30 Ağustos 2010 Pazartesi

RED CARPET | Emmy Ödülleri 2010

EMMY Ödülleri için tabii ki her zamanki gibi ayaktaydım ama IFW üstü dün bir de hasta olunca "kanepede en güzel sızan" ödülüne layık görüldüm, rüyamda ödülümü alırken buradakilerin hepsinden daha iyi giyinmiş, üstelik saçımı da taramayı ihmal etmemiştim! Neydi bu couture gece elbiseleri üzerinde darma duman saç olayı dün gece Emmy'de?!

Benim favori 5'im:

1) Emily Blunt'ın DIOR'u
2) Rose Bryne'nın GUCCI'si
3) Tina Fey'in OSCAR DE LA RENTA'sı
4) Eva Longoria'nın ROBERT RODRIGUEZ'i
5) Maria Menouos'un RALPH&RUSSO'su



Siyahlar açık ara öndeydi kırmızı halıda, ünlüler bir iki ödül törenidir yeniden siyahla aşk yaşıyorlar. Benim favorilerimden biri Tina Fey, OSCAR DE LA RENTA kıyafetinin payetlerle işlenmiş soyut nakışları çok hoşuma gitti.

Eva Longoria çok sevdiği bu kesimde ısrarlı, bu defa siyah elbisesi ROBERT RODRIGUEZ'den ve benim favorilerimden, saç ve makyaj şahane.

Kristen Stewart'dan sonra Anna Paquin'in de kırmızı halıdan men edilmesini talep ediyorum, her ikisi de birbirinden şahane elbiseleri o yamuk duruş, o tuhaf bakışla rezil ediyorlar, tasarımcı olsam kapımdan sokmam git önce başının üzerinde 2 kitap taşı derim, yeni tasarımcısının elinden çıkan ALEXANDER McQUEEN 2011 Resort elbisesi Paquin'in sarsak pozuyla ne biçimsiz görünmüş.



Julia Lois Dreyfuss NARCISO RODRIGUEZ elbisesi şık ama küpeler elbisenin de, Dreyfuss'un da benm gözümde ödülün bile önüne geçmiş:)

Heidi Klum siyah mini ve dar elbisesiyle yine melek mertebesine erişmiş güzelliğini sergilemiş. Burada da gerdanlık muhteşemmmmm, elbisyele vakit kaybedemeyeceğim:)

Kate Gosselin CARMEN MARC VALVO ile klasik kalmayı tercih etmiş, Lauren Graham'in YIGAL AZROUEL imzalı elbisesindeki kontrastı ve asimetriyi pek sevdim.



İşteee favorilerimden bir diğeri, Rose Bryne kırmızı halıda genelde beyazı tercih ediyor ve bu defa beyazını GUCCI'den seçmiş, adore detaylar,çapraz göğüs ve drapesiyle muhteşem bir elbise, sırtı da bir o kadar güzel! Olimpos yolcusu kalmasııııın:)

Ama o da ne Kim Kardashian da Helen elbisesiyle Bryne'a katılabilir, beyaz elbisesi göz kamaştıran boyun detayıyla Resort 2011 MARCHESA'dan.

Marishka Hargitay ise klasik kalıp ve drape oyunlarından uzaklaşmadan garantili bir şıklık için VERA WANG seçmiş.



Maria Menounos kendisi için özel olarak çizilip dikilen RAPLPH&RUSSO ışıltılı elbisesiyle benim en şıklarımdan, elbisenin ön tarafındaki iş çok emekli, sırtı zaten şahane. Sarah Hyland kırmızı halıda daha çok görmek istediğim isimlerden birinden PAMELA ROLAND'dan bir elbise seçmiş, Christina Hendricks dizinin setinden hiç ayrılmada daha hayırlı olacak, oradaki enfes kadın kırmızı halıda hep böyle kendisini daha da iri gösterecek, salkım saçak elbiseler seçiyor! Bu defaki kötü seçimi Resort 2011 ZAC POSEN'den.



Paris Couture Haftası'nda ARMANI tarafından el bebek gül bebek ağırlanan Claire Danes kırmızı halıya beklediğimi üzere bir ARMANI PRIVE Sonbahar 2010 ile geldi, pırıltılı, zarif, şık, sıkıcı.

Jewel güneyli şeker kız tavrına yaraşır dantelli, fiyoklu, fıtfırlı, aman da ne cici bir ZUHAIR MURAD seçmiş. Elizabeth Moss DONNA KARAN'dan çok şık, heykelsi bir elbise ile...

Bir diğer Barbie dantelli elbisesiyle eski zaman İspanyol konteslerine selam duran Diane Agron, elbisesi CAROLINA HERRERA Resort 2011den.



Emily Blunt iyi ki varsın, nadiren katıldığın her kırmızı halınınhakkını veriyorsun, bu defa gri mavi muhteşem bir DIOR Resort 2010 ile beni büyüledin!

İşte January Jones en sevdiği couture marka olan ATELIER VERSACE içinde, balık pullarını andıran bu asimetrik etekli, kuyruklu elbise kampanya fotoğraflarında muhteşemken, Jones ne saçı ne de ayakkabılarıyla elbisenin hakkını erebilmiş:( Bu darmaduman saçla bizim eski saten yorganlardan birinin içinde uyanmış gibi.

