27 Aralık 2010 Pazartesi

ELLE'in Şanslı Styleboomerları Belli Olduuu:)



ELLE postuna göstermiş olduğunuz ilgiye vee çekimler ve kurgu ile ilgili iltifatlarınıza Tolga Günay, Burak Ünaldı, Deniz Eslek ve kendi adıma çook çok teşekkür ediyorum hanımlar!

ELLE'den 2 adet 150 TLlik hediye çeki Zeynep Şehiraltı(The Daughter of God & Alexandre Dumas) ve Selay Alkuş(Selay) 'in oldu. Hanımlaaar hemmen isim, adres ve telefonlarinizi styleboomblog@gmail.com adresine bekliyorummm, yılbaşı yoğunluğuna kurban gitmemek için bu bilgileri hemen hemen yollayalım:)

6 yorum:

Unknown dedi ki...

şu ana kadar çekiliş/loto vs. hiçbir şey kazanamamış bir insan olarak, uzun süredir aşık olduğum Elle'den bir şey kazandığıma ne kadar sevindim anlatamam. Teşekkürler Boom ve Elle!

Nazanca dedi ki...

tebrikler arkadaslarr

miya dedi ki...

Ben çok güzel bi haikaye yazdım ama onaylanmadı :( süre 26 aralık gece yarısına kadar denmiş ama 24 aralıktan sonraki hiç bi yorum alınmamış ....

miya dedi ki...

Benim hikayem onaylanmamış, yayınlanamadı.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@miya yaniliyorsun miyacim yorumun yayinlanmis ben goruyorum, hatta dedigin gibi degil 25 ve 26 Araliktaki yorumlar da yayinlanmis gorunuyor, blogda bir postta 200den fazla yorum olunca yorumlar 2. sayfaya geciyor saniyorum dikkatinden kacti, bak yorumlarin hemen altinda eski ve yeni diye bir sey goreceksin orada yeniye basrasan kendi yorumunu da senden sonra gelen bir dolu yorumu da goreblirsin. zaten bunlari otomatik olarak ayarliyorum ben:) ve evet hikayen cok guzelmis gercekten.

funda dedi ki...

tebrikler arkadaşlar bizede bir dahaki sefere artık:)