuklu ayakkabı
ZA9FF-10408524

Kendimi koleksiyondaki nothing hillde etiketledim.
Sayfayı beğendim.

Gizem Köse
sgizemkose@yahoo.com

zuleyha kıdık dedi ki...

ben ingiltereye hiç gitmedim o yüzden hangi şehrini yazıyım bilemedm ama ZA9FF-10568524 bana ilham veren ayakkabılarla yorulmadan ayaklarım ağrımadan ingilterenin her şehrinde gece gündüz gezmek isterdim Züleyha Kıdık zuleyha.kidik@hotmail.com

b'locked dedi ki...

Özellikle yağmurun yağmaya başladığı bu günlerde yağmurlar kenti Londra'ya değindiğinden,her sene olduğu gibi sonbaharla birlikte kendimi daha bir başak ve anglofon hissederken çok güzel bir post oldu bu,teşekkürler Boom.

Ben şimdi Londra'da olsam Whitechapel'a gidip bir ikinci el dükkanı bulup dolabımı mı güldürürdüm veya flapper elbiseler giyip sokaklarda havalı havalı mı dolaşırdım...

Nothing Hill filminden etkilenen her genç kadın gibi semtin kitapçılarında o aurayı yakalamak için bir kaç sanat kitabı arayışına mı çıkardım

Bulursam istediğim gibi bir kaç kitap ; onlara bakmak ve bir saat olsun oturup,gözlerimi dinledirip,kendimi oradan geçmiş veya geçmekte olan insanların uzaya yolladığı seslerin atmosferinde hissetmek için Hyde Park'a mı gitmek isterdim bilemedim.

Kolleksiyonda en beğendiğim model malzemesinden kalite akıyor olması,bot-çizme arası ayakkabılarda en sevdiğim model olması ve fermuarsız olması hasebiyle : ZA9FF-10558524

Albümde kendimi Bond Street'te etiketledim (Asparabusta Baripimpom)

e-mailim : asparabustabaripimpom@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Şuan Londra'nın London semtinde olmak, Camden Town ve Portobello sokak marketlerini ziyaret edip bolca alışveriş yapmak ve ondan sonrada Madame Tussauds Müzesini karış karış gezip bol bol fotoğraf çekmek isterdim.Ayaklarımıda Zoopa'daki şirineye emanet ediyorum :)(Sehr Soydaş)
Kod: ZA9FF-10658511
E mail: forbidden.piety@hotmail.com

Çağıl Türeli dedi ki...

London Calling çalıyor...

Bulutlu bir akşamüstü Sherlock Holmes Pub'da muhteşem old ale'imi yudumluyorum. Dışarıdaki yağmur bile Londra'da Trafalgar Meydanı'nın arkasında olduğumu bana hatırlatıyor... Şemsiyem hazır, kırmızı platform topuklularım sağlam ve rahat, istediğim yere yürüyebilirim, şu anki huzur kaynağım tam olarak bu...


Kod:ZA9FF-10478516
Çağıl Türeli
cagiltureli@gmail.com

Yaprak Sudan dedi ki...

Hii boom harika:))postu okudum gozlerimi kapattim veee kendimi Heathrow Havaalaninda buldum.Ayagimda Zoopa nin harika botlari kosuyorum..nefes nefeseyim ama botlar oyle rahat kiii Zoopa larimla zipliyorum adeta:)Madem Zoopa:London Calling demis ben de sokak modasinin kalbinin attigi Londra nin simgelerinden olan bir telefon kulubesi bulmak icin kosuyorum.hangi semtte oldugum onemli degil Londra nin cagrisini karsiliksiz birakamadim..havalimani yakinindaki Mortlake semtinde bir telefon kulubesi buldum,once ustumdeki siyah trenchcoat siyah tayt ve siyah Zoopa larimla kirmizi telefon kulubesi onunde Londra hatirasi olacak bir foto cektirdim..sonraa o meshur kulubeye girip ahizeyi kaldirdim,annemi aradim vee...Anneee,Zoopa ve Styleboom beni Londra ya cagirdi dedim:))

ZA9FF-10558524
Yaprak Sudan
yapraksudan@hotmail.com

burcu meriç dedi ki...

En sevdiğim aşk filmine ismini veren Notting Hill'de olmak isterdim. Julia Roberts edası ile sevgilimle birlikte mavi kapılı evin önünde fotoğraf çektirmek, semt pazarını gezmek ve küçük turizm kitapçısında elimde kahve eşliğinde kitapların arasına dalmak isterdim.

