9 Aralık 2010 Perşembe

MAKE ME BEAUTIFUL | SKINDINAVIA Makyaj Sabitleyici

Geçenlerde size Twitter'dan bahsettiğim SKINDINAVIA marka yeni makyaj sabitleyicimi 3 gündür hem gündelik, hem çekim ve hem de 2 partide kullandım, üstelik birinde kırmızı rujla, eh artık izlenimlerimi yazabilirim: HARİKA! Hakikaten düzgün makyaj sabitleyici bir mit değilmiş, işe yarayanı da varmış:o

SKINDINAVIA'nin web sayfasını da tıklarsanız "Skindinavia Nedir?" sorusunun kısa ve net cevabını görebilirsiniz: Yüze uygulanan makyajı 16 saate kadar ilk yapıldığı andaki gibi korumayı amaçlayan bir üründür. 16sı eksik kalsın, akşama dayansa yeter:)

Sandra Bullock'un Oscar makyajının sabaha kadar aynı ışıltıda kalması üzerine merak uyandırıp patlayan bu ürüne makyaj sabitleyicisi deyip geçmeyelim çünkü kendisi 5 çeşit! Benimki parlamaya ve yağlanmaya meyilli cildim dolayısıyla NO MORE SHINE; daha yaşlı ciltlerde 10 YEARS YOUNGER; tabii ki bütün gün mükemmel görünmenin şart olduğu düğünler için BRIDAL; makyajınızı sıcağa karşı savaşıp koruyan COOL FLASH vee ilk ve temel sabitleyici olan MAKE UP. Kısacası tipe göre, duruma göre, mevsime göre, paşa gönlünüze göre bir makyaj sabitleyici SKINDINAVIA'da illaki var. Okumak, incelemek ve sipariş vermek için web sitesine tık tık :)


14 yorum:

zep_bilgen dedi ki...

ayy merak ettim çok güzel bir şeye benziyor. hemen bakıyorum ;)

Details Of Fashion dedi ki...

peki bi soru boom sıvı formda olduğu için göz makyajınıda bitirdikten sonramı sıkıyosun yoksa sadece yüz makyajından sonramı (: akarmı acaba diye merak ettim kullanım esnasında..

*STYLEBOOM* dedi ki...

@zep_bilgen acikcasiilk basta bana soylediklerinde gozlerimi devire devire dinlemistim hı hıı tabi tabi diye ama hakikaten yaradi:)

@didemcim tummakyajini bitiriyorsun sonra bunu calkalayip pis pis diye sikiyorsun, sivi ama siktigin anda bole hafif damlaciklar olup hop diye buharlasiyor islak kalmiyor hic o yuzden akmiyor, en azindan benimki akmadi:)

Details Of Fashion dedi ki...

yağlı cildimle başım fena halde dertte olduğundan bu bilgi ilaç gibi geldi bana sağolasın =) birde nerelerden satın alabiliriz sitesi dışında ?

bebek kedi kız dedi ki...

Boom gerçekten de çok işe yarayacak bir ürün.Özellikle özel günler için vazgeçilmez olabilir.

Unknown dedi ki...

benim de yağlı cildim için tam bir can simidi!
ama web sitesi error veriyor açılmıyor.

Modagrafya dedi ki...

paylaşım için teşekkürler fondoten için çok laızmdı hemen siteye koşup bakıyorum:)

Unknown dedi ki...

web sayfası açılmıyor boom sipariş veremiyoruuum :(

*STYLEBOOM* dedi ki...

aa evet baktim hanimlar ben de, acilmiyor:/ bence mail yazabilrisiniz iletisimde mutlaka ir adres vardir ya da belki bugun bir bakim/onarm vardir? bilemedimk:)

Mordolap dedi ki...

Yanılmıyorsam GNC de satılıyor bu ürün, orayida deneyebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

merak edenler için vimjo da rastladığımı belirtmek isterim.

Fashionlicious Girl dedi ki...

mimlendiiin:)!

*STYLEBOOM* dedi ki...

hanimlaar skindinavia ibareli eczanelerde de satiliyormus:)

@fashionlicious girl hemmen bakiyoruum tesekkurler:)

Shiney dedi ki...

Gercekten guzel birseymis :)