18 Şubat 2013 Pazartesi

HEDİYE | Yakanı Sen DIY:)

BU DIY ETKİNLİĞİMİZ 2 MART CUMARTESİ 13:00-15:00 ARASINA ERTELENMİŞTİİR. AYRINTILAR FB EVENT SAYFASINDA:)

Geçen hafta şu postta sizlere Desa'nın bir Facebook uygulamasından bahsetmiştim, hani bilgisayarınızın başından iki tık üç klikle kendi deri yakanızı tasarlayabiliyor ve anında siparişini verebiliyordunuz. Evet ama her şey teknoloji değil hanımlar! Arada bir işin başına geçmek, malzemeyi ele almak, biraz kör olmak, iğneyi ele batırmak, kısaca sana ait bir tasarımın keyfini en sahici haliyle çıkarmak gerek. O yüzdeeen sizi bir D.I.Y etkinliği için daha elime mum dikmeye çağırıyorum:) 

Hem hep birlikte keyifli bir sohbete, hem #babyboom 'un etrafını güzel mi güzel Styleboomerlarla çevirmeye hem de renk renk derileri zımbalar, pullar ve bilumum materyal ile süsleyerek kendi yakalarınızı yaratmak üzere sizi 2 Mart Cumartesi 13:00-15:00 saatleri arasında Desa Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ndeki  mağazaya davet ediyorum:) Kimler geliyor?


Hemen şu linkte Facebook event sayfamız var, ben tüm gevezeliğimle sizi işten alıkoymak, Desa tasarım ekibi de tüm profesyonelliği ile size yardımcı olmak üzere orada bulunacak.Tasarladığınız yakalarınız tabii ki sizlerin olacak.

Bu etkinliğimiz kayıtsız şartsız tüm Boomerlara açık, o yüzden tükenmeden  [7 aylık ben:p] gelin haha!

6 yorum:

Enda dedi ki...

Ben var'ım ! :)

NAR dedi ki...

Aaaaa! Çıldıriciiim ama! İstanbul'da yaşayan Styleboomerlar ne kadar şanslı benim gözümde,anlatamam.Seni görmeyi,kucaklamayı,doya doya öpmeyi,içimden geçenleri söylemeyi o kadar çok isterken, böyle haberlerle kıskançlık krizlerine giriyorum.Ama birgün ulaşıcam sana,azimliyim:)

gulcekim dedi ki...

Seni yeniden görecek olmak enerjinle günümü kat kat güzelleştirmek süper olacak :)

Beril Öke Gülen dedi ki...

Biz de gelmeyi düşünüyoruz; Cansu ve ben :)

Unknown dedi ki...

merhaba bende o tatlı gülen yüzünüzü görmek için etkinliğe katılmak istiyorum.Etkinlikte çok güzel sizi kutlarım sevcgiler.Elif özdoğru

MadamB Fashion dedi ki...

Yine boom ve yine güzel bir etkinlik :)