30 Ağustos 2010 Pazartesi

IFW | Özgür Masur



ÖZGÜR MASUR denince birçoğumuz için akan sular duruyor, daha doğrusu kafa duruyor yerine hayaller başlıyor, bir davetteyiz, üstümüzde ciciler, çok güzeliz, herkes bize bakıyor:) Son koleksiyonuyla MASUR hayal kurmaya devam edin diyor:) Yer yer çok dişi, yer yer bebeksi tasarımlara troklu transparan ya da deri eldivenlerle kontrast katılmış. Tasarımlardaki katman katman ya da birbiri içine geçen kumaşlar bana kadının her tabakasında ayrı bir kadın olduğunu ifade etti.



En sevdiğim kısımla başlayayım, öyle pek fiyonk hayranı olmayan ben önce Prabal Gurung sonra da Masur'un yukarıdaki elbiseleriyle fiyonksever oldum itiraf ediyorum! Koleksiyonun geneline hakim olan krem, şeftali, pudra tonlarında fiyonklu couture elbiseler kadınsı ve iddialı.



Yukarıda gördüğünüz tasarımlarda drape olduğunu düşünüyorsunuz oys abu bir ilüzyon, drape hissi veren bu dijital baskı koleksiyonun en değişik fikriydi, son kısımı oluşturan bu parçalarda siyah, füme ve fuşya aslında çok da basic modellerde kullanılmış, gerisi desenin ilüzyonuna bırakılmış.



Artık drapelerden çok sıkılsam da özellikle yukarıdaki etek bende hayranlık uyandırdı, o gömlekle bence çok Grace Kelly çok! Kuyruklar bol katlı ve hacimli. Drapeli bu tasarımlar defilenin birinci bölümünü oluşturuyordu.



Koleksiyonun en hacimli ve bizim oturduğumuz sıra boyunca tüm bayanların ağzını sulandıran kısmı ise ikinci kısımdaki volanlı ve kabarık elbiselerdi, hazır eski zamanlara dönüş yaşıyorken böyle bir romansa kapılıp gitmek isteyenler bu elbiselere koşun!

Bu defilede konuklara kulak misafiri oldum da Masur nasıl bir başarıya imza atmış, gönüllerde nasıl da taht kurmuş, herkes ama herkes onu sanki ailesindenmiş gibi seviyor, her yaptığı beğeniliyor, heyecanı sanki herkesin hepimizin heyecanı:))

8 yorum:

Ecenur Dogan dedi ki...

selam verirken bile çok sevimliydi çünkü özgür masur =)) o yüzden seviliyo =))

hazal dedi ki...

ay o kadar çok beğendimki mezuniyetim için elbise seçmeye bile başladım. gerçekten müthiş olmuş. herşeyine bayıldım. Teşekkürler Özgür Masur.

Unknown dedi ki...

Özgür Masur'u çoook seviyorum süper tasarımlar çıkartıyor ortaya..gerçektende Boom tasarımlarını giyince herkes bana bakıyor :D Özgür Masur benim top beşimde 1 numara :) ondan aldığım cicilerimi çoook seviyorum :)

Adsız dedi ki...

ben hayatımda bu kadar mütevazi olup ta bu kadar yaratıcı bir tasarımcı olabileceği hiçbir zaman aklıma gelmezdi
ben hayatımda bu kadar mütevazi olupta bu kadar cool duruşu olan bir tasarımcı olabileceğide düşünmezdim
çok güzel bir koleksiyon bana göre ifw de en beğendiğim koleksiyondur
çok daha iyi yerlere geleceğine adım gibi eminim

seval

Adsız dedi ki...

ben hayatımda bu kadar mütevazi olup ta bu kadar yaratıcı bir tasarımcı olabileceği hiçbir zaman aklıma gelmezdi
ben hayatımda bu kadar mütevazi olupta bu kadar cool duruşu olan bir tasarımcı olabileceğide düşünmezdim
çok güzel bir koleksiyon bana göre ifw de en beğendiğim koleksiyondur
çok daha iyi yerlere geleceğine adım gibi eminim

seval

*STYLEBOOM* dedi ki...

hanimlar kesinlikle haklisiniz herkesle ama herkesle sanki tek tek selamlasti, yetenegi zaten tartisilmaz ama tatlilik dozu bu kadar da olmaz:)

Stardust Memories dedi ki...

http://strdstmmrs.blogspot.com/2010/08/ifw-ruzgarndan-geride-kalanlar.html
pam pam pam :) Herkes okumalı! :)
ayrıca özgür masur a söylenecek kelime bile yok mükemmel bütün elbiseler :)

bebek kedi kız dedi ki...

İFW'yi 4 gün boyunca sizlerden takip ettim ve kesinlikle bir Özgür Masur gerçeği olduğu ortada.Her parçasına ayrı derece de bayıldım.Harikasın Özgür Masur...