9 Ağustos 2010 Pazartesi

RED CARPET | Teen Choice Awards 2010

Huhuuuu ben geri döndüm:)) Tatil bitti çabucacık:/ oysa daha kal deseler kalırdım. Evet evet yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat dediğinizi duyar gibiyim amaaa önce biriken postları bir tamamlayalım hanımlar:)

TEEN CHOICE AWARDS sahiplerini buldu, bu defa neyse ki bu ödül töreninin ruhuna aykırı anormal tuvletler, devasa elbiseler görmedim(en azından şimdilik:)) Benin en şıkım sevimli güzel Kristen Bell'in kırmızı STELLA McCARTNEY elbisesi, tek kelimeyle bayıldımmmmm! Elbisesini ten rengi BRIAN ATWOOD ayakkabılarla tamamlamış.



Gözbebeğim Queen B'ciğim Leigton Meester da çok güzel. Bembeyaz mini elbisesi EMILIO PUCCI, o enfes ayakkabıları ise CHRISTIAN LOUBOUTIN.

Son zamanların en şık isimlerinden olduğunu düşündüğüm Glee yıldızı Lea Michelle NAEM KHAN yeşil-ten elbisesini DIOR dolgu topuk ayakkabılarla tamamlamış, dolgu topukları çok sevsem de kırmızı halıya pek uyduğunu düşünmüyorum, ben olsam bu caanım elbiseye sipsivri yüksek topuklar giyerdim.

Megan Fox herkesi hayrete düşürecek şekilde modern! O çok sevdiği eski Hollywood ışıltısında, derin yırtmaçlı gece elbiselerindense üstü baskı altı metalik bir ISABEL MARANT seçmiş, takdir ettim:)



Emma Roberts fıstık yeşili bir BRIAN REYES giymiş, ayakkabılar yoo yooo! Ashley Green VALENTINO elbisesiyle zarif ve ama fazlasıyla olgun, ayakkabıları SALVATORE FERRAGAMO. Bir diğer bu geceye uygun şık ve zarfi isim Selena Gomez: 70'ler havasındaki minimal elbisesi BCBG Max Azria.



[Görseller:JustJared]

5 yorum:

Melis dedi ki...

Hoşgeldiiiiiiiiiiiin BOOM :)))
postlarını çoook özledim :) bu posta gelince Emma Roberts ın ayakkabılarını hiiiiiç beğenmedim boom :/ Kristen Bell'in elbisesinede ayakkabısınada bayıldım ;)

Adsız dedi ki...

Queen S is back!!!
Blogosphere'in kraliçesi geri döndü!
Hoşgeldin StyleBoom! :))))
Nuray

*STYLEBOOM* dedi ki...

@melis tesekkur ederimmm ozlenmek ne guzel:)) aynen ya ne bicim ayakkabi secmi o elbise icin katiliyorum:)

@nuray ahahah tesekkur ederim:)))

Ecenur Dogan dedi ki...

hoşgeldin boom'cuğum =)))

queen B'nin ayakkabılarına bayıldım. louboutin sen harikasın =)

Adsız dedi ki...

gazeteler bu odul torenin de bir dice kayek elbisesi oldugunu soyluyor, senin gozune carpmadi mi boom? kate perry giymis.