15 Kasım 2012 Perşembe

HEDİYE | Burada Herkese Göre Bir Şey Var!

KAZANANLARI POSTUN ALTINDA GÖREBİLİRSİNİZ!

Styleboom'u özellikle Twitter ve Foursquare'den takip edenler Boyner İstinyePark'ın sık alışveriş duraklarımdan olduğunu bilir, sebebi basit, aradığım pek çok şeyi orada bulabiliyorum, sevdiğim markaları bir arada görebiliyorum. Özellikle Boyner Evde (kendisinin fanatiğiyim:)), kozmetik, Cotton Bar ve spor reyonları benim vazgeçilmezim!

Eğer sizler de #boynerdeherşeyvar diyenlerdenseniz, sıkı durun! Benim Boyner'den yeni sezon seçimlerim ve vazgeçemediklerim eşliğinde bir tur atarken şahane hediyemizi anlatayım:)
Sabah uyandığımda bazen şımarmak isterim, kim istemez:)! Mesela benim yatakta kahvaltı tepsim de Boyner Evde'den. Özellikle obje ve tekstil kısmı ile pratik mutfak gereçlerinde ilk duraklarımdan! Yılbaşı yaklaştığı için bu ara gezmesi/görmesi daha da bir keyifli:)


Yataktan kalktıktan sonra istikamet ayna! Bakım-onarım seansında kullandığım ürünlerimin (ki daha önce şu postumda detaylı olarak paylaşmıştım) çoğunu kozmetik reyonunda bulabiliyorum. Esteé Lauder serisi bunlardan üçü.

 YSL serum benim savaşçı şovalyem!

Duruma göre sabah erkenden duruma göre akşam iş çıkışı bir durak da spor salonu! Sporda renkli olmayı, pilateste rahat edebilmek için de tayt ya da taytımsı streç eşofmanları seviyorum. Her markadan her modeli görebildiğim için de spor alışverişini buradan yapmayı tercih ediyorum.


Spor da bittiyse banyo! Yine benden sık sık duyduğunuz Burt's Bees'i de saaadece burada bulabiliyorum:)

YSL Touche Eclat kapatıcı, rimel ve far paletlerim; Shiseido fondötenim; Lancome nude rujum ve siyah göz kalemim; Maybelline Natural Sunset parlatıcı, L'oreal pırıltılı baz far ve Bourjois Linear Feutre eyelinerım için düzenli olarak buraya uğramaktayım:)

Özellikle ofis için vazgeçilmezlerimden biri de Boyner'in Cotton Bar markası! Gamze Saraçoğlu resmen içimizi okuyarak hazırlıyor cicileri galiba:) Yeni koleksiyondan bu elbiseye pıt! bayıldım:)

Her nerede olursam olayım, malumunuz ilk iş ayakkabı reyonuna koşarım:) İşte yeni sezonda Boyner'den gardrobuma seçtiğim ayakkabı ve çantalar!
1.deki botlar, 2.deki  koltuk ve çanta, 3.deki oxfordlar, 4.deki herşey bize gelsenize:))

 
 

SIRA GELDİ SÜRPRİZEEE! 
Siz de benim gibi #boynerdeherseyvar diyenlerdenseniz önümüzdeki 4 sihirli gün, 4 kişiye 500er TL hediye çeki hediye ediyoruz:)

İlk gün bugün!
  • Gün içinde, öğle tatilinde ya da akşam size en yakın Boyner Mağazası'na gidiyor, bu sezon sahip olmak istediğiniz bir parçayı seçip fotoğrafını çekiyorsunuz, sonra da onu 
 ".............. neyse ki #boynerdeherseyvar @boyneronline" şeklinde twitliyorsunuz:)
  • Bu kadar basit! Örnek:    
"Bu sezon siyah incecik topuklu bir bot istiyorum, neyse ki  #boynerdeherseyvar @boyneronline "
  • Bu işlemi sabah 10:00 ila geceyarısı 00:00 arasında yapan kişiler arasından 1 kişi random.org ile belirlenerek 500TL Boyner Gift Card kazanacak:) Hazır yılbaşı da geliyorken ne de güzel olmaz mıı:))
  • Bu işlemi bugün(15 Kasım), 19 Kasım, 22 Kasım ve 26 Kasım tarihlerinde tekrarlayacağız.
  • Her günün kazananını bir sonraki gün bu postta, Twitter ve Facebook hesaplarımda duyuracağım:) Takipte kalınız!

Fotoğraflı twitlerinizi merakla bekliyoruuuuuz! Kazanan beni de görür belki, şu botlar beni benden aldı hihoho:p

Fotoğraflar: Zeynep Güçlüten 

KAZANANLAR:
15 Kasim: @zakenn76
 19 Kasim: @hatice_gur
22 Kasim: @yorguncadi
26 Kasim: @gizlibahcemblog

23 yorum:

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

reklam var tamam ama bu kadar mı cici hazırlanır bir post:) Veee kırmızı bu kadar mı yakışır. Seçtiklerine ise bayıldımmmmm<3 çok cicisin yahu

Nilsuli' nin Dünyası dedi ki...

Ne kadar güzel bir post=) Boyner e gidesi geliyor insanın Bugün bi gideyim bir de foto çekeyim oldu olacak=)

gulcekim dedi ki...

Bu nasıl güzel bir post son fotoğraftaki çanta ve eldivenler ne güzeller boom :) eline sağlık gerçekten yine çok havalı bir post olmuş okurken heyecanlandım <3 bugün istinyeparka gitmek için bir sebebim daha var :) Boyner'de görüşürüz boom öpücükkk <3<3

tuğba dedi ki...

henüz hiç kazanamasam da çok sevimli ve eğlenceli oluyor bu postların sevgili boom:) fakat benim yaşadığım şehirde Boyner yok:(

Elidaa dedi ki...

