27 Kasım 2012 Salı

BOOMSTYLE | Lovely "House"


İstanbul'da turist gibi takılmayı sevdiğim kadar, hakikaten turist olanları da çok kıskanıyorum! Bir sürü güzel yeri gezip, gizli mabedleri keşfedip, şahane yemekleri hüpletip, üstüne bir de hala ruhu, tarihi, hikayeleri tuğlalarına sıkıştırmış güzel güzel yerlerde kalıyorlar. Mesela House Hotel Galatasaray bunlardan biri, doğrusu burayı geçen yaz yaptığımız İpekyol çekiminde keşfedene kadar sadece Nişantaşı ve Ortaköy'de otelleri olduğunu sanıyordum. Oysa bir solukta Beyoğlu'nu yaşamak için, haşmetli kapıları itip Pera kokusu duymak için burası enfes! Ben de çekim sırasında keyfini çıkarmaya vaktim olmadığı için geçen hafta beni davet eden arkadaşlarımla bir süt saati yapmak üzere yanlarına uğradım:)

26 Kasım 2012 Pazartesi

ANGORA FORUM | Benimle Birlikte Atölyeye!


Herkese iyi Pazartesiler:)) Bu hafta benim için çook güzel geçecek hissediyorum, çünkü herşeyden önce yine Ankara'da dahası ODTÜ'mde olacağım! Siz de ODTÜ'de benimle birlikte bir atölye çalışmasına katılmak ister misiniz:))

Fransız Kültür ve ODTÜ işbirliğinde gerçekleşecek olan "Klişe ve Klişeler" temalı Angora Forum sempozyumundaki atölye yürütücülerinden biri benim! Vee 30 Kasım Cuma günü saat 14.00-16:00 arası gönüllü katılımcılarla birlikte "modanın klişeleri" üzerine ortaya harika bir şey çıkaracağız. Ne mi;)? Atölye detayları için buraya, siz de katılmak isterseniz kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniiiz:) Ve facebook sayfasına bakıp ne kadar güzel şeyler var görebilirsiniz.

23 Kasım 2012 Cuma

BOOMSTYLE | "Kalp"li Diyaloglar


İçinde bulunduğum malum durumun şöyle güzel bir avantajı var: kocan artık sana göz deviremiyor:) Şimdi hadi hepimiz filmlerdeki kötü adam gülüşüyle gülelim: nihahohohohaa.
-Hayatım gitmeden fotoğrafımı çeker misin?
-Tabi hayatım
-Hayatım bi de şöyle çekelim
-Tabi hayatım
-Ayy bakiim
-...
-Olmamış, ı-ıh, bi de şurdan şöyle çekelim, ama sen o sırada şöyle yap.
-Tabi hayatım
-Hah bu tam istediğim gibii. Son bi, son bi, son bi'!
-Tabi hayatım

Ne güzel, ne mutlu, ne umutlu diyalog! Oysa önceden ne duyuyorduk?
-Hayatım foto mu... 
-Homhomhumurhomurisimgucumhomurvarhum

21 Kasım 2012 Çarşamba

OTOBOOM | Rüzgar Gibi Geçtim:)


Kasım ayında bu yukarıdaki güzellikle sıkı fıkı olmuştum, hala da "neden geri verdim ki?" sorusunun cevabını arıyorum:) Bu ay ikinci yaşını kutlayan Digital Car Magazine'in 102. sayfasında Peugot RCZ hakkındaki yorumlarımı okuyabilirsiniz. Hızı, estetiği, gösterişi seven; asla arkasına bakmayan kızlar ibre havalandığında yere sımsıkı tutunan, tüm gözleri üzerine çeviren, kapıları açtıran bu araba tam da size göre! Hemen  daha fazla fotoğraf ve benim RCZ deneyimim için tık tık!

18 Kasım 2012 Pazar

BOOMSTYLE | It's A Boy!


Ta taaa! Uzun zamandır bu blog neden başıboş kaldı, IFW neden yalan oldu, saat 20:00den sonra Twitterım neden öksüze düştü, lansman ve çılgın partiler neden kaçırıldı, 21:00den sonra arayanların telefonları neden duyulmadı, sebebini artık sizlerle de paylaşma zamanı geldi sevgili Styleboomerlar: çünkü uyuyorduk:) Evet ben ve şu an 5. ayını göbeciğimde geçiren oğlum:))

15 Kasım 2012 Perşembe

HEDİYE | Burada Herkese Göre Bir Şey Var!

KAZANANLARI POSTUN ALTINDA GÖREBİLİRSİNİZ!

Styleboom'u özellikle Twitter ve Foursquare'den takip edenler Boyner İstinyePark'ın sık alışveriş duraklarımdan olduğunu bilir, sebebi basit, aradığım pek çok şeyi orada bulabiliyorum, sevdiğim markaları bir arada görebiliyorum. Özellikle Boyner Evde (kendisinin fanatiğiyim:)), kozmetik, Cotton Bar ve spor reyonları benim vazgeçilmezim!

