29 Kasım 2010 Pazartesi

HEDİYE | CHARLIE'NİN MELEKLERİ: New Year's Attack At İPEKYOL!

Tabii ki Styleboomerlar yaklaşan yeni yılı hediyelerle karşılamaya layık! Sürprizlerden anında haberdar olmak için Styleboom'u Twitter ve Facebook'tan takip etmeyi unutmayın:)

İPEKYOL'un birbirinden güzel tasarımlardan oluşan koleksiyonunu CHARLIE'NİN MELEKLERİ olup sizin için ele geçirdik! Yeni sezon trendlerini raporladık! Vee içinizden bir meleğe 150 TL'lik hediye çeki kazandırmak için görev aldık. Nasıl mı? Hikayenin sonunda:)





150 TL'lik İpekyol Hediye Çeki kazanma şansı için yapmanız gereken çok basit:
  • hemen buraya Facebook hesabınızdaki isminizi yorum olarak bırakıyorsunuz
  • daha sonra bu isimle İPEKYOL Facebook Fan** sayfasını tıklayarak "Beğen"iyor/"Like"lıyorsunuz
  • İPEKYOL fanı olduktan sonra şanslı Styleboomer(yani bu blogun izleyicilerinden biri) 5 ARALIK PAZAR geceyarısı Random.org tarafından belirlenecek:)


**Dikkat edin İpekyol Look profiline değil İPEKYOL Fan İpekyol Fan sayfasına üye olmalısınız!
Fotoğraflar: Tolga Günay Fotographia
Modeller: Deniz Eslek - İdilÖ.

27 Kasım 2010 Cumartesi

MODA SANATI | Küçük Prens - Le Petit Prince-

"... büyükler hiçbir şeyi tek başlarına anlayamıyorlar, onlara durmadan açıklamalar yapmak da çocuklar için sıkıcı birşey oluyor doğrusu..."



Jean-Charles de Castelbajac

"Büyükler sayılardan hoşlanır. Onlara yeni bir dostunuzdan söz açtınız mı, hiçbir zaman size önemli şeyler sormazlar. Hiçbir zaman: "Sesi nasıl? Hangi oyunu sever? Kelebek toplar mı?" diye sormazlar. "Kaç yaşındadır? Kaç kardeşi var? Kaç kilodur? Babası kaç para kazanır?" diye sorarlar. Ancak o zaman tanıdıklarını sanırlar onu."

"Büyüklere: "Pembe kiremitten bir ev gördüm, pencerelerinde sardunyalar, damında güvercinler vardı" derseniz, o evi bir türlü gözlerinin önüne getiremezler. Onlara: "Yüz bin franklık bir ev gördüm" demeniz gerek. O zaman: "Aman ne güzel!" diye bağırırlar."




"Altı yaşımdayken, bir gün "Yaşanmış Olaylar" adlı bir kitapta çok etkileyici bir resim gördüm: Balta girmemiş ormanlarda bir boa yılanının bir hayvanı nasıl yuttuğunu gösteriyordu. Kitapta şöyle deniyordu: "Boa yılanları avlarını olduğu gibi, hiç çiğnemeden yutarlar. Sonra da kımıldayamaz hale gelirler, yediklerini sindirmek için altı ay süreyle uyurlar." O zamanlar, büyük balta girmemiş ormanlarda olup bitenler üstüne çok kafa yordum. Sonra da renkli kalemlere sarılarak, hayatımın ilk resmini çizmeyi başardım."



Bu şaheserimi büyüklere gösterdim, korkmuyor musunuz, diye sordum.
- Niye korkalım? Şapkadan korkulmaz ki! dediler.
Oysa ben şapka çizmemiştim, yuttuğu fili sindiren bir boa yılanı çizmiştim. Baktım ki büyükler resmimi anlamıyor, boa yılanının içini çizeyim de anlasınlar bari dedim.
Büyükler öyledir işte, anlatmazsan, anlamaz onlar.


Hande Bilten

"bir yıldızda yaşayan bir çiçeği seviyorsanız, geceleyin yıldızlara bakmak hoştur. ve geceleri gökyüzüne bakarsın. herşeyin çok küçük olduğu gezegenimi gösteremem sana.. belki böylesi daha iyi. yıldızım senin için herhangi bir yıldız olsun. böylece gökyüzündeki bütün yıldızlara bakmayı seveceksin.."


