9 Şubat 2013 Cumartesi

BABYBOOM | Hamile Yogası [Havalı Söylersen Prenatal Yoga] :)


Video: Televidyon

Ha geldi ha gelecek denen hamile yogası videomuz işte sonunda yanında:) Ay yüzüm ve tombullaşan figürüm de yanında sıcak olarak servis edilmiştir:p

Kimsecikleri  yanlış yönlendirmemek adına bir ders videosu gibi tüm seansı kayda almadık, ama Etiler'deki  YogaŞala eğitmenime sorduğum bir kaç soru ve birlikte yaptığımız bir kaç hareketden oluşan bu video sanıyorum size fikir verecektir. Her zaman duyduğum bir cümle matın üzerine bir kez çıktın mı farkı hissediyor ve tekrarlamak istiyorsun, o yüzden sadece doğuma hazırlanan anne adaylarına hadi bir ders olsun deneyin derim. Bu arada güne güzel başlamak için, dersler hakkında bilgi için ve kimi zaman hediyeler için YogaŞala Facebook hesabını takip edebilirsiniz, ben kendilerini oradan bulmuştum. Hatta şu an bence YogaŞala Maslak'dan dev bir fırsat var:)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

ne kadar sirin ve guzelsin yaaa konusman da sirin seni cok seviyorum Allah nazarlardan korusun

Unknown dedi ki...

ne tatlı bir video olmuş yaa :)
Gördüğüm en tatlı annelerden birisin ama sennn :D
Maaşallahhh

nsysr dedi ki...

Merhaba,
Yogaya ne zaman başladınız? Bununla ilgili bir oneriniz var mı?

MadamB Fashion dedi ki...

Yoga şala nişantaşına gidiyordum bir kaç yıl önce bende. Üniversiteliler için özel bir sınıfları var ve kesinlikle çok ucuz gitmek isteyenlere tavsiye ederim. :) Yoga yaparken çok mutlu ve huzurlu oluyorsun bu yüzden bırakamıyorsun. O yüzden ne kadar iyi hissettiğini tahmin edebiliyorum.

Adsız dedi ki...

inanamıyoruum, ne kadar tatlı ve samimisiniz. :) Bende size hayra kaldım

Adsız dedi ki...

Boom ama bu kadar tatli olunmazki <3 <3 <3
Golden_mooon

NAR dedi ki...

Çok guzel,çok tatli,çok hoş ve bunun gibi bissuru guzel tanımlara layık bı video olmuş.ne kibar ne zarif bı kadınsin Boom! Allahım seni bebeğine,kocine ve styleboomer' larına bağışlasin:))

Adsız dedi ki...

allahım tutu maşallah, ben bu hareketleri şu hamile olmayan halimle yapamam tembelliğimden. bi de bebek taşısam imkansız,

Gizem dedi ki...

boom videolara bayılıyorum :)

Nazey dedi ki...

Karnımdaki bebişimde bende izlerken çok rahatladık! Tam da bugün pilatese başlamışken, sanırım araya yoga seansları da alacağım ;)