13 Kasım 2012 Salı

BOOMSTYLE | Golden Fall


Kesin soğuk diye çıkıp kavrulan, yok  bugün sıcak ve güneşli diye çıkıp günü donarak geçirenler elime mum diksin:)) İşte sonbahar! Zaten hep kararsız bir mevsim, hüzünlü müsün keyifli misin, aşık mısın yoksa değil misin, sabah uyansan mı uyanmasan mı, hava aydınlandı mı karardı mı:) Alışma süreci... 

İşte bu post geçen haftalarda benim çok soğuk diye çıkıp yanıp tutuştuğum bir günden. Biliyorsunuz daracık giyinmeyi çok seviyorum ama iş trikoya hele güz trikolarına gelince kocaman örgüler ve rahatlık daha çok hoşuma gidiyor. Bu kazak da beni önce altın ışıltısı sonra rahatlığı  ile cezbetti.

Kazak/Sweater : MUDO ; Etek/Skirt: ASOS ; Çorap/Tights: PENTİ; Botlar/Booties: ASOS; Kolye; Necklace: NILI SILVER


Arkası derin yırtmaçlı kazak ve bluzlar malum pek moda, bu kazağın da arkası aynen öyle ama ben kontrol altında tutmak için yırtmacın ucuna minik bir fiyonk taktım;)



Fall... You wear layer by layer and then get hot, you wear something thin and you get cold! Always full of surprise, with its melancholy, rain, love and darkness. This outfit is from one or two weeks ago, I thought it was really cold but the sun suddenly shine upon me and my golden sweater:)

11 yorum:

fashionizelife dedi ki...

Çok tatlı bir kombin olmuş. kurdele detayına bayıldım :)

www.fashionizelife.com

Modavesaire dedi ki...

ÇOK BEYAZIN VAR, BOYATMAYI DÜŞÜNMÜYOR MUSUN. MERAK ETTİM.

vera_charlotte dedi ki...

küpelerine bayıldımm boom! nerden buluruz???

begum begum huuu dedi ki...

sonbahardan kışa doğru ışınlanıyoruz gerçi... simli etekle salaş kazak bir arada şahane :) bayıldım :)


begumyagci.blogspot.com

gulcekim dedi ki...

Çok tatlı olmuşsun boom böyle salaş kıyafetlerde sana çok yakışıyor ama bence daracık giyince çoook daha güzel oluyorsun :) botlara bayıldığımı bilmelisin <3 o fiyonk yaka kısmında mı etek ucunda mı çözemedim :P bu araca şu an kesin soğuk diyerek lahana gibi giyindim neredeyse üzerimdekileri çöp konteynırına bağışlıycam :)) kocaman öpücükkk <3 <3

reha dedi ki...

Canim botlarin cok hos.butigoda da benzerini gordum karasiz kslmistim.bu tarz botlari sadece minilerle mi kombinleriz?cok tsrz olmussun boom.bumerang odullerine neden aday olmadin oyumu sana verecektim.sen olmayinca kullanmadim bile.

simfloor dedi ki...

botlara da sanada bayıldımm..çok yakışmış :)

özlemmm dedi ki...

botlarınız bacak boyunuzu çok kısa ve kalın göstermiş

*STYLEBOOM* dedi ki...

@fashionizelife tesekkurleer:)

@modavesaire hayir simdilik dusunmuyorum:)

@vera_charlotte küpeleri New York'tan almıştım:/

@begum begum huuu tesekkurler. bence de havalar boyle guzel gidiyor galiba kisin donacagizzzz:)

@gulcekim tesekkurler, ben de cok aliskin olmadigim icin o kadar da bayilmiyorum ama arada degisiklik iyidir. botlar inanilmaz rahat!
fiyonk da kazagin etek ucunda:))

@reha tesekkurler, cok da rahatlar. miniler, uzun etekler, skinny pantolon ve jeanler ile sahane olur:))

@simge cok tesekkurlr^.^

@özlemm esasen corapla ayni renkte sectigim icin kisa gostermesi zor ama son zamanlarda biraz kilo aldim kalinlasti bacaklar bile maalesef:))

Unknown dedi ki...

merhaba style-boom :). öncelikle inşallah allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder. annem kaç gündür başımın etini yiyor ve sana bu soruyu sormam için ısrar ediyor :) altın rengi far önerebileceğin bir marka var mı ve metal kemer nerde bulabilirim? cevabın için şimdiden teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

merhaba style-boom :) botlarına ve kazağına bayıldım.