Jean-Charles de Castelbajac

"Gerçeğin mayası gözle görülmez."



Jean-Charles de Castelbajac

"..güzelsiniz ama boşsunuz, diye ekledi. Kimse sizin için canını vermez. Buradan geçen herhangi bir yolcu benim gülümün size benzediğini sansa bile, o tek başına topunuzdan önemlidir. Çünkü üstünü fanusla örttüğüm odur, rüzgardan koruduğum odur, kelebek olsunlar diye bıraktığımız birkaç tanenin dışında bütün tırtılları uğruna öldürdüğüm odur. yakınmasına, böbürlenmesine, hatta susmasına kulak verdiğim odur. Çünkü benim gülümdür o.."


Stouff-Caseete Butik


“Sadece evcilleştirdiğin kişiyi anlayabilirsin” dedi tilki. “İnsanlarınsa hiçbir şeyi anlayacak vakitleri yoktur.Her şeyi dükkandan hazır alırlar. Ve arkadaşlar dükkanlarda satılmadığı için de, hiç arkadaşları olmaz. Eğer bir arkadaşın olsun istiyorsan, evcilleştir beni!”

Evcilleşmenin ne demek olduğunu soran küçük prens'e "bağlanmaktır" cevabını verdi tilki.

“Ne yapmam gerekiyor peki?” diye sordu küçük prens.



"çok sabırlı olman gerekiyor. önce çimenlerin üstüne, biraz uzağıma oturmalısın. ben gözümün ucuyla seni izleyeceğim, sen hiçbir şey söylemeyeceksin. sözcükler yanlış anlamalara neden olurlar. ama her gün, biraz daha yakına gelebilirsin.”

ertesi gün küçük prens yine geldi. “her gün aynı saatte gelmelisin” dedi tilki. “örneğin öğleden sonra saat dörtte gelirsen, ben saat üçte kendimi mutlu hissetmeye başlarım. zaman ilerledikçe de daha mutlu olurum. saat dörtte endişelenmeye ve üzülmeye başlarım. mutluluğun bedelini öğrenirim.



"unutma, dedi tilki, gülün için harcadığın zamandır gülünü bu kadar önemli yapan. - gülüm için harcadiğim zaman... dedi küçük prens, hatirlamak için..."


Alıntılar: Küçük Prens- Antoine de Saint-Exupery

Hikayenin Sonu | PUMA Creative Factory Tasarımımız



Dün final gecesinde sonunda birinci belli oldu ve Creative Factory yarışmasının kazananı Serkan Şedele ve ekibi oldu. Tebrikler:)

Yukarıda ise Puma Puma Boom'un şahane pabucumuzu görüyorsunuz, parti fotoğraflarını ve diğer ayakkabılarımızı da daha sonra eklemeye çalışacağım... Buradan bir kez daha Nil Ertürk, Koray Caner, Billur Saatçi, Twitdayı, Yael Morel, Nur Teker, Bahar Aksel, Deniz Eslek, Onur Yüksel'e bu rengarenk ekibin renklerinden biri oldukları için teşekkürler:)

Veeee tüm bu süreçte bloglarınızla, mesajlarınızla, maillerinizle, twitlerinizle bize inanılmaz destek olduğunuz için çoook ama çok teşekkürler, en sevdiğim şey- yani paylaşmak - sizlerle olunca daha da güzel sevgili Styleboomerlar. I LOVE YOU ALL!

Yeni hikayeler paylaşmak üzere bu hikaye burada bitti:)

26 Kasım 2010 Cuma

PUMA Creative Factory | May The Force Be With Us!



Evet toplantılar, planlar, taslaklar, atölyeler, üretildi üretilecek, Türkiye'ye ulaştı ulaşıyor derken sonunda PUMA Creative Factory ayakkabı tasarım yarışmasında son güne geldik:) Bu gece büyük bir partide her ekibi temsil edecek olan ayakkabı sanal bir defileyle huzura çıkacak ve en sonunda 1. belli olacak:) Bize destek veren herkesee çok teşekkürler.

Tüm gece neler olup bitiyor takip etmek ve bize ulaşmak için bir Twitter uzağınızdayız:) Hadi bakalım:)


HESİONKA'dan Puma Puma Boom Ekibine Şeker Gibi Destek:)



Ahh bu inanılmaz sevimli Hesi bebek Hesionka'yı temsilen Puma Puma Boom ekibini destekliyoooore:) Bize uğur getirsin:) Teşekkürleeeer:)

25 Kasım 2010 Perşembe

EĞİTİM | IMA "Moda Editörlüğü Programı"nı Başlatıyor!

