10 Aralık 2012 Pazartesi

HEDİYE | Yüksek Ökçesine Güvenenler Buraya!

KAZANANIMIZ @sinirlisinek OLDU. TEBRİKLER:) ÇEKİLİŞ SONUCU HEMEN POSTUN ALTINDA!

Malum yılbaşı geliyor, geldikçe hediye alma, hediye verme heyecanı daha da büyüyor:) Aralık'ın ilk hediyesi benim gibi ayakkabı düşkünü Boomerları çook mutlu edecek bence, çünkü burada her aya 1 çift olmak üzere 1 yıllık ayakkabı hediye etmekten bahsediyoruuz! Ne mutlu bir 2013:)

Bu Çarşamba (12 Aralık) ayağımızda Butigo ayakkabılarımız benimle Twitter üzerinden gerçekleşecek sanal bir Nişantaşı yürüyüşüne var mısınız:) Evde, işte, ofiste, her nerede olursak olalım, kendimizi Nişantaşı'nın yılbaşı için süslenmiş ışıl ışıl sokaklarında hayal edelim! Farz edelim alışveriş yapıyoruz, bir kahve molası veriyoruz, acıkan karnımızı doyuruyoruz, karşılaştığımız arkadaşlarla ayaküstü sohbet ediyoruz, #butigoileadimadim Türkiye'nin ilk sanal yürüyüşünü gerçekleştiriyoruz! 

Her bir  hayali tweetiniz 1 adım sayılacak ve benimle Askeri Müze'den başlayarakNişantaşı Valikonağı Caddesi'nden taa Abdi İpekçi'ye oradan Maçka Parkı'na kadar yürüyeceksiniz. Ne kadar çok tweet, yani ne kadar çok adım, çekilişte o kadar çok şans:) 

Tek yapmanız gereken o gün sabahtan twitterın başına geçip size "Hadi başlıyoruz" dediğimde (saati sürpriz:)) #butigoileadimadim @butigocom @styleboom hashtag ve mentionları ile bu rotaya uygun twitler atmanız. 

Örneğin:
"Alışverişe başlamadan enerji depolamam şart! Kahvemi aldım, ben hazırım #butigoileadimadim @butigocom @styleboom " 
"Yüksek ökçeler üzerinde metrelerce yol mu? Bana uyar:) Şimdiden Valikonağı'na ulaştım #butigoileadimadim @butigocom @styleboom " 

gibi gibi. Artık gerisi sizin  hayalgücünüze kalmış. Belki beni de yakalarsınız?

Ben yolun sonuna vardığımda twit yollama süresi bitecek veee 1 şanslı kişi çekilişle tam 1 yıllık  yani toplam 12 çift Butigo ayakkabının sahibi olacak:)) Kazananı 13 Aralık'ta bu posttan ve Twitter'dan @butigocom hesabından duyuracağız. Yüksek ökçesine güvenenleri Çarşamba Twitter'a bekliyoruum;)

Not: Twitter'da @butigocom hesabını takibe almayı unutmayın:) Beni daha kolay yakalarsınız

9 yorum:

Adsız dedi ki...

12 çift ayakkabı mı hu huuuu :)

esra

Adsız dedi ki...

Yaşasın! :D

TuhafAmaGerçek

Adsız dedi ki...

twitter kullanmadığım için 12 çift ayakkabıyı kaçırmakk çok fena yaa pöffüddüüü :(

esraa

Adsız dedi ki...

bu ayakkabılardan alamadım ya o çok koydu bana. :(

Natali Yeşibahar dedi ki...

Çok sempatik bir proje, tebrikler :) Tabiki Nişantaşı'nda senle buluşurum @styleboom

Natali Yeşibahar dedi ki...

Çok sempatik bir proje, tebrikler :) Tabiki Nişantaşı'nda senle buluşurum @styleboom

Asiye Demiral dedi ki...

23 aralık evlilik yıldöünüm kısmet takipdeyim twitterde :) çok güzel bir proje tebrikler

Adsız dedi ki...

siz burda durmuş yok 12 çift ayakkabı yok bir yıllık ayakkabı ihtiyacı derken benim aklıma siverek'te karda buzda okullarına "terlikle" gitmek zorunda kalan yavrucuklar geldi, üzüldüm onlar için.. sosyal sorumluluk vb artık ne derseniz bu bağlamda imkanların el verdiği ölçüde bir de ASIL ihtiyaç sahibi geleceğin mimarları yavrularımız için birşeyler yapsak fena olmaz mı? Bu Duyarlılığın sizde olduğunu tahmin ettiğimden burdan ulaşmak istedim.. linke bi bakın arkadaşlar.. http://www.etkihaber.com/merve-ve-melekin-hikayesi-181038h.htm

*STYLEBOOM* dedi ki...

katilan herkese cok tesekkurleeer:)