Connie Britton petrol mavisi payetli Burbbery'si ile çook sıkıcı, rengi ise çok güzel.



Pembe ve kırmızı tonlarına geçersek ennn güzel elbiselerden bazılarını göreceğiz.

Kyra Sedgwick şarap rengi MONIQUE L'HUILLIER ile müthiş bir seçim yapmış, genelde pembe/bordo tonları seçen yıldızın bence şimdiye kadarki en iyi seçimlrinden biri, bir de o saçlar omuzlara öyle yayılmasaydı, bu elbise bir topuzu hakediyor!

Keri Russell da favorilerimden , pembe elbisesi DECADES'den bir ustadan: vintage bir Jean Louis Scherrer.

Sonunda güzel bir ZAC POSEN'i Olivia Munn'ın üzerinde görebiliyoruz!

[Görseller:just jared]

11 yorum:

Kürksever dedi ki...

Benim en beğendiklerim:

1. Ralph&Russo'lu Maria Menounos. Bu elbisenin bir sürü resmini bulup incelemeliyimm!

2. Oscar De La Renta'lı Tina Fey. Sara Palin Allah korusun 2012'de başkan adayı falan olursa Tina Fey de artık Emmy başkanı falan olur!

3. Monique L'Huillier'li Kyra Sedgwick. O şarabi rengin meftunuyum.

4. Zuhair Murad'lı Jewel.

Bu arada, Boom, sitede sağdaki moda takviminde işaretlediğin tüm etkinlikler geride kaldı. Artık önümüzdeki maçlara, şeyy defilelere bakmak istiyoruz!

zep_bilgen dedi ki...

ellerine sağlık boom çok güzel bir yazı olmuş. fotoğraflar da yorumlar da mükemmel.

yasemen k. dedi ki...

ohh süper bir yazı olmuş :)) içim açıldı! Ellerine,emeğine sağlık.. benim favorilerim; jewel,kim kardashian,diane agron (:

inside the white wardrobe dedi ki...

anna paquin nedir öyle yaaa! zaten true blood'dan uyuzum kendisine, offf demek istiyorum, nasıl mahvetmiş o elbiseyi hayret içindeyim.
jewel ve diane agron çok güzel görünüyor, heidi klum hep mi başarır kırmızı halıda mükemmel görünmeyi...

insidethewhitewardrobe.blogspot.com

Unknown dedi ki...

hasta halinle bile harikalar yaratıyorsun BOOM..kalemine sağlık :) çooook güzel bir yazı birde yorumlarına kesinlikle katılıyorum ne o öyle yataktan çıkmış gelmiş gibi saçlar :/ bence 1 numara Maria Menounos :)

not:çoooook geçmiş olsun İFW'de nazar değdi senin gibi bir güzelliğe :)

bu arada birşey itiraf edicem okulda BOOM seni gördüğümde sizli bizli konuşuyorum :)) ''nasılsınız hocam,bugün çok şık olmuşsunuz hocam'' gibi ama blogta senli benli konuşuyorum :)) yatacak yerim yok vallaha bu dünyada :D

bitte dedi ki...

eva longoria favorim. kırmızı halıdaki seçimleri müthiş oluyor. harika bir yazı olmuş boomm :)

Şirret Şerbet dedi ki...

Geçmiş Olsun Boomcum. IFW sonrası hepimiz kamyon çarpmış gibi olduk :) Arada red carpet bile yapmışsın. Süpersin. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle. Çabuk iyileş.

Zeynep dedi ki...

boom güzel bir süpersin sana kesinlikle katılıyorum hayatım :)ellerine sağlık :)

buarada çooook geçmiş olsun İFW'de nazar değmiş olabilir keşke nazar boncuğu falan taksaydın :)

BuRçİn dedi ki...

January Jones çoooook güzel bir elbise giymiş ama malesef ://////

çok geçmiş olsun Boom..o halinle bile post hazırlıyorsun..dikkat et kendine çoook öpüyorum :))

*STYLEBOOM* dedi ki...

@coskun hursel ay haklisiniz ama ben bi sure onume bakmak hic istemiyorum, yorgunum dostlarim yorgun:)

@zep_bilgen tesekkur ederiiim

@yasemen k. :)) tesekkurler

@inside the white wardrobe evet evet evet rezil etmis canim elbiseyi!

@melisgvn ne guzel iste her sey yerinde guzel:))

@bitte evet evet eva bu isi biliyooor

@sirret serbet sorma cnm iyiyim ama simdi

@zeynep tesekkur ederiiim, nazar degil benimki sapsalliktan oldu:))

@burcin evet elbise muhtesem sanat eseri gibi. ve dee tesekkur ederimm:))

Hande dedi ki...

Hepsi birbirinden şık,takıları da çok hoş elbise ve takılar için araştırma yaparken http://www.boybeyipirlanta.com/ bu firmayı buldum kendine özel çok şık ürünleri var tavsiye ederim.