22 Kasım 2010 Pazartesi

HEDİYE | LEVI'S'tan Elle Style Awards Ödül Töreni ve After Partisine Davetiye Hediye:)!

Elle Style Awards 2010'a davetli olsan nasıl giyinirdin?


LEVI'S son zamanlarda biliyorsunuz CURVE ID koleksiyonuyla her yerde karşımıza çıkıyor! "Her toto aynı değildir!" sloganıyla kıvrımlarımızla barışık 3 temel kategoride jeanlerden oluşan koleksiyonun kampanya modellerinden biri de ünlü DJ Miss Nine, nam-ı diğer "cesur kıvrım" :p En nazik şekilde tercüme ettim:))



Bu kıvrım kıvrım "Bold Curve"ümüz Miss Nine nefeslerin tutulduğu ve Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek Elle Style Awards'un 3 Aralık'taki ödül gecesinde, çok özel davetlilerin katılacağı after partide DJ'lik yapacak!



LEVI'S da madem modelimiz partide DJlik yapıyor o zaman müşterilerimiz için de hem ödül törenine hem de bu partiye davetiye verelim dedi vee pek keyifli bir yarışma başlattı! Bu yarışmanın jüri üyelerinden biri de bendeniz STYLEBOOM oldu:))



Gelelim davetiye şansını nasıl elde edeceğinize:

  • Üzerine Levi's jean'ini giy ve ideal kombinini şekillendir! Yani Levi'slarınızdan biriyle pek güzel bir kombin yapıyorsunuz (Styleboomer farkı ile bu yarışmayı yıkacaksınız hanımlar eminimmmmm!)
  • Sonra 22 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında bu mis kombininizin fotoğrafını ,ad, soyad, doğum tarihi, telefon numaranızı levis@kombingonder.com adresine mail atıyorsunuz
  • Daha sonra Levi's TR Facebook sayfasına bir bakıyorsunuz, a-aa kombininiz oradaki albüme konmuş:)! Kapalı puanlamayla kombinleriniz Levi's ekibi, Koray Caner ve Styleboom'dan oluşan jüri tarafından puanlanacak:) ve fotoğraflarınızın altına jüri üyeleri yorumlar bırakacak!
  • Cesur olun! Eğer Facebook albümündeki kombin fotoğrafınızda kendinizi taglerseniz Levi's size ekstra bir medeni cesaret puanı da verecek:) Her jürinin değerlendirmek için 30 puandan toplam 90 puanı olacak. 100 puana ulaşmak için sizin de 10 puanınız var. Gönderdiğiniz resmi Levi's TR facebook albümünde bulup kendinizi tag'lerseniz bu 10 puanı elde edebilirsiniz:))

Ay en eğlenceli yarışmaya da beni jüri yapacakları tuttu, belki yarışmak isteyeceğim soran mı var hıh! Benim yerime önce yarışmanın, sonra partinin keyfini çıkarın hanımlar beyler, üşenmeyin kombinlerinizi gönderin:) Unutmayın her toto aynı olmadığı gibi her jean Levi's, her parti bomba olmaz. Bu fırsat kaçmaz:)

5 yorum:

modafobik dedi ki...

Müthiiiiş yaa çok merak ettim şu gelecek olan kombinleri! :) Kolay gelsin yau hiç kolay değil sizinki de :)

Adsız dedi ki...

eee kocam senin gibi modayla alakalı biri olsaydı, ben de bu tarz yarışmalara jüri üyesi olurdum boomcuğum :)

lela lee

*STYLEBOOM* dedi ki...

@modafobik :)) evet merakla bekliyoruz

@lela leecigim bunun kocamla ne alakasi var:)) Koray Caner sagolsun beni onermis Levi's yetkililerine, bu tarz seylerde juri uyesi olmak ya da sozune guvenilir bir noktaya gelmek icin gunde 2-3 saat uyuyup hem para kazanacak bir is hem de surekli guncellenen, eli yuzu duzgun, objektif bir blogu ayni anda yurutmeye cabalamak yeterli olacaktir.

Melis dedi ki...

bende çok merak ediyorum kombinleri :))

bu arada Boom seni jüri seçerek çok iyi bir seçim yapmışlar :)

naz dedi ki...

ya inanılmaz güzel bir hediye umarım kazanabilirim :)