20 Aralık 2010 Pazartesi

BASINDA | Styleboom Bu Akşam TRT Sosyal Medya Tv'ye Konuk!

Herkese günaydın! Umarım sendromsuz başladık bu Pazartesiye sevgili Styleboomerlar:)) Benden size güzel haberler var! Bu gece 23:00 te TRT Haber kanalında canlı canlı yayınlanan Sosyal Medya TV programında konuğummmm! Gece geç saatte olsa da sizleri de ekran başına ratingleri patlatmaya bekliyorum:) Üstelik programa ister telefonla bağlanıp ister twitterdan mesajınızın başına @styleboom ya da @sosyalmedyatv yazarak bana istediğinizi sorabilir, dilek ve isteklerinizi de paylaşabilirsiniz:) Diğer konuklar Yılmaz Morgül(oops!) ve sıkı Twitter takipçilerinin yakındna tanıdığı MrsBaros:)Styleboom'u mutlu eden tek şey biliyorsunuz sizin enerji dolu, keyifli, çılgınnnn yorumlarınız.

30 yorum:

.Pınar K. dedi ki...

Tebrikler, yakışır :)

zep_bilgen dedi ki...

boom vallahi hayatımda ilk kez bir yere geç kalıcam neredeyse seni takip etmekten:) müthiş bir haber bu! trt yüzyılın reyting patlamasını yaşıycak bence!! :) bol şans!
www.utopikprenses.blogspot.com

Adsız dedi ki...

şimdiden bol şans diliyorummm... programın çok keyifli geçiceğinden eminim...bu geceki tv programım belli oldu böylece :))

inanirsakolurbence dedi ki...

Ooow tebrikler kesin izlemem lazım:D

Mousse dedi ki...

Boom tam Xoxo Mag için tebriğe gelmiştim ki, bi de burası varmış.

Enerjine, yağtığın işlere hayranım :)

Tebrikler :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

heyy hepinize cok cook tesekkur ederimm:) sayenizde:))

Moda Kuşu dedi ki...

Çok çok çok tebrik ediyorum !!! Bol şans :)

esra dedi ki...

süper tebrikler boom :)

Cansın Ekşi dedi ki...

tebrikleer (: kacırmıcaam sorumu simdiden düşüniyim (:

visnetadindaa.blogspot.com

Shiney dedi ki...

Tebriklerrrrr cok sevindimm :)))

yasemen k. dedi ki...

hiii çok heyecanlı, tebrik ederim canımm.. merakla bekliyor,izliyor olacağım ;) öperimm

Adsız dedi ki...

ekip süpermis de keşkem Yilmazmorgul yerine Dayı olsaydi!

Melis dedi ki...

tebrik ederimmm Boom! heyecanla ve merakla bekliyorum yayın saatini :)

Unknown dedi ki...

İlginç bir program olacağa benziyor, başarılar, iyi eğlenceler :)

Nur Karaata dedi ki...

çok iyi çok iyi :)

Adsız dedi ki...

sen olunca izlemeye değer boom, bol şans :))

http://mervedoger.blogspot.com/

antrasit dedi ki...

takip ediyorum,çok hoş gözüküyorsunuz.
yılmaz morgülün yardımseverliği ve mücadeleci yapısı çok hoş.aslında karşıdan hiçbir konuda fikri yokmuş gibi hissedebiliyorsunuz.ama aslında içten sevimli bir insan...seviorum kendisini:)fakat sanat dünyasında istediği yerdemi,maddi manevi tatmin olmuş durumda mı merak ediyorum.çünkü yardımsever sanatçılardan ziyade o bar bu bardaki isimler prim yapıor ve bu kişileri alkışlayan bir toplum oluştu.bu konudaki fikri nedir?

de profundis dedi ki...

tanrııım yılmaz morgül:// adam botoxlardan konuşamıyo

2b dedi ki...

