15 Aralık 2010 Çarşamba

BOOM'STYLE | M.A.C Tartan Tale Partisi

Oldum olası ekoseyi sevdim, o sebeple içinde ne olduğu hiç ilgilendirmeden M.A.C Tartan koleksiyonuna da taptım:) Ki içindekiler de en az kutuları kadar güzel!

Bir de yine oldum olası radyo tiyatrolarını ve piyesleri sevmişimdir, annem eskiden mutfakta iş yaparken hep mini radyosunu tezgahın üstüne koyar, bir yandan yemek vs hazırlayıp bir yandan piyesleri dinlerdi.. Dinggg donggg:)


M.A.C son koleksiyonuyla benim bu iki tutkumu harmanlayıverdi, sayesinde hem ekoselere büründüm hem dee çok şeker, tiyatro tadında bir gece geçirdim:) M.A.C lansman için bizlere krallar, periler, boksörler, hayvanlar ve mitlerle dolu bir mini tiyatro oyunu hazırlamıştı:) Oyundan ve geceden kareleri blogosferin en zarif isimlerinden Moda Sanattır blogunda görebilirsiniz, benim fotoğrafım da ona ait:)


Ne giydiğime gelince hangi sezon olduğunu hatırlamıyorum ama rahmetli Alexander McQueen'in tüller ve ekoselerle dolu bir koleksiyonunu TVde görüp annemle vurulmuştuk, üstüne o koleksiyondan ilham alan bir elbise tasarladım hemen ve annecim de dikti:)) 2-3 senedir dolapta yeniden giyileceği günü bekliyordu:) Nasıl ama annem diye demiyorum, pek yetenekli:p Bilgisayarıma ve dosyalarıma kavuşabilirsem kıyafet detayları ve aksesuarlar da Boom'style'da yerini alacak:)

16 yorum:

Junon dedi ki...

yine çok güzel olmuşsun, elbise şahane

Melis dedi ki...

Boom harika olmuşsun! elbiseye hayran kaldım.senin vee anneciğinin ellerine sağlık!mükemmel dikmiş.şimdi sıra bende :)) bende vuruldum elbiseye ve bende çizip, dikicem :))

morkebelek dedi ki...

azra akınla bir akrabalığın varmı boomcmm^_^ o dünya güzeli ise sen de blog dünyasının güzelisin!

Elif UYSAL dedi ki...

Boom elbiseye bayıldım,bittim:) Anneciğin gerçekten inanılmaz başarılı...Umarım bir gün ben de o mertebeye erişeceğim dikiş konusunda:)Detayları merakla bekliyorum:)

Shiney dedi ki...

Ay cok ama cok guzel!
Annenin ellerine saglik tabiiki sende muhtesem tasimisin :))
Annen banada dikse keske :)))

Özge dedi ki...

Annenin ellerine sağlık canım. Çok güzel bir elbise dikmiş. Bayıldım.... Ben iğne iplik tutup düğme bile dikmeyi beceremeyenlerdenim zira :(

b'locked dedi ki...

bir gün seni neden çok sevdiğimizi soran bir çekiliş sorusu hazırlasan da uzun uzadıya yazabilsem diye sabırsızlıkla bekliyorum
mesela
bu postla kendimi bildim bileli stilime yansıyan ve hayran olup bayıldığım brit ve kelt stilleri için belki tek başına yeterli bile olabilecek kelime olan "ekose"den bahsederek -ki kendisin mavi renkte bulunduğu bir gömlek bir adama aşık olmam için nedendir- beni "al işte al styleboom budur ve onu sevmem için çok önemli bir neden" diyebileceğim kadar kalbimden vurmuşken bir de anneme ve eski mutlu geçmişime dair tek güzel anım,bazı sabahlar sesiyle uyandığımı hala daha sandığım radyo tiyatrosundan da bahsederek "ayyyy :)" dedirtmez misin sen...
ne çok seviyorum seni tanımasam da bir bilsen :)
p.s. : vallahi yalakalık değil
zaten şimdi izini kaybettiğim eski can arkadaşım- o da kova burcuydu- Esra'ya benzerliğinle o kadar yakın geliyorsun ki...

sezen ozlu dedi ki...

elbiseye bayıldım yaaa çok güzel detaylarını paylaşırmısın boomcm =))

zep_bilgen dedi ki...

uff çok güzel olmuş elbisen boom. ne şanslısın ;) ben zaten dikemiorum da annem de böyle elbise fln dikemez :( huff üzüldüm ya şimdi :(

yasemen k. dedi ki...

Şahane gözüküyorsun cnm, her zaman ki gibi.. (:
anneboom keske tasarım,kumaş,dikim eğitimi verse ben de buralardan Ankara'lara uçsam (:

Adsız dedi ki...

booom süper olmuşsun yine!! bilgisayar arızası falan sana vız geliyor tam gazsın bence :)
ekoseyi çok severimmm MAC de ekoseseverlerin kalbini bir kez daha çalmış gibi gözüküyor :)

Adsız dedi ki...

booom süper olmuşsun yine!! bilgisayar arızası falan sana vız geliyor tam gazsın bence :)
ekoseyi çok severimmm MAC de ekoseseverlerin kalbini bir kez daha çalmış gibi gözüküyor :)

Beetle dedi ki...

ekrana bakakaldim ya,,super :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@junon cook ama cok tesekkur ederiim:)

@melis yasasinnn sana ilham verdiysek ne mutluu:)

@morkelebek owwwwwwwwwwww sen beni sevdiginden bence:))

@pride sen bence muthissin sekeriim, kendine haksizlik etme:)

@shiney :))

@ozgecim tesekkurleer:) artik eskisi kadar hizli olmasa da hala masallahi var:)

@blocked yaa ne kadar guzel seyler soylemissiin, cook cok tesekkur ederim:) radyo tiyatrosu anima ortak olman bile yetti bana:)

@sezen bilgisayarima kavusunca cekmistim fotolarini boomstylea koaycagaim:))

@zep_bilgen :)) tesekkur ederiiiiim annem adina:)

@yasemen k. cook ama cok tesekkur ederim:) anneboom da kendi kendine ogrenmis:)

@ merve tesekkur ederiim:) MAC yapmis yapacagini gercekten:)

@betul:)) tesekkurleer

Adsız dedi ki...

Blogunu baştan sona okudum desem yeridir benim de modaya aşık bir iktisat öğrencisisi olmam sebebebyle kendime çook daha yakın buldum çok sevdim:))

rebeltakipte dedi ki...

Elbisenin modeli çok hoş ama sende de çok güzel durmuş,tam oturmuş insanın annesi dikişten anlarsa böyle bir güzellik çıkar tabi ortaya ,güle güle giy :)

http://rebeltakipte.blogspot.com/