23 Aralık 2010 Perşembe

BİR İNDİRİM HİKAYESİ | Sihirli Boom Küresi'ne Bakmadan İndirime Koşmayııın!

Üst üste çılgınca indirim haberleri gelirken, artık hangisine uğrasak hangisiyle vedalaşsak diye bütçe planları yaparken, sizi omuzlarınızdan tutup silkmeme izin verin hanimlar:p

Geçen indirimlerde yazdığım Ağustos Böceği ile Karınca İndirimde hikayesini anımsayın! Tamam önceliğimiz yılbaşı ve hala gelmemiş olan kış olabilir ama unutmayın pek yakında İlkbahar-Yaz 2011 gelecek ve trendy olmak raflardaki ateş pahası yeni ürünlere ya parayı bayılarak ya kendin bayılarak ancak gerçekleşecek:)

İşte bu sebeple size hızzzlıca bir İlkbahar/Yaz 2011 Trend Raporu veriyorum ki, gelecek sezona bir kaç parça uygun yatırımı şimdiden yapalım:)



Motorcu ceketler zaten moda, işte bahara yatırımlık bir trend. Eh aynı şekilde 60lar ve 70ler de devam edecek.



Halter neck dediğimiz boyundan bağlı elbise ve bluzlar tek omuzu tahtındna indiriyor, tek omuza gitmeyin bile! Bu arada kuyruklar ve arkası uuzn önü kısa etekler geliyor. Miniye elveda devir midi ve maxi devri. Neon renklerle colorblock kombinlere yatirim yapin.



Beyaz bu yaz altın çağını yaşayacak, yanına en parlak turuncu, nane yeşili, yağ yeşilini alarak! Toprak tnlar tam gaz devam.



Özellikle uzun şifon etekeler, olması şifon ne varsa edinin.



Pilise de hızla geliyor! Meyve desenli hem de belirgin meyveli ne görürseniz alın! Karışık desenler de hazır camel modayken maviyle uydurarak alınacaklar listesinde. İndirime girer girmez cat-eye gözlük, kitten heel ayakkabı ve yine clog alabilirsiniz, bunlar geçmeyecek, daha bile çok gelecek.

Sonraa aman efendim Boom demişti, ben dinlememiştim olmasın:))

5 yorum:

Details Of Fashion dedi ki...

Anlattığın herşeye uygun indirim alışverişleri yapıyo olmam nasıl sıkı bir takipçin olduğumun göstergesi boom (:

zep_bilgen dedi ki...

indirime bakış açımız aynı:) ben bir de kendimce hatrı sayılır paraya aldığım şeylerin cidden kaliteli olmasına önem veriyorum çünkü bu yıl öğrencilik bitiyor, "kendimce" hatrı sayılır bir para da harcıyorsam seneye de kullanmalıyım diorum.
Bir de bu aralar kazaksa yün oranına, değilse pamuk,ipek oranına bakma merakı sardı.hayırlısı :)
www.utopikprenses.blogspot.com

yasemen k. dedi ki...

notlar alındı, şimdi indirimlerin hasını bekleme zamanı (:

Melis dedi ki...

ellerine sağlık Boom! ve teşekkürler :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

hanimlaar zafer bizim olacak:p