9 Haziran 2012 Cumartesi

FESTİVAL | Ankara'nın Festival Şıkları ile Bir Gün!


Yaz demek festival demek, hem de hemen her şehirde konser, oyun, eğlence veeee benim için en önemlilerinden biri festival modası demek:)

Hal böyle olunca festival modasını bir de Ankara'da yakalamak ve MudoFTS64'nin "Nereye İstersem Oraya" temalı, hop dedin mi dev bir mobil mağazaya dönüşen tırında bir stil yarışması yapmak için Nice Things for Nice Boys ile yollara düşelim dedik:) Bugün Ankara Hipodrom'da festival alanında şu yukarıdaki tırın etrafında hem Boomerlarla, hem Ankara'lı çok şeker blogger arkadaşlarımla hem dee hem de "Best of the Fest" yarışması için kombinlerini giyip yarışan FTS64severlerle pek renkli bir gün geçirdik:)İşte bugün olanlar hemen postun devamında!

Bu kocaman tırda, Mudo FTS64'lerde her zaman avantajlı olmanız için gelenlere bir School Card verildi, ve isteyenler MudoFTS64 cicilerle stylinglerini yapıp profesyonel fotoğrafçılara poz verdiler!! Bu kareler stilinizi hemen oracıkta Facebook'ta paylaşıldı, bakalım en çok like alan ilk 3 kim olacak ve hediyelere boğulacak:)


Bizi Twitter'da #MudoFTS64yolda ya da #nereyeistersemoraya hashtagleri ile takip edenler gördü kii, epey kalabalık ve renkli bir ekiptik:) Bir bakayım şu stillere diye Facebook'ta şu sayfadan oylarınızı verebilirsiniz.

Elbette daha bunun sohbeti muhabbeti var, beraber şarkı söylemesi var, güneşten yanması var:p

 Sepet sepet FTS64 ciciler:)

Ankara ekibinden bir kısım:) Dünya şirini NilyStyle, Ecem Sarıkaya vee Kubilay Sakarya

Best of the Fest yarışmasına katılmadık ama gönüllerin birincisiyiz bence:p

 Mobil mağaza diye ayrıntılar ve dekor ihmal edilmemiş:) Bravo!

Me like youuu Kıps:)

41üssü41 kere maşallah demelere doyamadığım güzellikte bir takipçim beni ziyarete geldi! Pınar öyle tatlı, öyle sevecen, öyle zarifti kii işte dedim işte beni böyle güzel insanlar okuyor yuppiiii.

Nice Things for Nice Boys yazarı haliyle "Nice Boys" keşfinde:)

Gençler kombin sırasında, ve sonrasında:) Ve gerçekten çok gençler, 14 yaşında insan var, olur mu yaa bu kadar, ayıp:)

Veee favorim, #bestofthefest birincisi oldu:)

 Çook sıcak ama pek renkli bir Ankara gününü bu şekilde bitirdik:) Mudo FTS64 tırı yola bizsiz devam edecek, bakalım hangi şehir daha stil sahibi?

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Çook ama çok güzel bir gündü :) Biraz fazla sıcak olsa da çook eğlencelii geçti :) En kısa zamanda yine bekliyoruuz Ankara'yaa :)

gulcekim dedi ki...

boom çok eğlenceli görünüyor <3 İstanbul'lu olarak aynısından hatta daha da eğlencelisinden bizde istiyoruz ilgililere yetkililere duyurulur kıskandıkkk :P

ae dedi ki...

Keşke daha erkenden duysaydım ne güzel olurdu :/
Bir dahakine artık :))

Unknown dedi ki...

Bayıldım resmen çok enerjiksiniz yorulmaya zaman bırakmıyosunuz süper süper süperr :D