3 Ağustos 2012 Cuma

BOOMSTYLE | Üsküdar'a Gider İken

Fotoğraf: Zeynep Güçlüten

Pijama pantolonlar, benim gibi kuplarla vücuda oturan kıyafetler, belde sımsıkı kemerler, yüksek topuklarla kendini darlamadan duramayan birisi için çoooooooooooooooooook fazla salaş, fazla üstümde yok gibi, kısacası fazla rahat:) Yok efendim rahat bana göre değil derdim ama bu pantolon ve bu bluzla öyle bir hafifledim ki, yeniden nasıl elbiselerimle barışacağım, şu rahatı nasıl bırakacağım bilemiyorum:o

Dün bir çekim için Zeyno ile karşıya geçmemiz gerekti, aklı selim her insan gibi tabii ki vapuru seçtik, yüklerimizi yüklendik, Beşiktaş iskelede buluştuk. İşte bu fotoğraflar, artık fotoğraf çekilmesi yasak olduğunu öğrendiğimiz şehri hatları vapurundan. Yalnız ve güzel ülkemde bir güncük olsun "yasak" lafı duymadan vergisini verdiğim kamusal alanda kamusal kamusal keyfime bakabilirim umarım:p

Bluz/Top: OFFNEGİYSEM FOR MYMIJA ; Pantolon/Pants: ZEYNEP TOSUN AGENDA ; 
Plaka Bilezik/Plated Gold Bracelet: KISMET by MİLKA ; Saat/Watch: TRIWA ; Neon Bilezik / Neon Bracelet: BATYA KEBUDİ ; Çanta/Purse Londra'dan (From London) ; Ayakkabılar/Wedges: NINE WEST


Son günlerin ennn çok konuşulan pembesi:) Oben Budak "Falan Filan". Keyifle okumaya başladık, pek entrikalı kih kih.


Son zamanlarda en çok gelen sorulardan biri Instagram'da hangi app.ları kullandığım:) Sayıyorum:
CameraPlus
Snapseed
PicFX
Pixlromatic
PicStitch

Wearing too cozy and slouchy stuff is not my style, as is obvious from my tight clothes, tighter belts, high heels from Boomstyle posts:) But this outfit with a loose top and pyjama pants was soooo light that I don't know how I can wear my dresses again! The photos are taken in Istanbul city boat during a short trip yesterday:)

20 yorum:

sayiliguncabukgecer dedi ki...

Boom, kombinine bayıldım. yine süper olmuşsun :)
Postu okurken birşeyi yanlış anladığımı söyle lütfen bana. Vapurda fotoğraf çekmek artık yasak mı gerçekten??

Gizem dedi ki...

Seni bu pantolonla görmek beni de şaşırtmadı desem yalan olur, ama sen onu da çekmissin kulağından çok şık yapmıssın Boomcum, ayakkabılarınla pantolon desenlerinin uyumu gözümü kamaştırdı, hugs&kisses! :)

SEL dedi ki...

vaoov süper bir kombin olmuş

hediye çekilişim
http://www.pinkthingsel.com/2012/07/giveawaycacharel-parfumcappertone.html

Adsız dedi ki...

şu kombinin iç açıcılığına bak, melek gibi olmuşsun


htpp//yagmuryucel.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Boom nasıl mükemmel bir kombin olmuş=) Peri gibi olmuşsun, maşallah=)

Unknown dedi ki...

Çok beğendim Boom! Altına beyaz sivri burunlu bir ayakkabıyla da hayal etmedim değil (:

Cansu dedi ki...

Canim pantolon muazzam! Yeni mi? Hangi boyner'den aldınnn??

Canan dedi ki...

Bu s bedeni kalmayıp da m beden aldığın bluz sanırım, gayet güzel olmuş boom boom , bu tarz pantolonların altına dolgu topuk harici başka ne tarz ayakkabılar giyebiliriz, bir de pantolonun boyu ne olmalı dolgu topukla giydiğimizde ayakkabı görünmemeli mi uygun olanı nedir

Moda Masalları dedi ki...

Bol bi bluz benim de gözüme bir garip geldi :) Aslında bi gün Billur Saatçi ile kıyafetleriniz değişip bi çekim yapsanız çok ilginç olurdu :)

gulcekim dedi ki...

ayyy boom bence sen eski kıyafetlerine geri dön acilen yanlış anlama çok güzel olmuşsun ama bence tombul göstermiş bu salaş kıyafetler böyle şahane bir fiziğin varsa göstereceksin boşver tombullar salaş olsun :P pantolona bayıldım diyebilirim mesela ben salaş olabilirim :o vapurda fotoğraf çekmenin ne gibi bir sakıncası varda "yasak"lamışlar şaşırdım neyse ki nefes almamıza izin veriyorlar yeter de artar bile.. kocaman kalpli kalpli öpüyorum seni <3<3<3

elipsworld dedi ki...