Tabii ki ayağımda bunlarla ZA9FF-10548524

burcu.meric@mynet.com

irlandalı dedi ki...

westminster'de gün boyu yürüyüş yapmak, alışveriş yapmak, akşamüstü bir pub'da guinnes içip ardından her majesty'sde phantom of the opera müzikalini izlemek isterdim.

kod. ZA9FF-10548524
Zeynep Gür.
zynpgur@gmail.com

irlandalı dedi ki...

westminster'de gün boyu yürüyüş yapmak, alışveriş yapmak, akşamüstü bir pub'da guinnes içip ardından her majesty'sde phantom of the opera müzikalini izlemek isterdim.

kod. ZA9FF-10548524
Zeynep Gür.
zynpgur@gmail.com

Celin dedi ki...

Merhaba Boom,
Tam bu sezonun modasina uygun ayakkabilara bakiyordum ki sen ciktin karsima.Hemen zoopa.com sitesinden sezonun en iddiali modellerine goz attim ve insan inan kararsiz kaliyor bu modeller arasinda.
Ben londra`da Carnaby streetteyim ve hava yagmurlu, ofisten ciktim, kosedeki cafede bir kahve molasi verip arkadaslarimla bulusacagim.Ayagimda zoopa.com`dan aldigim muthis ayakkabilarim.
Kodu mu?
Iste burada:
platform topuklu bot
ZA9FF-10618511
Ofiste herkesin dikkatini ceken ayakkabilarim benim bunlar bir o kadar rahat ve estetik.

e-mail: aselincolak@gmail.com
facebook sayfanizida selincolak@gmail adresimden begendim.kendimi taglemeyide unutmadim:)

kübra kara dedi ki...

Şu an Londra'da Oxford Street 'de butik cennetinde , yağmurluğumu giyip şemsiyemi döndürerek ve topuklarımın sesini yağmurun eşsiz ritmiyle beraber vurgulayarak alışverişin en şık ve göz alıcı olan tüm butiklere girip çılgınca alışveriş yapmak. kasada kıyafetimi satın aldığımda deliler gibi mutluluktan şarkı söylerek mağazalardan çıkmak.tüm caddeyi çantalarımla dolaşmak isterdim. St. James parkında dinlenip hemen sonra bisiklete binip şehir turuna çıkmak ve en sonunda Tower KöPage Ranküsü'nün manzarasının önünde aldığım birbirinden şık kıyafetlerimi deneyip fotoğraflar çekinmeyi ve sonrada Londra eye 'de hem şehri gezmek için hemde alışveriş maceramın kutlaması için harika bir tura çıkardım :) kubra_karakebelioglu@hotmail.com

İrem Akkaya dedi ki...

Şuan evde, bilgisayar başında oturup o güzel ayakkabılara bakarak iç geçirmek yerine, tabii ki serin bir sonbahar günü, Oxford Street'de altımda taytım, üzerimde dökümlü ve salaş kazağım, ayağımda ise rahat, klasik oxford ayakkabılarım ile; bir kolumda alışveriş poşetlerim, diğer kolumda ise benimle birlikte mağaza mağaza gezmekten ve alışveriş yapmaktan sıkılmayan yakışıklı ve stil sahibi bir adamla (Öyle bir adam varsa eğer, ayakkabıların yanında yollayabilirsiniz, memnuniyetle kabul ederim.:)) yürüyor olmak isterdim.
Gün sonunda ise minik ve sevimli bir kafede sevgilimle oturup, içimizi ısıtacak bir şeyler içip, sohbet ederek alışverişin yorgunluğunu atardık. Tabii ki bu sırada da bol bol fotoğraf çekinmeyi ihmal etmezdim!
Ee insan hayalinde de olsa, Londra'ya gittiğinde o güzel anıları ölümsüzleştirmek istiyor değil mi? :)

Bana ilham veren ayakkabı kodu: ZA9FF-10358511
İrem Akkaya
irmkky@hotmail.com

pınar eşki dedi ki...

şu an londra moda haftasında türk tasarımcıların defilelerini seyretmek , ardından da bıkmadan usanmadan londranın sokaklarında pervasızca yürümek isterdim. ne demiş samuel johnson 'londradan bıkan hayattan bıkmış demektir'.

ZA9FF-10568524


pınar eşki
pinzar_e@hotmail.com

elvan eşki dedi ki...