İstanbul Moda Akademisi (IMA) içeriği London College of Fashion ile kurgulanan ‘Moda Editörlüğü Programı’nı başlatıyor.

Son yıllarda sektörün en önemli taşlarından birini oluşturan moda editörlüğüne ilk adımı atabileceğiniz ‘Moda Editörlüğü Programı’, moda ve iletişim mezunları veya modanın iletişim, yayıncılık ve yazarlık yönüyle ilgilenen moda editörlüğü konusunda uzmanlaşmak isteyen kişilerin katılabildiği temel düzeydeki bir program olacakmış.

Moda tarihi, medya genel kültürü, editörlük, moda pazarlaması, styling ve moda yazarlığı programın ana başlıkları. Moda dünyasına ve tarihine genel bir bakışla birlikte Türkiye ve dünyada moda basını dinamikleri, medyanın moda üzerindeki etkisi, tarihsel ve kültürel etkilerin günümüz modasına yansımaları hepsi bu programda!

5 ay sürecek ve 1 Şubat tarihinde başlayacak Moda Editörlüğü Programı, haftaiçi Salı ve Perşembe 18.30 – 21.30 saatleri arasında devam edecek. İlgilenenler enn kısa zamanda IMA'yla bağlantıya geçsin derim:)

Daha fazla bilgi için:
Tel:0212 2194141-1209
Nazlı.taneri@ima-destek.com

Stil Catcher, Moda Boncuğu, Mayni ve Melis'ten Tam Destek:)


Stilcatcher

Creative Factory yarışması artık yarın nihayete eriyor ve pek sevgili arkadaşlardan destek yağmaya devam ediyor:) Stil Catcher "koç" gibi bir destek mesajı yolladı:)


Moda Boncuğu -- Mayni

Moda Boncuğu(ne güzel isim değil mi:)) ve Mayni de el emeği göz nuru desteklerini esirgemediler, ikisine de çook ama çok teşekkür ediyorum.

Dersane, okul, tenis üçgeninde çılgınca çalıştığı halde yine de asla Styleboom'undan ödün vermeyen sevgili Melis de tüm ekibi kondurduğu Puma Puma Boom kartıyla beni çook mutlu etti. Hepiniz harikasınız:)


Melis

KOLEKSİYON | ZARA Evening Lookbook



Misal şu yukarıdaki elbise ile geçirsek yılbaşını yeni yılımız onun kırmızısı kadar canlı ve parlak, kupları kadar kusursuz, balon eteği gibi havalara uçarak geçmez mi:)) Yeni yılda saadetin anahtarını ZARA'da buldum hanımlar:p



Diğer parçalar maskülen ve feminen, genellikle siyah ağırlıklı, dore pırıltılı ve tabii ki leopar torpilli:)


24 Kasım 2010 Çarşamba

MUSTAFA SOYDAN'dan Puma Puma Boom Ekibine Stylish Destek:)


Birbirinden enfes illustrasyonları ile tabletinden yetenek fışkıran çok sevgili Mustafa Soydan da Puma Creative Factory yarışmasının final gecesine az bir süre kala desteğiniz bizden esirgemedi veee bu şahane Boomgirl ile bizi pek keyiflendirdi! Teşekkürler Mustafaa! Hala onu ve enfes çizimlerini keşfetmediyseniz yeni bloguna bir göz atmanızı öneririm:)

PODYUMDAN DÜNYAYA | Son Günlerde

Uzun zamandır ara verdiğim podyumdan ünlülere köşesini son günlerde pek beğendiğim bir kaç kareyle tazeleyeyim dedim:)



Blake Lively'ye şu Amerikan Kadını klişeleri sebebiyle pek bayılmasam da en iyi giyinenlerden biri hakkını yemeyelim, son olarak Christian Louboutin'in çok özel davetlilere yaptığı sample sale'den 40'ın üzerinde çift ayakkabı satın almış olması antipatimi kuvvetlendirmedi değil! 40 mııııı?!?!? Neyse konuya dönelim:) Kendisi pudra bir VERSACE İlkbahar 2011 tasarımı içinde Lorraine Schwartz Jewellery gecesinde ışıl ışıl, elbisesinin korse ve kabare hissini, makyajını, küpelerini ve tabii ki Loubilerini çok beğendim:)

Jessica Alba zoraki Valentino'larıyla epey düşüşe geçmişken bu RACHEL COMEY İlkbahar 2011 elbisesiyle fena gözüme girdi(bir de şımarığım ki:)) Elbisedeki renk kombinini vee en çok da tasarımı sebebiyle verdiği ince bel ilüzyonunu pek sevdim.