Su pijama panttolonlari baskasinin ustunde begeniyorum ama nedense kendim icin begenemiyorum ne zaman elime alsam gercek bir pijama gibi geliyor :) ama bak yine begendim cunku sen giyinmissin boom..hatta bu kombini cok begendim evet pek salas ama bnm cok hosuma gider salas kiyafetler ve sen pek de guzel tasimissin ..yine cok hossun :)<3
Sevgiler,
Elipsworld

Adsız dedi ki...

uzun zamandır kendini tekrar ediyormuşsun sürekli aynı şeyleri giyiyormuşsn gibi geliyordu, ama bu kombin muhteşem olmuş!

Kürksever dedi ki...

Beyaz size çok yakışıyor:) Ayrıca, arada bir salaş/rahat/spor giyinmek, daha "formel" veya "fashionable" tarzlar için güzel bir perspektif olacaktır.

Toplu taşıma araçlarında fotoğraf çekme yasağı, sanırım özellikle 11 Eylül saldırılarından sonra dünyada yaygınlaştı. En son bir buçuk ay önce St Petersburg'a gitmiştim birkaç günlüğüne, sanırım orada da metroda fotoğraf çekmek yasaklanmış. Yine 2004 olimpiyatları döneminde Atina'da da benzer bir yasak konmuştu, ama kimse takmıyordu, o ayrı:)

Canan dedi ki...

vapurda fotograf çekme yasağını araştırdım, 2007 yılından beri böyle birşey varmış ancak bu yasak profesyonel fotoğraf makinesi ile çekim içinmiş, profesyonel fotoğraf makinesi ile çekim için izin almak gerekiyormuş ve her türlü fotoğraf makinesi ile de detay fotoğrafı çekmek yasakmış detaydan kasıt vapurun güvertesi,kaptan köşkü vs vs.

Yalnız ve güzel ülkem ile başlayan cümlene katılıyorum

Canan

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Boom inanmıyorum Zeynep Tosun'un bu pantolonunu sezon başında çok sevmiştim denedim ama almaya cesaret edemedim. Ayvalık'da bazı insanlar mal mal baktıkları için:) İndirime girdi gittim geldim hala duruyor yine almadım. İddialı mı acaba, öyle mi böyle mi, giyersem fazla mı kaçar diye kendimden çok elalemi düşünmekten almadım. Ama aynı desenin bluzunu almıştım.
( bakmak istersen hani burada:))http://papis-style.blogspot.com/2012/06/cundada-nikah-kokteyli.html ) Çok güzel olmuş sana da. Çok beğendim her zaman ki gibi Boomcum. Sevgilerimi yolluyorum sana da pantolonuna da en çiçeklisinden hem de:))

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Cansu, pantolon YKM'lerde Zeynep Tosun Agenda standlarında da var bilgin olsun. Tabii hala kaldıysa. Ama Ayvalık YKM'De hala var aklında olsun:))

Boom sana sorulmuş ama ben de heyecandan sanırım:) cevapladım ama kusura bakmazsın değil mi?

Unknown dedi ki...

Vaovv demek istiyorum,harika olmuşsun Boom,bu tarz da sana çok yakışıyor :)

Wear A Smile! dedi ki...

OH SO FRESHHHH!!! <3

styleBOOM dedi ki...

@sayiliguncabukgecer tesekkur ederiim:) evet yasakmis, profesyonel makine ile cekmek yasaklanmis dediler

@gizem evet arada degisiklik iyidir degil mi:)

@sel tesekkurler

@yagmur yucel hii cok tesekkur ederimm ^.^

@merve tesekkur ederiim:)

@tugce avci olabilirdi eveeet ama cok yuruyecegim icin dolgu topuk beni kurtardi



@cansu yeni evet esasen sezon basinda almistim ama pacalarini yaptirmaya bi turlu firsatim olmamisti. ben YKMden aldim:)

@canan evet aynen oyle ama daralttirdim ben terziye, 1 beden kuculttuler baya:)

@ozgecan sanim onunkiler benim icin fazla renksiz, benimkiler onun icin fazla zahmetli ve yorucu olurdu:)

@gulcekim hahaha:) evet oyle birdezavantaji var:)

@elipsworld cok tesekkur ederiim. ben de aynen senin gibi dusunuyordum ama denedim ixte:))

@adsiz tesekkurler:) benim stilim cok belirgin ve cok ayni anahtar parcalardan olustugu icin evet hep ayniymis gibi gelebilir:)


@coskun tesekkur ederiim:) dediginiz gibi aslinda yasak epeydir varmis ama uygulayan gorevliye gore degisiyor bence:)

@papis style oysa kiii ayvalik2a cok yakisirdi eminim:)

@wearasmile oh so many kisses:)a

Melek Şahinoğlu dedi ki...

bu ayakkabılar muhteşem ya ben de istiyorum :))