22 Ağustos 2012 Çarşamba

BOOMSTYLE | Bayramlık Ayakkabılar;)


Görür görmez bayıldığım, görür görmez Özgür Masur imzası olduğunu anladığım bu ayakkabılarla açmak isterim bayramlık postunu, zaten bayram cicilerinin en özeli hep ayakkabılar değil midir:) Masur'un bu ayakkabıları Butigo.com sitesine özel hazırladığı koleksiyondan zamansız birer parça diye düşünüyorum!

Ben pek öyle "nerede o eski bayramlar" tadında biri değilimdir, çünkü bence güzel olan ya da özlenen o eski bayramlar değil, o eski, o çocuk olan "sen"sindir. Yepyeni bir elbise, kırmızı rugan pabuçlar, herkesin koca bir gülümsemeyle anneye dönüp "aa bırak yesin yesin" diye uzattığı şekerlemeler, tontonların elini öpüp, kendimi çok güzel bir kız sandığım o uzun saplı omuz çantamda biriktirdiğim harçlıklarla bayram çocukluğuma güzel. Şimdi tek istediğim şu elbiseden maksimum 1 saat içinde kurtulmak; sonrasında ya denizde, ya evde pijamalarım içinde, ya kulaklıkta çalan müzikte, ya uzaklarda kaybolmak:)
Elbise//Dress ASOS ; Ayakkabı // Pumps Özgür Masur for BUTIGO.COM ;
Çanta//Bag CHANEL; Kolye // Necklace NAZRA ; Bilezikler / Bangles KISMET by MİLKA
Oya Bileklik//Macrame Bracelet CRUCIANI


Aslında bu kombin için uzun saça uygun saç filesi aradım, ama maalesef bulamadım, hep topuz için var:( Aramalara devam, gören bulan haber versin:)


Damla kolyedeki yoncanın bana şans getirdiğine inanmaya başladım, çünkü taktım takalı, çıkmaza girmiş gibi olan şeyler biir bir çözüldü:) Çok sevdiğim bir arkadaşımın "al bunu hep yanında taşı" dediği iğde dalı ile de katmerlendi bence. Pagan Boom:p


Fotoğraflarımı çeken Twitdayı 'yı bakalım bu fotoda tespit edebilecek misiniz:p


Hi everybody!  You see I found a pair of timeless chic pumps which are designed specially for Butigo.com by one of the most talented Turkish designers Ozgur Masur. The form, the color and the lace up model are all adorable.  This look is  from the very first day before family visit, so I put on some ladylike clothes with a red lipstick and finish it with a proper hair. Well "Beam me Scotty!" right back to the 50s:) All photos taken by my dear hubby, he gets better each and everyday;)

20 yorum:

Adsız dedi ki...

ah ahh o ayakkabıların güzelliği nedir öyle,bence de zamansız bir parça

htpp://yagmuryucel.blogspot.com

Her Telden dedi ki...

Ayakkabılar eşsiz tasarım =) siyah zaten her zaman asil bir renk ayakkabıya da çok yakışmış :) Fakat benim beğenmediğim ayakkabıdan parmaklarınızın yarısının gözükmesi o tarz ayakkabıları giyemiyorum beni çok rahatsız ediyor.Güle güle kullanın (:

herteldenhepberaber.blogspot.com

gulcekim dedi ki...

Ayakkabılar şaheser gibi bir kıymetli parça gibi nasil da narin görünüyor ama ben en cok elbiseyi beğendim :o asos'a hep bakarım ama almaya cesaret edemem hükumet sagolsun hersey yasak ettigi için elime ulaşır mı sorun olur mu kestiremiyorum.. Çantanın topuzunda bir twitdayi gördüm sanki :P bu arada annemi sac filesi örmeye ikna ettim bitirsin eğer istediğim gibi olursa senin icinde bir tane yaparız boom ne de olsa o styleboomeranne :)) öpücükkk <3<3<3

İlknur Kağan dedi ki...

Merhaba:)
Ayakkabılar gerçekten muhteşem.Ama ben saçları da bir okadar beğendim.Yine çok şık bir kombin olmuş.Çok zevklisin,seninle bir alışveriş turu muhteşem olurdu:)

Sevgiler

i-fashionbank.blogspot.com

Aicha Dalgic dedi ki...

kusursuz ! 10/10 veriyorum

Wear A Smile! dedi ki...

ayakkabılar muazzam ama senin katkın da inkar edilemez, çok zarifsin! :)
geçmiş bayramın kutlu olsun..

begum begum huuu dedi ki...

rus klasiklerinden gelmiş gibisin tatlım :)
keşke saç filesi bulsaydın valla inanılmaz olurdu bende çok istiyorum bu ara sanırım piyasada yok :(


begumyagci.blogspot.com

Aysegul Uluc dedi ki...

kombin harika ama ben en cok sac modelini sevdim :)

www.stylishtimes.net

cukulata.alba dedi ki...

yenı farkedıyorum saclarını boyatmıssın dogru mudur =))

Adsız dedi ki...