Kate Bosworth onu defaten Stylish köşesine konuk etmeme doymamış olacak son günlerde her giydiği diğerinden şahane! Son filmini tanıtımına öyle şık başladı ki film hiç gösterime girmesin, galalar sürüp gitsin istiyorum:) İlk olarak giydiği CHLOE Resort 2011 elbisesiyle minimal ve soft bir şıklık içinde, elbiseyi tamamlamayı seçtiği kolyedeki geometri muhteşem! Vee basın toplantısında giydiği kombin! JONATHAN SAUNDERS'in her bir parçasına ayrı tutulduğum İlkbahar 2011 koleksiyonundan! Kombine diyecek laf yok da peki ya o insanlıkdışı güzellikte pabuçlar?!?! Böhhüüüüüüüüüüüü:( Rengine, modeline, parlaklığına bayıldım!

[Görseller:getty, style]

23 Kasım 2010 Salı

BİLUN ŞEN'den PUMA PUMA BOOM EKİBİNE SEVGİLERLE:)

PUMA Creative Factory yarışmasının sonuçlanmasına geri sayım başladığından bu yana hem arkadaşlar hem takipçiler birbirinden şahane desteklerini esirgemiyorlar yupiiii! İşte BİLUN ŞEN'ce bir motivasyon da huzurlarınızda! Nasıl ama şahane olmamış mı??? Çook teşekkürler Bilun'cum, sen ne neşe dolu meleksin:)


"...Puma Puma Boom! Yetenek avcısı StyleBoom ve bir o kadar da yetenekli ekip üyelerinden oluşan "Puma Puma Boom" ekibine klasik bir 'başarı' dilemiyorum. Biliyorum ki şans da başarı da onların yanında. Ve yine biliyorum ki bu ekibin şahane ayakkabı tasarımları herkesi büyüleyecek. O gün, o partide o ödülü almış olmanın rahatlığında olacak tüm ekibe şimdiden kocaman 'tebrikler' diliyorum.. -Bilun Şen"

FLASHION' NEWS | Kim Demiş Kışın Festival Olmaz, Festival Modası Aranmaz Diye?!

İstanbul'un ilk "kış festivali" ‘Urban Festival Istanbul’ 27 Kasım Cumartesi gecesi bizi bekler!

Jazz, funk ve soul müziğin pek güzide gruplarını konuk edecek festival kapsamında LITTLE DRAGON; sahne şovlarıyla "yok artık!" dedirten SMOOVE AND TURRELL; bize disco disco partizani yaptıracak olan FAZE ACTION ORCHESTRA; ve festivalin ev sahibi Lounge FM’in parti ustaları var.

URBAN FESTIVAL ISTANBUL 2010, 27 Kasım Cumartesi Refresh the Venue'da vee biletler Biletix'de. Orada görüşelim:)

TREND RAPORU | Alp Esintisi



Bu sezonun en öne çıkan trendlerinden birini belki de tek başına D&G koydu: Alpine Trend. Yani kar taneli, ren geyikli jingle bells jingle bells desenler!



Üstelik öyle eskisi gibi sadece kazak ve hırkalarda değil, yün elbiseler, örgü taytlar ve hatta bodysuitlerde bile bu desenler çok moda. Bu trendin öncüsü tüm Sonbahar 2010 koleksiyonunu bu desenler üzerine yatıran D&G ama Rag&Bone ve MaxMara gibi tasarımcılar da sezonun "yün örgü" trendini bu desenlerle süslemiş.



Ha D&G'den çook daha önce elinde şiş bizim annecikler o trendle istisnasız her kış bizi giydirdi geyiğe doydum diyorsanız o ayrı:) Ama hem nostalji yapayım, hem ısınıp hem trendy olayım diyorsanız durmayın, zira adımınızı atacağınız her mağazada bu trend raflarda! Favorilerim Koton'daki kapüşonlu yelek ve yün etek, Zara'daki etek ve İpekyol'daki hırka:)



Bu sezon "kış" modası her zamankinden daha güzel olduğundan mıdır nedir Kasım bitti hala kış gelmedi, yine de Ocak-Şubat ayları bize sille tokat girecek gibi bir his var içimde:)

[Görseller:style,fashiongonerogue]

22 Kasım 2010 Pazartesi

HEDİYE | LEVI'S'tan Elle Style Awards Ödül Töreni ve After Partisine Davetiye Hediye:)!

