17 Aralık 2010 Cuma

LOUD Kazananları vee Havalara Uçuracak Yepyeni LOUD Bombası!

Tommy Hilfiger'in müzik, ritm veee sevinç çığlıklarınız eşliğinde gelen parfümü LOUD'un şanslı Styleboomerlarını iftiharla sunarım: TREND PINARI! I-LIFE'S BLOG! YASEMEN K.! ZEP-BİLGEN! ÇINAR! Sesiniz herkesten yüksek çıktı tebrikleeer:)) 3 gün içerinizde isim, adres ve telefon bilgilerinizi styleboomblog@gmail.com adresine bekliyorum!

Pekiiiii sorarım size aşağıda ben neden keyifle çığlık atıyoruuum:) ?



Hem sizlere örnek olayım, hem de içimde kalmasın diye:) Çünkü LOUD sürpriz ve hediyelere doymuyor! Yeni yıl LOUD'la gümbür gümbür geliyor...
  • Şimdi hemen LOUD Türkiye Facebook sayfasına gidiyorsunuz
  • Şööyle güzel, enerjik, çılgın, dinamik bir çığlık fotonuzu sizi karşılayan Facebook uygulamasına yüklüyorsunuz, sonra?
  • Sonra gelsin oylar, gitsin likelar.
  • Ya birinci olursan? Off o zaman Tommy Hilfiger logolu çok özel yapım bir GIBSON gitar senin olacak! Yuh!
  • Peki ya kazanamazsan? Olsun çığlığı atana bu yerinde durmaz parfüm hediye gelecek:)

Bu Pazartesi'den itibaren radyonuzun frekansını 97.2 METRO FM'e, web sitenizin ayarlarını LOUD Bloggers Team'i oluşturan KorayCaner, FashionKido, Fashion4-U, KankaNerdeyimBen, Modenise, UneVoguette ve Aysegul In New York'a ayarlayınız!

97.2 METRO FM'in loudsever DJ'leri Mehmet Akif (09:00-10:00)ve Arzu Karakaya(17:00-18:00)'yı dinleyerek LOUD parfüm kazanma şansını elde edebilirsiniz:)

Bir gün gelecek Alice In Chains Türk milleti kokuyor diyemeyecek sevgili Stylebomerlar; zira Tommy Hilfiger, LOUD ile milyonları mis gibi kokutacak:))

20 yorum:

zeynep78 dedi ki...

tebriklerrr...
bende çok istiyordum ama kısmet değilmiş :(

Elf in Alphabet dedi ki...

tebriklerr :))

çınar dedi ki...

iste bir ciglikta buna atiliiirrrr. bu aralar ne sansliyim yildizlar uzerime uzerime yagiyor...:))) cok tesekkurler sevgili boom, sevgilimi kokladikca seni hep sevgiyle anicam...operim kucak kucak

zep_bilgen dedi ki...

çok teşekkürler boom! mail atıyorum hemen ;) sevgiler..

www.utopikprenses.blogspot.com

Melis dedi ki...

tebrik ediyorum kazanları :) güle güle sıksınlar :))

Boom fotoğrafta süper çıkmışsın ! :)

Adsız dedi ki...

cok genc gorunuyosuun

cukulata.alba dedi ki...

fotograf harıka ben kazanamamısım kııı oldu mu sımdı ama

rahat yazar dedi ki...

Kazanamadık:( Style-Boom artık yüzünü gizlemiyor onu farkettim:) Pazartesi canlı yayını kaçırmyoruz TRT Haber;)

ayla dedi ki...

Farkinda misin nedense butun hediyeler blog yazarlarina tanidigin insanlara veya twitterda konustuklarina cikiyor.

*STYLEBOOM* dedi ki...

heyy kazananlara kocamann tebrikler, LOUD surprizleri Loud blogger ekibinde devam edecek:))

@ayla cook hem de cok yaniliyorsum oncelikle cogu hediyemde cekilisi ben bile yapmiyorum, insanlardaki iftira duskunlugu sebebiyle direk markaya pasliyorum cekilis isiniki coguyla maillesmelerim bile duruyor dosyaliyorum bunu ozellikle belirttigim. dilersen ben bir post hazirlayayim, simdiye kadar hediye kazananlari liste liste yazayim, sonra o isimleri bir daha inceleyelim? bu parfum kazananlarin bir ksimiyla twitterdan aktif konusuyorum cunku bana yazan herkese cevap yazmak adetim var. ustelik biu gibi bilun gibi canimdan ote arkadaslarima cikmasin da laf olmasin diye resmen dua ediyorum

Deniz dedi ki...

