28 Temmuz 2013 Pazar

SUNDAY | Formda Pazar


Kalkıp da spora gitmek ceza gibidir. Kime? Arada bir yapıp epey ara verenlere. Ama benim gibi haftanın belli günlerini egzersiz yaparak geçirmeye alışmış biriyseniz tam tersi yani ter atmadan durmak ceza gibidir. Hamilelik boyunca doğrusu spor sınıflarımın özlemiyle yanıp tutuştum, yoga yapmama rağmen şöyle sıkı bir seans elbette mümkün değildi:) Doğumdan hemen sonra ise hadi yeniden başlıyorum diyeceğim gün için çentik atmaya başlamıştım. İzin çıkar çıkmaz spor salonuna koştum ama lohusalık dönemi, emzirme ve laktik asit olayı, yine emzirmeden ve uykusuzluktan sebep yorgunluk, yine emzirmeden sebep deli gibi kilo vermek ama bir sünger gibi hissetmek, üstüne elbette diyet yapamama durumları cebimde, "acaba ne yapsam" sorusunun cevabı ise bir PT yani kişisel eğitmen ile çalışmalıyım oldu. Bu konularda uzuun uzun bir post yazacağım ama bugün tatil dönüşü ayağımın tozuyla salona Evren Hoca'mın yanına koşma günü:)

5 yorum:

NAR dedi ki...

Senin kadar disiplinli bi kadın görmedim.salonda spor benim için işkence! ancak tenis squash gibi sporlar için salona girebiliyorum ben. ciddi anlamda gıpta ediyorum sana ( bu arada bu, sende gıpta ettiğim 1245. şey!!!)

Adsız dedi ki...

Bebeğe kim bakıyor?????

Kermit Alemlerde dedi ki...

Bu kadar başarılı bir blogger olmana şaşmıyorum zira her şeyin bir nizam içerisinde ve şaşmıyor tebrik ederim dilerim senin gibi aktif bir anne olurum ileride ^_^

Abc dedi ki...

Erken uyanir sporu aksatmaz her zaman şık. Nazarlar değmesin :) bizde nedense her şey böyle degil :) gipta ettim bende

Adsız dedi ki...

Bence inanılmaz fit hatta zayıfsınız. Bu kadar obsesyon haline getirip kendinizi yıpratmanıza gerek yok. Spor sağlıktır elbet ama yeni doğum yapmış bir kadın olarak aklınızda sporun bu kadar büyük bir sorun halinde duruyor olması gerekli bile değil, diyorum ya bildiğiniz zayıfsınız!:)