Elle Style Awards 2010'a davetli olsan nasıl giyinirdin?


LEVI'S son zamanlarda biliyorsunuz CURVE ID koleksiyonuyla her yerde karşımıza çıkıyor! "Her toto aynı değildir!" sloganıyla kıvrımlarımızla barışık 3 temel kategoride jeanlerden oluşan koleksiyonun kampanya modellerinden biri de ünlü DJ Miss Nine, nam-ı diğer "cesur kıvrım" :p En nazik şekilde tercüme ettim:))



Bu kıvrım kıvrım "Bold Curve"ümüz Miss Nine nefeslerin tutulduğu ve Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek Elle Style Awards'un 3 Aralık'taki ödül gecesinde, çok özel davetlilerin katılacağı after partide DJ'lik yapacak!



LEVI'S da madem modelimiz partide DJlik yapıyor o zaman müşterilerimiz için de hem ödül törenine hem de bu partiye davetiye verelim dedi vee pek keyifli bir yarışma başlattı! Bu yarışmanın jüri üyelerinden biri de bendeniz STYLEBOOM oldu:))



Gelelim davetiye şansını nasıl elde edeceğinize:

  • Üzerine Levi's jean'ini giy ve ideal kombinini şekillendir! Yani Levi'slarınızdan biriyle pek güzel bir kombin yapıyorsunuz (Styleboomer farkı ile bu yarışmayı yıkacaksınız hanımlar eminimmmmm!)
  • Sonra 22 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında bu mis kombininizin fotoğrafını ,ad, soyad, doğum tarihi, telefon numaranızı levis@kombingonder.com adresine mail atıyorsunuz
  • Daha sonra Levi's TR Facebook sayfasına bir bakıyorsunuz, a-aa kombininiz oradaki albüme konmuş:)! Kapalı puanlamayla kombinleriniz Levi's ekibi, Koray Caner ve Styleboom'dan oluşan jüri tarafından puanlanacak:) ve fotoğraflarınızın altına jüri üyeleri yorumlar bırakacak!
  • Cesur olun! Eğer Facebook albümündeki kombin fotoğrafınızda kendinizi taglerseniz Levi's size ekstra bir medeni cesaret puanı da verecek:) Her jürinin değerlendirmek için 30 puandan toplam 90 puanı olacak. 100 puana ulaşmak için sizin de 10 puanınız var. Gönderdiğiniz resmi Levi's TR facebook albümünde bulup kendinizi tag'lerseniz bu 10 puanı elde edebilirsiniz:))

Ay en eğlenceli yarışmaya da beni jüri yapacakları tuttu, belki yarışmak isteyeceğim soran mı var hıh! Benim yerime önce yarışmanın, sonra partinin keyfini çıkarın hanımlar beyler, üşenmeyin kombinlerinizi gönderin:) Unutmayın her toto aynı olmadığı gibi her jean Levi's, her parti bomba olmaz. Bu fırsat kaçmaz:)

EĞİTİM | Burs Duyurusu ve Trend Semineri



Pek sevgili Styleboomerlar size başvuru süresi doldu dolacak, bayram yüzünden kim vurduya giderse yazık olacak 2 müthiş fırsatı haber vermek isterim:

1) BURS FIRSATI:
Milano'nun meşhuuur mu meşhur ve oldukça prestijli tasarım master okulu Domus Academy sadece Türkiye'ye yönelik Fashion Design(Moda Tasarımı) ve Fashion Accessories(Aksesuar Tasarımı) bölümleri için 3 tane kısmi burs vereceğini duyurdu. BU BURS SADECE TÜRK ADAYLAR İÇİN!!!!!!!

Bursa son başvuru tarihi 26 Kasım yani hemen bu Cuma ama panik yok! Neyse ki sizden özel bir çalışma istemiyorlar başvuruda, sadece portfolyo, motivasyon mektubu ve CV yollamak yetiyor. Daha fazla bilgi için hemmencecik vera@veraedu.com adresine mail tamanız yeterli.

