21 Aralık 2010 Salı

FLASHION' NEWS | GALATAMODA BAŞLIYOOOR!



Daha bittiği anda özlenen, bir dahakine şunu kaçırmayacağım, aghhh şimdiden para biriktirmeye başlayacağım denen, hangisini seçeceksin bir türlü karar verilemeyen GALATAMODA geldi çattı! LİMANGO sponsorluğunda 22-26 Aralık tarihleri arasında birbirinden ünlü tasarımcıların birbirinden güzel ve GALATAMODA'ya özel tasarımları yeni yerinde Tepebaşı TRT Binası önünde yerini alacak, yılbaşı alışverişine keyif katacak! Korkmayın çadır içinde hiç üşümeyeceksiniiz:)

STYLEBOOM sizler için bir kaç tasarımcının sürprizlerine kapıdan şööyle bir kulak verdi, buyrun:)

Özgür Masur: Yılbaşı öncesi için hazırlanmış çok özel bir koleksiyonla GALATAMODA'nın en heyecan uyandıran isimlerinden biri! Kadınları çıldırtmaya bu defa Galatamoda çadırında devam edecek:) Kaşelerden hazırlanmış dantelle birleştirilmiş özel elbiseler ve tulumlar; yine Özgür Masur kokan detayların bolca görüldüğü daha önce hiç görülmemiş sürpriz modeller sizi bekliyor. Fiyat aralığı en düşük 100 en yüksek 750 TL arasında olacak. Heyecan sarmadı demeyin:)

Gamze Saraçoğlu: Yılbaşı, kokteyl gibi özel gün ve geceler için özel bir Galatamoda koleskiyonu da Gamze Saraçoğlu'ndan... Koleksiyonda mini parlak etekler, senenin barok trendinin en güzel örneklerinden varaklı elbiseler, tasarımcının sık sık kullandığı drape ve şifon detaylar var.

Özlem Süer: Günlük hayatla gittikçe bütünleşen ve hemen her hafta değişerek kendini yenileyen tasarımların oluşturduğu hazır giyim grubuyla günden güne dinamikleşen Özlem Süer bu
tarzı Galatamoda'da da sunacak. Aksesuarlardakii eglenceli oyunlar, ihtisamli kesimlerdeki yalınlık hali, sadece tasarimci markasina ozel yapilan dokumalar, kısacası anlat anlat bitmeyecek şahanelikler sizi bekliyooor! Üstelik Süer'in yalın renkleri yanında yılbaşı için kırmızı ve morlarla enerji tavan yapacak!

Zeynep Erdoğan: Yine genç, yine diamik ve yine abstract Zeynep Erdoğan'ın arzu nesneleri
arasında Galatamoda'ya özel deri etekler ve gömlekler ağırlıkta, süet ve şifon bluzlar, aksesuar olarak deri eldivenler ve minik şapkalar "aksesuarsız asla" diyenlerin gözdesi olacak. Tabii yılbaşına 10 kala gece içinde özel elbiseler var:)

Üstelik sadece alışveriş değil, yine güzel etkinlikler, dahası modacılardan seminerler, tasarımcılarla kaynaşıp sohbetleşecek ortamlar getirecek yanında! Dolu dolu 4 gün sürecek moda festivalinde kimler yok ki:
BAHAR KORÇAN //BİGE ÖKTEN //BİHTER AİDA PEKİN//CEM LOKMANHEKİM // ÇİĞDEM AKIN//DENİZ KAPROL//EBRU GÜNAY //EYNEL ÇELEBİ//FOUNTA GÜNEM//GAMZE SARAÇOĞLU //GÜL AĞIŞ//JALE HÜRDOĞAN //HATİCE GÖKÇE//MEHTAP ELAİDİ//MÜGE ERSİN//NAZLI ÇETİNER //NEJLA //ÜVENÇ//NİYAZİ ERDOĞAN //ÖZGÜR MASUR //ÖZLEM AHIAKIN//ÖZLEM İKİIŞIK//ÖZLEM KAYA//ÖZLEM SÜER //ÖZLEM UYGUN //SİMAY BÜLBÜL//TUVANA //BÜYÜKÇINAR//ÜMİT AYBEK//ÜMİT ÜNAL//ZEYNEP ERDOĞAN // ELİF CIĞIZOĞLU

5 yorum:

yasemen k. dedi ki...

ohh my godd! diye ağalamak istiyorum!! yine bir galatamoda haftası ve ben yine 1 gün ile kaçırıyorumm :((( offf

Unknown dedi ki...

:))) sükür sonunda bir aktivite türkiyede olacagım tarihler arasına denk gelio:)))ne var ne yok acaba derken her zamanki gb boom yine yetisti imdadıma :)öperim kocaman

Melis dedi ki...

ben gelemiyorum :((( ama annem cuma günü Galatamoda'da olucak benim mezuniyet kıyafetim için.böhüüü bende gelmek istiyoruuum :((

funda dedi ki...

malesef istanbul dışında uzaktayım ama olsun sizler sayesinde buradan takip edeceğiz çok güzel hepside birbirinden değerli tasarımcılar:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

hanimlaaar biliyorsunuz yazin da var, olsun bu defa akciran uzulmesin:)