7 Şubat 2013 Perşembe

TREND | Hadi Yakanı Sen Yarat!


Son bir kaç sezonun gözde aksesuarlarından biri de yakalar. Ben onlara mobil yaka diyorum, çünkü istediğin bluza, kazağa, elbiseye takabiliyorsun:) Bu sezon DESA'da deriden bu tür çok şık yakalar vardı ve koleksiyonun en beğenilen ve sevilen parçalarından olmuşlar.  Pekiii DESA'nın tasarladığı değil ama onların malzemeleri ile kendi tasarladığınız bir yaka fikri nasıl? 

Çok keyifli bir uygulamanın haberini vermek isterim hanımlar beyler: DESA Facebook sayfasındaki "Yakanı Sen Yarat" aplikasyonu bize istediğimiz renkte derilerden, onları zımba gibi çeşitli aksesuarlarla süsleyebileceğimiz yakalar tasarlama imkanı veriyor. Bitmedi! Bir de hediyesi var:)


Bu uygulama sayesinde kendi zevkimize ve yaratıcılığımıza göre tasarladığımız yakaların  anında siparişini verebiliyor ve DESA'nın üretip bize teslim etmesini bekliyoruz. 

Uygulamanın sürprizi: tasarladığınız yakayı Facebook'ta paylaşmayı tercih ederseniz veee en çok "like"ı sizin yakanız alırsa, kendi tasarımınız olan bu deri yaka size hediye ediliyor:)

Bunlar da benim tasarladığım yakalar, nasıl olmuş:)

Sürprizim burada bitmeyecek amaaaa şimdilik dudaklarım mühürlü:) Beklerken Desa  Facebook sayfasına tıklayın ve yakalarınızı yaratın, hediye mutlaka bir Styleboomerın olsun, şanımız yürüsün:p

3 yorum:

NAR dedi ki...

Merhaba Boom. Özledim seni 3 gün oldu :) Tasarladığın yakalardan 2. ve 4. çoook tatlı olmuş.Çok beğendimmm.

kisa sac modelleri dedi ki...

Güzel fikir gerçekten, çok yaratıcı.

Unknown dedi ki...

tasarladığın yakalar gerçekten çok tatlı boom :) böyle yarışmaları seviyorum çok eğlenceli oluyor bizde sayende katılma fırsatı buluyoruz :)