Şuan westminister da london eye nin en tepesinde tüm londrayı ayaklarımın altında hisstmek isterdim e tabi bu şık botlarımla :)


ZA9FF-10568524

Elvan EŞKİ
elvan_u28@hotmail.com

Gülsu Gelgün dedi ki...

Londra'da Soho'da bir jazz barda şarkı söylüyor olmak isterdim.

Ayakkabının kodu: ZA9FF-10431210

Gülsu Gelgün
ggelgun@hotmail.com

funda dedi ki...

öncelikle Zoopa! Facebook sayfasını beğendim.ve fotoğraf albümünden tarzımı yansıtan fotoğrafı etiketledim.“Şu anda Londra’nın Londra Dönmedolabı (London Eye) de bu olağanüstü manzarada Zoopa! larımla yürümek isterdim...ZA9FF-10638524.funda tekeş
funda_tekes07@hotmail.com

selda dedi ki...

öncelikle Zoopa! Facebook sayfasını beğendim.ve fotoğraf albümünden tarzımı yansıtan fotoğrafı etiketledim.“Şu anda Londra’nın Buckingham Palace da bu olağanüstü sarayda SOHO NIGHTS larımla olmak isterdim.ZA9FF-10328556.selda tekeş
selda_tekes07@hotmail.com

şengül dedi ki...

öncelikle Zoopa! Facebook sayfasını beğendim.ve fotoğraf albümünden tarzımı yansıtan fotoğrafı etiketledim.“Şu anda Londra’nın Londra Kulesinde eşsiz manzarada OXFORD STREETlerimle gezmek isterdim.ZA9FF-10328502.şengül tekeş
rmzn_sngl07@hotmail.com

safir dedi ki...

Daha önce Londraya gitmedim o yüzden hangi semtinde ne yapılır bilmiyorum. Sadece eşimle beraber orayı keşfetmeyi isterdim.

ZA9FF-10488502
silent1night@gmail.com

Elif dedi ki...

Yağmurlu bir sonbahar akşamı, Oxford Street'te 9 yıl sonra kavuştuğum eşimle beraber siyah mini elbisem kırmızı, sıradışı SOHO NIGHTS larımla etrafımızda kimseler yokmuşcasına, yorulmanın ne olduğunu unutup yılların acısını ıslana ıslana çıkarmak isterdim.
Benim favorim;
ZA9FF-10478516
elif560@hotmail.com

octobrina dedi ki...

kod : ZA9FF-10318530
(belirtmeden edemiciim boom , bu koleksiyon çantalarına bayıldımmm!)
Londra'da olup Azerbaycan'da benzerleri ile turladığım orjinal London taxi ile şöyle güzel bir şehir turu yapmak isterdim.

octobrina dedi ki...

ayakkabı kodu : ZA9FF-10318530
(Belirtmeden edemiciim boom bu koleksiyonun çantalarına da bayıldımm!)
Londra'da olup, Azerbaycan'da benzerleri ile gezdiğim London taxi lerin orjinali ile şöyle güzel bir şehir turu yapmak isterdim. Mail : senemdemiray@gmail.com

Adsız dedi ki...

"Londra'ya gitmişken müzikal görmeden olmaz"bende bu geleneği bozmayacağım sanırım.. ayrıca sonbaharın her tonunu yansıtan adeta renk cümbüşü yaşatan o muhteşem parklarından Hyde park ve Green parkta huzur dolu yürümek isterdim.. ayağımda bu botlar olursa şayet huzur ve mutluluğum artacaktır:)
ZA9FF-10568524

Nisa Keskin
k__keskin@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Boommmm Şuan Londra'da ayaĞımda ZA9FF-10328556 ayakkabılarımm Knightsbridge 'De şarkı söyleyerek koşmak isterdim delicee,ama sabahlara kadarrr :)

ZA9FF-10328556
songluzun@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Hampstead heath de olmak isterdim.Köpeklerini gezdiren yaşlı ingilizleri seyretmek,güzelim ağaçların kokusunu içimek çekmek yeşillerin arasında bankta oturup gözlerimi kapatıp,çevreyi dinlemek bütün bu telaştan kargaşadan uzaklaşmak isterdim.
yılan derisi baskılı babet
Kod: ZA9FF-10438530 hem şık hem rahat hem güzel bir ayakkabı modeli olmuş.

edasen dedi ki...

