23 Ağustos 2012 Perşembe

GEZİ | Londra'da Kraliçe'den Garantili "Harikalar" Diyarı

91 Pelham Street, SW7 2NJ
South Kensington

İç sesimin ufacık tefecik satırlara döküldüğü #boommood 'u takip edenler yukarıdaki fotoğrafı anımsamıştır. Kendisi Londra'da bayıldığım, ve sürüklenerek dışarı çıkarıldığım  bir "harikalar" butiğindendi. 

Dün, Londra'ya gidecek olan arkadaşlarıma "şunları yapın, bunları edin" diye tavsiyeler verince, geçenlerde de bir takipçimden "neden o kadar az yazdın bak gideceğim şimdi" maili gelince hakikaten de biraz geçiştirdiğimi  farkettim. O yüzden, hazır olun, Londra postlarına bu yazı ile bir kaç ekleme geliyor;)


Her gittiğim yerde önce kırtasiyeye yapışan ben gibi biri için Londra muazzam. Harrods ve Selfridges gibi devlerin kırtasiye bölümlerinde insan kendinden geçiyor, Symthson bu şehirde doğmuş, daha ne olsun:) Bu fotoğraflarını gördüğünüz yer ise The General Trading Company. Vitrindeki defterlere kapılıp girdiğim ve defter, kalem, yastık, parfüm, oyuncak, kısacası bi dünya bulduğum yer!


Dünyadaki tüm küçük arabaları istiyorum! Büyüklerden de bir kaç tane istediğim doğrudur:)


Bakınız dünya buldum demiştim:)


 Kutularını içindekilerden çok sevdim!


Sizce hangi defter benim oldu?


If I were a kitten...


Kocim birazcık, bir gıdımcık sevse bütün evi köşe yastığı ve kırlentle doldurabilirim:)


Ve Londra'nın klasiği... Keep Calm and "fill in the blanks" :)


Ama tabii bazen sakin kalmak mümkün olmayabilir:))

Though it was 10 days full of fun and discovery, I realized that I didn't write much about London. So I decided to update the older ones and add some  new London posts. Let's start with a royal warrented boutique of wonders, namely The General Trading Company. A heavenly place for stationary lovers and fans of fancy;)

8 yorum:

Derya dedi ki...

Yastik ve kirlent hastaliginin birtek bende olmadigini iókumama sevindim ;)))
Sevgiler Derya

chfashiontrend dedi ki...

çok güzel ..bayıldım desenin iç açıcı özelliğine ...sevgiler

Doorstepping dedi ki...

Bak şimdi Boom, yazmadın ben gittim geldim bunları göremedim :( neyse yeni postların hatrina bir daha gideriz artık :)))

gulcekim dedi ki...

Sayfalarca yazsan bıkmadan okurum ilk fotografa daha dogrusu yastıklara daha önce de bayilmistim yine bayıldım :o Londra postları süper ama ben en cok boom ne giymiş postlarını seviyorum <3 öpücükkk :)

Missinem dedi ki...

o matruşka desenli defteri çok sevdim, sanırım senin tercihin de o dur ? değil mi?

İlknur Kağan dedi ki...

Çok güzel,çok renkli bir dünya:) bende en çok küçük arabayı beğendim...
Giydiklerinle ilgili bir post da bekliyorum en en kısa zamanda:)

modarella dedi ki...

Kirtasiye dunyasi cok cezbedici ama aldigim cogu seyi kullanamadigim icin evde onlara ozel raflar ve bir dolap yaptirmak gerekecek :)

Gizem dedi ki...

Olayları anlatış tarzın, minik ayrıntıları yakalayıp gösterişin her yerde bir boomluk yaratman bile boomer olmaya bir sebep :) Londra ve kırtasiye..yazdım aklıma