açıkcası bende aylaya katılıyorum banada öyle geliyor mesela puma fitness ödülünü kazanan kız bu kızla içli dışlısın blogta sonracığıma parfüm ödülünü kazananlardan trend pınarı, i-life's blog, yasemen k ve zep bilgen işte bu kişiler sürekli twitterda konuştuğun kişiler =/ markaya isim veriyor olamaz mısın ?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@deniz, melis PUMAyi kazandiktan sonra onunla sık sık konusmaya basladik, hem twittera da ondan sonra girdi, formspringden de cok yazdigi icin iyice samimi olduk, kendisi blogun cok sıkı takipcisi, takip etme , yazma demeyi de dusumuyorum. diger isimlere gelince yasemen blogu icin benimle soylesi yapmak istedi ustune de bir iletisim basladi. i-life ve trend pinari ile twitter gecmisimiz 2 haftadan fazla degildir.

fakat bu aciklamalar bosa, burada onemli olan bu hediye cekilislerine katilirken blogun sahibesine guven duymaniz, guven duymuyorsaniz yapacak bir sey yok. Random cekilislerini koyuyordum ekran goruntusuyle o zaman da bu goruntulerle oynamadigin ne malum senin photoshopin iyi diye yorum geldi:)eh bu isin sonu yok, guven duyan buyursun gelsin, guvenmeyen katilmayi tercih etmesin demekten baska. eger sizler de twitter veya facebooktan bana yazsaniz, maille ulassaniz ustune de ayni zan altinda kalsaniz uzulmez myidiniz? neden kazananlari tebrik etmiyoruz, onlar adina sevinmiyoruz? ben bana yazan her okuyucua ayni samimiyetle karsilik veriyorum, pek snob birisi degilim napalim:)

not: LOUD cekilisleri marka arafindan yapilmadi, diger bloglarla online ortak cekilis yapildi. Starchild ayakkabi ve Koton cekilisi tarafimdan yapildi. Puma, İpekyol,Boyner cekilisleri ise hep markalar tarafindan yapildi.

Melis dedi ki...

Boom açıklamış ama bende bir açıklık getireyim bu konuya! ben Puma çekilişini kazanmadan önce de Boom'un takipçisiydim hatta takip ettiğim ilk moda blogdur Styleboom! ama sık sık konuşmuyorduk Boom'la.çünkü benim twitterım ve formspringim yoktu. Puma'yı kazandıktan sonra ve ben twiter ile formspring açtıktan sonra sık sık konuşmaya başladık.(ki twitterı da Boom sayesinde açmıştım.yani Boom'un twitterla ilgili postunu okuduktan sonra) Boom'un da dediği gibi beni bizzat Puma yetkilileri seçti.

Boomcum kazanları tebrik etmek ve sana hediyeleri paylaştığın için teşekkür etmek yerine nedense insanlar nereye sataşacağı ve kime iftira atacağı arayışında malesef..keşke güzel şeyler düşünseler, güzel şeyler paylaşsalar :) Boom seni neden çok seviyorum biliyor musun ? çok dürüst, samimi, güvenilir ve içi dışı bir olduğun için seni çok seviyorum! iyi ki sen ve blogun var! :)

ayla dedi ki...

acikcasi bana hic guven vermedi.senin dedigin gibi en iyisi bu yarismalara katilmamak.tesekkurler.

deniz dedi ki...

boom senin ve melisin açıklaması için teşekkürler ama bende ayla gibi düşünüyorum en iyi bu yarışmalara katılmamak!

Adsız dedi ki...

üzmesin kimse booom'u!!

Seda dedi ki...

şu yapılan yorumlar ne kadar da saçma bir parfüm için boom neden böyle şeylerle uğraşsın ayrıca kimse katılmak zorunda da değil ve de iftira atmaya hiçkimsenin hakkı yok.arkandayız boom seni seviyoruzz:))

Adsız dedi ki...

keske kimin kazandıgını görsel olarak görebilseydik. daha içten olurdu neyse sağlık olsun kazananları tebrik ederim..

Adsız dedi ki...

güvenmeyenlerin burada ne işi var, boom'u kimse üzemez:)) seni seviyoruz ve arkandayız boom!

yasemen k. dedi ki...

ben bu yorumları simdi görüyorrum! Hediye vericeği zaman superboom da hediye size cıkmadığı zaman mı numaracıboom oluyor boomcugum! Sanal ortamdan insanlara verip veristirmek kolay tabii!

loud kazananlardan biriyim bizzat söylemek isterim hediye boom'dan bile gelmiyor direkt tommy ekibi yolladı...

Ayrıca, hediye almak isin eglenceli kısmı bunu hırsa dönüştürmenin bir manası yok! Cok sukur 30 ml parfume muhtac bir insan da değiliz, mutlaka siz de degilsinizdir.. Eee o zaman bu kadar sorun yapmak niye!

keske daha onceden gorseydim, daha onceden cevaplasaydım..maalesef ki yeni gördüm, çirkin iftiralarınızı!