Eğer sizler de #boynerdeherşeyvar diyenlerdenseniz, sıkı durun! Benim Boyner'den yeni sezon seçimlerim ve vazgeçemediklerim eşliğinde bir tur atarken şahane hediyemizi anlatayım:)

14 Kasım 2012 Çarşamba

HEDİYE | Sebepsiz Aşkın Işıltısı:)

KAZANANIMIZ BELLİ OLDU:) 16 Kasım 2012 18:35 TARİHLİ YORUMU İLE BETÜL'E TEBRİKLER. LÜTFEN 3 GÜN İÇİNDE SANA ATTIĞIMIZ MAİLİ CEVAPLA BETÜL:) RANDOM.ORG SONUCU EN ALTTA. 3 GÜNÜN SONUNDA BETÜLDEN SES ÇIKMAZSA YEDEK İSMİMİZ İSE MİLENA


Bu sene boyunlarda taşlar, kristaller, ışıltılar olmazsa olmazımız biliyorsunuz. Hatta bu gösterişli kolyeleri casual üstlerle, rock parçalarla kombinleyerek takmak pek trendy! Birçoğunuzun blogundan tanıdığı Ahu Ateşel, yaz aylarında çıkardığı Love Without a Cause markasının yeni koleksiyonuyla tam da bu trende uygun enfes kolyeler taarlamış. Bu kolyelerde en çok asi zincirlerin asil taşlarla buluşup karışmasını sevdim ♥

Fotoğrafta gördüğünüz benim Love Without A Cause kolye seçimim. Elbette burada bitmedi:) Sıra sizinkinde!

13 Kasım 2012 Salı

BOOMSTYLE | Golden Fall


Kesin soğuk diye çıkıp kavrulan, yok  bugün sıcak ve güneşli diye çıkıp günü donarak geçirenler elime mum diksin:)) İşte sonbahar! Zaten hep kararsız bir mevsim, hüzünlü müsün keyifli misin, aşık mısın yoksa değil misin, sabah uyansan mı uyanmasan mı, hava aydınlandı mı karardı mı:) Alışma süreci... 

İşte bu post geçen haftalarda benim çok soğuk diye çıkıp yanıp tutuştuğum bir günden. Biliyorsunuz daracık giyinmeyi çok seviyorum ama iş trikoya hele güz trikolarına gelince kocaman örgüler ve rahatlık daha çok hoşuma gidiyor. Bu kazak da beni önce altın ışıltısı sonra rahatlığı  ile cezbetti.

12 Kasım 2012 Pazartesi

AYAKKABI | Yepyeni Bir Tasarımcı: Eugène Riconneaus


Bugün Rodin'in 172. doğumgünü imiş. Her ne kadar ben onun en çok Cehemmen Kapıları eserini beğensem de (bir Dante-İlahi Komedya fanatiği oluğumdan objektif olamayabilirim:) ) pek çoğumuz için o "Düşünen Adam" figürünün babası. Bugünü onun şerefine bool bol düşünmeye ayırmaya söz verdim. Düşünürken de sizlere uzun zamandır yeni bir tasarımcıdan bahsetmediğimi farkettim. İşte bu post, adını aklınıza kazısanız iyi edersiniz, yeni bir ayakkabı tasarımcısı hakkında: Eugène Riconneaus.

8 Kasım 2012 Perşembe

GEZİ | New York'da Ekonomik Alışveriş Adresleri

Woodbury Common

New York gezimize ilerleyen postlarda muhit muhit, mahalle mahalle devam edeceğim ama bir kısa alışveriş molası verelim diyorum hanımlar:) Esasen New York'un her yeri alışveriş ama bu postta ekonomik seçenekler, outlet ve sample saleler ile az dolarla çok designer yapmanın bazı ipuçları var diyelim:)

6 Kasım 2012 Salı

AYAKKABI | Louboutin Nişantaşı'ndan Sonra İstinye Park'ta

Fotoğraf: Özberk Baz
Bir çift güzel ayakkabı neden kalbimizi pır pır ettiriyor acaba hanımlar? Evet kıyafetlere, mücevherlere, ve daha pek çok şeye de çok düşkünüz ama ayakkabının yeri ayrı değil mi:) Uzun süre yollarını gözlediğimiz Christian Louboutin'ı çook sevmiş olacağız ki kendileri İstanbul'da Nişantaşı butiğinden kısa bir süre sonra İstinye Park butiğini de açtı!  Monsieur'nün bizzat gelip hakiki bir açılışı yapmasını da dört gözle bekliyorum ♥


5 Kasım 2012 Pazartesi

TREND | Bordo

Ayakkabı-Mudo(yeni sezon)

Bordo uzun zaman "en sevmediğim renk" listemde yer almıştı, çünkü bana göre onda sanki bir arada kalmışlık vardı. Ne kırmızı kadar çarpıcı ve canlı, ne pembe gibi yumuşacık ve tatlı:) Ama geçen yıl Colourfit renk analizinde Oya Hanım, bordoya bir şans ver dedikten sonra onunla biraz daha ciddi düşünmeye başladım. Derken bordo bu sezonun hit rengi oldu, onu en çok ruganda ve kadifede sevdiğime karar verdim:) 

Eski yeni bordolarımla karşınızdayım:) Yeni sezondan neler benim olmuş, dolabımdan neler çıkmış?