15 Aralık 2010 Çarşamba

HEDİYE | Yılbaşı Partiniz Nasıl Olursa Olsun, Hediyeniz Styleboom'dan Olsun!

Modeller: İdil Özkarayaka, Fashion Kido,NuoVecc
Süsler: Praktiker

Tüm teknik aksaklıklara rağmen 1 gün arayla ve eş dost bilgisayarıyla karşınızdayım sevgili Styleboomerlar, yine de henüz notebook çilem dolmadı!

Bunları bırakalım, hadi size burada bana modellik yapan blogosferdeki yeni keşiflerimden NuoVecc'i tanıtayım, moda geçmişi de olan bu stylish hanımefendiyi takibe alın derim:)

Bir de beni Twitterdan takip edenlerin artık bildiği üzere yeni takıntım Taksim Cajun Cafe'ye bizi çok güzel ağırladığı için teşekkürler. Nefis yemekler, tatlılar ve özellikle o cupcake ve cheesecakeler sayesinde bu ekibin bir daha modellik yapabileceğini sanmam:p Artık Taksime gidince Cajun'a değil, Cajun'a gitmek için Taksime gider oldum:))

Size Aralık ayı hediyelerle dolu olacak demiştiiim:) Pijamalarından sıyrılabilenler için 31 Aralık demek parti demek! Peki ama ne giyeceksiniiiz:) ?!


OFİS PARTİLERİNİZ FABRİKA İLE ŞIKLAŞSIN!


Partilemeye gündüz ofisten başlayacaklar için FABRIKA hem genç, hem kaliteli, hem de detaylarda yarattığı farklılıkla sizi ofisin en yeni yıl insanı yapacak:) Yeni yıl dileklerinin uçuştuğu ofisin en dikkat çekici dileği olmak isteyenlere:) Üstelik eve uğramadan geceye devam edecekler için özellikle tavsiye edilir!


FABRIKA Online mağazasına göz atmayı ve indirim fırsatlarını kaçırmayın! Üstelik FABRİKA çok sevgili Styleboomer'lara 150 TL hediye çeki veriyor!

CLUBDA GEÇECEK HIZLI GECEYE TWIST'LE AYAK UYDURUN!


Yılbaşı gecesini hızlı yaşamak istiyorsanız mekanın en genç, en dinamik, en havalı kıyafeti size TWIST'den gelsin hanımlar:) TWIST yılbaşı için özel getirdiği parçalarıyla indirimde bile yepyeni!


Sadık TWIST kızlarından olan Styleboomerlara 150 TL lik yeni yıl hediyesi bu postun sonundaaaa:) Yok bana yetmez diyenler, birbirinden güzel hediyeler, yarışmalar ve sürprizlerle dolu TWIST Facebook sayfasına hala üye olmadınız mı?!

YENİ YIL BALOSUNUN PRENSESİ VAKKORAMA'DA!


Kokteyl ve balo elbiseleriyle yeni yıla özel yeni bir koleksiyon çıkaran VAKKORAMA neon renklerden, yılbaşı kırmızısına tasarım kokan elbiseleriyle bu sene ekstra şık!


VAKKORAMA'dan da Styleboomer'lara bir ürün hediyeeee:))


YENİ YILDA HAYAT LIFE IN MONO'DA!



Aksesuarsız bir yılbaşı kostümü?! Böyle bir ihtimal olmadığına göre yılbaşı gecenizi Yael Morel'in LIFE IN MONO tasarımları süslesin! Yılbaşı gecesinin en pırıltılı, en isyankar, en seksi aksesuar tasarımları boynunuzu, omuzlarınızı, saçlarınızı süslesin!


LIFE IN MONO web sayfasına tıklayın, birbirinden güzel modellere göz atın, içlerinden biri şanslı Styleboomerlardan birine hediye! Acaba hangisi:) ?

Gelelim FABRIKA, TWIST, VAKKORAMA ve LIFE IN MONO
hediyelere nasıl sahip olacağınıza:

  • Styleboom'u Facebook ya da Twitter'dan takip etmeye başlıyorsunuz
  • Sonra buraya 19 Aralık gece yarısına kadaaar şimdiye kadar bitmesini hiç istemediğiniz yıl hangisiydi onu yazıyorsunuz:)
  • Arkanıza yaslanıp 20 Aralık Pazar sabahını bekliyorsunuuuz

Bugün şanslı günümde hissetmiyorum:p diyenler o zaman daha çok şans için yarın doooğru Fashion Kido'ya, bu postun ve haliyle hediyelerin devamı orada!

216 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 216 / 216   Yeni›   En yeni»
gonca dedi ki...

bitmesini istemedğim 4 yıl var! 2002-2006 arasındaki yıllar! yeni bir aşk,yeni bir şehir,yeni bir okul; yeni bir ev..mutluluk, huzur,başarı hepsine sahip olduğum yıllar çünkü! :)

Unknown dedi ki...

