4 Şubat 2013 Pazartesi

BOOMSTYLE | Doğumgünü Kombini


Bu sene ilk kez doğumgünümde kocaman bir parti yapmadım ve minik bir akşam yemeğinde Mangerie'de etimi, kırmızı şarabımı, sevdiklerimi, pek mütevazi bol meyveli pastamı yanıbaşıma alıp mumları üfledim! Bu kombin doğumgünü kombinim. Ve bu sene ilk defa mumları üflerken oyalanıp ardı ardına dilekler dilemedim, sadece "1" -yazıyla bir- dilekle yetindim. Eskiden yolun yarısı tabir edilen yaşta ben daha henüz pek çok yolun en başındayım. Bu yolculukların kimi zorlu, kimi dünden belli, kimi çantanı toplayıp çıkmak için sabırsızlanacağın kadar heyecanlı. Kaptan şoför  herkese iyi yolculuklar diler:) Çaylar Styleboom'dan!



Özel Dikim Elbise// Tailored Dress ; ASSOS DIAMOND Yüzük//Ring; NILI SILVER Kolye//Necklace ; KISMET by MİLKA Bilezikler//Bracelets; ZARA Kemer//Belt; ZARA Ayakkabılar//Wedges
Here is my birthday outfit! A combination of black and gold always brings a touch of elegance:) This year instead of throwing a huge party, I, for the first time prefer a small dinner with my beloved ones. A small cake and red wine, with only a single wish while blowing the candles. Hope my new journey brings me joy:)

Fotoğraf//Photos: Özberk BAZ

24 yorum:

Unknown dedi ki...

Siyah çok yakışmış, mutlu yaşlar :)

NAR dedi ki...

41 kere maşaallah sana! Ay parçası gibi olmuşsun. Ben ömrümde bu kadar ışıldayan, bu kadar gülen bir yüz görmedim ve bu tabirimde abartı yok,ciddiyim..
Hakkında söylenen bunca güzel sözler, takipçilerin olarak bizlerin seni bıkmadan usanmadan izlememiz,içtennn sevmemiz hiç boşa değil biliyor musun...Senin için sarf edilen sözler, daha önce başka başka ağızlardan başka başka insanlara da söylendiği için, ortaya çıkıverince hafif kaçıyor bazen. Keşke beslediğimiz bu sevginin sadece seni anlatan, sana özel olan kelimesi türetilip TDK' da yer alsa da, ne kadar çok sevdiğimizi anlatmak için cebelleşmesem...Tekrar, iyi ki doğdun tatlı kadın

Coşkunlu Figen dedi ki...

iyi yıllar ...sizi görünce insanın biran önce hamile olası geliyo:))

Ebrushka Blog dedi ki...

Harika görünüyorsun, mutlu yıllar diliyorum, eşin ve oğlunla beraber :)

Tuğba dedi ki...

Boom, doğum günün kutlu olsun! Harika görünüyorsun. Yüzüğüne ayrıca bayıldım. Asos'un online satışı var mı diye baktım ama sanırım yok. Fiyatını sorsam söyler misin? :)

Sayın KARACA dedi ki...

Günler bir bir geçip ismini mazi alıyor. Fakat Senin için hayatının en büyük heyecan taşıyan günleri yeni başlıyor :) O kadar güzel olmuşsun ki insan bakmalara doyamıyor. Allahım bu kadar güzel olacaksam hemen olsun diyor insan ki daha bizim düşüncemiz seneye kısmetse :) Bu kemerin benim favorim gerçekten. Resmen şaheser gibi duruyor. Twitterdan kutlamıştım fakat tekrar söyleyim canım "Styleboom,babyboom ile bundan sonraki her yaşın daha anlamlı olacak :) Doğum günün kutlu olsun canım iyi ki varsın ;)"

Unknown dedi ki...

Mutlu yıllarrrr :)
Hamileliğinde de herzamanki gibi güzel ve enerjik olmussun.


www.siyahbaykus.blogspot.com

gooogoook dedi ki...

Mutlu yıllar dilerim;) hamilelik de size çok yakıştı. Siyahlarla çok tatlı görünüyorsunuz.

Gizem dedi ki...

Yüzün hep böyle gülsün, ışıl ışıl boom :)

Elidaa dedi ki...

Mutlu mutlu nice yıllara inşallah :) Son zamanların en şık,en güler yüzlü ,ve en güzel hamilesisiniz bence :) Maşallah deyip tahtalara vuruyorum tak tak tak :)

Elidaa dedi ki...

Mutlu mutlu nice yıllara inşallah :) Son zamanların en şık,en güler yüzlü ,ve en güzel hamilesisiniz bence :) Maşallah deyip tahtalara vuruyorum tak tak tak :)

Unknown dedi ki...

