26 Ağustos 2010 Perşembe

IFW | Günseli Türkay

Fotoğraflar: Tolga Günay



IFW'nin ilk gününde benim için en güzel ve daha önemlisi en özgün koleksiyon GÜNSELİ TÜRKAY'dan geldi, üstelik çok objektif olduğumu düşünüyorum çünkü bu tür pek de benim tarzım olmadığı halde bu kadar keyif almam inanılır gibi değil!



Kendimi Marvel'in rengarenk ve olağanüstü çizgi romanlarındaki karelerden fırlamışım gibi hissettiren bu koleksiyon bugün eminim gazete ve dergilerde daha çok Deniz Berdan'la anılacak, çünkü Deniz'ciğim bu defilenin hem fotoğraflarda gördüğünüz enfes stylingini yaptı, hem de koleksiyondaki aksesuarların yaratıcısı, kendisi kuliste arı gibi çalıştı durdu:)



Yukarıda da gördünüz kolyeler şahane, ama biz GÜNSELİ TÜRKAY'a dönelim, bu kadın bizi tablo tablo giydirmek konusunda hem kararlı ve hem de bu defa inanılmaz renkli! Üzerinizde verdiğiniz milyonlarca mesaj, kendinizi süperkahraman gibi hissettiren bodysuitler, grafik etki, size "merhabaaaa biz dostuz!" diyecek gibi duran sevimli uzaylı figürler, drape ve keskin kat oyunlarıyla süslü monokrom parçalarla her bir parça bir diğerinden güzeldi. Saç, makyaj ve müzik ise muhteşemdi.



Buyrunuz benim favori elbiselerimden biri yukarıda, yakında umuyorum benim olur kendileri, drapesine, rengine ve resmin şifona basılarak dövme etkisi verdiği transparan detayına bayıldımmmm!



Her ne kadar Real Monster ilhamlı kolyelere de desenlere de bayılmış olsam da yukarıdaki elbiseyi bir başına görmeyi dilerdim podyumda, detay ve derinliğine çok odaklanamadım çünkü o şapşal canavar bana sırıtıp duruyordu:) Oysa daha podyuma çıkarken elbisenin kesimi çok hoşuma gitmişti, tanıdık bir formu Günseli Türkay'ın gözüyle görmek güzel...



Tabii ki Boom'un yüksek topuk radarından pabuçlar kaçamadı, dolgu topuklarda da grafik etki en neon renklerle siyahı süslüyordu: gördüğüm, sevdiğim, istediğim ennn güzel wedgeler listesine birinci sıradan girdi yerleşti:)



Burada yayınlanan fotoğraf ve içerikler sahiplen.com tarafından yasal koruma altindadir, izin almaksızı ve kaynak göstermeksizin kullanılmaması rica olunur. Teşekkürler

6 yorum:

Kürksever dedi ki...

Boom, desenlerin içeriğine bişey diyemicem, benim de tarzım değil. Fakat ayrıntılara girmeden, bir adım uzaktan bakınca bazıları çok güzel görünüyor. Mesela ikinci kolaj sağ üst ve üçüncü kolaj sol baştaki elbise. Renkler muhteşem! Hermes'in ipek eşarplarını hatırlattı bana.

İpek deyince, bu elbiseleri yakından görmek, kumaşların dokusunu hissetmek isterim. Acaba likra var mı içlerinde mesela? Defile fotoğraflarından anlaşılamayacak bir ayrıntı, ama önemli.

Today I am the stylist dedi ki...

Hepsi çok güzel fotograflar da muhtesem..herkesın emegıne saglık..show amaclı oldugu ıcın hepsı cok guzel cok degısık..bloggerların toplu olarak cekılen resımlerı varsa onları da gorseydık..:)

Ada dedi ki...

tolganin fotograflari muhtesem senin de dilin.. ikiniz birlesince taa uzaklardan sabah erken kalkan bayanmor hemen bilgisayari acip ifw de ne olup bitti styleboomu kurcaliyor :))

zep_bilgen dedi ki...

Koleksiyon gerçekten çok başarılı. Favorilerim ise seninkine benziyor boom :) kırmızı ve altındaki krem elbiseyi çok beğendim. senin de söylediğin gibi krem rengi elbiseyi tam göremiyoruz ama tahminim öyle de görsem fikrimin değişmeyeceği yönünde :) ellerine sağlık post için, sayende defileye katılmış kadar olduk :) sevgiler..

Gizzy dedi ki...

bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu işte denizin parmağı olduğu o kadar bariz ki:)çok sevdim tüm koleksiyon tam benlik bi kaç elbise var nooluuur benim olsun dediğimm aksesuarlarla ilgili ne yapsam bilemiyorum hepsini alamıcağıma göre bir iki taneye indirmem gerek:)

nehirineylemleri dedi ki...

Cts Koton'unu izleyeceğim ben de, hem de Nehir'le