21 Kasım 2012 Çarşamba

OTOBOOM | Rüzgar Gibi Geçtim:)


Kasım ayında bu yukarıdaki güzellikle sıkı fıkı olmuştum, hala da "neden geri verdim ki?" sorusunun cevabını arıyorum:) Bu ay ikinci yaşını kutlayan Digital Car Magazine'in 102. sayfasında Peugot RCZ hakkındaki yorumlarımı okuyabilirsiniz. Hızı, estetiği, gösterişi seven; asla arkasına bakmayan kızlar ibre havalandığında yere sımsıkı tutunan, tüm gözleri üzerine çeviren, kapıları açtıran bu araba tam da size göre! Hemen  daha fazla fotoğraf ve benim RCZ deneyimim için tık tık!

4 yorum:

Melislicious dedi ki...

araba da siz de harika görünüyorsunuz:)))

Ersoy AKSOY dedi ki...

YAzınızı okudum, RCZ'yi güzel yorumlamışsınız. Rcz dışardan göründüğü gibi değil, eliniz direksiyona ayağınız pedallara değdiğinde anlıyorsunuz, altınızdaki uçağın gücünü.

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Bunca yıldır bende peugeot markasına ait 2 modelini (206- 207) kullandım..sonra minie cooper'a terfi ettim ama 1 ay öncesine kadar minie cooper'ı sattım...hazırana kadar araba almayı düşünmuyorum ama gönlüm yine peugeot arabalarda ne yalan söyleyim...Haziranda yeniden araba alıcam yine peogeot almam büyük olası...RCZ modelini hiç kullanmadım ama hızı ve seri araba kullanmayı sevdiğim için eminim çok keyiflidir....

gulcekim dedi ki...

Bu eteğine bayıldığımı söylemiş miydim boom?? :) güzel günlerde giy ins. <3<3