2010 senesi :)) en güzeli de bu senenin güzelliğinin 2011 'e taşacak olması tabii :)))

p.s. boom'cum daha önceden yorum bırakmış olabilirim ya da yayınlayın'a basmamış da olabilrim, emin diilim.

Unknown dedi ki...

2008:):)çok güzel hayatlar getirdi hayatıma:)

bd dedi ki...

2010 yılı hiç bitmeseydi keşke diyebilirim.Acısıyla tatlısıyla bir çok şey yaşadım ama yine olsa yine hiç tereddütsüz devam ederdim yoluma keşke bu yılı bir daha yaşayabilsem ayrıca 2011'de mezun olacağım için 2010'u daha ilk gününden özleyeceğimden eminim:)
Başak

Müge dedi ki...

Merhaba.Ben facebookdan takip ediyorum.Benim için en güzel yıl 2009 du.Hem bir işim vardı hemde 2009 da güzel bir evliliğin başlangıcı oldu hayatımın aşkıyla evlendim bitanecik kocamla.Yakında da biricik kızım dünyaya gelecek.Umarım bende bir hediye kazanırım kızımın şansına melegimin şansına en çok Twist hediye çeki hayalim.

Unknown dedi ki...

ennn ama enn guzel yilim ingilterede gecirdigim 2007 yiliydi. yeni kesifler, yeni heyecanlar. keske geri donebilsem hic dusunmezdim:) ama hediye bana cikarsa bu yilda kalmayi dusunebilirim:)

betüş y. dedi ki...

2010 yılı bitmesinn bu sene üniversitede son senem ve çook seviyorum okulumu arkadaşlarımı öğrencilik yıllarımı:) faceten takipteyim:))

Bilun ŞEN dedi ki...

Sanıyorum 2005 :) Hayatımda her zaman yer almasını istediğim adamla tanıştım o yıl. O kadar eğlendik, o kadar gezdik ki, hala yetiyor bize :D
Bir de Noel anne olmuşsun boom sen :) Ne güzel hediyeler bunlar :)

. dedi ki...

OMG :O Neler yapmışsın böyleee! =) Zaten yeni yılın yaklaşması bile başlı başına bir heyecan iken bir de böyle sen kalbimize indireceksin! =))

Ohoo Facebook ve twitter'dan zaten takipteyiz ki taaa ne zamandır hehe =))

Peki peki, hiç bitmesin istediğim yıla geleliiim, tabiki ikibinooon duu=)) çünkü hayatımda çok güzel başlangıçlarım oldu.. Yeni dostlar, yeni bir iş, büyüyen ailem .. =)) ama 2011 de 2010'u aratmayacak biliyorum!

=)

Herkese mutlu yıllar!!

gewezebidik dedi ki...

twitterdan takibe başladım;)
şimdiye kadar bitmesini hiç istemediğim yıl 1995 yılıydı, o yılın ilk yarısında hayatımdaki en önemli kadınlardan biri babaannem hayattaydı, diğer yarısındaysa minik kardeşim doğdu ve onunlaydım.. 1995 yılı bitmesini hiç istemediğim bir yıldı.. iki güzellikte bir aradaydı..

ben nezihe dedi ki...

harikasın.. hediyeler de öyle.. twitterda ve facebookda takipteyim..

nezihe1729@hotmail.com

1994 senesi hiç bitmesin istedim çünkü 94ün sonunda dedemi kaybettim.. onu çok özlüyorum

Unknown dedi ki...

Hiç bitmesini istemediğim yıl 2005, çünkü eşimle tanıştım ve şu an yaptığım işimi kurdum...
Hiç bitmesini istemediğin blog ise Styleboom!Esim sayesinde tanisdim ama bakmadan gecemiyorum itiraf ediyorum!
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

2010 çok güzeldi, bitti bitecek. 2011 de devam etsin.

mmrpnr dedi ki...

en güzel yılım 2007'ydi ne yazık ki herşey o kadar güzel gitmedi o yıldan sonra ama 2011'den çook umutluyum:)

efashion dedi ki...

2007 yılının bitmesini hiç istememiştim..

meltem dedi ki...

hediyeler süper:) Son katılım 19u diyor ama pazar sabahı açıklanacak diyor:S tarihlerde ufak bi karışıklık olmuş sanırım. umarım katılmak için geç kalmamışımdır=) facebooktan takip ediyorum(meltem ozonur) 2010'un hiç bitmesini istemiyorum ama bitiyor malesef:/ neyse 2011'den de çok umutluyum inşallah:)

«En Eski ‹Eski   201 – 216 / 216   Yeni› En yeni»