Hamilelik çok yakışmış sana (:

shelikestravelling.blogspot.com

Unknown dedi ki...

mutlu yıllar dılıyorum en kocamanından en boom'undan :)Bu senin aynı zamanda ilk bebişle mumları üfleyişin pastaya ortak var. :)

Adsız dedi ki...

Çok tatlı, güzel ve hoş aynı zamanda akıllı sağlığına dikkat eden biri olduğunuz için insanlar sizi çok örnek alıyor, korkuyorum ki özellikle hamile olanlar şarap/alkol kısmını yanlış şekilde adapte edecekler, keşke buna bir açıklık getirseydiniz, belki de içmiş olsanız bile, üzülüyorum da ondan söylüyorum, sevgiler sağlıklı günler..

Fatma'nin eli dedi ki...

Bir insan baştan ayağı saçı dahil siyahlara bürünüp nasıl bu kadar fazla ışık saçabilir ki diye sorarlarsa Styleboom'un enerjisine sahipse mümkündür derim herhalde ) Maşallah ,enerjine sağlık :)

ayşe dedi ki...

nasıl güzelsiniz, pırıl pırıl parlıyorsunuz, maşallah! herkesin önünde böyle güzel bir örneğin olması çok güzel hem çalışkan, hem başarılı, hem güzel hem de anne!

modarella dedi ki...

Canimmm cok siksin yine ve yine! Nili Silver'in bayildigim kolyesi ise bir harika olmus kombininde. Nice guzel saglikli ve mutlu yillariniz olur umarim bebisinizle

g.m. dedi ki...

çok sevimli olmuşsun, aksesuarlar harika! :) mutlu yıllar dilerim.

http://madspepper.blogspot.com/

kristal taşlarım dedi ki...

Siz gördüğüm en güzel anne adaylarından birisi oldunuz.kıyafetleriniz çok yakışmış, ama enerjiniz tüm kıyafetleri gizlemiş bunu söylemeden geçemeyeceğim. Mutlu yaşlar..:)

melek dedi ki...

Harikasınız! doğum gününüz kulu olsun minik baby boom ve tık tık topuklularla, ailenizle çoook mutlu olun :)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Bebeğiniz ve ailenle nice güzel yaşlara boom. Işıl ışıl harika görünüyorsun:)

Adsız dedi ki...

kesinlikle izle boom http://www.youtube.com/watch?v=JwI75PMjLqE

Ahu dedi ki...

Binlerce kez maşallah öncelikle. O kadar şık ve güzel olmuşsunki.Hamilelik çok ama çooook yakıştı canım. İnşallah o bir tanecik dileğinde gerçek olucak :)) Babyboom ile nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllara.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@mavi masal tesekkur ederiim. dah asık siyah giymeliyim belki de:)

@nar çok teşekkür ederiim bunlar ne güzel sözler<3

@coskunlu figen tesekkur ederiim:)

@ebru bayrak cok cok tesekkur ederiim <3

@tugba tesekkurler:) yuzugum hediye, kapalicarsi magazada varmis, ama evet asssoda online sati syok saniyorum.

@sayın karaca cok tesekkur ederiim. umarim planladigin arzuladigin gibi olsun hersey<3

@ebru kebapci cok tesekkur ederiim.))

@goooogooook cok tesekkurler. siyahi cok seviyorum ama sanirim daha sık giymeliyim:)

@gizem tesekkur ederim:) hep berabeeer

@elideaa tesekkur ederiim:) bir tanesiniz!

@nur ozturk cok tesekkurler:)

@merve yildiz aynen oyle:)) ahhaha

@adsiz cok tesekkur ederiim:) hamilelik suresince alkol yasak evet ama elbette cok abartmadikca sarap yasak degil.
sarapla aram pek hos olmadigi icin ben sanirim 5-6 aydir ilk defa bir kadeh ictim, ki kansizlik ceken anne adaylarina da
arada bir oneriyor doktorlar. zaten bu sadece bizim ulkemizde boyle, yırtdisinda malumunuz sarap su gibi bir sey:) sevgiler

@fatmanin eli hii cok tesekkur ederiiim <3

@ayse cok tesekkur ederiim, beni cok simartmissiniz <3

@modarella cok tesekkur ederiim:) kolye efsane cok seviyorum!

@beetlebum cok tesekkurler:))

@kristal taşlarım cok tesekkurler^.^

@melek tesekkurler. uamrim hepimiz:))

@makeyourmakeup çok teşekkür ederiiim:))

@adsiz ah evet biliyoruum. national geographicinkileri de izlemistim youtubedan:)