31 Ağustos 2010 Salı

AYAKKABI | Sonbahar 2010 Ayakkabılarını Hatırlayalım!

IFW arası yine ayakkabı aşkım depreşti pek sevgili yüksekökçeseverler:) O zaman eğer geçen Şubat defilelerinde görüp de bağrınıza taş bastığınız yeni sezonayakkabılarını yeniden bir hatırlayalım. Favorilerimi sıraladım, ama yok Boom bu olmasın şu olsun dedikleriniz varsa seve seve kabul ederim:)



Her ne kadar açık ayakkabı içine çorap giyme işi bizi biraz rahatlatsa da botların gönlümdeki yeri ayrı! CYNTHIA ROWLEY ve CHRISTIAN DIOR botlar bu sezon favorilerim! Rowley'nin acı kahve ve lacivert bot ve çizmelerinin keskin ve kalkık burunlarını, topuklarını ve kocaman kurdelalarını çok sevdim.



CHRISTIAN DIOR'un binici temalı koleksiyonunu zaten sevdim ama itiraf edeyim esas bot ve çzimelerden gözlerimi alamadım! At binenin, Dior kuşananın! Zaten botta oldum olası düğmeler ve çatkılara bayılırım, mahmuz havası veren deri düğmeli uzantılar muhteşem.



En favorilerimden biri de BALENCIAGA'nın binbir çeşit materyalle hayat bulmuş ve bana legoları hatırlatan cici ayakkabıları, bunlardan bir çift giydikten sonra üstünüzde ne olduğunun ne önemi var! Uzun seneler unutulmayacak, literatüre geçecek cinsten pabuçlar!



PHILLIP LIM sen ne güzelsiiin, bu sezon itibariyle ayakkabılarını kendisinin tasarlayacağı haberini aldığımız Lim şimdiye kadar podyum ayakkabıları için büyücü CHRISTIAN LOUBOUTIN ile çalışıyordu, yukarıdaki şahaneler onun imzasını taşıyor! İkinci fotoğraftaki rengin güzelliğine bakınız!



Podyuma indirdiği 50'lerin ve erken 60'ların feminen silüetleriyle herkesteki nostalji aşkını yeniden depreştiren Marc Jacobs, LOUIS VUITTON için hazırladığı ayakkabılarla tam benlik! Krokodil ve saten ayakkabılarda kalın tahta topuklar ve dev fiyonklar sizi kadın kadın yürütecek:)



Ben kışın o beyaz ve kemik opak çoraplaı giyen ve sevenlerdenim evet! Bu durumda RODARTE'in bu mum topuklara sahip yamalı bohçaları andıran ayakkabıları opaklarıma cuk uyuyor:) Yetkilileri göreve çağırıyoruuuum:p



Merak ediyorum bu Ricardo Tisci'ye nazar değmiyor mu, ne yapsa nasıl da güzel oluyor, bana balık kılçıklarını anımsatan incelikteki çatkılarıyla ayağı ve bileği sımsıkı sarmış bu botları nasıl da güzel, bu yılın pantolonlarıyla nasıl da şahane olur!



CHRISTIAN SIRIANO iki sezondur beni çok heyecanlandırıyordu, ama sonbahar koleksiyonuyla pek coşmamıştım, o da biliyor olacak, gönlümü almak için bu pabuçları tasarlamış! Topuklardaki detaylar muhteşem, ayakkabı değil heykel, kapı tokmağı, antika cenneti sanki.



MIU MIU her zamanki gibi ya çiçekli ya böcekli yani sevimli bir şeyler bulup onu en alasından modernize ediyor, metal çiçek detayları, birden fazla fiyonklarıyla pabuçlar şahane ama topuklar bana uymuyor, hayır kitty topuklar belki başka bir bahara:)



FENDI'nin ayakkabı-bot-balıkçı çizmesi hibridi modellerini ben çok sevdim, özellikle morları ve hardal sarılarını, bol yağmurlara şık bir isyan, stylish bir beni yenemezsin İSKİİİİİ haykırışı!



ERDEM'in çiçekleri elbiselerinde daha güzel, yine de Nicholas Kirkwood yapacağını yapmış ve mis kokan çiçekleri asker botlarına benzer ayakkabılara yerleştirmiş.

[Görseller: style]

13 yorum:

WonderWomen dedi ki...

"Balenciaga"lar gerçekten çok yaratıcı

bitte dedi ki...

boom yaa ne güzel pabuçlar bunlarr benimde ne zamandır yüksekökçe aşkım depreşiyodu bunlar tuz biber oldu :D
seçimlerin harika ama ben nedense kalın topuk olayına alışamadım yaa sanki kaba mı geliyo bana ne :)

NAZIM dedi ki...

balenciagalara canımı veririm.hatta onlar giyilmemeli.salonun baş köşesine konup seyredilmeli.

Unknown dedi ki...

Cynthia Rowley ve Christian Dior botları gerçekten muhteşemmm..birde Christian Siriano resmindeki ilk iki topuklu süper :) teşekkürler Boom içimizi açtı bu ayakkabılarla :)

Adsız dedi ki...

yaw boomcum, bunlar sokakta giyilmez kiii hem de dünya para, ama çok vuitton'ları sevdim diğerleri tasarım harikası ama giymek için pek fena :( yoksa ben mi çok muhafazakarım yahu... ayşe

aysegul in ny dedi ki...

agzımın suyu akıyor desem yeridir hepsini begenır ınsan canım o ilk acı kahveye bende bittim birde kalın topuklar ooff ne rahat ne şık, ne güzel, ayakkabılarsınız siz :))

*STYLEBOOM* dedi ki...

@wonderwoman bu adam asti zaten artik uzayda:))

@bitte acikcasi bazilari bana da kaba geliyor ama boyle
trend olunca simdi etrafta cok gorunce gozumuz alisacak sanki:)

@nazim bence deeee:))

@melisgvn benim de icim acildi bir yandan da alamaiyacagimdan dolayi icim acidi:)

@ayse kir zincirleriniiiiiiiiiii:))

@aysegul in ny evet yaa o kahvenin tonu o burnun sekli nedir oyle di mi:))

Unknown dedi ki...

canım ben görmüşündür diye özellikle haber vermedim anlaşılan görmedinki haber yapmamışın. dünkü sabah/günaydın gazetesinde puma çalışmanız haber yapılmış. sizin ekipte çıkmış. öpüyorum

*STYLEBOOM* dedi ki...

@modavesosyete gördüm canım tesekkurler, ankaraya gidis hazirligindayim da ondan vakit ayiramadim scan vs. opuyorumm

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
DENiZ dedi ki...

Fendi ve Dior'lari pek bir sevdim ;) Yaraticilik iyi guzel de bazen bazi tasarimlarda cok zorlama geliyor bana, sunu da koyalim bunu da yapalim derken ayakkabi ruhunu kaybediyor :(

*STYLEBOOM* dedi ki...

@deniz bazen is sadece giyilebilir olmakta cikiyor haklisin ama cogu raflarda yerini almadan daha normallesiyor zaten:)

MODA DUYGUSU dedi ki...

aman da amaaannn neler varmış burada seçim yapamadım hepsi şahane hepsi olaaayyyy daha cok pabuccc lütfennn aklımı basımdan alırlar vallla :) hahahah lovvvv <3