Her iki master programı da Ocak ayında başlıyor ve 1 yıl sürüyor üstelik eğitim dili İngilizce.

2) 2012 İLKBAHAR/YAZ TREND KONFERANSI
2012 yazının trendlerini herkesten önce öğrenmek ve nasıl belirlendiğini dinlemek istemez misiniz? İTKİB Eğitim Etkinleri çerçevesinde 25 Kasım’da İTKİB ana konferans salonunda 2012 İlkbahar/Yaz Moda Trendlerinin işleneceği bir etkinlik olacak.

Etkinlikte 4 ana tema eşliğinde - Genel Moda Eğilimleri – Renkler - Kumaş Trendleri - Renk Kombinasyonları - Motifler ve Baskılar - Siluetler ve Biçimleri - Ana Detaylar – Aksesuarlar hakkında sezona ilişkin anahtar detaylar aktarılacak. Bu konferanslardan birine geçen yıl katılmıştım ve müthişti, sektörden büyük markaların ve tasarımcıların da ilgi gösterdiği konferansa katılmak için 75 TL gibi bir ücret ödeyerek buradan online başvuru yapabiliyorsunuz.

Sezgi'den PUMA PUMA BOOM! Ekibine Destek



Tembel mi tembel, uzuuuun mu uzun bir tatilden sonra benim için pek önemli olan bu hafta, mailimde bulduğum motivasyon dolu bir postayla başladı:) Sezsel blogunun sahibesi sevgili Sezgi Puma Creative Factory yarışmasında PUMA PUMA BOOM ekibine desteğini çektiği bu şahane fotolarla göstermek istemiş bizlere, yanında kendi kelimeleriyle destek mesaji dile birlikte:

"10 Çılgın bloggerın bir araya gelerek yaratıcılıklarını dibine kadar kullandıkları bu yarışmanın gökkuşağı renkleri tadındaki ekip başı ile 26 Kasımda ellerine alıcakları ödülün mutluluğuna ''en Ben '' halim ile destek olmak istedim. İyi şanslar Puma Puma BOOM:)"



Süper değil mii:) ? Kendi tasarımı olan tütüsü ve PUMA PUMA BOOM notları en az bizim ekip kadar renkli ve neşeli, Galata sokakları ve dünya tatlısı BİLUN ŞEN'in butiği de bu desteğe ev sahipliği yapmış:)) Hepsine ama en çok Sezgi'ye ne kadar teşekkür etsem az:)



Bir yandan bizi desteklemek bir yandan da 26 Kasım'da birincinin de belirleneceği muhteşem partiye davetiye şansı kazanmak için keyifli fotoğraf ve video mesajlarınızı Perşembe gününe kadar styleboomblog@gmail.com adresine gönderin, hem burada hem facebookta yayınlayalım, blog gücünü gösterelim:)

20 Kasım 2010 Cumartesi

FLASHION' NEWS | Kısa Kısa...

Moda dünyasında son günlerde neler olmuş kısa kısa bir bakalım:)

Gizli saklı defileler düzenleyip kalbimi paramparça eden pek sevgili TOM FORD'un o pek gizli İlkbahar 2011 koleksiyonundan ilk görseller sonunda biz fanilerin de beğenisine sunuldu! Evet beklediğim gibi hepsi birbirinden şahane, ilk bakışta bir bütün oluşturmayan birbirinen farklı ama hepsi güçlü bir ifadeyi giydiren kıyafetler! Daha fazla fotoğraf için buraya tık tık:)

BURBERRY Facebook'ta rekora imza attı: 3 milyon hayran! Facebook'taki lüks markalar içinde en fazla "like" böylece Burberry'nin oldu. Akabinde Christopher Bailey fanlarına çok "şık" bir şekilde teşekkür etti. Kendi el yazısıyla bir teşekkür notunu sayfada paylaşan Bailey pek kibarmış:))

Rachel Zoe hamile olduğunu açıkladı. 39 yaşındaki Zoe bebeği karnında moda kariyerine tam gaz devam edecekmiş.

Google yepyeni servisi BOUTIQUES.COM ile online alışverişe hem yenilik hem eğlence getirdi! Mary-Kate ve Ashley Olsen gibi ünlü isimlerin katıldığı büyük bir partiyle tanıtımını yapan BOUTIQUES.COM'da mini quizlerle stilinizi belirleyebilir, alışveriş tercihlerinizi kaydedebilirsiniz:)




[Kaynak:fashionologie, fashionindie]