Merhaba,
Şuan Carshalton semtinde ZA9FF-10431210 olmak isterdim. Hem rahat ve şık hemde yürüyüş için güzel,hoş bir ayakkabı.

EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

Aysel Ziya dedi ki...

Westminster şehrinde,elimde bir kadeh şarap ve kulağımda Adele ile kendimi Londra'nın bir parcasıymıs gibi hissetmek isterdim.

Kod: ZA9FF-10638524

mail: ziyaaysel@gmail.com

Adsız dedi ki...

çok begendim abiyelerle gerçekten uyumlu olabilicek takılar var bu arada abiyeler çok güzel bakmanızı tavsiye ederim. http://abiye-elbise--modelleri.blogspot.com/

samet dedi ki...

Merhaba :)
Facebooktan kendimi etiketledim, sayfanızı beğendim...
ZA9FF-10397010 ayakkabılarımla Londra'nın sokaklarında özgürce dolaşmak isterdim...

mujganatila@gmail.com
tel:05069482470

AyLin dedi ki...

Chelsea'de güneş batımına doğru, kulağımda en sevdiğim maroon 5- one last night şarkısı, ayağımda KİNGS ROAD SW3 ile şehri boydan boya keşfetmeye hazırım. Nasıl olsa bu benim hikayem :)
aylindnc@gmail.com
Diğer tüm şartlar tamam :)

reydi dedi ki...

Yol arkadaşımı yanıma alıp Doctor Who edamla TARDİS’e girip 60’lı yılların Carnaby Street’ine ışınlanıp yol arkadaşımın neden buradayız doc nereye gidiyoruz şu an dünyayı kurtarmamız gerekmiyor mu sorularına karşın alaycı bir bakışla bakıp “Dünyayı kurtarmadan önce benim için özel tasarlanmış ‘ZA9FF-10598524’ kodlu botu almaya, Zoopa’ya gitmeliyiz kuzum” demek isterdim.
Z.Reyhan ŞAHİN
z.reyhan.sahin@gmail.com

. dedi ki...

Merhaba, hayatta her zaman çoğunluğun uymadığı durumlarda yaratıcılığın yeniden ve hep farklı formlarda dünyaya geldiğini düşünüyorum. Gizemi, ironisi, devinimi olan bir yerde yani Shoreditch'de bazen bir duvar yazısı, bazen bir tasarım harikası ya da bir kağıdın üzerinde hayatın anlamı cümleler şeklinde insanoğlunun kendi küçük dünyasında neler yapabileceğini, kahve sıcaklığıyla ellerimi ısıtarak gezip, görmek isterdim. Ayakkabı seçimim de de karakterimi yansıtmalıysa en uygunu; ZA9FF-10498524 olmalı. Sevgiler, Kadriye Zerrin Kubas kzerrink@gmail.com

Cansev dedi ki...

Hiim gözlerimi kapadim,derin bir nefes aldım veee kendimi sonbaharın ne demek oldugunu bütün güzelliğiyle bana anlatan Hyde Park'ta bir bankta otururken buldum.Ne mı yapıyorum?..Yanımda asık oldugum adam,basımı omzuna koymuşum,elim elinde birlikte yerdeki yapraklarla oynayan oğlumuzu izliyoruz..Baktikca daha da cok asık oluyoruz,daha da cok seviyoruz.Her yerde minik kuzumuzun kahkahaları..Oh be diyoruz var mi bizden mutlusu:))

Kod: ZA9FF-10488502

Cansev Oz
Cansevoz@yahoo.com.tr

asli dedi ki...

Şu anda Highgate'de olup, eşsiz nitelikteki Highgate Mezarlığı'nı gezmek isterdim. Başta modern sosyal bilimin en önemli kuramcılarından olan Karl Marx anıtı olmak üzere burada yatan aydınları ziyaret eder ve mezarlığının diğer sahiplerinin hayat hikayelerine konuk olurdum.
Bu olağanüstü atmosferin etkisiyle kendimi yüzyıllar öncesinde hissederken, gerek tepenin soğukluğu gerekse atmosferin gotikliğinden işte bu çizmeleri giymek isterdim :

Kod : ZA9FF-10588524

Ah boom, sayende gitmiş kadar oldum :p
Aslı Özer
asliiozer@gmail.com

Nurcan dedi ki...