Yılmaz Morgül ciddeennn tahammül edilemezdi.. kendisinin konuşmaları sırasında televizyonun sesini kısmak zorunda hissettim kendimi..
Burdan boom'u ve ylmzmrgl'u aynı platforma koyan yetkilileri kınamak istiyorum:))) rahat rahat gözümüz gönlümüz açılamadı.. ancak ve ancak Boom her zamanki gibi çok tatlıydın.. Yıldız gibi parıl parıldın;)

Adsız dedi ki...

yılmaz morgüle rağmen çok iyiydi.
gördüğüme sevindim..:)))

Dilek ÇALIŞKAN

Sihem Tachouli / Yaşam Stil dedi ki...

Twitterda da söylediğim gibi "Az ama Öz"konuştun styleboom, bence verilebilecek en güzel mesajları verdin... Bloglar arasındaki samimi bağa, diğer sektörlerdeki gibi abuk subuk rekabet duygularının, bencilce eleştirilerin ve kıskançlığın olmadığını, bir de bir blog yazmak isteyenlere ne hakkında yazmak istediklerini iyi bilmeleri ve çerçevelerini belirlemeleri konusunda tavsiyen... Bence harikaydı... Tebrik ediyorum canım benim...

VişneLİ CoLA dedi ki...

Çok kısa oldu ama ya tadı damağımızda kaldı,bir de Sayın Morgül kitlemeseydi programı tAm süper olacaktı :)) Ammavelakin tv ye de çok yakıştınız artık bundan sonra nerde görcez seni bekliyorum heycanla :))

Melis dedi ki...

Boom tek kelimeyle harikaydın! bir insan bu kadar mı tatlı bu kadar mı güzel olur ya? :) gözümü ekrandan ayırmadım.

annem senin için '' ne kadar zarif ne kadar güzel bir kadın.çok güzel konuşuyor.'' dedi ve ekledi ''Yılmaz Morgül sussa da Styleboom konuşsa.'' dedi :))

morkebelek dedi ki...

booomcumm çok eğlenceli bir programdı ama malum kişi yüzünden çok az söz hakkı verildi sana! hala gülüyorum nasıl 82li olur ya bu adamm:))
ayrıca pembe uğurlu ipekyol elbisenle her zaman ki gibi çok zariftin^^

Adsız dedi ki...

boom süperdin! ben birşey sorucam Yılmaz Morgül'ün kıyafetlerini ve gözlüğünü gerçekten beğendin mi ?

*STYLEBOOM* dedi ki...

heyy hepinize ozellikle dun geceki twit ve facebook yagmurunuza nasil tesekkur etsem az biliyorum, bombaydiiz, oradaki herkes styleboomerlara bayildi:))

@adsiz gozlugu ve pantolonu degil de(ki gozlugu israrla takmak istemedim:)) samimiyetle soyluyorum yelek ve gomlege bittim, cok basarliydi, tabi yelek siyah yakindan detaylarini ve kalibini gormeliydiniz:)

yilmaz morgul de kamera isigi yandigi anda hemen bir savunma ve kendini ifade etme cabasina giriyor bence nedensiz, reklam aralarinda ve backstage cok kafaydi, esime bile hemen eniste demeye basladi:) daha dogal daha ictendi:)

reyhane dedi ki...

Programı tam başlama dakkasında yakaladım,çok hoş bir programdı, seni de ekrana çok yakıştırdım..Tebrikler..

Stil Direktoru dedi ki...

Yavrum unuttum sanma izleyemedim misafirler hediye vs derken dağıldım video varsa tekrar eklersen süper olur tebrikler canım

*STYLEBOOM* dedi ki...

@reyhane cok tesekkur ederimm:)

@stil direktoru edicim biliyoruum buyuk misafirin var, hic onemli degil. sosyal medya tv nin kedi facebook sayfasi var, oraya eklemisler bolum bolum:)

reyhane dedi ki...

Bloğumda ben de yazdım canım sizi..