Bence gülümsemeniz postlarınıza ayrı bir hava katıyor.Reklam,çekiliş vb. içeçrikli bir post olsa bile seve seve okuyorum süper gözüküyorsunuz yine :)

mhtpcn dedi ki...

Booom sen de bize gelsene :)

Gazete dedi ki...

Blounuza ilk ziyaretim . Kaliteli ve keyifli paylaşımlarınız için teşekkürler . Başarılar.

Yaprak Sudan dedi ki...

boom üşenmedim kalktım gittim boynere fotoğraf çektim inanamıyorum kendime:)hersey tamam o şanslı insanın ben olduğumu görüp ekrana yapışacağım anı iple çekiorummmmm:))
Yaprak Sudan
yapraksudan@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Boom blogunu çok seviyorum ancak uzun bir zamandır blogda sadece reklam var,çok göze batmaya başladı bence..

gogsen dedi ki...

harika bir etkinlik olmuş, tam da çok sevdiğim parfüm birazcık pahalı oldugu için alamamışken :)) seçtiğin her şey çok güzel :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@stileo bu sozler icin oyle cok tesekkur ederim kii:) bir cok marka tabii ki hemen kendi gorselleri ile birseyler yapmak istiyor ama
ben illa ki kendimden bir sey katmak, sizin de hosunuza giden bir sye yapmayi cok seviyorum. bu cekim mesela sabahin korunde basladik ve ben ustune bir de 4 saat ders anlatmaya gittim
yine de sirf bu yorum bile buna degdiginin isareti benim icin <3

@nilsuli bence dee:) hem bakalim ne begeneceksin:) tesekkuler

@gulcekim tesekkur ederiim:) dogrusu malum sonuncu hic benim tarzim olmadsa da nedense ben de cok cok cook begendim:)

@tugba cook tesekkur ederim:( cok uzulduum, keske sirf bu sebepten katilamiyor olmasaydin:/

@elidaa tesekkur ederiim, hep gulsek, hep de bizi gulumseten seylerle karsilassak keske:)

@mhtpcn bi sicak çikolataya geliriim:))

@gazete ben tesekkur ederiim hep gelin:)

@yaprak sudan tesekkurleer bakalim kim olacak ve ne begenmis olacak ben onu da cok merak ediyorum:)

@cyrstall cok tesekkur ederiim heps ev:) ama esasen bu her sene yasadigimiz sey, sezon basi olan eylul aylarinda bir de yilbasi yaklasiti icin kasim/aralikta boyle yogunluk oluyor, sonra arayan soran yok
zaten:) esasen topshopdan beri de bir sey yok. ben yeni is yeni okul sebebiyle uzun zamandir her gun bir sey yazamadigim icin belki de oyle geldi. keske sevdiginiz bloglar
gercekten sadece bu isten gecinebilse de baska bir isle ugrasmasa, o zaman da her gun yazsa, paylassa. bazen blonde salad'in ust uste 20 post reklam almasina ragmen takipcileri tarafindan
nasil desteklendigini gorunce ksikanmiyor degilim:)

@gogsen :)) ah parfüüm strawberry'den sonra kanayan yaramiz:))

Adsız dedi ki...

Boom post enfess olmuş bayıldım. Twitter hesabım olsaaa Boyner'de sahip olmak istediğim şey çoookk:)

zeliss dedi ki...

Boom ben reklamlardan rahatsız değilim, cünkü hem hediye kazanma firsati güzel hemde kazanamasakta bir sürü ürün ve kombin görme fırsatımız oluyor. Ben kocaelide boyner olmadığı icin katilamadim :( ama twitter dan paylasilanlari takip ettim, cok eglenceliydi.

Adsız dedi ki...

Slm styleboom,uzun suredir seni takip ediyorum herseyi icinde harmanlamis bir bayan olman cok ornek verici...bnm sadece nacizane bi tavsiyem guzellgine dahada renklendirecine inaniyorum saclarini lutfeeeen boya biliyorum neden boyamdigini ama neeeeolur boya:)bir de kahkulu luqtfen dene fena bir hava katar sana...sevgilerimle beydercey

elif dedi ki...

Sen isini gerckten biliyorsun boom! Her postun gibi reklam olan postalarin bile guzel! Sıkılmadan her postunu defalarca okuyabiliriim! Ya sakin buralari birakmaaa:)))

Unknown dedi ki...

Ah,tabii ki biz de seni destekliyoruz Boom,her zaman arkandayız :) Yoğunluğunu da anlayabiliyorum,biraz bencil davrandığım için kusura bakma ! :))

Adsız dedi ki...

SELMACILEK koleksiyonunu incelesene boom, cok guzel parcalar var ben bayıldım, daha henuz acilan bir markaymis ama parcalar harika, enfes ben hayran oldum, sende incelesene, beraber yorumlayalim sonra boomerlarla, cok guzel olurr:)

Unknown dedi ki...

Keşke bende katılabilseydim,ama rahatsızım doktorum kızarrrr Boynere gitme şansım yok gibi,belki bir sonrakine :) iyi şanslar herkese...

Not:Çantalara bayıldım.

Pirpil dedi ki...

selam Boyner etkinliğinize katıldım fakat sonuçlara ulaşamıyorum açıklanmadı mı yoksa ben mi bulamıyorum teşekkürler

parfüm dedi ki...

keşke ben de katılabilseydim:D

Imge dedi ki...

22 Kasım kazananları açıklandı mı? Twitter'da da burada da göremedim..

Unknown dedi ki...

SonuclaR aciklanmis. Kazananlar icin tebrikleerr:)

küpe dedi ki...

tüh; kaçırdım:(