South Kensington'da Natural Science Museum'u gezmek, bol bol fotoğraf çektirmek,
Oxford Street'te alışveriş yapmak, sonra da
Hampstead'te bir Cafe'de oturup sıcak kahvemi yudumlarken dışardaki yağmurun sesiyle huzurlu bir
şekilde kitabımı okumak isterdim.

ZA9FF-10478516 Çok şık bir ayakkabı.

Facebook sayfasını beğendim, kendimi etiketledim.
Nurcan Uyaver
nuyaver(at)gmail(dot)com

Piaf. dedi ki...

Thames nehrinin kıyısındaki bir parkta, elimde kahvem kulağımda kulaklığım; elbetteki efsanevi The Beatles grubunun yükselişine şahitlik eden Londra’ya hürmeten Beatles’dan All My Loving’i dinliyorum ayağımda ZA9FF-10431210 larımla yürüyüşüm esnasında bana eşlik eden sincap arkadaşlarım için de bir avuç fıstığım da cebimde.. :)

Hazal Budak
mhazalbudak@gmail.com

banu dedi ki...

Somerset House'tayım. Yanımda dostlar, ayağımda öldürücü KNIGHTDBRIDGE SWI, yüzümde kocaman bir gülümseme ve eşlikçimiz kahve ile zevkten dört köşeyim. Yerden fışkıran sularla ıslanıp eğlenen insanları izliyor, onlarla daha da neşeleniyoruz. Ve bu hayal olsa bile ayakkabılarım ıslanmasın diye ben onları bir kenara koyuyor ve suya oyle dalıyorum :))

Banu Tunca
banutunca86@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Ahhh Londra, ne güzelsin... Şu an soğuk ama güneşli bir günde olduğumu ve Oxford'da sokak sanatçılarının o neşeli hallerine eşlik ettiğimi düşlüyorum. O kadar güzel çalıyorlar ki onlara ayak uydurmamak elde değil, koyveriyorum kendimi. Önümde uzuuuuun bir gün ve keşfedilecek o kadar çok yer var ki... Neyse ki ZA9FF-10431210 benimle beraber bunları yapacak güce sahip :)

Pınar Tatlısu
pinartatlisu@gmail.com

Puhuintofashion dedi ki...

Üzerimde siyah mini elbisem, ayağımda ZA9FF-10478516 kodlu kırmızı ayakkabılarım, elimde kırmızı şemsiyem ve yanımda eşimle birlikte Soho'da Palace Theatre'da izleyeceğimiz müzikale hazırım! Müzikalden çıkışta bastıran sonbahar yağmurunda "Singing in the rain" şarkısını mırıldanarak sokakları arşınlamak, soluklanmak için gideceğimiz bir kafede scone jam & clotted cream eşliğinde geleneksel İngiliz çayı içmek çok keyifli olurdu.
Ezgi Çetin
ezgi.meric@gmail.com

Özlem dedi ki...

şartlar tamam
çekilişe katılmak istiyorum
izleyicinim gfc: Özlem
ozlemelmacigil@hotmail.com
sayfayı beğendim https://www.facebook.com/ozlemelmcgl

fotoğrafı etiketledim
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=384248421647611&set=a.383472768391843.91992.152793771459745&type=3&theater

Kod: ZA9FF-10558524

Londra'da modanın kalbinin attığı Whitechapel'de defileden defileye koşturmak isterdim, daha sonra yapacağım alışverişlerle birbirinden şık giysilere, ayakkabılara ve çantalara sahip olmak isterdim

Emine Akbaş dedi ki...

Westminster şehrinde,yağmur altında şemsiyesiz yürümek isterdim...

Kod: ZA9FF-10638511

emieee_y@hotmail.com

Moda Masalları dedi ki...

Şu an ülkemizin nadide şehirlerinden birisinde, üzerimde pijamalarımla oturmuş Londra hayali kuruyorsam; hiç kusura bakmayın sınır tanımam! İstikamet King`s Road. Önce uzun uzun kitapçıları dolaşıp yanlızlığın tadını çıkartırım. Ne de olsa birazdan Kate (Middleton olan) ile buluşup caddedeki mağazaları gezeceğiz ve bana mütevazi şıklığın sırlarını anlatacak :) Ayağımdaki ayakkabılar da şunlar olmalı kesinlike:ZA9FF-10438530
Ayakkabıları düz tutmakta fayda var. Kim bilir belki de akşam üstü bir bisiklet bulup sokak aralarının tadını çıkartırız...

ozgecanbeypazar@hotmail.com

mervee dedi ki...