Ulyana Sergeenko tarzı olmuş resmen:)

Adsız dedi ki...

Boom çok güzel,çok zarifsin yine:). Elbise, ayakkabılar, incecik belin ve saçların harika. Ama; sana çok yakıştırdığım kocaman gülümsemenin eksik olduğu her post yarım kalıyor sanki. Sen kocaman gülümse :)

Bu arada boyunu çok merak ediyorum ben.
Özlem

Missinem dedi ki...

ayakkabılarını çok beğendim ve lütfen bu elbiseden bir an önce kurtulmak isteme çünkü sendeki favori kombinlerimden biri oldu! şu çağda yaşayan güzel bir vintage görmek beni mutlu etti.

sevgiler, missinem.blogspot.com

Hande dedi ki...

Saç boyatmamış takma saç takmış onda o kafa ne gezer

Adsız dedi ki...

Merhaba ben elbiseyi çok beğendim ve asos'u sizin sayenizde keşfettim ve bu muhteşem asos elbiselere nasıl sahip olduğunuzu merak ediyorum yani internet üzerinden Türkiye'ye nasıl ve ne şartlarda ulaştırıldığını.

styleBOOM dedi ki...

@yagmur yucel tesekkurler, bence de her zaman her sezon gider:)


@her telden eskiden ben de cok yadirgiyordum ama artik seviyorum, son yillarda ayakkabi tasarimcilari da hep parmak dekoltesi calisir oldu, o yuzxen gozum alisti galiba:) simdi cok estetik geliyor:))

@gulcekim tesekkurler. yok hic sorun olmuyor asosta 2 parcadan cok soyleme ve 100dolarin ustune cikma sadece. sac filesi de orme olanlar bana biraz kalin geldi, ben o naylon iplerden iyice incecik olanlardN PEK COK İSTİYORUM:)

@fashionbank tesekkur ederiim:) sac filesi ile bisi yapma kafasina girip de bulamayinca ben de cook eskiden aldigim bi hair extensioni boyle orup taktim, fena olmadi degil mi:))

@weps tesekkur ederiim:)

@wear a smile cok tesekkur ederiiiim ^.^ senin gibi zarif bir kadından duymak ne guzel

@begum begum huu ahhh iste bu betimlemeye bayildim:)) set kuaforleri bilirmis onlara soracagim bri de

@ayshe rose tesekkur edriim:))

@cukulata.alba gerci twitterda yazdim ama yok yok boyatmadim. bayram oncesi bi sac bakim yaptirmistim zaten, o orgu extension da tepedeki beyazlari ortmus tabii:)

@adsiz ki kendisine bayilirim:)

@ozlem tesekkur ederiim:) evet ben de oylesini daha cok seviyorum ama iste ruh hali biraz da;) boyu 162:)

@missinem tesekkur ederiim:)) evet elbisemin kalbini biraz kirmis olabilirim o satirlarla:))

@hande acikcasi zaten aleni olan bir seyi sizdeki "o" kafayla kesfetmeniz beni derinden etkiledi:) sac boyatma ve zeka arasinda kurdugunuz iliski
ibretlik. Bu stilde kiyafetlerin giyildigi zamanlardaki zarafeti neden ozledigime bir orneksiniz.

@adsiz merhaba tesekkurler. cok basit. asos.com 'dan siparisinizi veriyorsunuzi TR gumruk regulasyonlari biraz gıcık, o yuzden 2 parcadan fazla, ayrica 75 euronun usutunde bir sey siparis etmeyin. Buraya kargo ucreti yok asos'da, bedava yolluyor, max 21 gunde
elinizde oluyor.

Gizem dedi ki...

BayramlıkBoom da nasıl hoş olmus! İkinci fotoğrafı görünce aman Tanrım dedim resmen! Geçmiş bayramın dakutlu olsuuun

Adsız dedi ki...

çok güzel ve şıksın ama o ayakkabılar çok rahatsız izlenimi verdi, yanılıyor muyum?

Eda Yılmaz dedi ki...

uliano sergienko'ya inanılmaz benzemişsin.. ayakkabılar şahane!

huhuu dedi ki...

saçların çok güzel olmuş, bayıldım ve elbise ve ayakkabı da çok yakışmış ben ayak bileklerini kalın buluyordumn mesela :) ama bu fotoğrafta bir bütün olarak çok zarifsin, hiçbir şey batmıyor, örnek alıcam bu kuşamı ;)) sevgiler

Unknown dedi ki...

valaha o güzelim ayaklara ne giyse yakışır kıskanarak bakıyorum çok ama çok beğendim