londraaa hayallerimin yegane şehri sana bi kere kavuştum bi daha neden olmasın şimdi orda olmak mı? Ayağımda kesinlikle bunlarla Kod: ZA9FF-10431210 Knightbridge'dee harrodsdaki muhteşem butiklere ve yıldızlı isimlere kendimi kaptırıp bıkmadan yorulmadan dolaşmak, sınırlı üretim olan o harika arabaların yanından geçmek geçerken de hafifçe saçımı düzeltmek çaktırmadan :d vee gün sonunda hyde parkta bol yeşil içinde rahatlamak ,alışveriş en iyi terapi ((:

m--e--r--v--e--@hotmail.com

merve dedi ki...

Londraaa hayallerimin yegane şehri sana bi kere kavuştum bi daha neden olmasın şimdi orda olmak mı? Ayağımda kesinlikle bunlarla Kod: ZA9FF-10431210 Knightbridge'dee Harrodsdaki muhteşem butiklere ve yıldızlı isimlere kendimi kaptırıp bıkmadan yorulmadan dolaşmak, sınırlı üretim olan o harika arabaların yanından geçmek geçerken de hafifçe saçımı düzeltmek çaktırmadan :d vee gün sonunda hyde parkta bol yeşil içinde rahatlamak ,alışveriş en iyi terapi ((:

m--e--r--v--e--@hotmail.com

dilan dedi ki...

ahh boomcum su an Knightsbridge sevgilimle o butik senin butik benim geziyor olsaydım harika ayakkabılar elbiseler alsaydım sonrada bir yorgunluk kahvesi içip gece için hazırlansaydım fena mı olurdu? :)
dilan
balcdilan@gmail.com
Kod: ZA9FF-10431210
kocaman öpücükler:)

kübra kara dedi ki...

Şu an Londra'da Oxford Street 'de butik cennetinde , yağmurluğumu giyip şemsiyemi döndürerek ve topuklarımın sesini yağmurun eşsiz ritmiyle beraber vurgulayarak alışverişin en şık ve göz alıcı olan tüm butiklere girip çılgınca alışveriş yapmak. kasada kıyafetimi satın aldığımda deliler gibi mutluluktan şarkı söylerek mağazalardan çıkmak.tüm caddeyi çantalarımla dolaşmak isterdim. St. James parkında dinlenip hemen sonra bisiklete binip şehir turuna çıkmak ve en sonunda Tower KöPage Ranküsü'nün manzarasının önünde aldığım birbirinden şık kıyafetlerimi deneyip fotoğraflar çekinmeyi ve sonrada Londra eye 'de hem şehri gezmek için hemde alışveriş maceramın kutlaması için harika bir tura çıkardım :)
en beğendiğim ayakkabı ZA9FF-10478516 kubra_karakebelioglu@hotmail.com

Esra dedi ki...

tercihim Notting hill
Programimi agustosa gore ayarlayip karnavali kacirmak istemezdim kostumum simdiden hazir.
Portobello Road cumartesi günü ikinci el dükkanların ve tezgahların açıldığı Electric Brassierre ve harika kafelerin bulunduğu sokakta tum gunumu keyifle gecirebilirim.
"Notting Hill" filmindeki gibi ben de bir kitapciya girip Turkiye'yle ilgili kitap isterim. Belki de hayatimin askiyla tanisirim filmde oldugu gibi;)
Tum bunlari yaparken alisverise de zaman ayirip Zoopa ayakkabilarima uygun kiyafetler almayi da unutmam.
Kod: ZA9FF-10468520
http://www.facebook.com/profile.php?id=574477934
enerboz@gmail.com
esra erboz

Ece Merve Yüksek dedi ki...

Hafiften soğumaya başlayan havaya rağmen iyi ki giymişim dediğim minik elbisem, Audrey trençkotum ve feminenliğimi tamamlayan kürklü botlarımla Sloane Street te birbirinden güzel mağazaların içinde soğuktan korunuyorum. Hazır ben burada gardrobumu yenilerken soğuk hiiiç bitmesin lütfen ;)

Elbisem: ....
Trençkotum: ....
Kürklü botum: Tabi ki ZA9FF-10397010

merve_amy@hotmail.com

Ece Merve Yüksek dedi ki...

Eklemem lazım ki Londra' nın her semtinde muhteşem mağazalar bulunabilir ama benim yorumumda ışınlandığım yer Knightsbridge Sloane Street :))